![]() |
Jak myślicie : jeżeli speary nie bedą upadać na ziemie, to znaczy ze spear tak jak np. arrow lamie sie po 1 uzyciu?
|
Ludzie narzekajcie ale ci co narzekają to w 90% sorce, druty bo chyba nie graliście knightem i wasza wiedza o trudzie skillowania jest taka jak moja o języku arabskim...
|
@Rumcajs
Racja, jak sie ma ~15 lat to nie dostaje sie kasy za free. A pracy oplacalnej nie ma w tym wieku, trzeba sie tez uczyc. W wieku 18-19 lat w to pzrestane grac, bo bede mial prace i brak czasu, studia, dziewczyne, i Bog wie co jescez. CO z tego wynika? PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY! I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW, NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y! Musialem sie wyrzycX( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W sumie to się cieszę ,że powrócą czasy słabych i nielicznych druidów (przynajmniej mam taką nadzieję)
|
Cytuj:
|
Zajebisty update
Użytkowników czytających ten temat: 274 (zarejestrowanych: 89, gości: 185)
Oh my lol xDD Mnie się osobiście podoba wreszcie zrobili coś dla palków, a druidzi i sorci nie powinni stękać, bo nikt im nie kazał wybierać takiej profesji. Aha grałem każda profesją, miałem 42 sorca, 30 druta, 27 Knighta no i mam Palka 36 i dla mnie palek najlepszy :) |
Cytuj:
|
@rumcajs
szczerze to zawsze wolalem skillowac palem niz kina ale robienie run jest jeszcze nudniejsze.... tak na serio to teraz sie fajnei palkiem gra i jest dobrze a druta mam do uhuw robienia i jest strasznie nudno uhy robic ... |
o zesz w dupe no fajnie bedzie :D:D:D
nie moge sie doczekac mam nadzieje ze ta lodowa pala nie zniknie po 1 uzyciu ;D |
Cytuj:
|
Jeśli bedzie tak żle z magami (w co wątpie) w porównaniu do innych prof to poczekacie update moze 2 i bedzie znowu lepiej.
|
Cytuj:
Ta gra powinna być dla wszystkich i po to jest facc żeby zachęcić ludzi do gra nie zniechęcić ich tym ze facc jest 23942348024583 razy gorszy niż pacc. |
Cytuj:
|
W tej chwili prawie połowa sorców/drutów to n00by (czytaj ludzie do około 25 lvla) bo zagrali nimi "bo ma wanda i jest super bo szybko bende ekspil" a reszta powyżej (szczególnie powyżej 70 lvl) to ludzie którzy zagrali nimi bo lubią magię i nie patrzą się czy jest łatwo czy nie. Szczególnie szanuję tych którzy wybierają profesję najtrudniejszą dla nich żeby "Spróbować sił i się nauczyć" TO są gracze a nie lamki i TROLLE
|
Widze ze Alix jest jednym z niewileu rozsadnych ludzi (niekoniecznie graczy)
Bez urazy |
zaluje tylko ze chara nie sprzedalem przed tym newsem... zal bedzie grac niech zrobia czar exori rzut czyms z eq albo exori rzut dredami zza pazuchy ... po co sov? aven? skoro jakies 60 szitow wyjdzie typu rzuc i biegnij po loot, wydaje mi sie ze ten update bedzie porazka cip softu a ludzie przestana grac i pojdzie im to po portfelach to moze zmadrzeja
|
Aijx na całkowiata racje bo tibia powinna byc dla kazdego a nie tylko dla paccow wszyscy powinni moc grac rowno rozumiem ze pacc placi za tibie bo sam go mialem i kupuje 2 teraz ale i tak narazie jest duzo dla pacc...
a co dopiero jak wprowadza te bronie i czary... rozumiem ze na terenia pacc jest o wiele miniej noobow ale nie kazdy ma kase na pacc dlatego wszyscy powini moc grac xD |
Mam pytanie... Czy połowa z tych którzy narzekają na pogorszenie profesji typowo magicznych doczytała do końca artykułu...? Skoro wyrównanie klas nie zostało ukończone, a Cipy nadal będą dążyć do tego celu to nie powinniśmy narzekać. Poddajecie się bo nie umiecie grać i idziecie na łatwiznę, a w grach przecież nie o to chodzi.
Z tego co wiemy to wykonanie niektórych zadań stanie się jeszcze trudniejsze, a to z kolei zmusi nas do większego wysiłku oraz zorganizowania bardziej zgranych drużyn. Część itemów stanie się rzadsza (wzrosną również ich ceny). Update zapowiada się całkiem ciekawie i może być przełomowym dla dalszych losów w tibii |
Gram w sumie od wersji 7.3... Po tym czasie doszedłem do wniosku że współczuje Cipom takich graczy :/
Nawet jakby dali każdemu po 1kk to by połowa narzekała że za mało.. Nigdy nikomu nic nie pasuje. A ja uważam że i tak update sie zapowiada dobrze i przypominam że to jeszcze nie koniec balansacji. |
Widac ze 3/4 wypowiedzi na ym forum to narzekania sorkow ludzie mam do was prosbe zrobcie sobie postac knighta i poczujcie co to jest trud skillowania przez 4 miechy zeby miec dobre skille i pojsc na dobre potworki a jak sie mialo slabe skille to sie nigdzie nie mozna bylo ruszyc bo by biedny knight zaraz zginol.
A wy co braliscie sobie wand of vortex i sobie moglsicie odrazu smigac wiec jeszcze raz wam mowie zachowujecie sie jak male dzieci zrobicie sobie knighta pocwiczcie a zobaczycie jaka to trudnia profesja. X(X(X( A co do palladynow tez sa trudna profesja bo tez potrzebuja skill iale ja juz je maja to wymiataja.:):) A teraz beda jeszcze bardziej :P:P |
@ RUmcajsek
DRuidzi i sorcowie to tez NEWBIE (nie n00by) ktorzy dopiero zaczynaja z tibia a sorc jako magiczny jest w ich przekonaniu bardzo mocny. Nie oceniaj ludzi po lvlu... |
Mi sie wydaje, ze to juz nie powinno nazywac sie tibia :) Ta gra powoli zaczyna upodabniac sie do innych mmorpgow (kal,silkroad itp). Tyle zmian naraz to bedzie wielki szok dla graczy ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To co zrobili to jedne wielkie gowno.
Tibia zaczyna Sie robic jak polska, wszyscy czegos chca a pozniej sie oburzaja. Ja zaczelem grac sorcem dla ataku i huja mam z tego jak teraz kina bede walil tyle samo tylko czas stracilem na robienie sorca tak?2 miech w plecy + oceny? zal.. mogli juz go ulepszac ale nie az tak i sorca zostawic -.- |
Cytuj:
|
Pal
tera zaczne grac znowu swoim palem dlugo nim nie grałem bo mam druta na harmoni ale po przecytaniu tego newsa znółw zacołem grać palem (5 min temu zalogowalem sie nim)
|
Jak myślicie : jeżeli speary nie bedą upadać na ziemie, to znaczy ze spear tak jak np. arrow lamie sie po 1 uzyciu?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratz mój drogi |
Ja chce tylko zmiany czarów dla graczy którzy kupili promocje.
Sorc ma Enchant Staff którego nikt nie używa. Podobnie jak druid, chociaż to jego drzewko może sie przydać jako zastępczy magic wall |
RUMCAJSEK MOZESZ MIEC DOSWIADCZENIE W RS'IE ALE nNIE W TIBII. I MASZ POMYLONY AVATAR (NIE TO FORUM)
|
Cytuj:
Hahaha. Soryy ale ja przynajmniej wnoszę coś do tematu a nie tylko wyzywam innych. Poza tym skąd wiesz że jestem maniakiem?? Bo udzielam inteligentnych wypowiedzi<lol>. Maniakiem wcale nie jestem. Gram okazyjnie co można stwierdzić po tym ze grając ponad rok mam 34 lvl i kilka innych słabszych. |
293 bydła czytającego temat.
Ale czy zwykle bronie, avenger, gs, bs, też będą od lvla? bo jak ave~ będzie od 80 to Cipsoft jak zwykle sp....il sprawe... Mój brat nie wierzy w to, że będzie tak cudnie. Jak zawsze ma być różowo, a po updacie wszystkie tematy "Ten update jest pojebany!" X( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Adu~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |