Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   TibiCAM 8.00 <test server> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=133862)

Dagins 18-06-2007 02:10

O k**** co za OTS z tej Tibii! Wiedziałem, że CIPsoft coś zmajstruje ale nie że aż tak!!! Knighty przecie i tak wychodziły na + ze swoimi śmiesznymi huntami ale teraz wychodzą na DUŻY + z poważnymi. Będę codziennie w nocy na makro sorca ustawiał i niech sie CIPsoft wali.

PS: A ja zawsze myślałem, że MMORPG to głównie gra w drużynie, jednak patrząc na Tibię hunty w grupie przestają się opłacać... o boshe co za zj***** gra. No dobra, na +200 lvlu się teraz opłacają.

Dagins 18-06-2007 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagins (Post 1493083)
O k**** co za OTS z tej Tibii! Wiedziałem, że CIPsoft coś zmajstruje ale nie że aż tak!!! Knighty przecie i tak wychodziły na + ze swoimi śmiesznymi huntami ale teraz wychodzą na DUŻY + z poważnymi. Będę codziennie w nocy na makro sorca ustawiał i niech sie CIPsoft wali.

PS: A ja zawsze myślałem, że MMORPG to głównie gra w drużynie, jednak patrząc na Tibię hunty w grupie przestają się opłacać... o boshe co za zj***** gra. No dobra, na +200 lvlu się teraz opłacają.

PS2: Nie wspomnę, że teraz runy będą kupować tylko druidzi o magowie, więc będzie mniej klientów i zysk do dupy.

Sry za double post, jest noc i zamiast w edit kliknąłem w cytuj :)

Cipsoft says: rozumiemy potrzeby wszystkich graczy i wogle bla bla... !
Sorcerer says: exevo gran mas vis
Cipsoft says: You loose 28 hitpoints due an attack by Sorcerer.
Cipsoft says: na gola klate : ]
Sorcere says: to wyłap SD!!!
Cipsoft says: You loose 11 hitpoints due an attack by Sorcerer.
...
Knight says: moj dagger powinien miec wiecej ataku!
C==[:::::::> 1865
Knight says: You recognized Cipsoft. It was killed by Knight
Sorcerer says: pwned :D

Żeby ceny run i manasów były niższe...

snakebite 18-06-2007 03:29

Witam, czytając wasze wiadomości poprostu nie sposób sie odezwac. Widze jak 80% ludzi narzeka ze "udupili" sorca. Ludzie to świadczy tylko o waszym noobostwie, grając na celeście żal mnie sciskał jak widziałem +100 lvlków którzy nie wiedzieli jak napisac poprawnie słowo "ktUry", ich gra(i zapewne wasza takze) polegała na wciskaniu i trzymaniu f1(exori vis). Dla porównania jestem 149 knightem na celescie, postac załozyłem jeszcze przed wszystkimi balansami postaci i gram knightem od bardzo dawna. Czym róznie sie od was? Mianowicie tym ze potrafie expic bez waste knightem w takich miejscach i na takie sposoby o których nawet nie śniliście, teraz wreszcie będe mógł expic normlanie, bez obawy ze 149 elite knight robi mniej expa na dragach od 60 druida :-). Dlaczego tak narzekacie? Bo kierujecie sie stereotypami, dla was demon hunt to bloker+postac magiczna, ale czemu tak musi byc? Dlaczego knight nie moze huntowac na demonach z palkiem? Ble ble ble płaczecie ze knight i palek maja gigantyczne hity, ale zauważcie ze przestaną oni uzywac praktycznie run ofensywnych i np taki palek nie będzie tak jak dawniej bil dls bolts+hmm, tylko same bolciki, ta sama sprawa tyczy się knighta. To update to wielki krok w przód. Cipsoft w porównaniu do was nie jest stereotypowy, przełamuje lody, daje świerze spojrzenie na grę, bo tak naprawde każda postac w tibi jest swego rodzaju bohaterem, więc czemu tylko magiczni bohaterowie mogą spokojnie zwiedzac tajemniczy i pełny zagadek świag gry?:)

Wielki Mancyz 18-06-2007 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robert Lublin (Post 1486680)
Lol co wy sie tym knightem podneicacie ma troche lepsze hity ale przeciesz przy tych skillach z sca mialem besta podobnego jak na tym filmie a sca nie ma duzo wiecej ataku od d lancy...

Troche ? xDDja naszczescie mam na jednym acc sorca 83 lvl i knighta 16 lvl ze skillami 65/65 więc jak coś gogo to knight xD

Coach 18-06-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neSSonka (Post 1491614)
@up

Z Visa za 300 :O i to w humana xD
podasz mi ip tego ots-a pózniej okej ? ? ?

Btw. ma ktoś filmik z questa na nowy outfit ( snoresman ) bo wydaje sie trudny ,skoro po drodze biegaja gówna z POI XD

Cytuj:

UE bije obszarowo , więc może kilka osób trafić, a jak chce jedna osobę za 300 hp walnąć to lepiej z visa lub sd.

Co jest tansze : assasin star za ~500 gp czy 3 visy albo sd.
Sorry , że dwa razy napisałem inaczej , ale oczywiscie chodziło mi o 3 visy , myślałem , że ludzie się domyślą , że nie chodzi o jednego visa , zreszta potem napisałem 3 visy

aff.. powtarzam się troche

Gucias 18-06-2007 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Independence (Post 1492469)
czy ten link do klienta 8.0 testserver (http://download.tibia.com/tibiatestserver8. E X E) jest dobry/czy to nie keyloger, owntibia?

pytam się, ponieważ aby ściągnąć klienta np. 7.92 jest link download3.tibia.com/tibia7.92. e x e

@Szarancza:
Ortograficzny słownik nie kosztuje 500 złotyh each więc możesz go sobie kupić bez narażania się na ogromne wydatki, poza tym rozmawiamy chyba o 100, 200, a nawet 300+ poziomach co NIE WALĄ PO 14, 15 (chyba, że chodzą z 10 fist fiting bez broni na cyklopy albo inne stwory) i gdyby tą gwiazdkę, którą można używać od 90 poziomu (assasin star) kupowało się w sklepie po 500 gp za każdą to by prostym rachunkiem:

Paladyn 100-200 ma około co najmniej 50 cc wystroju domku.
co jest równe 5000 platynek
jedna gwiazdka (według ciebie) kosztuje 5 platynek.
przy dobrym skillu najmniejszy hit (te twoje "chit" mnie dobiło, najmniejsze hity patrzę ze zdjęć z test servera) to około 500 - Dragon Lord zchodzi na 4 udeżenia z owej gwiazdki co daje 2k=dragon lord ubity.(z szansą na: rh, fire sword, tower shield, dsm)

Dobry link nie keylogger. Tylko, że ten link nie powinien być nam znany(jedynie tutorom) tylko że jakiś miły tutor go udostępnił :P

Chciałbym przypomnieć , że to jest temat o filmach a nie o dyskusji na tema update'a. jak chcecie sobie pogadać o upie to zapraszam tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=133761&page=97
A tutaj wrzucajcie tylko filmiki, bo przez te wasze komentarze nic nie można znaleźć bo za dużo stron z bezsensownymi postami. Zamiast ciekawych filmików to muszę oglądać masę stron na których na siebie ciągle tylko wrzucacie i wymądrzacie - gówno wiedząc o grze

Gucias 18-06-2007 15:20

Skasujcie tego posta, nie zauważyłem, że ja ostatni wcześniej pisałem :P

filobossek2 18-06-2007 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snakebite (Post 1493106)
Witam, czytając wasze wiadomości poprostu nie sposób sie odezwac. Widze jak 80% ludzi narzeka ze "udupili" sorca. Ludzie to świadczy tylko o waszym noobostwie, grając na celeście żal mnie sciskał jak ...blablabla

Tylko jakie waste ma knight, a jakie sorcerer...

Morrusek 18-06-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snakebite (Post 1493106)
Witam, czytając wasze wiadomości poprostu nie sposób sie odezwac. Widze jak 80% ludzi narzeka ze "udupili" sorca. Ludzie to świadczy tylko o waszym noobostwie, grając na celeście żal mnie sciskał jak widziałem +100 lvlków którzy nie wiedzieli jak napisac poprawnie słowo "ktUry", ich gra(i zapewne wasza takze) polegała na wciskaniu i trzymaniu f1(exori vis). Dla porównania jestem 149 knightem na celescie, postac załozyłem jeszcze przed wszystkimi balansami postaci i gram knightem od bardzo dawna. Czym róznie sie od was? Mianowicie tym ze potrafie expic bez waste knightem w takich miejscach i na takie sposoby o których nawet nie śniliście, teraz wreszcie będe mógł expic normlanie, bez obawy ze 149 elite knight robi mniej expa na dragach od 60 druida :-). Dlaczego tak narzekacie? Bo kierujecie sie stereotypami, dla was demon hunt to bloker+postac magiczna, ale czemu tak musi byc? Dlaczego knight nie moze huntowac na demonach z palkiem? Ble ble ble płaczecie ze knight i palek maja gigantyczne hity, ale zauważcie ze przestaną oni uzywac praktycznie run ofensywnych i np taki palek nie będzie tak jak dawniej bil dls bolts+hmm, tylko same bolciki, ta sama sprawa tyczy się knighta. To update to wielki krok w przód. Cipsoft w porównaniu do was nie jest stereotypowy, przełamuje lody, daje świerze spojrzenie na grę, bo tak naprawde każda postac w tibi jest swego rodzaju bohaterem, więc czemu tylko magiczni bohaterowie mogą spokojnie zwiedzac tajemniczy i pełny zagadek świag gry?:)

Zgadzam sie w Toba w 100%. Moge dodac tylko jeszcze, ze po ostatnim update gdy to sorcerer i druid dostali rozdzki, wiekszosc graczy z poziomow do 60 lvla (mowie i knightach i paladynach) przeniosla sie wlasnie na sorca lub druida stad ich tak duzo sie porobilo. Zakladajac, ze 70% ludzi tutaj na forum to wlasnie sorc lub druid najwiecej jest postow

Cytuj:

Tylko jakie waste ma knight, a jakie sorcerer...
Wlasnie dlatego jest takich postow najwiecej, bo najwiecej jest noobasnych sorcow i drutow, ktorzy expili na 40 lvlu szybciej niz nie jeden palek na 2x wyzszym lvlu. Placzecie bo nie bedziecie juz najsilniejsza profesja, a 20 lvl na ktory tak ciezko pracowaliscie caly rok straci moc visa o 2dmg.

Zastanowcie sie co piszecie, bo jestescie przyzwyczajeni, ze hunt to knight, jego sjocher (blad specjalny, zeby nie bylo postow "omg noob!") i sorc, a palek niech sobie radzi sam. Teraz kazda postac bedzie expila tak samo, sracie sie bo nie bedzie juz tylko sorcerer powah.

Jestem w 100% pewny, ze nie chodzi wam glownie o to, ze sorcerer bedzie mial mniejsze hity, ale glownie chodzi o to, ze wszyscy beda mieli rowne szanse, przez co pokazujecie swoj egoizm.

Pamietajcie, ze jestescie wiekszoscia (sorcerer i druid) i innym profesja nie bylo wcale milo jak patrzyli, ze expicie 5-6x szybciej niz oni, ale nie zakladali 1000 postow, ze Tibia robi sie jak OTS, wiec i wy nie robcie afery o to, ze w koncu palek czy knight poexpia tak jak wy.

W dodatku nie bierzecie pod uwage tego, ze na ssach pokazane sa hity na pograniczu maksymalnych, a pozostale hity beda rowne, albo mniejsze od visow sorca na tym samym lvlu.

Zastanowcie sie przez chwile, czy takie pisanie, wyklinanie CipSoftu jest sensowne, skoro tego i tak nikt nie wprowadzi w zycie. Wy najchetniej doprowadzlibyscie to tego, ze na TS zmniejszyli by jeszcze "CHITY" palow i knightow, a zwiekszyli pozostalych i wszystko zaczelo by sie od nowa.

Tak czy sie przywyknijcie do tego, bo tak bedzie i koniec. Pewnie i tak 50% populacji sorcow i drutow wyginie, a zaczna grac inna profesja, a co nie zrobia to i tak bedziecie grac.

Zakladam sie, ze za rok, a nawet w upie zimowym, bedzie sie dzialo to samo, a i tak bedziecie grac. Wiec zamknac jadaczki i grajcie jak macie grac.

Bez powazania Morrus. :)

Gucias 18-06-2007 19:32

@up
:browar: zgadzam się :P
Ja tam zawsze grałem pallem, czy to złamali speary czy cokolwiek innego i jakoś nie marudziłem a tym bardziej nie płaczę :P

filobossek2 18-06-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morrusek (Post 1493933)
Zgadzam sie w Toba w 100%. Moge dodac tylko jeszcze, ze po ostatnim update gdy to sorcerer i druid dostali rozdzki, wiekszosc graczy z poziomow do 60 lvla (mowie i knightach i paladynach) przeniosla sie... blablabla

Lol ???

1. Zrób sorcerera/druida
2. Zrób palladyna/knighta
3. Wbij skille 50/50 palladynem/knightem
4. Idź expić w to samo miejsce sorcererem albo druidem oraz knightem lub palladynem. (najlepiej facc)
5. A potem wróc i pochwal się levelami...

Ja gram głównie facc bo szkoda cash na komerche przy której żal dupę ściska...

Przykład pk char mojego brata 20 knight wbił level 2 razy szybciej niż ja...
Przykład 2 Ja będąc 20 sorciem wziąłem na spar mojego brata on przy skillach 60/60, war hammer, club ring walił we mnie 30/40... ja żeby zadać podobny lub trochę wyższy hit muszę zużyć : albo bardzo dużo many, albo sd <365gp bodajże>

Wszyscy tu mówią o high levelach, ale na starcie to postacie magiczne mają przesrane...

Mój rl miał 35 palladyna do pk po 10-15 boltów, które kosztują 15-30 gp ? 32 sorc miał już red hp o ile nie szybciej... = 160 many na vite powiedzmy co w manasach wynosi 110gp... Niby małe waste, ale jak by tak zebrać wszystko do kupy ? To powiedzmy po 10 takich akcjach:
10x110 = 1100
10x30 = 300
1100 - 300 = 800 gp

Takie waste ma sorcerer po walce z palladynem ...

A dalej będzie blablabla spam itp.etc. offtop i nie wiem co jeszcze...

See'ya ~~ bo szkoda mi na was czasu "profesorowie", którzy znacie się na Tibii <pisane ironią>

Elton-Benitto 18-06-2007 20:52

Morrusek napisal swiete slowa B) . Ma w 100% racje a jednak niektorzy sie sprzeczaja. Porownam teram 48ek mniej wiecej takiego jak ja i 48ms. Ms stawia ds i draga ma na 8 visow ( zalozmy ) traci na to 8x20=160 many i okolo 1 manas bo oberwie tam od draga hita, a kina meczy sie robi chmureczki i schodzi mu przy tym 3 manasy i 1 uh ( okolo ) i traci 320gp na draga. Wiec wyrownanie postaci jest potrzebne. Aha i nie mowcie ze ek sie expi tera tak samo jak ed. Mam ed i jak masz blokera na tomby to lvl zaper... jak ch**j. :cup::p

Gliku 18-06-2007 22:10

Ludzie badzcie otwarci na cos nowego ! najlepiej jakby czasy komuny wrocily nie ? przed kazdym update placzecie a [potem jak fajnie i nowe rzeczy. A nie bujcie sie juz o to ze sie zrobi ots bo taka firma jak CipSoft nie da sobie z takiej kasiurki z tej gry zrobic ots wiec spokojnie. Tak wogole wszedl juz ten update ze marudzicie jeszce moge troche zmienic nie ? wogole a ci palkowie co hity po 800 to maja 110+ lvl i skile 90 + a i gwiazdke za 500 gp + wiecj spokojnie.

nUUBBa 19-06-2007 04:37

Z tego co wiem temat był przeznaczony do wrzucania linków z filmami i w ostateczności na komentowanie ich. We wszelakie inne dysputy radzę wybrać się do innego topicu ;)

NIRUDELUS 19-06-2007 10:07

Ma ktoś film z hunceniem barbianów?

poziomek90 19-06-2007 10:30

No lol. Wszyscy jęczą,że sorc i drut będą słabi itp.
Ale czy to aż tak źle?
1. to jest dopiero TEST serwer!
2. Wszyscy już dobrze powiedzieli, że te czerwone gwiazdki są droższe od SDków, więc co to za lament.
3. Dlaczego by nie miano wzmocnić pallów i knightów? Sorcki i druty ch*j robią by mieć dobre DMG. nakupują sobie tych j*banych SDków, HMMów, GFB i napi*rdalają jak głupi. A knigci i pallkowie muszą tygodniami skillować i bić te nieszczęsne umiejętności by w końcu być jakąś znaczącą siła! X(
Niech sorkowie i druty też się teraz męczą...
Nie dajcie się zwariować! Gra sorkiem i drutem to była łatwizna o w końcu sie to zmieni...

Qmarox 19-06-2007 11:52

Hity z visa

Witam, ma ktoś filmik typu ~~80 ED wali dragi z visa , bardzo by mi sie przydał , thx z góry :P

rJuMuN 19-06-2007 14:49

klienta chcem

kurwa dajcie mi klienta tibi

Voldusd 19-06-2007 20:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez filobossek2 (Post 1494313)
Lol ???

1. Zrób sorcerera/druida
4. Idź expić w to samo miejsce sorcererem albo druidem oraz knightem lub palladynem. (najlepiej facc)

Przykład 2 Ja będąc 20 sorciem wziąłem na spar mojego brata on przy skillach 60/60, war hammer, club ring walił we mnie 30/40... ja żeby zadać podobny lub trochę wyższy hit muszę zużyć : albo bardzo dużo many, albo sd <365gp bodajże>

Wszyscy tu mówią o high levelach, ale na starcie to postacie magiczne mają przesrane...

Mój rl miał 35 palladyna do pk po 10-15 boltów, które kosztują 15-30 gp ? 32 sorc miał już red hp o ile nie szybciej... = 160 many na vite powiedzmy co w manasach wynosi 110gp... Niby małe waste, ale jak by tak zebrać wszystko do kupy ? To powiedzmy po 10 takich akcjach:
10x110 = 1100
10x30 = 300
1100 - 300 = 800 gp

See'ya ~~ bo szkoda mi na was czasu "profesorowie", którzy znacie się na Tibii <pisane ironią>

Idź bij dalej 21 lvl albo s*******aj na otsa bo jak cie słucham to zapominam o kulturze.

Coxownik 19-06-2007 20:15

Hehe Knighci i Palladyni udowadniają Sorcerom i Druidom że update będzie fajny a magowie wyklinają go jak się da bo zobaczyli dwa screeny i filmik z TS. Wstrzymajcie się jeszcze ze swoimi skrajnymi opiniami chociaż do czasu aż zagracie na nowych zasadach.

Candi 19-06-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez filobossek2 (Post 1494313)
Lol ???

1. Zrób sorcerera/druida

10x110 = 1100
10x30 = 300
1100 - 300 = 800 gp

Po pierwsze 15 boltów kosztuje 30-45gp, po drugie to pewnie sorc był chwilke afk :P
A teraz tak:
Stoi sobie paladyn, podchodzi do niego sorc, wali z sd kilka razy i paladyn deda. Traci na tym sorc powiedzmy 1k, a z paladyna wylatuje knight armor, 400 boltów, kilka uhów.

też umiem tak głupio rozumowac jak Ty, ale ja juz tak nie robię od kilku lat :P
Zrób wyższy level i wtedy zobaczymy, kto expi szybciej i zapomniałeśnoobku o jednym. Gdy knight robił skile 50/50 Ty mogłeś juz swobodnie expić i jak on miał na 10 levelu te skile to Ty mialeś conajmniej 15 level i nawet jeśli knight będzie expił szybciej to i tak np. na 26 levelu już to się wyrówna, a jeszcze dalej sorc będzie expił 2x szybciej...

neSSonka 20-06-2007 13:05

YeYe do jest temat o Filmikach z testu a nie o jakis "dyskusjach" na poziomie :baby:

Gdzie Te Filmiki ?!? co drugi post to zalenie jest co do upku ŻAL ŻAL ŻAL !!!!
bedzie co bedzie , ja zostaje przy sorcu chocbym biŁ 20 z visa ;)
dawać filmiki a nie .... X(

@down
next -.- p0zdr0 dla Ciebie ...

"Mlvl 70 nabija sie jak distance 90 wiec wez idz sie umyj lepiej i mnie nie denerwuj..."
leze ... shushushushsh dobry typ jestes niema uja we wsi a w miescie jestes Ty ;)

Potworny DestruktorDolera 20-06-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poziomek90 (Post 1495308)
No lol. Wszyscy jęczą,że sorc i drut będą słabi itp.
Ale czy to aż tak źle?
1. to jest dopiero TEST serwer!
2. Wszyscy już dobrze powiedzieli, że te czerwone gwiazdki są droższe od SDków, więc co to za lament.
3. Dlaczego by nie miano wzmocnić pallów i knightów? Sorcki i druty ch*j robią by mieć dobre DMG. nakupują sobie tych j*banych SDków, HMMów, GFB i napi*rdalają jak głupi. A knigci i pallkowie muszą tygodniami skillować i bić te nieszczęsne umiejętności by w końcu być jakąś znaczącą siła! X(
Niech sorkowie i druty też się teraz męczą...
Nie dajcie się zwariować! Gra sorkiem i drutem to była łatwizna o w końcu sie to zmieni...

Gówno wiesz ziomek...Nie wiesz jak trudno jest dobic mlvl 50 który dopiero daje ci hit 200 z sd i himm okolo 95

Wiec nie truj naprawdę

Mlvl 70 nabija sie jak distance 90 wiec wez idz sie umyj lepiej i mnie nie denerwuj...

Tentotrix 20-06-2007 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Potworny DestruktorDolera (Post 1497653)
Gówno wiesz ziomek...Nie wiesz jak trudno jest dobic mlvl 50 który dopiero daje ci hit 200 z sd i himm okolo 95

Wiec nie truj naprawdę

Mlvl 70 nabija sie jak distance 90 wiec wez idz sie umyj lepiej i mnie nie denerwuj...

tak masz racje piekielnie trudno wbic 50 mlvl ...90 % tych sorcow z takim mlvlem to botery...a pozostale 10 % wbija ten mlvl expiac..wiec nie pierdol mi tu synku farmazonów

Atahun 20-06-2007 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Candi (Post 1496769)
Po pierwsze 15 boltów kosztuje 30-45gp, po drugie to pewnie sorc był chwilke afk :P
A teraz tak:
Stoi sobie paladyn, podchodzi do niego sorc, wali z sd kilka razy i paladyn deda. Traci na tym sorc powiedzmy 1k, a z paladyna wylatuje knight armor, 400 boltów, kilka uhów.

też umiem tak głupio rozumowac jak Ty, ale ja juz tak nie robię od kilku lat :P
Zrób wyższy level i wtedy zobaczymy, kto expi szybciej i zapomniałeśnoobku o jednym. Gdy knight robił skile 50/50 Ty mogłeś juz swobodnie expić i jak on miał na 10 levelu te skile to Ty mialeś conajmniej 15 level i nawet jeśli knight będzie expił szybciej to i tak np. na 26 levelu już to się wyrówna, a jeszcze dalej sorc będzie expił 2x szybciej...

ta tylko ze pall uha sie foodem nie??

Etoric 20-06-2007 22:35

Cytuj:

Grzeszysz xD grzeszysz facet.. 70mlv to nie są 2 tygodnie non stop online;(

Linf_@ 21-06-2007 16:05

Taaaa z pewnością każdy kto wypowiada sie przeciw up date to pewnie sorc.... no może jest kilka wyjątków.... owszem Hity są trochę zawyżone ale pomyślcie.... sorc ma tyle rożnych typów ataku.... ue, sd, e wave, visa, i jeszcze kilka ue + sd to chyba ponad 600 w człowieka na takim mniej wiecej 100 lvlu.... było powiedziane już 1000x "nie odpowiada ci to nie graj" ale i tak każdy będzie grał dalej :D. Update z soul pointami, łamiące sie spery, stamina i każdy mówił ze już kończy z tibia bo jest "Gupia, gra dla naabuw, mój sork jest najsłabszy nie bede grał" co pól roku to samo -.- jak małe dzieci. i tak co by nie zrobili z tibia i tak będziecie w to grac taka jest prawda.:D

ulwi aladim 21-06-2007 22:16

moze mi ktos dac tibieCAM nie pod RAPIDSHARE?nie chce mi sie sciongnonc ;/

oli_powrot 21-06-2007 22:25

Tytuł letniego update'u jest Zbalansowanie postaci...Więc cipsoft robi wszystko aby granie każdą klasą była wyrównana...Więc nie pier...dolcie głupot q.rwa typu: o nie moj sorc bedzie sux ja ide robic kine albo palka.

P.R.O.S.T.O. 21-06-2007 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1499092)
Grzeszysz xD grzeszysz facet.. 70mlv to nie są 2 tygodnie non stop online;(

90 dysta też nie... wiem coś o tym ;)

Pozdro:D!

Skyball 23-06-2007 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1499080)
ta tylko ze pall uha sie foodem nie??

HAHHAHAHAHAHAH
OWN3D Idealne na podpis :)

A co Do Upade
Tak Gram Knightem Dosyć Długo Gralem Tez Druidem
Ale bez przesady Niech powiększą te hity dla magów o 20 % bo tak bić z morta 400 na 144lv troche zal
a co do knighta to dobrze ze go ulepszyli Jak ja zaczynałem moim knightem to Skilowalem , skillowalem tak przez miecha i waliłem po 70-150 a moj qmpel który wogule nie skilowal a walił po 200 z sd + rod +vis Knight nie mial szans a tera bedzie innaczej :D

Etoric 23-06-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skyball (Post 1505036)
HAHHAHAHAHAHAH

mu chodziło o to, że pall uhami nie sra i trzeba je kupować tempa kredko.

Wypas 23-06-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skyball (Post 1505036)
HAHHAHAHAHAHAH

A co Do Upade
Tak Gram Knightem Dosyć Długo Gralem Tez Druidem
Ale bez przesady Niech powiększą te hity dla magów o 20 % bo tak bić z morta 400 na 144lv troche zal
a co do knighta to dobrze ze go ulepszyli Jak ja zaczynałem moim knightem to Skilowalem , skillowalem tak przez miecha i waliłem po 70-150 a moj qmpel który wogule nie skilowal a walił po 200 z sd + rod +vis Knight nie mial szans a tera bedzie innaczej :D

Ty też nie grzeszysz inteligencją. ;)

Oscypious 23-06-2007 19:07

20 Stron Z Niby Filmami Z Ts A Jak Narazie Najwiecej To Tu Z 7+? Filmow Jest??. Czy Wy Sie Tylko Klucic Potraficie!!

Upierz 23-06-2007 21:10

@Up: Czy-Ty-Pisac-Nie-??/

Co do filmów to już więcej nie powstanie...

Artas 23-06-2007 22:33

Cytuj:

JO!!!!!!!!!

kondom69 23-06-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyhopatka (Post 1486548)
Bo musisz ściągnąć klienta:
http://download.tibia.com/tibiatestserver8.*** -zamiast * - .e.x.e

Kurwa koleś tu trojana wpakował, naszczęscie mój avast dobrze dziala :)

Lulfis 23-06-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kondom69 (Post 1506264)
Kurwa koleś tu trojana wpakował, naszczęscie mój avast dobrze dziala :)

hahahahaha LOL :D8o:D No koles wymiatasz może nie widzisz że http://download.tibia.com/tibiatestserver8.*** to strona tibii.com?
Tak tak Autorzy shakuja wlasną gre ? GZ pomysłu.

PS. Polecam Kasperskego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00.