![]() |
Ohhhhhhh Xaem that's hurt xDDDD nom webi moze nie daje loga,może nie miał jeszcze okazji, ty za to dałes ostatnio i Kaytek z sunzem zdedali :(,wiem wiem był masskick, ale oni zostali wierzyli, że papa xaem pomoże, nie pomógł. Dałem wtedy loga, wypiąłem sie na all, ale ty nie możesz mieć o to pretensji, Ciebie tam nawet nie było, no tak bo to było po 23. Jeśli jestem takim tchórzem, to po co wycofujesz mi od dwóch tygodni pacc ? Ocene innych może zacznij od siebie, masz grubo po 30 powinieneś być jakimś przykładem w końcu jestes ojcem, pomyśl czasem o tym, a nie o Marcie i życiu Hespiosa.
|
@offtopic
dajcie namiar na ts :x @btw cos mało ludzi na nebuli 100 ledwo ^^ |
Cytuj:
Co do kwestii wycofywania pacca. Dziwne, ze jak byles w w vu rpzeciwko ordo ie przeszkadzalo ci kupowanie od nas kont, hackowanie ludzi jak nebulas i inne nieczyste zagrywki w te rytmy, czemu wtedy siedziales cicho? Co nagle stales sie taki super, ze tak to ujme, "legalny" i wszystko co nie fair to fe i be? Wracajac jeszcze do kaytka i sunze, to nie bylo tak, ze oni zostali i wieryzli. Po prosut mieli takiego pecha, ze ich zalogowalo od razu, a nas nie. |
@Webi
Kto kupil konto, albo wycofal pacc? Ci kolesie ktorzy byli zrookowanie sami oddawali pasy, sie idiotom szarowac chcialo. Jesli sie myle, to niech osoba ktora wie najlepiej mnie poprawi na forum badz PW. |
Webi jesteś chyba ostatnią osobą, która może mówić cokolwiek na temat kupowania kont, sry w sprzedawaniu jesteś lepszy;p. Widzisz ja swoją postać zrobiłem sam, z tego co pamiętam pacców tez od was nie kupowałem. Teraz łaskawie pokaż mi w mojej wczesniejszej wypowiedzi, gdzie ja nazwałem kogoś z was tchórzem, zrobiliście jak chcieliście wasza sprawa. Jak to napisał xaem "jesteś tylko małym zasrańcem, który myśli tylko o sobie i swoim pixelowym ludku", po tej akcji to chyba jest więcej takich zasrańców.
|
Cytuj:
|
hahaha Hespios zrobiony sam? ty chyba sam w swoje slowa nie wierzysz xD
moze jeszcze powiesz, ze draverika sam zrobiles? hahahahah, dobrre... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gówno wiedziałeś, wiesz i będziesz wiedzieć. :evul: |
Tak tak tak tak tak tak
|
Olecko do pieca:D i ich przydupasy:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HE HE HE HE tak sie skladam ze wiem troche wiecej o jego charze na furorze, szanowny panie z brazowym jezykiem ;~) |
Cytuj:
@down lól kozak xD |
@up
A ty opowiedz o tej przygodzie, ktora cie za mlodu spotkala, bo ja znam to tylko tka ogolnikowo, tzn ze cie dwa razy rodzice podrzucili a raz zlapali, szczegoly plx |
Cytuj:
Dalej będziesz wmawiać, że wiesz więcej? |
Cytuj:
Draverikiem grały 3 osoby. Potem powstał Hespios do 55 lvla grały nim także 3 osoby. Dalej Hespiosem grała (gra) jedna osoba. Nikt tego nie ukrywał każdy znał prawdę, tylko noobki z forum wymyślają kolejne historie. A jak macie pie***lić SHARER AAAAA BAD PAN, to lepiej nikt niech nie pisze, bo żal (szczególnie dziadzia Xaem ). |
Cytuj:
Zapytaj Riddera Ediego co to znaczy "pójść do pieca" :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
WEBI ROX! |
Cytuj:
|
Połóż głowę na wadze naciśnij przycisk burak i wtedy będziesz kolega Hepiosa aka snikers xD. Ciekawe kiedy ten cwaniak padnie i co wy wtedy zrobicie xD. My wyślemy wiązankę "ostatnie pożegnanie".
|
A w Olecku to all kibicuja Borussi Dortmund. Marta tez im kibicuje. To wyjasnia dwukolorowe majty. Z przodu zolte z tylu brazowe.
BOORRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUUUSIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA AA |
Chcecie być zabawni? Jestescie żałośni wg mnie a szczególnie wyróżniający sie super powalajacymi tekstami 30~latek Dziadzia Xaem :baby:
Bravo jestescie zajebisci:cup: |
Widze ze sytuacja na nebuli nieciekawa =] Xaemus nadal kozaczy jak dawniej ?^^
/gridziu ;***** |
Cytuj:
Czekam w grze. CIągle słyszę "Olecko wyp***dolimy z servera" ale no jakoś nie mogę się doczekać. :< Słyszeliście może co w trawie piszczy ostatnio? Podobno stara dziadzi zamieniła go na "lepszy model". "lepszy" czyt. jako lojalny |
Cytuj:
A kto by chcial popapranca co pol zycia siedzi za kompem i w jakiejs gierce czy tam kafejce ? jak to mi raz kolezanka powiedziala o kims innym (niektorzy sie moga domyslic ;p haha )"jego kobieta to by musiala miec pol kilo gwozdzi w glowie zamiast rozumu zeby z nim byc"- to sie tez odnosi do xaema ;p |
Cytuj:
Wiesniacy slyna ze swojego zaparcia, sa dzielni. Nikt nigdy nie mowil o "W......doleniu olecka". Problem w tym, ze coraz ciezej o wiesniakow ktorzy aktywnie graja na nebuli. Wiekszosc z ludnosci wiejskiej zaszeregowana jest w VU. Musielismy wiec obizyc kryteria: "sracz na podworku", krowe (lub byka), swinie i wlasny chlew, oraz stara ktora utrzymuje rodzine ze sprzedazy jagod, itd to wszystko zostalo usuniete z wymogow by wstapic do BZN. Vu jest jak mafia, tam takie rzeczy sa sprawdzane zanim sie kogos przyjmie u nas natomiast panuje liberalizm. Wszyscy sie smieja ze w olecku kazdy ma 4 ownerow. Sprawa jednak jest prosta. Owszem 4 ownerow jest, ale gra tylko jeden. Trzech pozostalych jezdzi na rowerach by byl prad w trakcie jak jeden gra. Nie jest to wiec klasyczny przyklad sharingu. Co do zarzutu do "mojej starej" pragne cie poinformowac, ze tak masz racje. Lepsze to niz incest z wlasna nie umyta siostra. I o ile za kilka lat ona i twoja prawa reka przestanie zastepowac ci kobiete chetnie powymieniam sie z toba pogladami. Cytuj:
|
...
@Xaemus Serigimox
dużo gadasz a nic kompletnie nie robisz nie pokonasz vu gadając o wioskach :D Vu znowu wygra i znowu będzie na nebuli następna wojna Hmm.. kto teraz będzie ? Diahama czy Embraced bardzo mnie to ciekawi ?;) |
Cytuj:
nic nie bedzie, bedzie to co teraz wylapywania i czajenie sie na h lvle za voca ;-) |
Cytuj:
Ty naprawde masz jakies problemy na rl i to najwidoczniej powazne. Przenosisz swoje osobiste niepowodzenia w zyciu w tą gre i na graczy wyzywajac ich od wiesniakow, oszolomow, bluzgajac na ich dziewczyny. Czlowieku zastanow sie troche co piszesz... Dla mnie na obecna chwile zachowujesz sie jak tzw. "dziecko neostrady" dostalo kompa od starych i wrzuta na wszystkich bez zachowania chociaz odrobiny kultury. Sugeruje wizyte u psychologa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
hahaha najsmieszniejsze we wszystkim jest to ze pokazujecie na forum jacy jestescie cool a inni ble bo wyzywaja was na forum a na tibi kto non stop o zydach gada? no wlasnie don hespios i banda ze wsi olecko. Kto najezdza na rodziny? don hespios i wiesniacy z widlami zapatrzeni w swojego przywodce ktory posyla brudna marte po snikersy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oj nie przerzywaj tak , jeszcze ta sie nie skonczyla a ty juz sie w jasnowidza bawisz .. chyba sie nie boisz az tak ze sie mozesz porzegnac z serwem jak inni co przegrali starsze wojny bo nikt nie pomogl tylko sie wpatrywali w monitorki i na kazdym battle spamowali z noob charow na game chatach ze "wojna" , "gogo ordo , najeb*c vu" .. heh a teraz vu najeb*je wam xD Kazdy ma swoje 5 minut :p .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Natomiast wiesniacy z olecka sa mniej mili. Don snikers twierdzi ze dymam wlasne dziecko. Moze kiedys bedziesz ojcem wtedy zrozumiesz. Proponowalbym jednak rozmnazanie kontrolowane lub tez popros o pomoc znajomego czy sprobuj w banku spermy, technika poszla tak do przodu, ze nie powinno byc niespodzianek. Wychowasz jak swoje nie ryzykujac, ze urodzi sie cos genetycznie obciazonego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Są dwa rodzaje "wiesniakow" 1. Ci co mieszkaja na wsi (to jest wedlug Ciebie) - naleze do nich 2. Ci co zachowuja sie jak skonczeni kretyni i brak im podstawowych zasad - nalezysz do nich. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |