![]() |
Cytuj:
Odnośnie mojej lub Grena znajomości z Geddem. -To już wie Gedd-Xolo. (dostał już dowód dzisiaj). |
Gotrunk Pwned
Jul 22 2007, 06:01:12 CEST Killed at Level 110 by Slaminer and by Steiner the slayer 61:22 dla BB & NF. |
Gotrunk nie był z FF , jest nawet w gildi bardziej przychylnej BB lol.
|
@Exodus
HAHAH no pewnie a na akcji (masslogu) z ff to gotrunka nie bylo?! |
Cytuj:
Cieszysz sie z tego powodu?-.- |
Gotrunk jest ewidentnie po stronie FF, byl na openie po ich stronie, masslongol sie razem z nimi, a wtedy kiedy przejebali 8:0 I padl Lenerock na combo, gotrunk stanoł na jego miejscu,i również padl ;d
dodatkowo wyzywal Abo, Save tej rozmowy jest na forum tibi com, chodzilo o to ze Abo potrzebowal na pewnym openie 5 bpsds, i Gotrunk mial szanse byc free za zwykla przysluge, On mu przynosi sd, abo mu oddaje kase i tyle. ale gotrunk niewiem czy zrozumial inaczej czy nie ale troche sobie zjebal sprawe. also ten owner gotrunka jest z Poznania...tak samo jak Fauder itp... I jednak blizej jest gotrunkowi do FF poniewaz dla BB jest nikim ;p Ciekawi mnie jakim cudem padl o 6 rano? expil?Jak ktos wie to niech napisze;d |
Spoolit Pwned
Jul 22 2007, 17:54:29 CEST Killed at Level 110 by Og'Thun Facc ;[ 2lv down ;[ Widze ze wszyscy fanatycy FF milczą gdy FF pogrąża sie w klęsce, Kiedy tylko ff wbije fraga juz spam na tym forum jest BB OWNED PWN CHICNEKS MOTHAFUCKA, 62:22 for BB & NF. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gren > Bóg (ofc joke)
|
Witam dawno nic nie pisalem no wiec najpierw jestem zmuszony odeprzec zarzuty i jakies oskarzenia ze niby sie zbijalem ze swojego kraju wykrzykujac hasla typu heil poland, polands rox czy cos takiego. Wogule Exodus nie podejzewalem cie o to ze bedziesz wymyslal jakies bezpodstawne oskarzenia itd. No wiesz nigdy cos takiego nie mialo miejsca i zreszta to byloby bezsensowne wykrzykiwac takie teksty, zreszta ja nie podchodze do grania w tibie jako jakas patryjotyczna rzecz ze polska kontra szwecja albo polska kontra reszta swiata, pisza do mnie jakies noob chary od ff ty zdrajco zdradziles polakow i dalej niecenzuralne slownictwo, ludzie to nie jakis konflikt zbrojny, jak tak przezywasz ta gre to lepiej wyjdz na dwor i posiedz z kumplami, bo chyba przesadzasz z godzinami przed kompem.
A co do grena to trudno mi sie na ten temat wypowiedziec, ale jest mozliwosc taka, ze to co powiedzial ten koles moglo byc czesciowo prawda, mimo wszystko nie nalezy jechac z idiotycznymi "kurwami" czy ciaglym spamem na kolesia probujac go osmieszyc, ktory probuje cos kombinowac, motac, mozna powiedziec ze sie zgadza, nie zgadza, ale troche kulturki w wypowiedzi zawsze sie przyda. Dodanie nowej strony na kyrze tj. grena i jego kumpli ubarwilo by moze troche Kyre, ktora powoli staje sie nudnawa przez te ciagle wojny w prawie takich samych skladach i z podobnymi wynikami, a jezeli ten koles w wiekszej czesci ma racje to kyra moglaby (moze) zmienic sie diametralnie i odwieczni wrogowie mogliby sprzymierzyc sie, a starzy przyjaciele stanac po innej stronie :o w tibii wszystko jest mozliwe xd |
Cytuj:
PRZYBYWAM ZEBY WYBAWIC WASZ SWIAT OD ZLA JAKIE NIM RZADZI !!! to fakt kyra robi sie nuda.. ale ja nie widze opcji zeby to uleglo zmianie i chociaz w tibi wszystko jest mozliwe.. nie wierze ze w najblizszej przyszlosci stanie sie cos cos zaskoczy wszytskich... no chyba, ZE JA WIELKI GREN COS ZDZIALAM W TYM KIERUNKU ( moze nie udzielam sie czesto na forum a juz napewno nie na tym.. ale ta historia naprawde mnie urzekla :D i wiekszych bzdur juz dawno nie slyszlam :cup:) |
FF zacznijcie cos robic na kyrze anie na forum kyry bo to nie pomoze wam wygrac wojny macie 40 fragow w dupe , ja bym na waszym miejscu probowal to wyrownac albo sie wyplacic
|
Hej, moge wiedziec z jakiego serva jest gren i jego koledzy?
|
Cytuj:
Cytuj:
@Pawlos II: Chłopie roxujesz... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28142 |
Ehh ;D widze ebernardyn ze znam twoj name w tibii :)
Glupia wymowka ale zajebiste lagi mialem ;p ciezko mi z mrot hura bylo trafic a na poczatku z ue bym sciagnal tego nooba tylko juz pz nie chcialem 15 lapac logs chcialem dac bo kumpel byl u mnie. czekalem na somartha zeby on go dobil wiele razy moglem upeirdolic. |
Cytuj:
[ironia]Oczywiście wierzymy ci.[/ironia] |
Cytuj:
|
Wlasnie trwa jakiś Open w Port Hope.
@Edit: Bot Zeltorna Jul 23 2007, 22:45:30 CEST Killed at Level 94 by Travel Mate |
Jeśli to ma byc open to gratuluje chlopakom z ff.
Schowali sie za mostkiem na dworcach i bali sie wyjsc xd |
Nie bede wspominal od kogo tego sie nauczyli :P
|
Cytuj:
|
@up nawiazywalem do stwierdzenia ebernardyna, ktory wspomnial, że wlasnie trwa open, ktory w rzeczywistosci okazal sie marnym snakeiem.
Nie no chlopaki gz ubicia 94 ms xd |
Mieli duzo osob, wlasciwie zdecydowana wiekszosc gildi, mogli wyjsc na opena a nie... No ale spoko...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
avorian 166lv~~ ma jakies 2,5k hp, to duzo do sciągnięcia na combo po update, wiec sie nie dziwcie, jakby avoriana nikt nie uhal,tzn samemu by mogl tylko, to by go na 2 comba uśpili, mysle ze oni juz niewyjda na rzaden open, maxymalnie openem moze byc ich masslog odparty masslogiem NF BB wtedy doszlo by do jakiejs walki otwartej,Podobnie bylo jak poszli po Quintsa~ 123ek~ z BB , w nocy, okazalo sie ze kiedy zaczeli go bic, 40 osob z BB sie loglo i juz mieli pograne, ucieczka na parchment , nie za duzo dała ,nie pamietam juz wyniku ale bylo jakies hmm 6:0+
|
Cytuj:
@Edit: Mass Log Demonic Pelego Jul 24 2007, 23:44:46 CEST Killed at Level 121 by Veritas Altus and by Moothonost |
@Up
Malo tego [CHAR]Steiner the slayer[/CHAR] Jul 24 2007, 23:50:36 CEST Killed at Level 146 by [CHAR]Szycha Te'Be[/CHAR] and by [CHAR]Garlerdon[/CHAR] |
z FF helpers Vishu pwned,
63:25 not so bad xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak padnie jakis helpers z FF to odrazu zaliczany jest. |
Cytuj:
Wtedy FF mieli spy u siebie min : Mesmeroo ( przydupas - kto wygrywa do tego sie wjebie) , Norf~ i jeszcze chyba ktos. Wiec jak mial im wyjsc masslog?;o |
@Amas
Masz racje ze jakby sie uprzeć to helpersami mozna nazwac pol kyry, ale Vishu akurat byl na openie, jest to na jakims camie , niemoge teraz dac link ani info bo jestem na laptopie, no i byl po Stronie WiW w tamtej wojnie jako oficjalny member, a to z tym zabijaniem death company albo heroes, to tak : Death company to troche nubki, biegają na openach nieproszeni o pomoc moim zdaniem, w nie których przypadkach bardziej szkodzą (self trapy) Zrobienie Gildi FF HELPERS i BB HeLPERS uprościlo by wszystko... no ale to nie mozliwe. a co do liczby frags, nie są az tak wazne, ale odzwierciedlają w pewien sposob Waste cash blessings itp po stronie kazdej gildi No i Fanatycy mają sie czym podniecać czytając war stats na tibi com xd pzdr |
Cytuj:
wiec trocheee kulturyyy niechce obrażać fanów FF ale taki poziom reprezentują... "japa smieciu ku***" Przynajmniej wiekszość z nich... do polskich graczy z BB ciagle spamują noobchary ff/ich fanatycy i bluzgają ZDRADZILES POLAKOW, POL DOJCZ xD, SMIECIU SWE i masa... masa takich tekstow.;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tu jaja nie mają nic do rzeczy. Żeby coś tam zdziałać musieliby mieć z 10 knightów 150+ i nimi spróbować przedostać się na strone ff co byłoby praktycznie niemożliwe ponieważ Lenrock blokował drogę. Gdyby zrashowali sorcami to by po prostu popadali jak muchy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:48. |