![]() |
Cytuj:
@up Tanie to jest ;P. Lecz... najlepiej zapytaj albo na trade, albo na game chat na swoim swiecie. |
@up
Czemu mi link nie działa!!!!!111oneone? |
może opisze co i jak
chciałem wrócić do gry po ponad półrocznej przerwie, ale ktoś mi konto ukradł, no to tibia.com r-key i jest odzyskane :) i tutaj krótkie pytanie: czy r-key'a posiadam tylko ja, czy tez ta osoba która mi je ukradła też go posiada? |
jak pozbyć się lagów??
|
Cytuj:
|
słabości
Gdy wchodze tu, nie wiem o co chodzi obok potworów ze słabościami :( więc o co chodzi ze słabościami śmierć, ziemia, ogień świętość, lód itd. ?:crusader:
|
Cytuj:
|
Summoner Outfit
Jak pisze na wygranym bilecie?
To zly: You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. Unfortunately it seems that you drew a blank. A dobry? ... Potrzeba mi odpowiedzi na juz, albo na zaa sec. napiszcie PW |
Sumoner outfit
potrzebna pomoc
to przegrany ____________________ You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. Unfortunately it seems that you drew a blank. a co pisze w wygranym? dokladnie prosze ____________________ You see a lottery ticket. It weighs 1.20 oz. .................................. |
Cytuj:
http://foteka.pl/full/9c7564a41bd7aa...713569725a.jpg Zwykły (przegrany) nie błyszczy. (niestety opisu nie znam) |
17:02 You see a lottery ticket.
It weighs 1.20 oz. You were lucky! Go claim your prize at the potion store in Edron. Ten jest WYGRANY ;] |
Eleonore quest
Ej Pomozcie mi bylem w trakcie wykonywania quest Eleonore i zanioslem ring do eleonory i zamiast 3 x yes napisalem yes i bye i jak chcialem dokonczyc quest i isc do Charlotty nie dalo sie ;// Pomozcie mi:):);):p
|
Pomocy
kto gra na armia.toproste.pl prossze o kontak pod numerem gg12387363:(;(
|
Bleski
Kto mi powie jak i gdzie kupic blesy na (lvl,mlvl,sword fighting,shielding) dzieki z gory
|
|
prosze o pomoc
Mam pytanie napisze je tu bo nie znalazlem zadnego innego tematu..
Gdy wbilem 20 lvl na Candi chcialem pojsc na deserta mialem juz knighta i sorcera brakowala tylko palla wiec napisalem na trade "szukam palla 20lvl + na deserta" i na drugi dzien dostalem za to bana mogl by mi ktos objasnic za co go dostalem przeciez ja tylko chcialem znalesc palla na deserta |
Tak się składa, że oficjalnym językiem Tibii jest angielski i tylko w tym języku można zamieszczać swoje oferty na kanale trade.
Musiałeś nieźle spamować, skoro cię za to zbanowali. |
Ja mam pytanie co do rk.
Czy jak zamówie nowy recovery key to ten stary nadal może być urzyty? Moje stare konto nie było zarejestrowane i zostalo shackowane , hacker zarejestrowal je na siebie po czym oddal wiec ma recovery key. Czy jeśli dostane nowy to on nadal bedzie mogl uzyc tego starego zeby "przejac kontrole nad moim kontem" ? @down Ok dzięki i tak nie zamawiam ale dobrze wiedziec |
Cytuj:
|
pomocy
Jak odwolac sie w sprawie bana??
|
Mam pytanie (nie wiedziałam czy zakładać odzielny temat..).
Byłam na dwarfach, aż nagle mnnie wylogowało, znów sie zzalogowałam patrze a moje legi i helm leza na podladze, i znow mnie wylogowalo, i tak ciagle az w koncu cale moje eq lezalo na podlodze. Wkurzylam sie i wylaczylam komputer. PO jakis 20 minutach loguje sie patrze a tu a) jestem w Thais (byłam w Kazadroon) b) po eq ani sladu c) a co gorsza nabiłam lvl, (11 ;P) yo teraz mam 10 o.O Jestem na Elerze... I moje pytanie brzmi: Czemu tak sie dzieje? |
Cytuj:
hacked, biedaczku. nabrales sie na fri pak? |
Mam do dyspozycji:
k armor, k legsy, blue legsy, golden armor, boh fur boots, brigt sword, vampirka od jakiego lvl co nosić żeby przy dedzie nie być super stratny myślałem nad: a) 30lvl k arm, k legs boh BS vampirka b) 40lvl g armor blue legs boh vampirka bs Mam 20lvl i niedługo skille 60/60 co zorbić a) skillować do 70/70 b)skillować do 65/65 c)skończyć skillowanie na 60/60 i iść expić Gdzie expić na 20lvl potem 30 narazie siedziałem na zamku (nawet loot fajny) ale exp wolny Myślałem nad Dwarf Solider ale niewiem którą kopalnie wybrać http://tibia.pl/earth.php?x=32520&y=...=0&q=32.17&r=1 u góry są 2 i na dole 2 które wybrać oraz na jakim poziomie siedzieć?? Z góry dzięki za Odp!!! |
nie moge grać!
mam od pewnego czasu problemX( bo albo mi wyświetla w nieskączoność Connectin to the game world. Please wait.X(X( albo jak juz sie zaloguje:cup:B) to mi sie zacina X(X( albo raz sie zatnie i za 5min mnie samo wylogujeX(X(X(X(X(X(X(X(co mam robić prosze pomóżcie
z góry dziekuje |
@up podziękuj cipom za kicki :)
|
Od czego to zależy że wczoraj grałem normalnie a dzisiaj znowu to samo gram przez 5s a potem mi sie zacina i mnie wylogowywuje!!Od czego to zależy można to jakoś usunąć??? prosze pomóżcie
PROSZĘ ODPISZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Prosze!
PROSZE niech mi ktos odpowie błagam napewno ktoś wie napewno!!
odpiszcie:) z góry dziekuje:) k**** jak ktoś nie wie ja chce GRAĆ!!! |
jak podróżować
jak mam podróżować od thais do carlin do kogo i co mam napisać :baby:
|
Odpowiedzi...
Witam
Widzę, że jeszcze nikt nie odpisał, więc ja odpowiem na ostatnie 2 pytania. Cytuj:
Cytuj:
1. Hi 2. Carlin 3. Yes Podróż z Thais do Carlin kosztuje 110 gp (100 gp po wykonaniu Postman Quest). Pozdrawiam Krzysiek |
Elo potrzebuje pomocy
Banishment: Account banished until deletion because of offensive statement (Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a. Character comment: "KAZDY BR STARA KURWA JEST" (= "every br is an old bitch") [erased]) (dostałem bana za to że miałem napisane że all br to kurwy i nie wiem jak sie teraz odbanować) (Duration infinite ) <<<czas nieokreślony Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Note: Account scheduled for deletion! Character: Devil Danger Fire Reason: offensive statement Comment: Offensive statements are a violation of Tibia Rule 2a. Character comment: "KAZDY BR STARA KURWA JEST" (= "every br is an old bitch") [erased] Date: Jun 03 2008, 15:15:25 CEST Duration: infinite :( Co to wszystko znaczy?? Może ktoś pomuc?? :( |
@up
masz po postaci kolego. i po co wyzywałeś innych graczy? możesz spróbować napisać do Cipsoftu maila, ale są b. małe szanse, że odzyskasz konto. |
Cytuj:
Współczuje, mi tez kiedyś zdeletowali 104 rp. |
Co się dzieje? Pomóżcie!
Wyszedłem z Rooka do Carlin i przez jakieś 1-2 miesięcy wszystko było dobrze a teraz okazuje się, że jestem w Thais!!!!!!!!!!!!???????????? Dlaczego tak się dzieje?? Ja nie chce zaczynać od nowa ;( Błagam pomóżcie!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli tak, to zapewne zapomniales zmienic obywatelstwa wchodzac w teleport w wybranym miescie ; ). Mozesz znow isc do Carlin... @up Cytuj:
Juz odpowiedzialam mu w innym temacie.. |
to jak to mam zrobić??????:confused:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Problem z pk.
Mam pytanie. Ostatnio zaatakował mnie jakiś koleś. Wcześniej nie był pk, ale gdy mnie zaatakował pokazała mu się biała czaszka. Gdy go zabiję (podczas jego ataku na mnie), to ja też będę miała białą czaszkę? Chciałabym się bronić, ale nie chcę być pk! Pomóżcie :(
|
odp up
nie bedziesz miała żadnej czaski mozesz bić wszystki pk!! (namawiam jak maja mniejszy lv:P)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |