![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wszyscy. Cipsoft nie odebrał nic ludziom na facc - nawet dodali więc ci sami ludzie co do tej pory się dali wciągnąć będą się wciągać dalej. Typowy nowicjusz zobaczy to samo co nowicjusz przed updatem + kilka nowości. Cipsoft nie robił by czegoś, co by mu zaszkodziło. |
Cytuj:
Co do lvl przy broniach to kolejni idioci!!!! 25knight krzyczy, że gs nie może urzywać. Kretynie przypatrz się walisz teraz podobne(albo i lepsze) hity z serpenta niż przed upkiem z gs!!. Jeśli nie to jest jedno wytłumaczenie wogle nie skilowałeś i jachałes na bocie i dobrze że gs nie możesz urzywać;d;d;d. Teraz tak jak magowie muszą bić mlvl(wcześniej nie musieli) to wszyscy muszą bić swoje skile. |
Cytuj:
|
Co roku jest tak, ze nowe tereny są tylko i wyłącznie dostępne dla osób posiadających Premium Account... Zadnych przyjemnosci nie ma dla FACCów :/ Ale fajnie, ze zrobili wyrównanie profesji...
|
test serv
a ten test server, to kolejna porazka cipsoftu, wedlug mnie, powinni bardziej zatroszczyc sie o facc, bo ja i moi znajomi oposcilismy tibie tylko dlatego, ze poszukiwalismy darmowej rozrywjki, jednak w tej grze nia ma juz na to szans :(
|
hehe
Jak widać większość jest za tym, że facc jest zaniedbany. Co do wydatków na te serwery to sie zgadzam, ale chodzi mi o to, żeby wraz z dodaniem czegoś posiadaczom premium account, dawali tyle samo reszcie, która nie płaci za granie. Taki układ byłby na pewno znacznie lepszy B)
Dotyczyło to przytoczenia przez pewna osobę mojej wypowiedzi. |
Cytuj:
Nie uważasz ******, że wtedy kupno pacc było by bezsensu?? |
Cytuj:
Czytaj to bylo na tescie. 2) Ta 100 sorc zabijal solo 200knighta dlubiac sobie w nosie jedna reka :) 3) treraz 100 sorc zabije 120 knighta walac sobie konia 4) zal.pl wyjdz>>>>> i zamknij drzwi :). Do wszystkich pakow i knightow: Przegieli z wami i dobrze o tym wiecie. Wszyscy zgodnie stwierdzimy <oprocz paru noobw> , ze przed update granie sorcem bylo 200% latwiejsze niz palkiem czy knightem :). Knight i pall do expienia byli uposledzeni. Moim zdaniem tibia stracila klimat po wprowadzeniu rozdzek, i tanich manasow.. Wczesniej kazdy znal swoje miejsce. Palladyni skilowali poczym zasuwali lac drags i vampiry, guardy. Knight- expil troche wolnniej dlugie dnie spedzal na scarabach. Z dobrymi skiilami mogl pozwolic sobie na hunt na guardach apotem smoki i dl z sioherem. Sorc,drut - byly to najtrudniejsze postacie do grania. Nie grali nimi byle nooby. Trzeba bylo kombinowac jak tu expic zeby nie stracic. Wbicvie 70 lvl zajmowalo duzo czasu i combinowania, jednkaze odwdzieczalo mu sie to szacunkiem innych graczy oraz sila, jaka zadna z innych profesji nie byla w stanie osiagnac. PvP : zjebane po wprowadzeniu hotkeys: 1) palladyn byl jedna z najlepszych profesji do pvp. trafial z bolcow i nieraz z sd, mial sporo hp trudno bylo zabic bez trapa 2) knight - powr to on niemial podczas walki jednak bez trapa byl praktycznie nie do zabicia. duza ilosc hp dawala mu przewage nad magami 3) sorc- po pierwsze musial miec jakis lvl 70+, szybko paldal po skonczeniu sie many jednka szybko biega czym staral sie nadrabiac. W sile nie do przebicia. Zabieral znaczne ilosci damage ale musial sie niezle natrudzic zeby z sd trafic <nie to co teraz hotkeys i jedemy> Byle noob kiedys nie zabilby drugiej osoby gdyby niemial pvp. Teraz dzieci neo robili chara sorca 120+ i powah bo z sd trafiaja jakas kompletna bzdura Tibia 8.0 zjebala klimat tibi jeszcze bardziej. $0 knight wali wiecej od 70 sorca przytym jeszcze zarabia. |
ktos zna teraz wzory na zadawane obrazenia przez runy? bo ten na tibia.pl jest niaktualny
|
Cytuj:
|
A moze ktos wie jakie obrazienia sa z tych brust arrows
Np na 60 skilu |
super tytuł
Zawsze jak jakiś drut czy mag powie ze update sux to odrazu się w*******a jakiś knight ktoey nie traci many na visa tylko sobie z miecza jebie i ma jeszcze jakies ale.....
|
Ludzie popatrzcie jak teraz bedarobicpoiabez shoterow.Taki knight 100 sobie teraz soluje demca taki 100 ms tosobie teraz moze dragi pobic
|
sora ze nie na temat ale nie moge sie doszukac co z zaktualizowaniem tibia.pl np w broniach dystansowych bo nie ma tam nic z nowych itemow jak piercing bolt, czy assasin star, od ktorego lvla co jest i tym podobnych a czekam na to od update i nadal nic
nie oczekuje odpowiezi w stylu ze pomylilem fora albo tematy czy innych tego typu tylko zwyklej odpowiedzi a dalej piszcie se o czym pisaliscie |
Odkad gram knightem zawsze denerwowaly mnie slabe hity i to, ze nadaje sie tylko do trapow. Podoba mi sie, ze w koncu mam dobre hity, ale szkoda mi magow. Nie potrzebnie zmniejszyli im dmg... Uwazam, ze ulepszenie knightow i palkow to nie bylo przegiecie. Przegieciem bylo rozwalenie magow
|
Cytuj:
|
Co do nowych itemów
http://wiki.hunted.pl/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
Na tej stronie jest wszystko co doszło i co było, a mało kto pewnie wiedział o istnieniu takich przedmiotów :D Są nawet orientacyjna wartość przedmiotów, nieznane potwory, dokładne opisy questów. Mam nadzieję, że nie zostanie to usunięte :p |
wtf
Cannot connect to a login server.
Error : Connection refused. (10061) All login servers are offline . Check www.tibia.com for more information. WTF ? Cały czas.. od ściągniecia 8,0 nie daje rady sie zalogowac O_o odinstalowalam wszystkie wersje tibi,pare razy instalowalam i nic.. a zacząć grać nowym charem czas nadszedł .. -.- |
Czegos lepszego sie spodziewalem, ehh..
|
Cytuj:
|
Letni Upade 2007
Ten Upade Mial Pomuc Knightom A on z jednej strony pogorszyl a z drugiej polepszyl poco o broni wyznaczony lvlX(
|
@wyżej
Już ktoś wspominał, że nawet jeśli nie sięgasz do wymaganego poziomu to i tak z tej samej broni walisz mocniej niż przed update. |
o tym burdelu
Tak...ale mi to balans 1^na huj teraz paladyni mają robić runy,których nie potrzebują 2^te obrażenia głównie ze skila są do dupy,bo taki 100 lvl ekrobi podobny exp co 300lvl (?pisać o tym) a teraz taki 30 lvl ms bije mniej niż np lvl 20 ms suck BaLaNs X(
|
o tym burdelu
Tak...ale mi to balans 1^na huj teraz paladyni mają robić runy,których nie potrzebują 2^te obrażenia głównie ze skila są do dupy,bo taki 100 lvl ekrobi podobny exp co 300lvl (?pisać o tym) a teraz taki 30 lvl ms bije mniej niż np lvl 20 ms suck BaLaNs X(
|
Nom szkoda że tylko dla pacca ciągle dokładają a dla facca znikome żeczy są robione ;/
|
Nie sprawiedliwe update! Nie rozumiem tego, po co jest jakiś tam wymagany lvl na broń.. przed update prawie każdy 15knight miał two handed sworda - teraz jest od 20lvlu. Jakiś 100 knight może solować demca a 100 sorc? dle, gsy?
Mam do was pytanie odnośnie broni. Otóż jestem 14knightem i czy mogę używać broni która jest od lvlu 20+?(np. Two-Handed Sword) |
;/
Mi sie osobiście ten udpate nie podoba :( :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ehhh....
Aż się serce kraje. /1/ - Co do balansu postaci to jedyne co się zmieniło to to że teraz palki latają i killerują graczy a kiedyś robili to samo sorce i druidzi. /2/ - Dla FACC wpadło kilka drobiazgów więc nie można mówić że nic. Tibia to produkt komercyjny więc logiczne że kto płaci ten dostaje. I tak zamiast płakać powinniście się cieszyć że można na FACC grać dowolnie długo a nie tylko kilka dni jak w innych grach /3/ - Osobiście uważam że FACC powinien być zlikwidowany. 80% graczy z FACC za jedyną rozsądną rozrywkę uważa PK tak więc po likwidacji FACC grało by się spokojniej. |
Ja sie bardzo akurat ciesze, i jestem zadowolony z nowego update..Przez ostatnie lata gralem tylko potsaciami magicznymi (sorc,druid). niedawano przezyiclem sie na knighta.Teraz Knight i Pall sa najsilniesza porfesja.Ich ataki o wiele wzrosly, a magow spały.. Jedyne co mi sie nie podoba tro bronie od lvl..
|
Fajny ten update specjalnie zrobilem se palladyna :D:D Kiedys mialem 55 kngihta ale hack :(:( Pozniej 33 sorca hack ;(;( a teraz pallem gram
|
lol
Cytuj:
wez cicho siedz bo zalezy w l2 jakie raty so na serwie przecierz za darmo gra sie tylko na priv serv(tak jak tibia ots)niektore so wyrownane a niektore poprosu majo wysokie raty np.exp 100x itd |
no ja wróciłem na Calmere, mój sorc 29lvl, kosi z cosmic wanda bez roznicy, wkurza mnie ze dmg w wandach nie zaleza od mlvla,
mam pytanko, w broniach, np bright sword, zminil sie status def: atk36 def30+1 co to oznacza (+1)???? czy to +1/lvl, czy+1/shielding lvl??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
tez jestem zaaaa ;d |
xD
Ale fajnie! Nowe Outfity:D Super :cup: xD
|
hskjfgshdl
Mam taki problem jak inny uzytkownik forum wpisuje chaslo poprawnie a mi wyskakuje ze jest to chasko nie poprawne i tak juz od jakis 6 H co mam zrobic pomuzcie ? ;( ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |