Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Prawie 230 M Sorrc po update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136391)

Gajshen 28-06-2007 19:07

To jest logiczne, ze magowie zawsz ebeda lepsi od knighta, a ten update temu zaprzecza...
Zreszta sabu szkoda ze nic niewspomniales o tym jak z kosim polewaliscie z tego wsyzstkiego :P

Cipy przesdadzily z tym update... mjelsi tko teraz bedzie chcial zrobi maga, to mu cholernie trudno sie bedzie explo.... palkiem duzo kasy na amunicje bedzie zchodzilo, czyli teraz wychodzi na to ze knight to najlepsza postac, poniewaz naszybciej expi, i jest najtansza ;S...

Wkurza mnie to ze cipy juz zaczynaja tak fantazjowac, przed update napisali, ze teraz wzieli sie za postacie, i ma byc ich wyrownanie. Jesli tak dal;ej pujdzie, to tibia zacznie tracic graczy...

To jest moje zdanie

Asher. 28-06-2007 19:11

Wszystko pięknie, ładnie....

ale co z drutem/sorcem na faccu?? Tylko summony i wand/rod?? Jak z HMMa walą po 30 -.-. O nich pomyślcie też...

szymon287 28-06-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karoleer (Post 1517927)
Cipsoft jest pojebany.
@ do wszystkich idiotow ktorzy mowia ze dobrze nam tak
Knight kiepska profesja przed upem? LOL? Cala kurwa filozofia gry knightem to znalezienie odludnego miejsca z slimem,kupno ***********/NG i nie przeginanie z czasem online-potem stawiasz bota na zolwie,nie afkujesz i masz wyjebane -.-

1. No nie Kina byl zawsze w uj wyjebany w kosmos _/
2. No fajna mi gra, skillowanie pare miechow na slimie, do tego wastujac food -.^
3. Nie kazdy jest oszustem, aby stawiac na bocie, tylko dlatego, aby mial pixelowa kase, czy liczby :-)

Cytuj:

A mag? No przepraszam bardzo,postawienie maga na cavebota to jest samobojstwo,nawet ja na 110 lv na vhellu (45-50k/h)dostawalem wpierdol -.-

Tak to jest wina CIP, dlatego ze chcesz postawic char na bota i padniesz -.^

Cytuj:

poza tym,jestem w 100% pewny ze taki 230 ek bez problemow sciagnie draga na 3-7 hitow (nie zuzywajac niczego,oprocz kilku sekund)

[quote=Karoleer;1517927]Ja jestem pewny, ze 230ms przed upem ma draga na 2-3vis i porownaj sobie czas 1hita kina, a twojego czaru.

Cytuj:

Mag oplacalna profesja? LOL? Czy wy idioci graliscie kiedys magiem? W ciagu roku grania druidem zwrocilo mi sie max z 10 huntow i to tylko dlatego ze zajebalem jakiegos kretyna ktory wbil mi sie na resp -.-
a knight? moj dobry znajomy,140+ek wbijal na zolwiach 55k/h wastuje kilka mf na jakis czas i wynosi ok. 18k+turtle shells+perelki+w hammery
juz o palku nawet nie mowie,gdziekolwiek poszedles palkiem miales zawsze zysk,chyba ze ktos jest kompletnym noobem i daje sie trapnac przez potwory.

Czy ty idioto umiesz grac postacia magiczna? Skoro ci sie zworcilo TYLKO 10razy, a masz 101ed (w podpisie...) to ktos ci dawal kase za free? A moze allegro ;> Wszystkim moim kumplom sie zwracalo 80% huntow, a ceny na harmoni sa b wysokie -.^. CO to super lotu na zolwiach, aby tyle wyciagnac musisz dlugo posiedziec (no chyba ze sam biegasz), a postac magiczna pojdzie sobie na glupie hero, 2lepsze itemy i juz ma te 18k i gdzie sprawiedliwosc?

Cytuj:

poza tym,mag zeby expic na wrl w maire bezpiecznie musi miec 140+lv i jako takie umiejetnosci 250k/h na demonie? kiepski dowcip

Moze i bezpiecznie, ale zaczynaja juz po przekroczeniu 110...

Cytuj:

knight juz na 60+moze wbijac ponad 120k/h na omruc tombie z gfb,co prawda rzadko sie zwraca (tak jak magom) ale exp...btw,moim 60+knightem z sca i 85 axe bije lepiej niz 121 ed,to jest zalosne.

To mnie wogole rozjebalo na maxa xD. Ja 1 chodzac po 100lv na ten tomb, lapalem czesto red i do tego NIGDY mi sie nie zwrocilo, to nie mow mi, ze taki 60ek moze sobie expic w takim tombie (no chyba, ze dla sportu, bo predzej mu kasy braknie)

@Asher:
Facc moga... oni nie placa za to i cipy nie musza na nich zwracac uwagi

krzysheak 28-06-2007 20:30

Cytuj:

Cipsoft jest pojebany.
@ do wszystkich idiotow ktorzy mowia ze dobrze nam tak
Knight kiepska profesja przed upem? LOL? Cala kurwa filozofia gry knightem to znalezienie odludnego miejsca z slimem,kupno ***********/NG i nie przeginanie z czasem online-potem stawiasz bota na zolwie,nie afkujesz i masz wyjebane -.-

A mag? No przepraszam bardzo,postawienie maga na cavebota to jest samobojstwo,nawet ja na 110 lv na vhellu (45-50k/h)dostawalem wpierdol -.-

poza tym,jestem w 100% pewny ze taki 230 ek bez problemow sciagnie draga na 3-7 hitow (nie zuzywajac niczego,oprocz kilku sekund)

Mag oplacalna profesja? LOL? Czy wy idioci graliscie kiedys magiem? W ciagu roku grania druidem zwrocilo mi sie max z 10 huntow i to tylko dlatego ze zajebalem jakiegos kretyna ktory wbil mi sie na resp -.-
a knight? moj dobry znajomy,140+ek wbijal na zolwiach 55k/h wastuje kilka mf na jakis czas i wynosi ok. 18k+turtle shells+perelki+w hammery
juz o palku nawet nie mowie,gdziekolwiek poszedles palkiem miales zawsze zysk,chyba ze ktos jest kompletnym noobem i daje sie trapnac przez potwory.

poza tym,mag zeby expic na wrl w maire bezpiecznie musi miec 140+lv i jako takie umiejetnosci 250k/h na demonie? kiepski dowcip
knight juz na 60+moze wbijac ponad 120k/h na omruc tombie z gfb,co prawda rzadko sie zwraca (tak jak magom) ale exp...btw,moim 60+knightem z sca i 85 axe bije lepiej niz 121 ed,to jest zalosne.

calkowicie sie z toba zgadzam /\ doslownie trafiles w samo sedno...
Mnie dobija doslownie jak 30 knajt gada ze dobrze nam tak...
Mi kurwa nie chodzi o to ze sorc taki slaby (chociaz o to tez) ale o to ze knight jest za silny (oprocz sorcow ktore mam w comment mam tez 106 knajta
i pallka 94 lvl). To co mowia jest raczej obiektywne zwazywszy ze mam kazda z tych klas i to co widze po update przedstawia sie tak: ide na dragi na 30 bps mf sorciem mam leciutko na + a do tego jakies 270-300k expa
za to jak ide knajtem z 10 bps uhow to nie mam prawie waste a do tego exp jak sorc + loot lepszy, moj ziomek 126 rp powiedzial ze update mu pasi bo bije solo hydry pallkiem ... niby wszystko wporzadku ale nie kazdy lubi jak z tibii robi sie ots.

Jak wam sie podoba 8.0 wasza sprawa i tak nikogo zapewne nie przekonam ale dla mnie najwazniejsza w tej grze jest satysfakcja i to wlasnie dlatego wybralem rl tibie a nie ots , gdzie moge sobie wbic 1000 lvl w 3 godziny.

Esther 28-06-2007 21:31

Cytuj:

Powinni Cie zbanowac za to że używaleś bota i to na 110 lvlu :P

Sorce maja racje, sam gram knightem ale jak dzisiaj zobaczylem na erigu pierwsza 300 .... Magów powinni zostawic tak jak przed up date wtedy naprawde byloby wyrownaie profesji :PP

mx310 28-06-2007 21:46

Z tibia.pl opis profesji teraz troche sie zmienil:
http://tibia.pl/show_page.php?p=tutorial-profesje

Rigoth 28-06-2007 21:52

Ty to ja nie wiem z czego sorc na wojnie bedzie bic z woi bo jedynie to cos zrobi a nie da mu waste 300 + gp. Wiecie jak tera bedzie wojna wygladac? Gwiadka malee 3 gwiazdki male exori gran exori con czy inny syf utamo vita Zabilem 190 msa na 5 gwiazdek po 1k ( jakis 200 rp) czyli prawie tyle co on ma hp GZ. Smiech na sali wiecie co ? era magow/druidow byla lepsza i ciekawsze ,chce zobaczyc wolnego poha bez kolejki kto idze o zaklad ze za miecha bedzie to nei mozliwe ;] ?

Hail cipsoft team oby tak dalej mam pomysl na UPDATe !

Niech mdw expi z poxa bijac po 30 na rotach zeby mu sie zwracalo a niech z visa po 20 leje dobre nie ?

Zirak006 28-06-2007 22:27

Ja uwazam ze ten update byl bez wiekszego sensu a gracze o takim poziomie doswiadczenia jak ty seba powinni sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac do next update

Luka$ek 28-06-2007 22:43

@UP Założe sie że jak byś miał taki lvl jak on też by ci sie nie chciało czekać do next update

Ivanomen 28-06-2007 22:54

Jezu, jak czytam tych knightów co mówią, żeby trenować mlvl, to mnie krew zalewa... Knight wbije skille 80/80 w 2-3 miesiące, racja? Ja gram moim druidem, mam pacc od poczatku mojej postaci i mam po 1,5 roku 63mlvl i uderzam od 120-170. Chciałbym zobaczyć, jak skillujesz 1,5 roku po 2-4 godziny, ciekawe, wbiłbyś ze 100?

Fonevv 28-06-2007 22:56

@topic

a może byś nam pokazał filmik i wszystkie hity ? a nie tylko najsłabsze jakie Ci się udało złapać ;)

Kosi 28-06-2007 23:06

Witam, Update jak update zawsze nam cos w nim nie pasowalo, ale w tym moim zdaniem "lekko" przesadzili i nie chodzi mi tu o to ze jesstem druidem i ze placze bo mniej z sd leje, chodzi mi o to min ze teraz gdy knighci zostali ulepszeni to mysla oni ze nie wiadomo kim oni sa, na ofie juz lataja 30 levelowe knighty, d lair przepelnione 24/h a o poi dl juz nie wspomne. Nalezalo im sie te update ale przeciez przy wyjsciu na maina kazdy sam sobie profesje wybieral kim chce zostac: jezeli wybral knighta to wiedzial ze bedzie musial godzinami skilowac etc, ze jak wezmie sorca to bedzie expil, wiec co Wy tu gadacie ze knight wczesniej byl daremny bo expil na scarabach? Trzeba bylo sobie sorca wziasc i sorcem grac wtedy nie musielibyscie skilowac tylko expic, a my magowie...? ja tam gram dalej troche mi przeszkadza to ze nie moge juz demonow huncic, ani z burstow postrzelac.. z samym visem i mortem narazie sobie daje rade < dragi, dle, wrl, gs island etc > a co do nastepnego update to poczekajmy....moze znowu magow polepsza a knightow pogorsza :)

tRe'bRoN 28-06-2007 23:06

DO WSZYSTKICH KNIGHT'ów kto wam kazał wybrać knighta przy wyroczni ja czy kolega u góry ???

Knight to postać do blokowania a nie do PG , a pozatym ile seromontis bił expa przed up'em ? ooo miesiące skillowania knightem -.- wbija sie 60 expi sie juz do konca bo same rosną skille przy expie ...

Kosi 28-06-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tRe'bRoN (Post 1518595)
DO WSZYSTKICH KNIGHT'ów kto wam kazał wybrać knighta przy wyroczni ja czy kolega u góry ???

Knight to postać do blokowania a nie do PG , a pozatym ile seromontis bił expa przed up'em ? ooo miesiące skillowania knightem -.- wbija sie 60 expi sie juz do konca bo same rosną skille przy expie ...

O to samo mi chodzilo, ale wiesz....moze promocja na allegro byla ;)

Myszoon 28-06-2007 23:16

Przegieli pałe.

(to mówił knight)

EdwardMatiz 28-06-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rigoth (Post 1518391)
Ty to ja nie wiem z czego sorc na wojnie bedzie bic z woi bo jedynie to cos zrobi a nie da mu waste 300 + gp. Wiecie jak tera bedzie wojna wygladac?

Kto ci każe na wojny chodzić jesli juz tak bardzo chcesz mordować i zabijac to do Iraku pojedz to będziesz miał to co w tibi tylko jak dedniesz to już nie wstaniesz :p

arides 28-06-2007 23:40

lol gdzie tu wyrownywanie postaci ?
knight dobre hity i wcale nie pada podczas expienia
kazdy sorc ktory cos expi pada co naj mniej raz w tygodniu <sorc/drud do 160lv >
anhilator
knight 106lv done
pall 110lv done
sorc/druid jest teraz możliwe zrobic ani ?nawet na 200+ lv ?mi sie wydaje ze nie bardzo ?

jak knight/pall ma takie hity jak sorc/druid to niech tak samo czesto pada !!!
ŻAL cIPY

Oharis 28-06-2007 23:40

Dla mnie dobrze ze polepszyli knighta. Bo knight po 100 lvl nie mial gdzie expic. Bo na hydrach ciezko mu bylo. Za to sorcer morhuruje hydry na lajcie na takim lvl. A po upie knight wali hydry podobnie jak sorc. Ale nie powinni zmiejszac sily sorcera. Powinna zostac taka jak byla. Przykladowo ja z visa wbijam sie w ludzi 55 max. Przed upem nie wiem bo pacc doszedl mi dzien po upie. A kumpel palek ze skilami 79 i takim samym lvl jak ja ze zwyklych boltow wbija sie we mnie po 60-70. Dla mnie to nienormalne. I powinni zmienic. Spiry nadal powinny zostawac na ziemi a nie wracac do reki. CO to ?? Bumerang. Teraz palki moga zalozyc shielda i leciec expic ze spirami. To niesprawiedliwe..

szymon287 28-06-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tRe'bRoN (Post 1518595)

Ale komu kina ma blokowac? Postacie magiczne, leja wszystko same :| a kina musial siedziec na shitach -.^

tychmanx 28-06-2007 23:45

Own3ed

Wiece co, jak tak slucham sorcow i drutow na tym topicu to poprostu nie wytrzymuje ze smiechu.
Druidek z 63mlvl ciesz sie ze masz takie hity a nie jescze slabsze. Twoj average hit nigdy nie wynosi zero jelopie, w przeciwienstwie do knighta istnieje taka mozliwosc ze mozna nie zadac ciosu. Zawsze musicie nazekac na update? Czy chociaz raz nie mozecie zamknac tych swoich ryji i poprostu grac dalej? Co wam to da ze bedziecie szlochac i spamowac cale forum jaka to tibia jest teraz h u j o w a itd.

Ci co sa zemna tak trzymac!! :D

Reszte mam w dupie, as usually hehe :D

smikki 28-06-2007 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tychmanx (Post 1518706)
Wiece co, jak tak slucham sorcow i drutow na tym topicu to poprostu nie wytrzymuje ze smiechu.
Druidek z 63mlvl ciesz sie ze masz takie hity a nie jescze slabsze. Twoj average hit nigdy nie wynosi zero jelopie, w przeciwienstwie do knighta istnieje taka mozliwosc ze mozna nie zadac ciosu. Zawsze musicie nazekac na update? Czy chociaz raz nie mozecie zamknac tych swoich ryji i poprostu grac dalej? Co wam to da ze bedziecie szlochac i spamowac cale forum jaka to tibia jest teraz h u j o w a itd.

Ci co sa zemna tak trzymac!! :D

Reszte mam w dupie, as usually hehe :D

Sam 'nie możesz zamknąc tego swojego ryja' nie wynosi nigdy zero..no ale i max jest mniejszy więc tutaj "nie pierdol". Kazdy strzał sorca to koszt many/run a zadarmo chyba MF w sklepie nie ma co nie?

Dark Trova 28-06-2007 23:55

mnie najbardziej wkurza że po updacie jak nigdy wyłoniło się pełno chojraków którzy jeszcze 2 meichy temu probowali sie wkupic w laski. fajnie by bylo gdyby przywrocili sorcom dmg. skrócilo by sie te zapedy niektórych knightów/palków po transformacji z tchórza w cfaniaczka

Rainok 28-06-2007 23:56

xD

Haha, teraz zamiast sorc/kina na demonach to bedzie kina/kina or pal/kina xD Ale ten swiat jest zmienny ;) A wiec kujcie bronie, rozgrzewajcie paleniska i zaspokajajcie potrzeby erotyczne drodzy Knajci i Palkowie, "nadejszła wiekopomna chwila" ;)

Rigoth 29-06-2007 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz (Post 1518643)
Kto ci każe na wojny chodzić jesli juz tak bardzo chcesz mordować i zabijac to do Iraku pojedz to będziesz miał to co w tibi tylko jak dedniesz to już nie wstaniesz :p

Byles kiedys na wojnie ? biles sie kiedys ? nie? to co ty mozesz wiedziec o wojnach w tibi to jest jedyna rzecz dla ktorej gram i dlatego zrobilem 40 lvl na neranie w tydzien zobaczylem amera war na youtube i mi sie odechcialo.

@Edit
I grac bede tylko dlatego ze moj kolega zaczyna i prosi mnie o pomoc w graniu zebym pomogl mu wbic jakis lvl (czyt. tak do kurwy bede sharowac ale MS i mam w dupe opinie pojebow ze nie uczciwe to jest a kurwa lanie po 500 na 200 lvl z avangera to uczciwe kurwa ? a zepsocie we WSZYSTKIM sorca to uczciwe kurwa? teraz nie ma roznicy czy robisz msed na pvp czy non pvp i tak sie bedziesz gowno liczyl. BA powiem inaczej lepiej na non pvp . czemu ? bo dostaniesz kurwa za 700 z gwiazdki od 150 Rp . I niech cipsoft mnie cmoknie w narzad do sexu analnego.)

EdwardMatiz 29-06-2007 00:05

:}

Czytałem na forum tibia.br ze MDW ,Tripida, Kiryh,Cachero focha strzelili i robią z kolegami strajk ale za to Bubble i Eternal się wzięli ...

Dla mnie fajnie a po co komu sorc na anhi :} 1 knight i 3 pallów i jadą :D
ja na miejscu mdw selnął bym chara jakiemuś br który kupi go za 2000-3000 euro
i się będzie podniecał i zrobił sobie knighta albo jak mu coś się nie podoba to niech się zrokuję i zrobi kinę i na żółwie i zobaczy jak się wbija po 20tys exp/1h a nie 200-250K exp/1h

EdwardMatiz 29-06-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rigoth (Post 1518766)
Byles kiedys na wojnie ? biles sie kiedys ? nie? to co ty mozesz wiedziec o wojnach w tibi to jest jedyna rzecz dla ktorej gram i dlatego zrobilem 40 lvl na neranie w tydzien zobaczylem amera war na youtube i mi sie odechcialo

I dobrze stop wojną a potem takie dzieci rosna co krzesłem matkę biją bo chcą kumpla na afk zabić i skond wiesz że się nie biłem ?

a jak bardzo chcesz się zabijać to włącz se ots War i masz !! nawet lvl nie trzeba bić!

Roira 2 29-06-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sabulus (Post 1515938)
Mam 1,88 cm waze 80 kg wiec chyba wszystko zemna ok

Buheueheuhe, chyba jednak nie :D
Majac niecale 2 cm wzrostu i wazac 80 kg naprawde musi byc z Toba ZLE.

Lenrock 29-06-2007 00:10

nie wiem czy ktos juz to pisal, ale nie chce mi sie naprawde czytac 19-tu stron. mowicie ze teraz knight jest duzo potezniejszy od sorca po tym update, a ja wam powiem ze mag to dalej najlepsza profesja i dalej ma duzo wieksze od knighta hity. pamietajcie ze sorc jak pierdolnie ue nawet za te 400 to knight nie zawsze tyle walnie ze swojego mieczyka, sorc na tez mort hura, sd, vis - naprawde duzo przeroznych czarow i run jakich knight nie moze uzywac. chcialbym tez jeszcze zaprzeczyc temu ze ktos mowi ze teraz sorc bedzie mial waste. dla przykladu, myslicie ze 80ms na d lair venore visując dragi po tym updatem bedzie mial waste?zapewne wielu z was tak uwaza, a zauwazcie, ze z dragow i dlow zaczely spadac nowe itemy wiec to jakby sie wyrowna i waste moze nie byc.

ciekawe czy ktos mnie zrozumiał :confused:

EdwardMatiz 29-06-2007 00:17

Brawa

BRAWA BRAWA DLA PANA UP 1 MS KTÓRY POWIEDZIAŁ PRAWDĘ!!!

Roira ten podpis mnie dobija :D

Roira 2 29-06-2007 00:28

@3x up
Ale widzisz... Aby walnac to UE za 400 jednak trzeba wypic to 10 mfow, a knight nawet 2 razy hitajac za 200 pije przy tym 0 mf (chyba tylko zeby sie uleczyc). Ja obecnie koncze z Tibia, poniewaz nie mam ochoty na tworzenie palla czy knighta. To jest lekka przesada.

Zen 29-06-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roira 2 (Post 1518842)
@3x up
Ale widzisz... Aby walnac to UE za 400 jednak trzeba wypic to 10 mfow, a knight nawet 2 razy hitajac za 200 pije przy tym 0 mf (chyba tylko zeby sie uleczyc). Ja obecnie koncze z Tibia, poniewaz nie mam ochoty na tworzenie palla czy knighta. To jest lekka przesada.

A kto ci karze nowego chara robic? graj sobie dalej sorcem wprawdzie powoli ale graj przebakasz te pol roku i sorc dostanie 30% wieksze dmg moge sie zalozyc! wparwdzie nie bedzie to co teraz bylo ale te hoty beda wieksze.
i teraz kolejna rzecz.
po update zrobic sorcerer'em czy druid'em 50 lvl to nadal nie jest zaden wyczyn, gdyz do tego lvla nie widac zmian w biciu potworow. a mianowicie wczoraj moim pk sorcem (41 lvl 34 mlvl) zabilem dwarfa na strzala z vis, w goscia walnolem za 110 z sd takze nie ma co sie lamac!!! nie jest az tak zle!

Drypcik 29-06-2007 00:56

omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sabulus (Post 1515818)
Wiec chcialbym przedstawic screnny ktore mnie rozsmieszaja i irytuja , bo to co stalo sie z magiem po update to przesmieszne...
Zdjecia z hitami to dowody na lekko myslnosc cipsoftu ...
Pewnie zaraz znajda sie jacys zwolenicy tego ale coz ja szukam takich co powiedza cos madrego na ten temat ...
A wiec zaczynamy..
OD przepoterznego czaru Ue..
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test1.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test2.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test3.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test11.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test16.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test17.jpg
Potem postrzelamy troche z super mocnego Mort hura...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test4.jpg
Po przez niesamowite Sd...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...TE/test7-1.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test9.jpg
Bajeczne Explo :)
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test10.jpg
i zawsze (kiedys) przydatnego visa ...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...DATE/test6.jpg
a o to rozpoznanie mocy knighta 70 i prawie 90 jakos ...
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/tets20.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...TE/tests15.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test18.jpg
http://i15.photobucket.com/albums/a3...ATE/test13.jpg
Dobra to chyab tyle powinno wystarczyc ...
HITY dochodzily z ue do 1000,z sd do 750,z visa jakos 235 reszty nie pamietam...
przed update Ue 1400min-max kolo 2150,sd +-900 do +-1200,z visa max 381,mort hura 700-1350~~
Sorry za wiekszosc jakis zmaszczonych fot troche i bledow jak jakies znajdziecie ale to raczej niewazne...
Sadze ze to juz nie jest ta sama gra i czas ja raczej opuscic moze jeszcze kiedys wroca dobre czasy ...
Majac 230 maga z 80 mlvlem ktory ma moc 100+ przed update to nic fajnego w koncu expienie nim i mlvlowanie , strata czasu niebyla zbyt latwa , zaraz ktos powie nikt ci nie kazal albo knightowie kiedys i palkowie byli tak samo pokrzywdzeni , lekka bzdura bo expienei sorrcem zadko sie zwraca ... a runny sa troche za drogawe jak dzisiaj widzialem 30 knighta co leje smoki i sie tylko exuruje brechtalem z poirytowania... z 3 exury mu poszly albo z 45 knighta co przy stracie 1 uh zabil dl'a .:(
Dzieki za wysluchanie ;)

Lol Wez chlopie popatrz jak ulepszyli sorca/druta w poprzednim update?a knight Zero i negle poszkodowani jestescie (sorcowie/druci) Next update znowu postacie magiczne Up.. Pomysl

Adow Adan 29-06-2007 01:07

ha ha , noobów jakich mało.
exori gran - od 70 lvl wiec mało kto z tych rycków którzy tu pisza ma taki
exori hur - takie sobie , na 80 lvl bije do 90 max
exori mas - 2x gorsze niż gfb a bierze 160 many

wiec nie piepszcie ze takie super evul czary. Nie widze różnicy miedzy strzalami z visa .Przed upem kumpel z visa na 37 lvl bił do 150~ teraz bije do 145~ i mu to nie przeszkadza.

Sork dalej robi po 80k/h na dragach wiec duzo sie nie zmieniło.

ktoś pierniczył ze odejdzie mdw,tripida i seru? Lol , kto bedzie chcial stracic 300 lvl i nie grać? wieź się dziecko zastanów .
Ps. seru to knight wiec mu ten up pasuje -.-

Kthxbye 29-06-2007 01:16

Sorcowie sa poszkodowani bo im zmniejszono hity o prawie polowe... mowicie ze w 2006 knighci byli w podobnej sytuacji... Czy wam wtedy zmiejszono hity o polowe? chyba nie. Sorcom dodano tylko rozdzki... A pozatym od samego poczatku tibi bylo wiadomo ktora postac jest najsliniejsza ale wiekszosc ludzi robili knighta bo to byla najlatwiejsza profesja.

Fure 29-06-2007 09:43

Jak dla mnie Tibia sie kończy pomału ;) jeszcze troszke i koniec ... kiedyś wbicie 100 lvl'a to było coś wielkiego a 150 to już potęga .. a teraz? jedno wielkie gówno ;) 1-2 updaty i zostną sami pg'rzy ... Pozdrawiam :)

krzysheak 29-06-2007 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EdwardMatiz (Post 1518782)
I dobrze stop wojną a potem takie dzieci rosna co krzesłem matkę biją bo chcą kumpla na afk zabić i skond wiesz że się nie biłem ?

a jak bardzo chcesz się zabijać to włącz se ots War i masz !! nawet lvl nie trzeba bić!

LOL ale ten czlowiek mnie w*****a , nie dosc ze widac ze jakas cholota ze wsi bo polskiego nie zna to do tego sie wypowiada na temat rzeczy o ktorych gowno wie , do tego jeszcze zgrywa kurwa cwaniaka a ma 28 lvl.

Co do super extra knajtow:
Co ma sorc czego nie ma knajt? Bo na pewno nie ue = 78 knajt walnal 215 z exori mas , a ja gora 300 z ue na 102 ms , vis ? 50 knajt zabija draga na 5-6 hitow a ja wale max 160 w porywach do 170. No tak... mozna powiedziec ze sorc jest najsilniejszy bo moze bic z wanda ale ... to rownie dobrze moge powiedziec ze tripida jest lepszy od seromontisa bo moze caly czas z ue walic.

Ja to widze tak ze knajt moze klepac dragi bez waste a do tego wogole moze bic wiekszosc szitow typu dl hydra itp bez waste + nie musi sie martwic ze padnie

Co do wrl:
Huncilem na warlockach i nie przypominam sobie zeby zawsze sie zwracalo ze z 20 bps mf mialem 6 skull staffow , wrecz przeciwnie wychodzilem na lekki plus albo na lekki waste. A jeszcze jak padlem to 100k do tylu bo aol + blessy

Gajshen 29-06-2007 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1519175)
Jak dla mnie Tibia sie kończy pomału ;) jeszcze troszke i koniec ... kiedyś wbicie 100 lvl'a to było coś wielkiego a 150 to już potęga .. a teraz? jedno wielkie gówno ;) 1-2 updaty i zostną sami pg'rzy ... Pozdrawiam :)

Zgadzam sie z toboa.... kediys sie w tibie fajnie gralo, a teraz same nooby grac sie nie da, i jeszcze cipy gre pograszaja.... -.-
Poza tym ja gram w tibie juz pare lat, wieloma kontami, i zawsz knightem, i nigdy niemiaem zadnych pretesij ze knight jest slabszy, zreszta to logicze ze kina jest glownie do blokowania... a shotezy do ataku....

Paulina :) 29-06-2007 11:52

Myślicie że po co Cipsoft dał soft bootsy? Potrenujmy troche swój mlvl ... pzdr

OtherThanAll 29-06-2007 12:22

My jestesmy zalezni od Cipsoftu, bo taka gre sobie wszyscy wybralismy. Nigdy nie wiesz co bedzie w nastepnym update, byc moze dodadza cos dla msa i ed, a przystopuja sile ryckow i palkow. W tym update pecha maja sorcowie i druidzi, ale przypomnijmy sobie update z przed roku... no ludzie o czym my tu rozmawiamy. KThxBye

Bykunn 29-06-2007 12:43

Pozwole sobie zabrać głos w wymianie zdań która się rozpętała. Moim zdaniem to co zrobili teraz sorcom 120-150+ (powtarzam 120-150+) jest troche przesadzone. Sorcowie z niższymi levelami niech nie narzekają bo niektórym hity jeszcze wzrosły... Sorcowie 70-120~ nie mogą poprostu przeboleć, że teraz knight może bić przykładowe dragi tak samo łatwo jak oni. I nie mówcie, że mf kosztują, bo uhy też nie rosną na drzewach ... Siła sorców 120-150+ jest już moim zdaniem za bardzo obniżona. Po osiągnięciu tego progu levelowego siła czarów powinna zacząć rosnąć szybciej z levelu na level bo dochodzimy do paradoksu jaki był przed update u knightów i palów którzy niezależnie od lev bili tak samo ... I teraz np. mój kumpel 50ms uderza z sd w ludzi 220~, a best lev na servie 181ms bije niecałe 300... Jest to troche przesada, bo zrobienie 50lev nie jest trudne, a na zrobienie 180lev jednak niewielu stać. Dlatego uważam, że płakanie sorców/druidów poniżej 100lev jest nieuzasadnione. Powinni narzekać 120+ bo zostali oni potraktowani po macoszemu. Troche się rozpisałem, pewnie dużo osób się ze mną nie zgodzi, ale chętnie poczytam opinie na temat mojego posta. Te krytyczne i przychylne.

Pozdrawiam

Yours Bykunn

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24.