![]() |
koles jedno zle slowo na niol i masz deda na maxa na tibie
|
@up -dobre hahah polska rox !!
|
widzisz me-plet w mojim obrazku to wlasnie jej dalem na nasz slub na tibe
|
@Sernic
Mam kilka slow do ciebie. Moze i Qel(ada) jest ladna dziewczyna, jednak spojrz na historie Magramiego. Przez niego i QEL na furorze nie ma juz Tryka, Magramiegi i Caltusa. Nie znam jej osobiscie ale po tym jakie slyszalem plotki na jej temat (nawet w klamstwi jest ziarenko prawdy), to nie za bardzo chcialbym miec z nia do czynienia. ---------------- Co do glownego tematu to pewnie sa zdjecia Dusk i Vision. (oczywicsie oprocz Ymyego)-ale ryj wkleili, nawet nie podobny lol ^.- |
Normalni ludzie, komentowani przez zakompleksionych nastolatków :).
Bez urazy dla tych normalnych i świadomych swoich wypowiedzi użytkowników forum. Tyle. |
Ile fajna laska moze zrobic zamieszania , nawet na forum tibii :)
btw. nie wiem skad wynika to wasze zdziwienie ich wygladam ? Moze datego ze w Polsce panuje taki stereotyp ze ktos kto spedza przed kompem wiecej niz 3h dziennie jest nieumytym bladym szkieletem z poligonem na ryju. thx. |
Ma ktos gadu do qel ? bo nawet dobra ***
Może troszkę kulturalniej? |
Cytuj:
Vision albo Dusski powinni wypuscić na rynek perfumy oznaczone nazwą gildii. Sukces murowany. Pachnieć tak jak Imargam ach.. marzenie 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakbyś skarbie oglądał jego filmy z huntów na Goromie to nie twierdziłbyś, że sharuje...
|
Omajgat a Wy dalej tu spamujecie?! :D
|
Jak są nudy to i spamowanie jest zabawne:P
Dobra, temat powoli już schodzi z prawidłowego toru. Close? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |