Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
(Post 1628705)
I tu się mylisz. Rycerz i na sporo niższym poziomie mógł ubić demona przy użyciu burst arrows i kto wie czy nie wydałby przy tym mniej kasy niż sorc.
|
no ja to osobiscie bym w to nie liczyl. knight ma wiecej hp, ale: obrazenia z burstow na takim 100 lvl nie naleza do najwyzszych ( po ile wali taki sorc z sd na 100 lvl i 60-70 mlvl ), bursty mialy ( nie wiem czy nadal maja ) nieciekawa wlasciwosc "blokowania" uzycia uha. poza tym knight musial by non stop biegac w kolko, a nie wszedzie to takie proste jest. lepszym wyjscie by bylo juz chyba explo ( zawsze ta tarcza ).
Cytuj:
(Post 1628705)
A nie był?
|
i byl i nie byl. tansze manasy tak, wiekszy exp dla postaci magicznych - nie. powinni odrazu zrobic wstepna balansacje. "bedziecie mieli tansze manasy, ale troche slabiej bedziecie walili". a teraz jak juz jest po fakcie to w zasadzie nie wiadomo co chcieli przez to uzyskac. nie zdziwilbym sie, jesli za update czy dwa znow zrobia maly balans.
Cytuj:
(Post 1628705)
Przecież teraz właśnie tak jest. O ile nie dysponujesz kosmicznymi zapasami gotówki nie masz szans zrównać się szybkością zdobywania poziomów z sorcami i druidami sprzed update'u.
|
a przed updatem z manasami walilo sie glownie z runkow i to wszystkim pasowalo.
Cytuj:
(Post 1628705)
Jeśli ktoś w to nie wierzy odsyłam do oficjalnego opisu czaru sudden death na www.tibia.com.
|
opis opisem, a dzialanie dzialaniem. idz sobie do tomba czy gdzie tam sobie chcesz i sprawdz na duchu dzialanie run sd i explo. poza tym exori moze tez nie jest modyfikowane przez pancerz? wez 3-4 scaraby na klate stosunkowo nisko poziomowym ek i walnij exori. a potem idz na wspomniane wyzej duchy. ciekawe ile manasow zuzyjesz, zeby takiego ducha zabic z exori.
|