![]() |
Cytuj:
|
Omg poprostu mistrzostwo a prace dla mnie moze hm... Jakiegos "Lamdar" Seta takie orginalne :D
|
O co chodzi z lamdar setem... serio! Jakieś wskazówki... najlepiej opisz ja ma wyglądać
|
Hmm najlepiej jak spodniepodbne byly do Crown ale kolory k-legow zbroja w style d armu kolry jak w k-arm :P z litera L na srodku helm jak horned ale bardziej podobny do viking w all w kolorach knight :P hmm tarcza i bron... tarcza w style crown (taka podluzna :P) bron jak skull staff tylko ze mala czashka na dole i moze jakies male wzmianki :) Z gory THX ;]
|
Cytuj:
yyy czekam?:> |
paladyn, cierpliwosci... mówiłem ze prace bedą dużo później...
|
Dużo abu ...no szkoda Cierpliwości ?:> Ja się doczekac nie mogę!
|
O mam następne zamówienie...
Chce coś typu: leaf(liść) sword A teraz opis tego: te takie 'poboczne' części ktore... A dobra ma wygladac jak lisc najlepiej dębu To co wspomnialem wyzej to ma byc to zabezpieczenie przed uderzeniem twojej ręki przez wroga rozumiesz? To to ma byc takie jak liscie kasztanowca Rekojesc w odcieniach brązu a ostrze ciemna zielen, zabespieczenia bardzo ciemna zielen Pozdro wasz Arcymag :D |
MAm dla Was smutną wiadomośc :( , przestaje robić wyzwań. Ostatnio nie mam za bardzo czasu (olimpiadka z chemii) i muszę się uczyć, dlatego oznajmiam, że od teraz nie składajcie mi zamówień... lecz to nie oznacza że nie wrócę...
na bank znów będziecie mi składać zamówienia (ale nie wiem kiedy :P), dlatego proszę modkóe by nie usuwali tego tematu... dziękuje... Oczywiście dokończe te zamówienia, które były przed tym postem :D |
Cytuj:
Hmm bardzo fajnie ci wyszly ^^ Nie spodziewalem sie, ze tak beda wygladac =] |
dla mnie zrób :
-buty do tańca :D -białą koszulę z dżetami(to małe niby brylanty)w powiększeniu(pomoge ci wiesz jak wyglada ten armor dziewczyny gdy zaczynasz grę to może z tego zrób na biało ) -czarne spodnie :p -bazooke dla palladynów :D -tarcze z rysunkiem wormsa z worms 3D :D szybko postaraj sie będe czekał |
Lol?!
Temat dawno nieważny... to ja Yazon... teraz jest 'Grafiki od Mentos'a' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |