![]() |
;/
Kopletne zepsucie klimatu gry....
|
Cytuj:
myslicie wszyscy że cipsoft robi to wszystko po to żeby ludzie pacca kupowali? apsik. to że dadzą jakiegoś itema (ja pierdo** czemu myślicie że dadzą mu jakiegoś shita wy dostanie dsl i już wy to pewnie chcielibyście dostać pacca na 666 lat, 1337kk,100.000 Mpa i gitara i byście wszystkim kolesiom na servie rozdali pewnie nie -.^) temu kolesiowi co będzie miał 100.000 pak(c)a to NIE jest reklama to żeby kupowali pacca.X( |
nic mu po tym chyba ze od razu sprzeda w tibii za wielka sume B)
|
Cytuj:
najważniejsze czego się dowiedzieliśmy to to, że firmy pośredniczące w kupnie PACC nic nie dostaną, i że gracz będzie mógł wybrać rare item związany z jego profesją ;] |
Ja sie zgadzam z hytrym co napisał na 1 stronie, dlaczego ktoś ma cos dostać tylko dzieki innym
|
1. The player will receive an unique item that has never been and will never be issued again.
2. The player may select a very rare item from our present box, according to his vocation. 3. The player will receive a voucher for a one year Premium Account. Nie znam za dobrze angielskiego ,ale tu pisze ,że są trzy mozliwości. 1. Nie wiem, ale ktoś kto zna ang. niech przetłumaczy 2. Gracz dostani bardzo dobry rar z naszego (Ich) present boxu, odpowiedni do profesi 3. Gracz Dostanie pacc'a na 1 rok Tyle od mnie :P |
5 dni temu pacca kupilem ......... ehh ale jakis ham ze wsi zgarnol moja nagrode :>>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |