![]() |
A kto po za tymi kurwami z chorzowa sie sprzedal?
|
Hm kto tam jeszcze oprocz mnie i sarendiala?(ironia)
Dla "Old" SYnergy kazdy byl spy spy spy! |
Cytuj:
|
No kurwa taka prawda. Zawiodlem sie na was i pewnie nie tylko ja.
|
W zwiazku z tym ze wiele osob zakonczylo gre na tym serwie przez pa ktore robia szwedzi postaniowilem stworzyc gildie Pk Team xD. Zapraszamy kazdego kto lubi walke pvp. Nawet nizsze lvl do trapowania beda mile widizane. Uzywamy Ventrillo mamy, battle comandera ktory dzieki swoim umiejetnosciom wygral juz wojne o dominacje na berylli. Ci ktorzy maja puste postacie otrzymaja runy i inne potrzebne rzeczy na akcje. Tak wiec kto ma ochote poganiac dupkow z wyszymi lvl na xerenie zapraszam do gildli. Nicki prosze pod moje gg 5960303
Ci ktorzy sie nam przeciwstawia nie beda mieli tu gry mamy wysokie fundusze i chary ktorych nie boimy sie zrookowac :D |
Cytuj:
Ja i paru rl kumpli join :evul: *Viltherius Dendettus *Wyjefajny Druidek *Wyjefajny Pall |
Jest paru ktorych warto bylo by ubic... ale przy tej waszej zabawie zginie tez wielu graczy ktorzy chca tylko spokojnie bic level i chodzic na hunty z kumplami. Mam nadzieje ze szybko przejdzie wam ochota na pkowanie
|
Cytuj:
|
Jesli tworzysz guild pk to badz przygotowany na to ze z 5 razy zabijecie kogos a potem h lvle nie dadza wam nawet z dp wyjsc.. a jesli wbijecie pz-ty to wpadnie 3 knightow 100+ i was zniosą...
|
I no like pvp :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Uwierz mi jeszcze bedzie o nas glosno:P |
The mightly Garinu has paid for his freedom. Ohh Ormuzzku Ormuzzku kogo dzisiaj hackniesz?
Over and out. Ps. Pan reklama _/ |
Hmm skoro bedzie o was głośno to czekam na tzw. głośne fragi.
|
Cytuj:
Oh Oh |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciekawe kiedy nastepni polacy którzy sie wyplacili padna ?? Pewnie juz niedlugo :( ehh te szwedy i ich przydupasy...
|
Ku**a a Ja zaczełem grac na Xerenie.... a tu znowu gnebienie bedzie...
|
Wiesz jak nie trafisz na nooba, ktory mysli, ze jak ma kumpla na duzym levelu to wyszstko mu mozna to pograsz troche :) Warto czasem ustapic
|
Cytuj:
|
Swietnie Xerena to bedzie druga Elysia ! Czemu ? Bo sam tam gralem a ludzie typu Nomsi, Malice morales itp. tez tam grali. Efekt? 200-300 osob online za dnia. Od tego serva to juz mniej osob gra tylko na Premii. Widze ze Inferno zaczyna padac jeden za drugim. Kocham swe za to ze konsekwentnie demoluja co sie da. 8o
|
A jak my bysmy wygrali to myslisz ,ze jak by bylo? Tak samo. Sam bym bardzo chetnie robil pa i na pewno znalazlbym do tego wielu pomocnikow w naszej gildi. Taka sytuacja jest normalna na kazdym serwerze. A i sa serwery na ktorych jest mniej osob online niz na xerenie.
|
zróbcie topic ze zdjęciami, może w taki sposób zachęcicie nowych graczy do zatrzymania się na naszym serwie B)
|
Ch*j i zostaje na servie szkoda mi tych skilli 82/82 bo troch nad nich siedzialem jakby nie bylo ;/
pozdrowienia dla Mispex'a |
Thanks...:)
|
Bez ironi;] szkoda mi was ale to było do przewidzenia, że będą po wojnie gnębic tych co zostali. Może warto będzie sie na nowy server wybrac bo pewnie słyszeliście/czytaliście:D, że cipki coś zaczeły robic w tym kierunku. Oby tylko nie nonpvp albo jakiś inny chory stwór bo wyobraźnia nupków nie zna granic;) .
|
@Leader Pk team
Porócz tego, że nie pkujecie polaczków to też ich nie okradajcie... -.- jeden z waszych probowal mi zajebac loota -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bo grajac na każdym serverz musze sie liczyc, że moge byc okradany.... ale ten post był do gildi "Pk team" która mówiła, że "polaczki" nie mają sie czego bac bo ich nie bedą huntowac(ale okradać moga? tego juz nie powiedzieli) |
Powiedzieli za to że mają tu wysokie fundusze a to jest chyba jednoznaczne z tym że kradną.
Hackiers :] |
taka mala akcja sprzed mniej wiecej 2 dni :D co wy na to?:p koniec random pk na xerenie? xD buehehehe;p
http://images23.fotosik.pl/77/165117ad52bbef50.jpg |
Wczoraj swoim sorkiem tez wpadlem do Carlin i równiez byl Radom pk przez eak malice, rast malice i innych ;/ ale na non PvP nie pojde a na kazdym inym serverze jest to samo...
@down dziekowac. "mylić się rzecz ludzka" |
Cytuj:
a w podpisie masz cos o ortografii.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
to tylko sciema, a duzo osob sie napalilo.. 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |