![]() |
Cytuj:
|
Raczej nie słyszałem bo na open battle traci się/zyskuje najwięcej fragów.
Tak na moje skromne oko to w tym temacie jest najmniej ludzi, którzy coś robią , a najwięcej ,którzy pi*rdolą same smuty, które mało kogo interesują ,a to jest temat o aktualnej wojnie, a nie o wyczynach z przed kilku lat. |
Raczej o open battle nie ma tu co wspominac bo i tak nie bedzie :P
|
17:26 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Prinzzessa. He was killed by Marshall Don Doggy. |
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Masslog 15 typa na 88 master sorcerer :D? Dobre sobie, my takich noobami rozwalamy bo szkoda uj marnowac ;).
|
Cytuj:
|
to teraz zes dowalil ! ;) a dzis noobami nawet sie baliscie pzta zlapac :P
|
Wanted sie powoli rozpada to widac golym okiem kiedys bylem w zastepach wanted wtedy co z dofem wojna byla Wanted sie rozpadnie mowie wam !!! Patrzcie ile osób już odeszło od stycznia 2007 roku ;] kto sie zemna zgadza ? Punishers jeszcze zkontratakuje i tym razem mzoe poskutkowac !!
|
ja sie zgadzam!!!!!
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Ciri the Witcher widac po twoim obeznanym poscie jak bardzo jestes poinformowany co do zgona Prinz~ byla to akcja czysto spontaniczna z masslogiem moze 2 osob, Prinz~ poprostu chcial dojsc do swojego domku nie upewniajac sie przed wyjsciem ze statku gdzie sa Wantedowcy tak wyszlo ze wszedl w ladnie zorganizowanego trapa kilkanascie kratek od statku i ... gleba
Gz fraga bo nikogo wiecej ustrzelic sie nie dalo ;> |
Ohh tak widze ze jestescie zajebiscie poinformowani jak wiecie ze wanted sie rozpada ahhhh wam sie nudzi ze takie glupoty piszecie ?:confused:
|
2:0 dla Punishers.
Sirkiks Sep 05 2007, 22:50:51 CEST Killed at Level 162 by Abu Loppez and by Eudoros Sir Averty Sep 05 2007, 22:13:44 CEST Killed at Level 112 by Patanou and by Vorn Rochon http://foteka.pl/full/c5b1a18a1262bb...2c02ef0262.jpg http://foteka.pl/full/ee87e9c0e2d895...c8e75a67a7.jpg Zdjęcia dzięki Ng więc nie płaczcie, że na używam bota.:( mkey? W akcji brało udział 24 ludzi z Wanted i Fainerss, oraz 18 Punishers + paru z dofu(niewiem ilu). |
Coz, nie wyszlo. Dobrze Reloop ze napisales ilu ludzi bylo, bo goscie z Punishers od razu zaczeli uprawiac propagande, ze nas bylo 50 a ich 15. :P Znowu akcja kamperska, w sumie bylismy w duzo gorszej od nich pozycji...co to za wojna...
pozdrawiam |
Averty padł tylko i wyłącznie przez to, że zamiast zejść z mostu to poszedł spać ... mieliśmy szansę Eudorosa zdjąć, niestety dali radę go wyuhać ... : / Potem gdy uciekli na questa i ustawili się pod bramką nie mieliśmy już żadnych szans, ale cóż, my przynajmniej zaryzykowaliśmy. : ) Może to "starcie" doda Punishersom trochę odwagi we własne siły i zdecydują się w końcu wyjść na jakiś open battle ? :o Go Go Punirangers ! :cup: Hahhahah. :D
Pozdrawiam ... |
Popatrzcie na ich Levele, a na Wasze. Widzicie różnicę? Bo ja tak.
|
Niewiem o co w ogole sapiesz. Moge przytoczyć ci sytuacje z furory jak ze serwera zostal wyrzucona gildia Duskiness. MIeli ogromna przewage lvl'i i co z tego jak nie dali rady gildi Vision. Na początku walczyli tak jak Punishers lecz z czasem zaczeli wychodzić na openy, wygrali jednego, drugiego, uwierzyli w siebie i nie było juz na nich mocnych.
Zachęcam do ogladania fiolmów z tamtych walk, od gildi Vision można sie czegoś nauczyć. |
zeus, roznice w levelach zacieraja sie gdy wybieraja takie kamperskie miejscowki. widzisz roznice? bo ja tak
|
Cytuj:
|
Taaa wanted to zawsze znajdzie jakies wytlumaczenie... To ten dal exani hur up i poszedl spac... Taaaaa na pewno. A wytlumaczenie na Sirkiksa? Moze klawa mu sie zjebala i klikajac strzalke w dol idzie w gore i otwiera drzwi, o czym naturalnie zapomnial?
A z DoF byl az Vorn wiec bylo nas 19. Pozatym jakbyscie nie wiedzieli kolo 4-5 z nas nie moglo was bic wiec bili was magowie i palowie (nie wszyscy zeby bylo smieszniej). Wanted bot plx. |
Jak narazie to wanted wygrywa oni expia i oni nie robia snake atakow wiec niema sie czym chwalic szanowni zwolennicy puni~.Jak myslicie ze sa tacy mocni to niech wyjda na ob zobaczymy kto sie bendze wtedy cieszyl;)
|
Cytuj:
PS. Tak jestem zwolenikiem Punishersow. |
Co masz na mysli piszac "Wanted bot plx" bo nie czaje
Jezeli chodzi o te ataki puni~ faktycznie ich taktyka wlasnego bezpieczenstwa sie sprawdza, czekaja tylko na bledy przeciwnikow, ale przeciez takimi atakami wojny sie wygrac nie da, zaden z wczorajszych fragow nie byl potrzebny "jedna kratke za duzo" tyle moge powiedziec Co do sirkiksa to nie chcielismy poprostu odejsc, po tym jak weszli juz do swojego szczesliwego pokoiku na OFie trzeba bylo ropatrzyc kazda szanse wtargniecia, ktorej jednak nei bylo Przez przypadek sirkiks zostal wciagniety w trapa z ktorego nie bylo ucieczki poszedl spac... Trzeba czekac na kolejny snake atak bo nie ma szans ze w najblizszym czasie bez jakiejs dodatkowej pomocy wyszliby do normalnej walki |
Cytuj:
PS Po masslogu Plebicjusz zmierzal do Venore. Niestety natknal sie na Minavanda i padl... ;( @Siggurdius Powiedz mi jak roznice miedzy levelami maja sie zacierac? Dalej walicie mocniej, macie wiecej hp i many... |
Heh ja nie wiem jak wy tam w Wanted się komunikujecie ale to co zobaczyłem na filmiku z battle'a na of'ie i to ilu ludzi na dole było z wami to powinniście Punishers'om zrobić z dupy obwarzanki czy jak to się tam piszę, a nawet w tego samego gościa nie szło combo.„Pozdro&poćwicz”.Taka jest moja opinia :D.
|
nachapaliscie sie kasy ktora i tak dzis straciliscie ;)
@up szkoda nawet Tobie tluamczyc, choc sadzac po stylu pisania pewnie bys zrozumial, prawda jest taka, ze mielismy pare szans, nei skorzystalismy, trudno.a przewaga liczebna nie zawsze daje wyniki. @ciri a w taki spsoob, ze nie da sie was bic, poniewaz stoicie np za sciana czy cos w ten desen. wtedy sila ognia maleje, natomiast wy wczoraj mieliscie dosyc szeroki dostep do nas jako blokerow (mowie o mostku) i prawie zlozyliscie Dane i senseja. ogolnie mam nadzieje ze to zrozumiesz bo to chyba oczywiste. sam mina mowi, ze na open battle nie mieli by z nami zadnych szans, z racji tego ze nas jest rzeczywiscie sporo i maly niemale uderzenie. o to wlasnie chodzi. kamp na cyclo rowniez nie pozwalal nam was atakowac, a wy mogliscie spokojnie odliczyc marjole. co do bota, to prosze zamilcz, poniewaz jedynymi osobami ktore (podekreslam to slowo)mogly uzywac bota jestescie wy. podejrzane sa te wasze comba na moje oko, ale nie sugeruje od razu ze macie bota. przemysl, zanim cos napiszesz. |
Cytuj:
A co ty myslisz ze oni niemaja kasy na aola i blessy wam sie to predzej skonczy niz im .Czlowieku z kad ty sie urwales gadacie gadacie a sami wiecie jak to sie skonczy "Moge zaplacic ?" a wtedy sie przejedziecie niezle ! @Rev'ico Wiem wiecej o wojnie niz myslisz ;) |
Pewnie zasugerował sie tym, że na moich fotach widać Ng.;] A w takiej sytuacji jaka była na of bardzo przydatne by byly noobchary. wbil by jakis 15 sorc z df i zaczol przesuwac blokerow, odrazu by im cisnienie skoczyło. A jakby zabili 15 sorc'a to najlepiej zalatwic se 10 naraz ii pojedynczo wpuszczac niech robia fragi na nich ;] Pozdro.
|
Pewnie zasugerował sie tym, że na moich fotach widać Ng.;] A w takiej sytuacji jaka była na of bardzo przydatne by byly noobchary. wbil by jakis 15 sorc z df i zaczol przesuwac blokerow, odrazu by im cisnienie skoczyło. A jakby zabili 15 sorc'a to najlepiej zalatwic sobie 10 naraz ii pojedynczo wpuszczac niech robia fragi na nich ;] Pozdro.
|
Cytuj:
Mam do Ciebie pytanie. Powiedz mi ile osob zabiliscie z Wanted i tych PRAWDZIWYCH supporterow?? 5~~??A teraz mi powiedz ile osob z Punisherow padlo. Jesli umiesz liczyc to doliczysz sie 13 fragow. Wiec nie gadaj ,ze ciagle padamy bo wy tylko ubijacie jakichs noobow i se pozniej wmawiacie ,ze oni sa z nami. ^.- |
Tak z ciekawości obliczyłem średni lvl zabijany przez Punishers i Wanted.Punishers ma w tym przewagę bo średnio zabijają 105 lvl, a Wanted 101.
Aktualnie jest 17:13 dla Punishers, a z tymi prawdziwymi supporterami to bym się kłócił.Niby nie są w Wanted, a na akcje chodzą co nie ??:baby: |
Cytuj:
Ty masz chlopie nasrane pod sufitem... Co mamy z expa ? Na dedzie stracilem okolo 200-300k, a jak sprzedalem loota z demoni wciagu 3 dni to wyszlo okolo 500 k, no jak widzisz... exp nam nic nie daje :( huh kutwa.. ciagle padamy i padamy :( a ja na tej wojnie juz 5 lvl wbilem :( |
jak myslicie ze te kilka fragow maja jakies wielkie odzwierciedlenie tej wojny to n/c
|
A pan powinien chyba zmienić w profilu lokację, nieprawdaż :>?
|
Może ustalili by kto uczestniczy w wojnie, a kto liżę dupę i wtedy nie było by problemu, który frag się zalicza, a który nie.;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Olac support? Hah, dobre. Lataja nooby z supportu na akcje, uwazaja sie jako support wanted a ich marzeniem jest dojsc do wanted i bycie blisko urba a za rok wbija 4544 lvle na sharingu i beda "wielkimi fighterami" Pavvulonik, gowno wiesz, a zabierasz glos. :) Nowy Gammbler? @tajemniczy Wlicz jeszcze zuzycie run manasow i czasu ;). @Kiniol Wytlumacz mi pojecia "prawdziwy support" i "nie prawdziwy support" plx? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:35. |