Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   RL-fotki ^^REFUGIA^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143936)

Dziki_Osiol 22-08-2007 20:17

http://foteka.pl/full/22e2164e895abd...2d84b686b9.jpg[/quote]

kniighcik i jego zabawka :P

LadyMonica 22-08-2007 20:23

hmmm dosyc fajna foteczka :)

Dziki_Osiol 22-08-2007 20:41

calkiem fajna foteczka to ja moge o twojej powiedziec :D

kniighcik?eee.tam :D
moja jest na 1 wszej stronie xD

LadyMonica 22-08-2007 20:45

Osiol twoja jest taka jak by to powiedziec hmmm sama niewiem :d

Baby_Killer 22-08-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyMonica (Post 1617245)
hmmm dosyc fajna foteczka :)

O kim mowilas? Mam nadzieje ze o mnie :)

LadyMonica 22-08-2007 21:55

o tobie i o kniighcie :d PzDro :p

Durtalion 22-08-2007 22:04

Ten kniighcik? Ten noob? No taa nawet ryj masz nobowaty :baby:

Baby_Killer 22-08-2007 22:30

Ah dziekuje Moniczko :) wrzucisz wiecej fotek?

Master'Fredo 22-08-2007 22:36

@osiol
zbierasz pokemony czy wolisz chlopcow?:D

ten jego kolczyk w lewym uchu cos oznacza?8o
czesto robisz mu fotki czy tylko to byl ten jeden raz ?o.08o8o8o8o

LadyMonica 22-08-2007 22:48

Killer niestety niedam bo zbyt duzo mam PM na tibia typu ,,Daj Mi Du** Kur**"
wiec niema szans

Kipeczek 22-08-2007 22:55

@Monica
Mowie serio :
Jesteś piękna i seksowna :D

Kargulek 22-08-2007 23:00

:o
http://i7.photobucket.com/albums/y26...l/IMG_4840.jpg

Okonius 22-08-2007 23:44

Spodobal mi sie temat to rzucam cos od siebie =]

http://img76.imageshack.us/img76/2892/mlodybt2.jpg

I mozecie mowic co chcecie ! I tak wiem ze jestem ladny :D

Baby_Killer 22-08-2007 23:44

Jak zwykle pisza te texty jakies dzieci po 12-13 lat....;/ przykre

Fotka DELETE :)

Po 1. Weglodowany+kreatyna......powodzenia, co powiesz na ponad 2 lata rzezbienia?
Po 2. Mam co pokazac to pokazuje
Po 3. Nie widze sensu zebym nad morzem chodzil w koszulkach

Only girls....

Powodzenia dzieci

LadyMonica 22-08-2007 23:49

hmmm niezle :p powiedz gdzie to byles ?;d

Baby_Killer 22-08-2007 23:51

Turcja i 1 fota z lotniska w Antalii

Okonius 23-08-2007 00:02

@Baby_Killer

Ziomek wyluzuj to nie photoblog

Baby_Killer 23-08-2007 00:04

Any problems? Look at the title of this forum... :)

Durtalion 23-08-2007 02:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okonius (Post 1617795)
@Baby_Killer

Ziomek wyluzuj to nie photoblog

Ani galeria downow udajacych dzieci:baby:

Żyłka 23-08-2007 02:43

Lubisz swoją klatę, prawda? Węglowodany + kreatyna i każdy może mieć taką w parę miesięcy, więc sie tak nie podniecaj. ;p

Lady_Nights 23-08-2007 06:40

Omg Wejscie sobie ludzie dajcie na wstrzymanie z tymi tekstami jak to wam sie strasznie podoba "LadyMonica", po 1 to nie jest fajne i nikogo to nie obchodzi, po drugie pewnie macie 12 lat i siedzicie przed kompem i z wielkim podnieceniem ogladacie to zdjecie, juz nie powiem co robicie pozniej w lazience, a po 3 skad macie pewnosc, ze to jest wlasnie ta osoba ? Zal, zal i jeszcze raz zal.

@Baby_Killer
No tak, do kosciola tez chodzisz z gola klata zeby wszyscy widzieli ?
Masz racje, mamy w tym temacie wklejac swoje zdjecia, ale zaloze sie, ze wklejasz tutaj tylko po to, zeby je widziala ta wasza ulubienica ktora sie wszyscy podniecaja, chyba, ze jestes Gejem i spodobal Ci sie ktorys z chlopakow :<

@Okonius
xDDDDDDDD LEZE ! xD

LadyMonica 23-08-2007 10:47

Lady_Night tu sie z Toba zgodze... A tak pozatym ja nic nie musze udawadniac jak ktos nie wierzy to jego problem ... PzDrO

Sir Emilio 23-08-2007 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady_Nights (Post 1618061)
Omg Wejscie sobie ludzie dajcie na wstrzymanie z tymi tekstami jak to wam sie strasznie podoba "LadyMonica", po 1 to nie jest fajne i nikogo to nie obchodzi, po drugie pewnie macie 12 lat i siedzicie przed kompem i z wielkim podnieceniem ogladacie to zdjecie, juz nie powiem co robicie pozniej w lazience, a po 3 skad macie pewnosc, ze to jest wlasnie ta osoba ? Zal, zal i jeszcze raz zal.

@Baby_Killer
Masz racje, mamy w tym temacie wklejac swoje zdjecia, ale zaloze sie, ze wklejasz tutaj tylko po to, zeby je widziala ta wasza ulubienica ktora sie wszyscy podniecaja, chyba, ze jestes Gejem i spodobal Ci sie ktorys z chlopakow :<

@Okonius
xDDDDDDDD LEZE ! xD

Popieram! <10 znakuFF>

LadyMonica 23-08-2007 10:57

Night i dla tego niechce dawac wiecej fotek....I Tak zle Zrobilam ze dalam ta fotke...

Surone 23-08-2007 11:25

@Lady Nights
To samo mialem pisac.....

wrzucajcie foty wiecej osób gra na refugi....

LadyMonica 23-08-2007 11:27

ja juz zadnej fotki niemam :> tamta usunelam bede miala juz swiety spokuj

Krasnalek92 23-08-2007 11:48

ale jestescie piekni :D

Vampireq 23-08-2007 11:50

ZipO

Tu mój ryjek :)

http://img182.imageshack.us/my.php?i...auhu006qg2.jpg

Krasnalek92 23-08-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kfasuch (Post 1613350)
Jak mówiłem, tak robię. Daje następne zdjęcie. Za mną jezioro Roś (Mazury). Jakość znowu słaba, ale lepsza niż wtedy :P

niema co tusk jak nic :D

donald tusk :D bez obrazy :D

Even 23-08-2007 12:00

@up

hahahahahahaa wyjales mi to z ust:D:D

Kfasuch 23-08-2007 18:57

Fajnie :o Wrzućcie swoje foty ciekawe kogo wy przypominacie, he? X(

Maardok 23-08-2007 19:42

lol

@up

Własnie ;p wystawicie swoje foty -.-

Stemi Riph 24-08-2007 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady_Nights (Post 1618061)

@Baby_Killer

@Okonius
xDDDDDDDD LEZE ! xD

Widze ze zazdrosc mowi przez Ciebie ;> jak napisal ma co pokazac to pokazuje. Do kosciola?? jesli ty chodzisz nad jeziorem w koszulce to gz wielkie... a moze w koszulce jestes zbyt obnazony?? sweter najlepsy na upalne dni :). Ja np. bardzo lubie do kosciola chodzic w gaciach i co?? Lubie ale nie chodze bo sie boje ksiezy :D Tzn. boje sie o nich
@temacik
Fajny :D
Najlepsze sa te du... yy las.. no yyy... kurwa jak mam powiedziec zeby sie nie obrazily lol?

Lady_Nights 24-08-2007 13:23

Wyjdz czlowieku z tego tematu i juz wiecej nie pisz nic, sprawa zostala wyjasniona, wiec juz moze nie marnuj sobie klawiatury i 30 minut myslenia a co by tu napisac, i nie pisz po prostu nic.
Niestety usunieto posty pozniejsze, dlatego nie jestes w temacie.
i jeszcze jedno, nie tylko ja pisalem o tym, wiec wez nie rob z Siebie Matki Teresy i nie pisz tutaj swoich wielkich żalów oraz wielkich slow obronnych, ktore nie prowadza do niczego.
Hmm a swoja droga, moze Ci sie kolega podoba ? Widze teletubisia w avku, wiec chyba samo to mowi za Siebie :< No Sorka gejostwo nie jest na topie :<
Zegnam.

Stemi Riph 24-08-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady_Nights (Post 1619919)
Wyjdz czlowieku z tego tematu i juz wiecej nie pisz nic, sprawa zostala wyjasniona, wiec juz moze nie marnuj sobie klawiatury i 30 minut myslenia a co by tu napisac, i nie pisz po prostu nic.
Niestety usunieto posty pozniejsze, dlatego nie jestes w temacie.
i jeszcze jedno, nie tylko ja pisalem o tym, wiec wez nie rob z Siebie Matki Teresy i nie pisz tutaj swoich wielkich żalów oraz wielkich slow obronnych, ktore nie prowadza do niczego.
Hmm a swoja droga, moze Ci sie kolega podoba ? Widze teletubisia w avku, wiec chyba samo to mowi za Siebie :< No Sorka gejostwo nie jest na topie :<
Zegnam.

jesli gejostwo na topie nie jest do przezuc sie na dziewczyny -.-. ten teletubis jest raczej dla smiechu niz do oznaczenia czegoś lolku. Nie podoba tylko poprostu mowie co mysle jasne?. Boli cie to ze ty wygladasz jak ciec :( skonczmy dyskusje na tym poscie prosze.

Donatan 24-08-2007 14:16

I tym sposobem temat nadaje się do zamknięcia, bo pisze tu głównie dzieciarnia mijająca się z założeniem: wrzucasz fotkę albo won. A tak z tematu zrobiło się gg i wcale się nie zdziwię, jeśli Atimcia jeszcze dzisiaj wyśle cały thread tam, gdzie lecą wszystkie bezużyteczne tematy - kosmiczny skład skasowanych threadów :)

Osobiście odnoszę takie wrażenie, że każda osoba, która dotychczas wrzuciła już tu swój rl-pikczer, nie wstydzi się siebie i nie ma kompleksów. Jednak pewne osoby mają pewnego bzika na punkcie własnej osoby, gdyż wrzucają po kilka-kilkanaście zdjęć. Po co? Jedna w zupełności wystarczy, a to nie ma być siedlisko hipokryzji i obłudy, jakim jest fotka.pl. Reszta piszących tu to osoby, które potrafią tylko korzystać z możliwości, jaką daje im internet - anonimowość - i drwić z ludzi. Szkoda jednak, że brak im odwagi, by "pochwalić się" swoją urodą. A widocznie nie mają czym, skoro migają się jak mogą a jednak komentują. I wydaje mi się, że dalsze zezwalanie na istnienie takich tematów, jest błędem.

Tyle, co miałem do powiedzenia :)

Surone 24-08-2007 15:09

@up
Co racja to racja.
Najlepiej by bylo jak by Moderator usuwal wszystkie niepotrzebne posty(włacznie z moimi xD) i zostawial tylko te ze zdjeciami... moze jak by nikt nie kometowal wiecej osob by sie odwazylo wzucic....
pozdrawiam Suron :)

Dziki_Osiol 24-08-2007 16:29

@2xup
@up w samej rzeczy-temat nazywa sie rl fotki,a nie ocen moja rl fote czy cos takiego.wypowiedzi neokidsów ponizej 14 roku zycia nie bede komentował.
zamiast zasmiecac ten temat setkami nic nie wnoszacych postów wrzuccie lepiej swoja fote-podejrzewam ze wy nie zyczylibyscie sobie zgryzliwych/drwiacych komentarzy prawda?
@donatan
"I tym sposobem temat nadaje się do zamknięcia, bo pisze tu głównie dzieciarnia mijająca się z założeniem..."
"I wydaje mi się, że dalsze zezwalanie na istnienie takich tematów, jest błędem."

troche racji masz ale nie nie rób z siebie kogos komu "wydaje się",ani kogos kto tu bedzie na nas pioruny ciskał.takim podejsciem krzywdzisz osoby ktore fajnie sie bawia zamieszczając te foty,a Atimcia juz kilka stron wczesniej zadeklarowała sie ze bedzie tu zaglądać i utrzymywac porządek.i tak sie dzieje-mnóstwo postow zostalo juz usunietych:postow ktore nic nie wnosily

ehh...zem sie nagadal...tylko co to da?

Darier'Knight 24-08-2007 18:16

@Baby_Killer
wez wogole dobra opcja :P
Tak To Goclaw :P

Neodan 24-08-2007 20:27

No tak temat jest po to żeby dawać fotki, nie żeby zaśmiecać go postami typu "no fajna fotka" albo dziecinnymi np "Ale wiesniak hahahahhaa" . Ja przegladalem ten teamat kilka razy i musze przewijac te glupie posty, ktorych i tak nie czytalem aby zobaczyc wkoncu jakies zdjecie :/. ja nie mam zamairu komentowac nikogo, bo jeszcze nie ma osoby ktora bylaby idelana (jednemu sie podoba jednemu nie) a urodą natury nie obrazi... (czy jakos tak :P). Jedyne co moge powiedziec, to to ze miloby bylo zobaczyc jakies zdjecia, a nie tylko posty odnoszace sie do zdjec itd.

Btw.. Ja swojej foty nie daje bo nie mam, ale postow pisac tez nie bede tylko napisalem tego aby powiedziec co o tym sadze;) mimo ze wiem ze usuna takze i moj post:P. Pozdrawiam all.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:54.