Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Mały artykuł "?" o Botach. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144283)

World_of_naabz 10-10-2007 17:16

Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz.
Aby dostać bana muszę być afk, albo długo nie odpowiadać GMowi, więc jak masz zamiar mnie zbanować? :<

Ares mój ziąą. Wpadnij kiedyś na chakoye bo trzeba pozbyć się 59 kina co mi się w*******a i na pałe jedzie na moich wpt :D

KrEmAs KAc 10-10-2007 18:14

Jakbym miał zamiar używać takiego bota to sam bym go napisał.
Były by same +
-Duży lvl
-Doświadczanie z programowania
-Możliwość opublikowania bota i hakowanie postaci
-Więcej czasu na naukę
-i wiele innych :D

piotrek26111 10-10-2007 20:00

Cytuj:

Ze tez to forum akceptuje booterów jak ja bym byl modem to bym codziennie tu zagladal i was w huj banowal do nigdy ,bo by mi to radoche sprawialo
Bo masz kompleksy. To forum sluzy do kulturalnej wymiany pogladow pomiedzy boterami i antyboterami. Niestety ci drudzy maja kompleksy i jak widza botera to od razu obrzucaja go ch***** (w dodatku z bledem ortograficznym) zamiast podjac z nim kulturalna dyskusje w ktorej przedstawią swoje racje przeciwko uzywaniu botow. Jest to tym bardziej smieszne ze wzgledu na to ze srednia wieku boterow jest wyzsza niz srednia wieku uczciwych graczy więc taka łacina podwórkowa moze co najwyzej spowodowac wybuch smiechu na ich twarzach. eUwazasz ze nie ma sensu podejmowac dyskusji z boterami bo nie sa tego godni? Prawdziwy botter to osoba znająca się na programowaniu i Tibii, potrafiąca ręcznie grać dużo lepiej od ciebie gdyż umiejętność ręcznego grania jest niezbędna do pisania botów i/lub skryptów do nich. Natomiast typowy uczciwy gracz to 12 letnie dziecko neostrady. Zastanawiales sie kiedys dlaczego moderatorzy nie banują botterów? Moze dlatego ze ich wypowiedzi sa na wysokim poziomie i maja sens? Natomiast ty nigdy nie będziesz modem bo nie potrafisz napisać 3 linijek tekstu bez użycia przeklenstwa. Czyzby brakowalo ci zasobu slownictwa? Moze za dlugo latales po podworku z "ziomami" sluchajacymi HH a za krotko chodziles do szkoly?
Cytuj:

Jak chcesz pogadac o tym jak dobrego masz boota i ile go uzywasz to zapraszam na www.tibia.org.pl UWAGA to jest strona dla ,,graczy" takich jak ty.
www.tibia.org.pl to strona dla kinderboterów, żaden prawdziwy boter tam nie siedzi. Podawanie torga jako sztandarowej strony botterów swiadczy o twoim braku wiedzy na temat na ktory sie wypowiadasz. To ze na torgu czy tibiasoft (kolejna dziecinna stronka w dodatku z wieloma keyami) sa do sciagniecia boty nie czyni ich stronami botterów, lecz co najwyzej kinderboterów. Istnieje takie madre przyslowie "lepiej nic nie mowic i udawac glupiego niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci". To przyslowie idealnie do ciebie pasuje i powinienes sie do niego stosować.
Cytuj:

Ty nie grasz boot za ciebie gra, a ty pilnujesz najwyzej zeby nikt sie ni polapal ,ze boota uzywasz.
Za to ciebie zbanowaliby juz pierwszego dnia uzywania bota bo takim kaleką umysłowym jesteś.
Cytuj:

Co do Gmów to ja im sie nie dziwie ... Jestescie plagą tibii tak duza ,ze jednego dnia nie wytepi sie was wszystkich... Trzeba na to wielu lat systematycznego banowania/usuwania postaci , a wy przeciez i tak nowa zrobicie wiec i to nie mialo by sensu
W takim razie zaproponuj jakąś lepszą metodę walki z botami. Jedyny pozytyw calej twojej wypowiedzi to fakt ze dostrzegles ze tak naprawde walka z botterami jest jak walka z wiatrakami.

Fpitolony w sprawe 10-10-2007 20:22

Cytuj:

Bo masz kompleksy. To forum sluzy do kulturalnej wymiany pogladow pomiedzy boterami i antyboterami. Niestety ci drudzy maja kompleksy i jak widza botera to od razu obrzucaja go ch***** (w dodatku z bledem ortograficznym) zamiast podjac z nim kulturalna dyskusje w ktorej przedstawią swoje racje przeciwko uzywaniu botow.
A moze dlatego, ze uzywanie botow w swietle praw Tibii jest nielegalne? Przebij ten argument, a wygrales, jesli nie, nie mamy o czym gadac... Nie wiem po co to wszystko... Uzywasz bota, to se uzywaj, i tak nie przekonasz PRAWDZIWYCH graczy, ze bot to cos lepszego czy cos, bo gracz akcetpuje gre taka, jaka jest i jesli cos sie nie podoba, przez co nie mozesz grac, to czy nie lepiej w ogule nie grac? Juz sie przyznawales, ze grasz tylko dla lvl i to widac i zaprzeczac se mozesz, ze jest inaczej, ale wszyscy wiedza jak jest.
A granie dla lvla to najgorsze co moze byc.

piotrek26111 10-10-2007 20:27

Cytuj:

Juz sie przyznawales, ze grasz tylko dla lvl i to widac i zaprzeczac se mozesz, ze jest inaczej, ale wszyscy wiedza jak jest.
Nigdy sie nie przyznawalem ze gram tylko dla lvl. Ja gram tylko dla przyjemnosci ktora sprawia mi botowanie.
Cytuj:

A granie dla lvla to najgorsze co moze byc.
Nie. Najgorsze co moze byc to jak ktos gra recznie dla przyjemnosci podczas gdy powinien sie matmy uczyć do klasówki.

P.S.
Juz myslalem ze bedzie to twoja pierwsza sensowna wypowiedz dot. botow ale niestety na koniec jednak musiales te dwa idiotyzmy wcisnac.

Fpitolony w sprawe 10-10-2007 20:53

Naprawde? A jednak nie odpowiedziales mi na pytanie. I ja nie widze przyjemnosci w czyms, co zrobila za mnie jakas rzecz. I co z tego, ze zostalaby napisana przeze mnie? Nie wbilem tego expa - nie mam sie z czego cieszyc. Nie wiem czy ci wspolczuc, czy co za to, ze widzisz przyjemnosc w patrzeniu sie na ekran jak postac sama chodzi i wbija exp. Po prostu... Nadal nie rozumiem gdzie tu radocha... I wbijanie tego expa nie uwazam za strate czasu, bo mi sprawia to radoche.

Leirdek 10-10-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1688848)
Nigdy sie nie przyznawalem ze gram tylko dla lvl. Ja gram tylko dla przyjemnosci ktora sprawia mi botowanie.

Nie. Najgorsze co moze byc to jak ktos gra recznie dla przyjemnosci podczas gdy powinien sie matmy uczyć do klasówki.

P.S.
Juz myslalem ze bedzie to twoja pierwsza sensowna wypowiedz dot. botow ale niestety na koniec jednak musiales te dwa idiotyzmy wcisnac.

No prosze,ale masz hobby.Botowanie?:DWspółczuje tobie chociaż niektóre twoje wypowiedzi są mądre bo Torg to strona dla debili którzy ne potrafią się zachowywać,tam siedzą kinderbottery i czekają I sikają w majty kiedy spleen wypuści nowa wersje tej żałosnej TBI,a 20 modów nie daje se rade a u nas jak czysto jest;)Co do Tibia.soft to nie mam zielonego pojęcia;(Moim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
P.S
Co do tej majzy to ja się w ogóle nie uczę a 5 wpadają;)Poprostu efek pamięci fotograficznej:]\

Edt@
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rotherdamie (Post 1682715)
Jakbys nie zauwazyl rozmawiac a grac to dwa rozne pojecia chyba ze grasz w zgadnij co to na privie. Ze tez to forum akceptuje booterów jak ja bym byl modem to bym codziennie tu zagladal i was w huj banowal do nigdy ,bo by mi to radoche sprawialo... Jak chcesz pogadac o tym jak dobrego masz boota i ile go uzywasz to zapraszam na www.tibia.org.pl to jest strona dla ,,graczy" takich jak ty. Tu za takie wypowiedzi mozesz dostac bana booterze pier****ny. Ty nie grasz boot za ciebie gra, a ty pilnujesz najwyzej zeby nikt sie nie polapal ,ze boota uzywasz. Co do Gmów to ja im sie nie dziwie ... Jestescie plagą tibii tak duza ,ze jednego dnia nie wytepi sie was wszystkich... Trzeba na to wielu lat systematycznego banowania/usuwania postaci , a wy przeciez i tak nowa zrobicie wiec i to nie mialo by sensu

Hahaha,ale mam z ciebie rotfla no nie wiem.Po 1:
-taki debil jak ty nie został by modem(na torgu to wszystko jest możliwe:D)
Po 2:
-umiesz wypowiadać się bez "kurwa" i "huj" itp?
Po 3:
-torg to tak debilna strona,ale jak ją znasz to zapraszam do niej a won z .peel
A tak btw. do Torga:
Tam powstają takie tematy jak "Czas zadbac o siebie a nie postac w tibi"
Normalnie rotfl!
Down@
No wiesz.....Przynajmniej lepiej niż na Torgu!!!

Marcin24 10-10-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leirdek (Post 1688917)
a u nas jak czysto jest

<odgłos łupnięcia> sorki spadłem z krzesła jak to przeczytałem.

piotrek26111 10-10-2007 21:20

Cytuj:

No prosze,ale masz hobby.Botowanie?Współczuje tobie
Nie masz czego wspolczuc. Botowanie mnie rozwija informatycznie, w przeciwienstwie do recznego expienia.
Cytuj:

Moim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
Mam scrackowany, bez watpienia czolowka botow ogolnodostepnych.
Cytuj:

chociaż niektóre twoje wypowiedzi są mądre bo Torg to strona dla debili którzy ne potrafią się zachowywać,tam siedzą kinderbottery i czekają I sikają w majty kiedy spleen wypuści nowa wersje tej żałosnej TBI,a 20 modów nie daje se rade a u nas jak czysto jest
Heh dzieki ze mnie popierasz ale ty chyba nigdy nie byles na profesjonalnym forum dla boterow czy chociaz forum jakiegos konkretnego bota. Tam to dopiero jest poziom dyskusji.
Cytuj:

Naprawde? A jednak nie odpowiedziales mi na pytanie. I ja nie widze przyjemnosci w czyms, co zrobila za mnie jakas rzecz. I co z tego, ze zostalaby napisana przeze mnie? Nie wbilem tego expa - nie mam sie z czego cieszyc. Nie wiem czy ci wspolczuc, czy co za to, ze widzisz przyjemnosc w patrzeniu sie na ekran jak postac sama chodzi i wbija exp. Po prostu... Nadal nie rozumiem gdzie tu radocha... I wbijanie tego expa nie uwazam za strate czasu, bo mi sprawia to radoche.
No widzisz, tobie sprawia radoche jak sam sobie wbijasz expa, a mi jak bot wbija. To tak samo jak z muzyka: jednym radoche sprawia disco polo, innym brutal death metal. I jeden drugiego nie zrozumie. Np. ja nie wyobrazam sobie jak komus moze sprawiac przyjemnosc zabicie poison spidera po raz 66666666666666666666666666666666666666666666. Expiąc ciagle powtarzasz te same czynnosci ktorych nauczyles sie lata temu, ja botujac pisze codziennie nowe skrypty i poprawiam juz istniejace.

World_of_naabz 10-10-2007 21:38

Mam być dumny, że klikając myszką i pisząc na klawiaturze pokonałem xxxxxxxxxxx razy danego potwora i zdobyłem lvl? Jaka z tego przyjemność? To nie jest jakiś wyczyn bo ty tylko KLIKASZ (a za mnie robi to bot), a nie jesteś tym bohaterem w grze co pokonał tego twojego uber rata.

Cytuj:

Moim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
Jak masz już wydawać kasę (rl jak i w tibii) na bota to kup sobie blackd.

piotrek26111 10-10-2007 21:45

Dokladnie tak jak mowi World_of_naabz. Expienie to powtarzanie jednej i tej samej czynnosci wyuczonej lata temu. Wiec ktos kto zabil danego potwora recznie 999999999999999999999999999999999999 nie jest lepszy od botera ktory recznie zabil go powiedzmy 100 razy a ma co najwyzej bardziej zlansowany tibią mózg.

Scobel 10-10-2007 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689059)
Dokladnie tak jak mowi World_of_naabz. Expienie to powtarzanie jednej i tej samej czynnosci wyuczonej lata temu. Wiec ktos kto zabil danego potwora recznie 999999999999999999999999999999999999 nie jest lepszy od botera ktory recznie zabil go powiedzmy 100 razy a ma co najwyzej bardziej zlansowany tibią mózg.

To po co grasz ??

Ps. Odnosnie oczywiscie do rookgaardu.

Fpitolony w sprawe 10-10-2007 22:07

Bo to mu sprawia przyjemnosc ;<
Ehh... Zalosni jestescie :/ - nic dodac, nic ujac.

piotrek26111 10-10-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1689106)
To po co grasz ??

Ps. Odnosnie oczywiscie do rookgaardu.

Zeby botowac.

Proste pytanie, prosta odpowiedz.

World_of_naabz 10-10-2007 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1689106)
To po co grasz ??

Bo sprawia mi to przyjemność?

Marcin24 10-10-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689112)
Zeby botowac.

Czyli twoja gra w Tibię ogranicza sie tylko do botowania i wkurzania nas na forum?

piotrek26111 10-10-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 1689158)
Czyli twoja gra w Tibię ogranicza sie tylko do botowania i wkurzania nas na forum?

Niech ci bedzie ze tylko do botowania. Ale zeby byc naprawde dobrym boterem musialem wczesniej nauczyc sie recznie grac. Czyli mam umiejetnosci uczciwego gracza + programowanie botów. Faktycznie "tylko"...

darushu 10-10-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689168)
Niech ci bedzie ze tylko do botowania. Ale zeby byc naprawde dobrym boterem musialem wczesniej nauczyc sie recznie grac. Czyli mam umiejetnosci uczciwego gracza + programowanie botów. Faktycznie "tylko"...

Sam widzisz, że nie zdobędziesz porozumienia z Nami... dlatego niewiem po co tu siedzisz...
Pozatym... co z tego ze masz umiejetnosci uczciwego gracza, skoro grasz nieuczciwie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1688988)
Heh dzieki ze mnie popierasz ale ty chyba nigdy nie byles na profesjonalnym forum dla boterow czy chociaz forum jakiegos konkretnego bota. Tam to dopiero jest poziom dyskusji.

W takim razie po co siedzisz tu na forum.tibia.pl? Chcesz kogos przeciagnąć na swoją strone botowania? Chcesz sie pochwalić jaki to Ty nie jestes? Nie obchodzi nas to... siedząc tu tracisz tylko czas.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1688988)
No widzisz, tobie sprawia radoche jak sam sobie wbijasz expa, a mi jak bot wbija. To tak samo jak z muzyka: jednym radoche sprawia disco polo, innym brutal death metal. I jeden drugiego nie zrozumie.

Naprawde "super" przykład podałeś. Bo ja to sobie wyobrażam na przykładzie...
Ja kupuje sobie telewizor z "hajdi finiszyn" i innymi duperelami... Pracując na to i odkładając przez dobre kilka miesięcy. A Ty to poprostu raz podkosisz w sklepie... i nikt Ci nic nie zrobi, bo nie mają dowodów.
Przy czym nie nazywam Cie złodziejem...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1688848)

Nie nazywaj sie prawdziwym Rookstayerem, bo nim nie jesteś... I swoimi wytłumaczeniami niczego nie zmienisz... i tak naprawde nie masz prawa nazywać sie Rookstayerem...
I prosze nie tlumacz mi sie. Jak Ci sie wydaje ze jestes prawdziwym Rookstayerem, to zachowaj to dla siebie i niepisz juz na forum... kim Ty to nie jestes... Ja wiem swoje.
W moich oczach jesteś nic nieznaczącym botterem.

Koniec kropka.

piotrek26111 10-10-2007 22:35

Siedzę tutaj zeby walczyc z indoktrynacja. Jesli nie wiesz co to znaczy zajrzyj do slownika jezyka polskiego. Nie obchodzi mnie co o mnie mysli. Mam swoje przeslanie i sie go trzymam.

Oczywiscie ze jestem prawdziwym rookstayerem. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci a sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.

Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie: a moze pojsc droga piotrka? Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba, a "konkurencyjna" tibia.org.pl to po prostu smiech na sali, tam mozna sie tylko zniechecic do botow - takie nooby siedza. Wielu ludzi nie wie ze mozna grac inaczej, ze mozna czerpac wiecej przyjemnosci z gry, ze mozna przejsc na ciemna strone mocy, porzucic indoktrynacje cipsoftu i grac po swojemu, ja tu jestem po to zeby wam to uswiadomic, ja wam daje wskazowki jak mozna grac a wy sami zdecydujcie czy interesuje was moja filozofia.

Marcin24 10-10-2007 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689200)
sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.

Ty tak twierdzisz.
Cytuj:

Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie
Co inteligentniejsi przy twoich postach zadają sobie pytanie:
"- Hmm... Spać dzisiaj w tej czerwonej pidżamie czy zielonej w paski?".
Nie jesteś prawdziwym Rookstayerem, nie grasz na Rooku dla przyjemności, bo gdyby tak było to byś nie używał bota. Przesłanie dajesz świetne (szczególnie, że nielegalne).
Cytuj:

Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba
Przeciętni zjadacze chleba wiedzą, że to jest nielegalne (czyt. ZUE).

Scobel 10-10-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689200)
Siedzę tutaj zeby walczyc z indoktrynacja. Jesli nie wiesz co to znaczy zajrzyj do slownika jezyka polskiego. Nie obchodzi mnie co o mnie mysli. Mam swoje przeslanie i sie go trzymam.

Oczywiscie ze jestem prawdziwym rookstayerem. Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci a sposob expienia (reczne/automatyczne) nie ma tu nic do rzeczy.

Co inteligentniejsi ludzie czytajac moje wypowiedzi byc moze zadadzą sobie pytanie: a moze pojsc droga piotrka? Profesjonalne strony boterskie nie sa dostepne do przecietnych zjadaczy chleba, a "konkurencyjna" tibia.org.pl to po prostu smiech na sali, tam mozna sie tylko zniechecic do botow - takie nooby siedza. Wielu ludzi nie wie ze mozna grac inaczej, ze mozna czerpac wiecej przyjemnosci z gry, ze mozna przejsc na ciemna strone mocy, porzucic indoktrynacje cipsoftu i grac po swojemu, ja tu jestem po to zeby wam to uswiadomic, ja wam daje wskazowki jak mozna grac a wy sami zdecydujcie czy interesuje was moja filozofia.

Hmm raczej nie ty sie mozesz tak nazywac, a twoj bott ... jestes inteligetny to zrozumiesz dla czego ...
Bott sprawdza sie tylko na rooku i na non pvp serwerach gdyz tutaj trudniej jest ich wytepic a na pvp to juz tylko zalerzy od checi graczy ktorych nie zawsze to interesuje ...
Przyznaj racje ze tibia nie byla napisana po to by w nia grac bottami ... tylko jako pewna forma rozrywki ... bo po to sie pisze gry dla ludzi ... dla ich zabawy, dla "FUNU" ... wiec skoro bawi cie to iz bott za ciebie to wbija to raczej mija sie to z celami jakie ta gra stawia przed toba ...

piotrek26111 10-10-2007 22:51

Cytuj:

Co inteligentniejsi przy twoich postach zadają sobie pytanie:
"- Hmm... Spać dzisiaj w tej czerwonej pidżamie czy zielonej w paski?".
Nie jesteś prawdziwym Rookstayerem, nie grasz na Rooku dla przyjemności, bo gdyby tak było to byś nie używał bota. Przesłanie dajesz świetne (szczególnie, że nielegalne).
Jeszcze raz powtarzam ze roznym ludziom sprawiaja przyjemnosc rozne rzeczy. Mi akurat sprawia przyjemnosc botowanie i zachęcam reszte graczy do sprobowania tego. Nie spodoba sie? Trudno. Ale zawsze lepiej jest sprobowac i miec czyste sumienie ze sie niczego nie przegapiło niz kurczowo trzymac sie indoktrynacji cipsoftu.
Cytuj:

Przeciętni zjadacze chleba wiedzą, że to jest nielegalne (czyt. ZUE).
Ale to zaden argument. Sciaganie gier/muzyki/filmow przez P2P jest zabronione nie tylko wirtualnie jak w przypadku tibii lecz rowniez prawnie i co? Pokaz mi osobe ktora nie ma ani 1 kb sciagnietego przez p2p na dysku, niezly asceta musialby to być O_o Albo ktos kto nie wie ze w ogole istnieje cos takiego jak p2p...
Cytuj:

Hmm raczej nie ty sie mozesz tak nazywac, a twoj bott ... jestes inteligetny to zrozumiesz dla czego ...
Bott sprawdza sie tylko na rooku i na non pvp serwerach gdyz tutaj trudniej jest ich wytepic a na pvp to juz tylko zalerzy od checi graczy ktorych nie zawsze to interesuje ...
Przyznaj racje ze tibia nie byla napisana po to by w nia grac bottami ... tylko jako pewna forma rozrywki ... bo po to sie pisze gry dla ludzi ... dla ich zabawy, dla "FUNU" ... wiec skoro bawi cie to iz bott za ciebie to wbija to raczej mija sie to z celami jakie ta gra stawia przed toba ...
Ja pojmuje te gre po prostu troche inaczej niz wy. Wykladam swoja filozofie na forum a co wy z nia zrobicie to wasza sprawa. Tak jak ciebie dziwi ze mi przyjemnosc sprawia botowanie tak samo mnie dziwi ze ty lubisz zabijac tego samego potwora 99999 razy...

Marcin24 10-10-2007 22:54

Cytuj:

Jeszcze raz powtarzam ze roznym ludziom sprawiaja przyjemnosc rozne rzeczy. Mi akurat sprawia przyjemnosc botowanie i zachęcam reszte graczy do sprobowania tego.
To może inaczej, skoro grasz na Rooku dla przyjemności to czemu botujesz?
Cytuj:

Pokaz mi osobe ktora nie ma ani 1 kb sciagnietego przez p2p na dysku
Np. ja.

piotrek26111 10-10-2007 22:55

Ile razy mam powtarzac ze mi botowanie sprawia przyjemnosc!!!

I do tego ze na pvp nie mozna botowac: czy mozesz sie przestac odzywac na tematy na ktore nie masz zielonego pojecia? Ja nawet na enfo spox moge zabotowac i nikt mnie nie dednie.

Scobel 10-10-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689229)
Jeszcze raz powtarzam ze roznym ludziom sprawiaja przyjemnosc rozne rzeczy. Mi akurat sprawia przyjemnosc botowanie i zachęcam reszte graczy do sprobowania tego. Nie spodoba sie? Trudno. Ale zawsze lepiej jest sprobowac i miec czyste sumienie ze sie niczego nie przegapiło niz kurczowo trzymac sie indoktrynacji cipsoftu.

Ale to zaden argument. Sciaganie gier/muzyki/filmow przez P2P jest zabronione nie tylko wirtualnie jak w przypadku tibii lecz rowniez prawnie i co? Pokaz mi osobe ktora nie ma ani 1 kb sciagnietego przez p2p na dysku, niezly asceta musialby to być O_o Albo ktos kto nie wie ze w ogole istnieje cos takiego jak p2p...

Ja pojmuje te gre po prostu troche inaczej niz wy. Wykladam swoja filozofie na forum a co wy z nia zrobicie to wasza sprawa. Tak jak ciebie dziwi ze mi przyjemnosc sprawia botowanie tak samo mnie dziwi ze ty lubisz zabijac tego samego potwora 99999 razy...

Od ponad 5 lat nie mam nic nielegalnego na kompie od systemu konczac na grach i mp3 ... kiedys mialem ale to bylo i raczej nie wroci ... chodz to chyba zalerzne od tego gdzie sie mieszka i czy sie pracuje ...

Ale TY tylko wlanczasz Botta ... ON bottuje za ciebie ... wiec jaka ci to moze sprawiac przyjemnosci ?? Piszesz tutaj o tym ze piszesz sam programy do bottowania - tak wywnioskowalem ... mozesz za tem nakrecic filmik hyper camem i na YT walnac zeby nam pokazac tego swego botta ?? Przecie nie prosze bys mi go slal tylko bys mi pokazal go - moze wogole go nie ma ?? Tak samo co do filmow 30 lev i 4 profesje dlugo mamy czekac ?? A i jeszcze film o 1 lev i AS ubiciu ... Nie chodzi o to ze nie daje temu wiary ale poprosze o dowody ktore sam mowiles ze sa banalne do zrobienia i pokazania ...
Mozesz na to powiedziec cos ?? Czy znow wyprzesz sie innymi, i ich dokonaniami ?? Ale pamietaj ty nie jestes INNYMi tylko SOBA wiec wypowiadaj sie od poczatku do konca w swym imieniu i w oparciu o swe umiejetnosci.

Marcin24 10-10-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689244)
Ile razy mam powtarzac ze mi botowanie sprawia przyjemnosc!!!

Cytuj:

Prawdziwy rookstayer to osoba ktora gra na rooku dla przyjemnosci
A więc? znaki

piotrek26111 10-10-2007 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1689250)
Od ponad 5 lat nie mam nic nielegalnego na kompie od systemu konczac na grach i mp3 ... kiedys mialem ale to bylo i raczej nie wroci ... chodz to chyba zalerzne od tego gdzie sie mieszka i czy sie pracuje ...

Ale TY tylko wlanczasz Botta ... ON bottuje za ciebie ... wiec jaka ci to moze sprawiac przyjemnosci ?? Piszesz tutaj o tym ze piszesz sam programy do bottowania - tak wywnioskowalem ... mozesz za tem nakrecic filmik hyper camem i na YT walnac zeby nam pokazac tego swego botta ?? Przecie nie prosze bys mi go slal tylko bys mi pokazal go - moze wogole go nie ma ?? Tak samo co do filmow 30 lev i 4 profesje dlugo mamy czekac ?? A i jeszcze film o 1 lev i AS ubiciu ... Nie chodzi o to ze nie daje temu wiary ale poprosze o dowody ktore sam mowiles ze sa banalne do zrobienia i pokazania ...
Mozesz na to powiedziec cos ?? Czy znow wyprzesz sie innymi, i ich dokonaniami ?? Ale pamietaj ty nie jestes INNYMi tylko SOBA wiec wypowiadaj sie od poczatku do konca w swym imieniu i w oparciu o swe umiejetnosci.

Tak jasne, pracuje nad botem rok a teraz mam ci go za darmo oddac zebys sie nacieszyl... Co do dl i as to opisalem jak to trzeba zrobic teraz tylko pojsc i wykonac, daj mi postac to spox zrobie...

Leirdek 10-10-2007 23:37

Tu się wypowiem niecenzuralnie i nie chce ponieść konsekwencji!;)

Zamknijcie mordy bo tu się zrobił spam że nawet na torgu jest lepiej!Radzę zaamknąć topic!X(:p

darushu 10-10-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689229)

No niby tak... aczkolwiek robisz to tak niechlubnie, ze przy tym obrażasz naszą godność... tym ze jestesmy gorsi od Ciebie, bo Ty botujesz a my nie... Traktujesz nas jak gówniarzy... a sam sie zachowujesz jak oni. W taki sposob nie zyskasz u mnie szacunku... Ja moge zrozumiec i uszanowac to ze botujesz, ale zmien swoja postawe na forum... Bo to ze botujesz, wcale nie sprawia ze jestes lepszy chocby odemnie...

Scobel 10-10-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1689271)
Tak jasne, pracuje nad botem rok a teraz mam ci go za darmo oddac zebys sie nacieszyl... Co do dl i as to opisalem jak to trzeba zrobic teraz tylko pojsc i wykonac, daj mi postac to spox zrobie...

Filmikiem mi go nie przeslesz jak bys nie zrozumial co czytasz ... wiesz ze ja w domu mam slonia w rozowych trampkach, tylko nie pokazuje go nikomu bo go juz 2 lata trzymam illegal ...

Ares de'Buchanan 13-10-2007 08:53

@Scobel
A wez czlowieku przestan expic recznie na chwilke i poszukaj slownika, bo az zal za poslady sciska jak ktos sie tak madrzy z hardcorowymi bledami ort.

Najbardziej rozbawil mnie ten text o tym TV jak to ktos na niego pracuje a inny zakosi XD Naprawde trafne porownanie XD Gratulacje dla tworcy posta.
Dam lepsze ;) To ze Ty liczysz wszystko na palcach przez pare miesiecy, nie znaczy ze ja nie moge odpalic kalkulatora / kompa i zrobic te same dzialania w pare sekund ;) Czasem trzeba troche pomyslec - ale widze ze czym wiecej recznie expicie tym bardziej was boli myslenie ;)
Nie wiem po co tyle krzyku. Nawet CIPSoft juz sie poddal i wprowadzil hotkeye, bo nie dal rady wygrac z boterami :)
I jak ktos juz wczesniej zauwazyl - najwiecej bluzgaja i denerwuja sie nie CI, ktorzy uzywaja bota tylko antyboterzy... czyzby naprawde z racji wieku?
Napisalem wczesniej ze juz mi sie nie chce tutaj pisac i od razu jakies glupawe komentarze - a nie pomysleliscie, ze stwierdzilem ze rozmowa z osobami o ograniczonych pogladach jest bez sensu?

Scobel 13-10-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ares de'Buchanan (Post 1692430)
@Scobel
A wez czlowieku przestan expic recznie na chwilke i poszukaj slownika, bo az zal za poslady sciska jak ktos sie tak madrzy z hardcorowymi bledami ort.

Najbardziej rozbawil mnie ten text o tym TV jak to ktos na niego pracuje a inny zakosi XD Naprawde trafne porownanie XD Gratulacje dla tworcy posta.
Dam lepsze ;) To ze Ty liczysz wszystko na palcach przez pare miesiecy, nie znaczy ze ja nie moge odpalic kalkulatora / kompa i zrobic te same dzialania w pare sekund ;) Czasem trzeba troche pomyslec - ale widze ze czym wiecej recznie expicie tym bardziej was boli myslenie ;)
Nie wiem po co tyle krzyku. Nawet CIPSoft juz sie poddal i wprowadzil hotkeye, bo nie dal rady wygrac z boterami :)
I jak ktos juz wczesniej zauwazyl - najwiecej bluzgaja i denerwuja sie nie CI, ktorzy uzywaja bota tylko antyboterzy... czyzby naprawde z racji wieku?
Napisalem wczesniej ze juz mi sie nie chce tutaj pisac i od razu jakies glupawe komentarze - a nie pomysleliscie, ze stwierdzilem ze rozmowa z osobami o ograniczonych pogladach jest bez sensu?

Tak ale czy twe uzycie kalkulatora do obliczen lamie jakies zasady ?? No raczej watpie i inni chyba tez. Tak czasem trzeba pomyslec a jakim przejawem myslenia jest uzywanie Bota ?? A czy twe poglady tez nie sa ograniczone tylko w jednym kierunku, kierunku botow ??

No wiesz jak sam piszesz miales juz sie nie udzielac a jednak wrociles ... bywa.

Mozna to porownac do Dopingu w sporcie. Przecie bede dzieki temu lepszy, a czy bede fer w stosunku do innych sportowcow ?? Raczej nie. No ale moze mnie nie zlapia.

Duch Niespokojny 13-10-2007 15:36

Cytuj:

To ze Ty liczysz wszystko na palcach przez pare miesiecy [...]

Niektórzy też używają do tego mózgu ;)
Cytuj:

I jak ktos juz wczesniej zauwazyl - najwiecej bluzgaja i denerwuja sie nie CI, ktorzy uzywaja bota tylko antyboterzy...

Co do bluzgania to faktycznie nie świadczy to najlepiej o autorach wypowiedzi. Ale czy fakt, że uczciwi gracze się denerwują jest aż tak dziwny? Czy nie wkurzałbyś się gdyby ktoś, na przykład, grając z tobą w szachy robił 2 ruchy na raz, kiedy tylko się na chwilę odwrócisz, albo zaglądał ci w karty przy grze w pokera?
Cytuj:

czyzby naprawde z racji wieku?

A co ma wiek do czegokolwiek? Ja mam 4 lata. I co, czujesz się lepszy z tego powodu?

World_of_naabz 13-10-2007 20:29

Temat bez sensu. Straciłem konto na tym forum przez niego a nic nie wnosi. Każdy kto kiedykolwiek używał bota nawet przez ~5min się już nie uwolni. To jak narkotyk...

darushu 14-10-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez World_of_naabz (Post 1693462)
Każdy kto kiedykolwiek używał bota nawet przez ~5min się już nie uwolni. To jak narkotyk...

Jak widać nie każdy. Mi sie po 1h znudził.
Wszyscy naokoło szumili o botach, postanowiłem kilka miesięcy temu go sprawdzić...
Gra sie tak bez sensu... Jednak nie mogłem przebolec tych 1k expa ktore nim wbilem :D
Ale to stare dzieje ;)

sath_okh 14-10-2007 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrek26111 (Post 1608002)
Od razu zaprzeczam jakobym kiedykolwiek zamierzal lamac prawo w realu.

Tak, stosuje hierarchie gdyz narezy odroznic pseudo-boterow tj. dzieci 12 lat ktorzy korzystaja tylko z g*wna takiego jak TBI tylko do robienia run itp bo nic w takim dupnym bocie wiecej nie zrobisz (bo nie wiedza jak scrackowac tibiabot ng albo boja sie hacka w tibiaauto i nie maja winhexa zeby sprawdzic pliki) oraz prawdziwych boterów ktorzy mają boty conajmniej tibiaauto i umieja sie nimi skutecznie poslugiwac.

Tak dla ścisłości: crakując te boty łamiesz prawo w RL(do 5 lat więzienia wg http://www.poradaprawna.pl/)

World_of_naabz 14-10-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1693826)
Jak widać nie każdy. Mi sie po 1h znudził.
Wszyscy naokoło szumili o botach, postanowiłem kilka miesięcy temu go sprawdzić...
Gra sie tak bez sensu... Jednak nie mogłem przebolec tych 1k expa ktore nim wbilem :D
Ale to stare dzieje ;)

Przykro mi mistrzu, ty grasz na rooku, więc niestety nie znasz prawdziwych możliwości BlackD.

darushu 14-10-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez World_of_naabz (Post 1694548)
Przykro mi mistrzu, ty grasz na rooku, więc niestety nie znasz prawdziwych możliwości BlackD.

A nie zauważyłeś, że ten temat istnieje w dziale 'tajemnice rookgaardu', a co za tym idzie wszystkie posty i tematy na nim zawarte powinny głównie dotyczyć Rooka?

O botach na mainie popiszemy sobie w innym dziale jesli chcesz. :)

World_of_naabz 14-10-2007 21:59

Być może, ale gdy widzę takie bzdury na temat botterów to automatycznie reaguję.

Scobel 14-10-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez World_of_naabz (Post 1695414)
Być może, ale gdy widzę takie bzdury na temat botterów to automatycznie reaguję.

Juz powoli upodabniasz sie do botta. Robisz duzo rzeczy automatycznie ?? :) Zartuje sorki nie powinienem ... :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19.