Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzys Nemptor
(Post 1629130)
Smutno to by mi było gdyby mnie rodzice nie kochali, ale na szczęście tak nie jest.
|
To super. Nie musisz mi takich rzeczy pisać.
Cytuj:
Twoja krytyka po mnie spływa.
|
Trudno, więc chyba powinienem dać za wygraną i napisać coś w twoim stylu, zamiast starać się tłumaczyć.
Jeśli wg ciebie nie potrafię interpretować, wyciągam złe wnioski i nie rozróżniam najprostszej prowokacji od chęci zabłyśnięcia znajomością, czego to młodzież nie słucha, uargumentuj to.
Cytuj:
Prawdę mówiąc dopiero teraz sobie o niej przypomnialem.
|
Możesz o niej już zapomnieć. O muzyce z tobą na pewno nie będę dyskutował.
Cytuj:
Nie masz prawa oceniać moich horyzontów bo ich nawet nie znasz.
|
Oczywiście, że mam do tego prawo. To jest forum, wiesz? Ocenianie ludzi po postach nie jest tu niczym karygodnym.
Cytuj:
A co do mojego poprzedniego posta to wyrazilem swoje poparcie dla piotrka z ktorym sie calkowicie zgadzam.
|
Sprawę uważałem za zamkniętą i szczerze mówiąc nie bardzo mi się widzi dyskutowanie z tobą na jakikolwiek temat, ale jeśli podasz argumenty... To czemu nie. ;)
Re.Down
Kontekst stary, k^rwa. Kontekst!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Pragnę zaznaczyć, że chodzi o moją interpretację i wyciąganie wniosków z kontekstu wypowiedzi, więc proszę uprzejmie o nie dopierd%#&nie się, że nie jest napisane dosłownie "idiot-friendly".
|
Ciężko mi się opanować, kiedy jakiś dupek czepia się mnie o rzeczy, których nie rozumie.
|