![]() |
- Dlaczego mała Kasia nie płakała jak spadła z rowerka?
- Bo przebiła sobie płuco... |
up@
Stop Archeologom... |
-Poco blondynka wchodzi na drzewo ?
-żeby grabić liście |
- Mamo, mamo, chcę ciasteczko!
- Weź sobie synku. - Ale mamo, ja nie mam rączek. - Nie ma rączek, nie ma ciasteczek. :D:D:D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Archeolog != Ktoś, kto odświeża stare, aktualne tematy. |
Najkrotszy dowcip o pedałach:
Ten tego . |
Idzie Bułgar a tu modrzew.
Padłem jak to usłyszałem. |
Lecą dwa bociany - jeden biały, drugi prosto.
|
Doradzam-lepiej ten kawał brzmi mówiony:
Idzie miś lasem. Nagle spotyka jeża który coś je. Postanawia go zapytać co , tak z smakiem, je. -Co jesz jeżu? Na to jeżyk -Co niedźwiedź misiu? |
Jeden skręca w prawo drugi w lewo a trzeci idzie za nimi.
|
Zabił facet teściową i ciągnie ją po schodach za nogi. Mija go drugi i krzyczy:
- Panie, co pan tak ciągniesz tą kobietę po schodach za nogi, przecież beret jej spadnie! He, he. |
@Klawiatura
Idzie zajączek przez las. Spotyka jeża który je je śniadanie. -Co jesz? -Co zając? |
Siedzą dwa ptaki na drutach, nagle pod nimi przebiega ekshibicjonista:
-Ćwir, świr! -E tam świr, najwyżej ekscentryk. |
@Łasuch:
Tata ciągnie Jasia po schodach. Jasio o każdy bezwładnie uderza. - Ależ co pan robi, berecik małemu spadnie! - Pan się nie martwi, gwoździem przybiłem. @ode mnie: Rolnik wychodzi na pole. Jedzie kombajnem, jedzie, jedzie... W końcu dojeżdża na środek pola... zastanawia się... Wali się z rozmachem w czoło i mruczy: - Cholera. Zasiać zapomniałem. |
Cytuj:
|
Najlepszy żart mojego kumpla.
Pozdro PawoSS. Cytuj:
|
Pani kazała nauczyć się paru cytatów i ich autorów. Następnego dnia w szkole zgłasza się chłopczyk i mówi.
"Litwo! Ojczyzno moja..." Pan Tadeusz, Adam Mickiewicz - Bardzo dobrze, jutro nie musisz przychodzić do szkoły. - Nie proszę pani, jestem Żydem i religia każe mi się uczyć. Po chwili ten sam chłopiec się zgłasza i mówi: "Nam strzelać nie kazano..." Reduta Ordona, Adam Mickiewicz. - Bardzo dobrze, jutro nie musisz przychodzić do szkoły. - Nie proszę pani, jestem Żydem i religia każe mi się uczyć. Na to Jasiu krzyknął "Jebany Żyd!" - Kto to powiedział?! - Adolf Hitler. Dziękuje za 5, widzimy się pojutrze. |
Po wsi biegnie jakaś stara kobieta. Za nią pędzi oszalały facet, krzyczy coś wymachując deską. Inny mężczyzna widząc sytuację zaczyna powstrzymywać niedoszłego mordercę.
- Panie, co pan robisz?! - To moja teściowa. Chwila ciszy... - To kantem ku*wę! Kantem! Inne beznadziejne dowcipy, dużo lepsze wrażenie kiedy się mówi: - Joanna. - Jo Jacek. Też ze wsi. :D - Baco, macie mielone? - Mielim, mielim. Wczoraj, ale zjedlim. (ale suchar...) - Ahoj Baco! Co tam robicie? - A choj was to obchodzi?! |
Idzie dwóch żydów w Niemczech na lody. Jeden dostał kulke, drugi z automatu. :D
Przechodzi przechodzień kolo przechodnia i się pyta. -ile to jest 3+3*3 ??? -3+3*3 Siedzi dwóch ziomali na ławce.. pierwszy mówi- Twoja stara jezdzi zordem na to drugi- A tym zordem jest twój stary -A twój stary robi za boeinga Drugi odszedł w płaczu. Na następny dzień znów spotykają się na ławce, tylko że ten zapłakany z swoimi rodzicami. tata zapłakanego- słyszałem, że obraziłeś naszą rodzine? - nie, to był batman - oks - i odeszli. |
Kiedyś oglądałem temat na jakimś forum z rasistowskimi żartami. Wiem,że to nie miło etc. Ale zaliczałem 3 rotfle na minute. Przytocze kilka,które pamiętam.
Siedzi Rumun na stacji benzynowej i smaruje chleb gównem. Nagle podjeżdża autokar z turystami z Ameryki. Ludzie wysiadają,jeden z nich podchodzi do rumuna i pyta: -Rumun! Czemu smarujesz chleb gównem? -A!Bo bieda.. Amerykanowi zrobiło mu się go żal i dał mu 100 dolarów. Lecz Rumun dalej smarował ten chleb gównem,po jakimś czasie przyjechał autokar z turystami z Anglii.Jeden z turystów podszedł do rumuna. -Rumun! Czemu smarujesz chleb gównem? -A!Bo bida... Anglikowi zrobiło się żal rumuna i wręczył mu 200 Funtów. Rumun pomyślał.. "Kurde! To jest dobry biznes" więc zaczął dalej smarować chleb gównem.Podjechał autokar z turystami z Polski. Ludzie wysiedli,jeden z nich podszedł do rumuna. -Rumun! Czemu smarujesz chleb gównem? -A.. Bo Bida! -To na chuj tak grubo smarujesz?! Co jest szybsze od murzyna uciekającego z twoim telewizorem? -Jego brat uciekający z twoim Wideo. Przychodzi rumun do domu -Mamo,kupe! -Idź do kuchni i se ukrój! Czym różni się Żyd od trampoliny? -Po trampolinie nie skacze się w glanach. A co biegnie po ścianie i zabija żydów? -Instalacja gazowa. Na forum nie wolno podawać treści rasistowskich,ale to temat z żartami. Mam nadzieje,że nikogo nie obraziłem... |
- jestem cytryna, lubi mnie rodzina!
- jestem kiwi, co wszystkich Was zadziwi! - jestem marakuja... i nie wiem co powiedzieć Wraca sobie babcia z zakupów i pod blokiem spotyka ekshibicjonistę. - o kurczę, jajek nie kupiłam! |
Skoro już o Rumunach mowa:
Cytuj:
|
Pewnego razu klub sportowy piłki nożnej w warszawie zorganizował wycieczkę to Bagdadu, najsilniej bronionego miasta tamtych czasów. Gdy grupa po wielu bitwach stoczonych w autobusie o wode przyjechała do Bagdadu, okazało się, że nie wpuszczą ich ze względów bezpieczeństwa.
Na to kierowca autobusu wywalił wszystkich uczniów z pojazdu i pozwolił zostać jedynie nauczycielkom. Po krótkiej ciszy kierowca przemawia: - No to mamy problem... przejęte nauczycielki odpowiedziały - co się stało? - srać mi się chce. (ale głupota hehehe) |
Od Kolegi:
Idzie ślepy ulicą. Zobaczył go gołąb. Myśli se gołąb "Zbombarduje go!" i podlatuje, spuszcza kupe, a ślepy w ost. chwili zrobił unik. Potem drugi gołąb. Podlatuje, spuszcza, a ślepy robi unik. Jaki za tego morał? Ślepy gówno widzi! huasuhauhsuahsuahsau Nkuoacwy orlykdi, że nie ma zczanaiea klejonśoć psicynah ltier w swiołe. wnżae jset tklyo, aby pzswiera i otisnaita lteria sołwa się zzagdłayy, oarz by błyy zartewae wzsytkiee letriay sowła. Odkryli taksze, sze ortokrafia nei jest konieczna w sapisie słuf. |
Cytuj:
|
Dlaczego Zydzi nie mieli zebow ?
Bo hans wyswietlil im chleb na scianie Dlaczego Bog wymyslil alkohol ? Zeby brzydkie kobiety tez mogly uprawiac seks >.> |
Podchodzi marchewka do cebuli i
marchewka: cześć! cebula: cześć! |
up
no way! |
Leżą dwa jajka na patelni. Nagle jedno z nich zaczyna dialog:
-Ufff.. Ale tu gorąco co.? Jajko leżące obok: -AAAAA.! Gadające jajko.! Ha.. Haa.. Haaaa... |
Najgłupszy żart świata:
MDW ma 1 ownera. |
:)Najgłupszy jaki moze być to:Widelec!!! i już wszyscy leżą i kwiczą:kon::kon::kon:
|
Nie stawiaj roweru koło lodówki bo ci się piec zepsuje. :)
|
A morał z tego taki, że lodówką się nie ogolisz, a drugi rowerzysta lubi ciastka.
|
Mama mowi:
Jasiu opowiem ci bajke. Byl sobie zamek a w nim same dziwy... Jasiu mowi: To burdel mamo. |
Songo i Chi Chi jedza obiad. Nagle Chi Chi mowi:
- zapros Vegete na obiad - po co? - bo z Vegeta smakuje lepiej asahshashashasha:o |
Kto pod kim dołki kopie ten ma szpadelek....
|
Cytuj:
Jeszcze dodam jeden od siebie: Dlaczego trzy nie chce lapac dwoch? BO TRZY MA CZTERY! |
Popiewa zajebista suszą ten temat. Ale niewiem chyba o to chodzi ? : d
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:17. |