Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Eneris 02-01-2008 12:01

dac ci krzyż na droge czy kose w plecy?

elysiaforever 03-01-2008 00:59

aa widze ze wy kuchywa niezłe diaboły jestyście xd

Vatian 03-01-2008 13:34

taaaa, krzyz z wami chlopaki, bylo tutaj fajnie :S nie no, fajnie bylo ;)

Eneris 03-01-2008 15:16

bożę jak mi takich ludzi żal, oby naprawde nie musiał już czytać twoich postów.

@Coś na poprawe humoru.
czytałem ostanio Tygodnik Tibijski i o to w wiadomościach lokalnych ukazal się nastepójący artykuł
Wczoraj na serverze Elysia gildia Gipo przypuściła nieudany atak na supportera gildii We Run It, [CHAR]Absdotman[/CHAR], żyd nie został zabity, a We Run It zabiło lidera uchodźców z Carlin [CHAR]Elaro[/CHAR]. Elaro wściekły na nie subordynacje swoich kompanów zapowiedział zaprzestanie walk, lecz jak nie którzy gracze wiedzą po namowie swoich druchów, po 5 dniach nie ustannych modlitw Elaro uległ i podją próbe zabicia [CHAR]Dagooto Eye[/CHAR] oraz [CHAR]Skraek[/CHAR] podczas wykonywania Demon Helmet Questa, lecz dali oni loga. Na otarcie łeż Partyzanci spod różowego sztandaru zabili [CHAR]Yellow-Phoenix [/CHAR] członka gildii Teddies. Nastepnie [CHAR]Elaro[/CHAR] podją decyzje o odwrocie rożowej armi do tajfun trapa, gdzie czekał go Nowo Roczny prezent w postaci gracza [CHAR]Dagooto Eye[/CHAR], który dał tam loga, rożowa armia wzięta w 2 ognie, nie potrafiła podjąć żadnej próby obrony i desperacko próbowała dać logaut nie troszczać się o innych uciekinierów z Carlin, zabicy zostali [CHAR]Betiie[/CHAR] oraz co jest najwiekszą stratą dla [CHAR]Elaro[/CHAR], [CHAR]Firiux[/CHAR]
Nasz gazata będzie na bierząco informować o dalszych losach Uciekinierów z Carlin zgrupowanych pod Rożowym Sztandarem przez Polskiego Sabo Tasze,[CHAR]Elaro[/CHAR].

Misiuuu 03-01-2008 15:49

ashduhasudhu kto to napisal? xs

Eneris 03-01-2008 15:55

Jakiś zwariowany reposrter z Tygodnika Tibijskiego...

(Elaro chciał mnie pobić jak pisałem poprzedniego posta rofl)

Marian87 04-01-2008 01:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1824227)
Jakiś zwariowany reposrter z Tygodnika Tibijskiego...

(Elaro chciał mnie pobić jak pisałem poprzedniego posta rofl)

hahaha pozdro ;DDDD zajebiste przemowienie;D wy to macie lby w tym lbn tylko perla mi nie podeszla;D

Eneris 04-01-2008 16:07

NAJNOWSZE NIUWSY

Wczoraj na Elysii miało miejsce "mini" battle. Uciekinierzy z carlin zorganziowali Liberty bay trap ship, w pułapke wpadł nie jaki [CHAR]Riverlan[/CHAR] czlonek gildii [GUILD]Teddies[/GUILD], lecz na naszych rożowych wojowników czekała nastepną niespodzinka [CHAR]Tras Lowe[/CHAR], prawdopobnie byl wylogowany na Liberty Bay i na nic zdało sie blokowanie statku przez partyzantów, Polski Sabo Tasze aka [CHAR]Elaro[/CHAR] miał jednak asa w rękawie, po śmierci jednego z partyzantów [CHAR]Kamu Kiraxalf[/CHAR], wezwał na pomoc MEGAZORDA [CHAR]sabo Tache[/CHAR], jak wiemy Sabo bo tak nazywa sie ten potwór słynie z waleczności oraz nieprzewidywalności, zasłyną słynnym fragiem na [CHAR]Ekz De[/CHAR] a nastepnie star jumpingiem po piramidach z 10-15 żydami z [GUILD]We Run It[/GUILD] na plecach, przybycie Megazorda ostudziło zapały żydów którzy pozwolili bezpiecznie Uciekinierom z Carlin wrócić do depo Liberty Bay.

Nasza redakcja podjeła decyzje o wysłaniu specjalnego reportera na server Elysia który będzie starał się na bierząco relacjonować wydarzenie z tego jakże ciekawego servera.

___
lol ale sie nakrecilem mysle czy nie zmienic szkoly i zostac reporterem rofl

LaresCotton 04-01-2008 17:08

nie radze zmieniac szkoly dopoki nad ortografia nie popracujesz :(

Eneris 04-01-2008 18:27

Czekałem az ktoś zwróci na to uwage :) jak pisze na kompie nie przykładam się do tego i wielę błedów powstaje przez to ale prymusem i tak nie jestem wiec wezmę sobie twoją uwage do siebie i pogadam z Neriustem on jest taki idealny.

pogromcar 07-01-2008 15:36

Rispekt ziom

pogromcar 08-01-2008 20:37

Hłopacy a wy jezdeźće pekeży?

Eneris 08-01-2008 23:04

Ja nie jestem peka, ale wiem kto jest

A wiece że Tarnów śpi w sylwestra :(

Marian87 09-01-2008 18:17

ja nie spalem haha ^.^

Misiuuu 10-01-2008 14:47

ja tez ;p.

Eneris 11-01-2008 08:39

ale gucio spał xD

Misiuuu 12-01-2008 09:22

ale uogólniasz :P

pogromcar 13-01-2008 12:22

co sądzicie o rokingu hyung lowe

Marian87 13-01-2008 15:51

myśle ze miło z jego strony;d

@2UP

a gucio nie spal zaufaj mi;D

Misiuuu 14-01-2008 15:30

leze i placze w poduszke po tym hacku :<

Eneris 15-01-2008 04:05

E tam ja wiem co wiem, miał wyłaczoną kome bo spał xD

Misiuuu 16-01-2008 12:35

no dobra panowie mamy 10 strone tematu, najwyższy czas napisać coś o Elysii

Eneris 21-01-2008 04:06

SIEJNIKI FREE!! szwedów pojebało

Siejniki są free ponieważ:

1.Zapłacili
2.Wri chce żeby więcej ludzi grało na Elysii.
3. Elah jest wciąży i ma wachania nastrojów
4. Huj go wie dlaczego.

ja wybieram odpowiedz.... 2

Oriss 21-01-2008 18:45

Niewiem czemu myślisz ze ich pojebało ale to twoja sprawa :)
Nawiasem mówiąc każdy ma prawo do wolności co nie ? :p
A dużo ludzi myśli że wszystkie teamy pkuja ot tak sobie :]

Misiuuu 21-01-2008 21:27

Eneris co sie tak bulwersujesz, przecież itak tu nie grasz a nawet jakbyś grał to nie expił byś na guardach...
A co do twojej spekulacji numer dwa, to powiem Ci że byłoby naprawde fajnie... grałem niedawno z kumplami na Celeście i powiem Ci ze mimo przepełnionych expowisk itp. atmosfera była zajebista... jak stanołeś pod dp Carlin to wolałeś "godzinami siedzieć i gadac z drutami o dupie marynie" niż iść expic ;p

to byłby też nawet fajny sposób na odzyskanie klimatu tibii: gdyby na każdym pvp było z 800 bydła online bez przerwy, to by nawet fajnie było bo było by wiencej znaczych gildii a nie tak jak na Elsyii (szwedzi rządzą od początku w praktycznie niezmiennym squadzie i walczą all time z tymi saymymi pL), nooby poprostu byłyby eliminowane, trudno było by wbić lvl więc byłby szacun jak sie wybijesz z mojej perspektywy było by to boskie ;p ale tak mamy z 60 swiatow to raczej immposible żeby all były pełne na raz xd

ale sie rozpisałem, nie musicie czytać all to tylko moje refleksje

LaresCotton 22-01-2008 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1854525)
SIEJNIKI FREE!! szwedów pojebało

Siejniki są free ponieważ:

1.Zapłacili
2.Wri chce żeby więcej ludzi grało na Elysii.
3. Elah jest wciąży i ma wachania nastrojów
4. Huj go wie dlaczego.

ja wybieram odpowiedz.... 2

ehehe 1 opcje mozesz wykreslic bo nikomu nigdy nie placilismy i nie mamy zamiaru ;) po prostu mamy rozejm z wri, nie wiem, niech bedzie 2 opcja

Misiuuu 23-01-2008 17:53

ludzie!!!

Everything has it's end.
Author Thread (#1995838) < Last Topic Next Topic >

Kafes

Inhabitant of Elysia
Profession: Elite Knight
Level: 154

Zealot of the We run it

no story, no thanks
just a simple good bye

that's all

kafes, niee! elysia bez Ciebie jest taka.... bezpłciowa?

Eneris 24-01-2008 04:31

hmm Misiek w Tibii miałem 2 etapy od 1 do 103 lvl i od 103 lvl do teraz

1 Etap to było expienie tu i tam skilowanie pod piramaida na anku lub pogawedki z noobami na slime port hope, lecz na 103 lvl zostałem zabity i wtedy zaczołem już tylko grać dla zemsty i władzy, może to źle ale co poradze.. zrozumiałem że nie można w tibie po prostu grać

@Lares
Szczerze mogłbyś powiedzieć jak to się stało, bo wy nie dacię sobą pomiatać robić na sobie pa itp dlatego możecie bym drugim Gipo lub czymś gorzzym dla wri jeśli sie wybijecie wieć nie rozumiem tego "pokoju" między wami.

Elysia ..ELysia.. Elysia..

Misiuuu 24-01-2008 15:10

a tak apropo GiPO, Eneris mógłbyś mi wytłumaczyć czemu musieliście "zrobić" TIHWD żeby szwedy sie was przestraszyły, jeżeli mogliście robić masslogi main charami z wieksza siłą? kurde nie kapuje tego od początku

Pit3r 24-01-2008 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misiuuu (Post 1860244)
a tak apropo GiPO, Eneris mógłbyś mi wytłumaczyć czemu musieliście "zrobić" TIHWD żeby szwedy sie was przestraszyły, jeżeli mogliście robić masslogi main charami z wieksza siłą? kurde nie kapuje tego od początku

Cóz uczestniczylem w tym od poczatku,to mialo byc pk for fun,zaczelo sie od pharsana ktory padl na 88 lvlu. Zaczelo sie nam podobac,pkowalismy coraz czesciej az pewnego pieknego dnia padl cwaniak called Nagowenen. Cala ekipa byla w szoku,nie ogarnelismy wczesniej ze mamy taki powah :D No i wtedy zaczela sie impreza i coraz smielsze ataki ;)

ps. lol dawno tu nie lookalem,Artur wlacz kiedys msn bo gg mi nie dziala :/

Eneris 24-01-2008 22:08

Nie bylem w TiHWD i dlaczego oni pekowali noobam zamiast mainami musialbys pytac elaro ale myśle że TIHWD mialo wieksze combo niz FL bo 30-40 sorc walnie wiecej z sd niz knight z exori hur.
@Piter
msn is shit :)
ahh padłem bez bless na selenie wczoraj <> HEJA !

Misiuuu 25-01-2008 16:39

@Eneris

1. Elaro of dolera Dolera deleted

2. Eneris

ahsudhuasd o co kaman? xd

Eneris 25-01-2008 23:00

byla akcja padłem, znowu byla akcja a ja sie jeszcze sie nie obkupilem i kurde znowu padlem :S

ale to tylko jakis glupi lvl :P

Marian87 26-01-2008 13:50

hmm WRI chce zeby gralo wiecej osob zobaczcie jaka "promocje" wymyslil murzyn ..,. dlatego mys;e ze free siejnikow i reszty moglby sie przyczynic do masowego expienia i wkoncu wywalenia swe z servera albo przynajmniej utrudnienia im gry :D

LaresCotton 26-01-2008 19:20

poki co to ci ktorzy nam gre probuja utrudniac (tylko probuja bo to same lamy) to polaczki i brazylijczycy :P

Eneris 27-01-2008 03:05

Nie wiem dlaczego ale Siejniki mają zawyżone mniemanie o sobie.

Siejniki mogą sie przyczynić do tego co dało Gipo i Fl Wri czyli nastepnej śmiesznej wojny oczywiście wygranej.

Mersok 06-02-2008 15:48

nie mogli byście po prostu sie połączyc TIHWD siejnik GiPO i dac porzadny łomot WRI. 2 razy uczestniczylem na zywo w akcji tihwd dawaliscie im rade tymi trapami. W polaczeniu sil mozna ich tak pocisnac ze w samym wri zostanie arioc tras i pewnie zatwardzialy dagooto. i skaczy sie rumakowanie szwedów

Hektorek 06-02-2008 19:37

Ho ho ho patrzę, że temat Elysi się kręci a Eneris szczególnie w tym pomaga B)

LaresCotton 06-02-2008 20:02

macie jak sie komus nudzi, mialo nie byc public ale niestety tak wyszlo wiec juz jeden chuj :P

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=164580

Hektorek 06-02-2008 21:42

Muszę przyznać, że ładnie to rozegraliście. Dla was respekcik szczery za to, że się nie boicie i podejmujecie walkę. :)

btw. nie wystawiajcie tylko postów typu, "że ja liżę dupę" dla Siejników a do WRI mam jakiś żal i już ich nie lubię. Po prostu twierdzę, że mają pojęcie co do tej gry.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29.