![]() |
Cytuj:
|
@Ged
A twoj payment to schudnąc 5 kilo. Niestety tez nie podolasz ;/ |
[quote=Gedd;1746367]niestety twoj payment to zrobienie laski wszystkim facetom w die wiec raczej nie podolasz[/QUOTE
zbytnio sie nie popisales tym tekstem Gedziu a napewno pokazales ze.. z reszta nvm,mysle ze wiesz o co chodzi i mam nadzieje ze kiedys zrozumiesz ze nie jestes Wszechmogacym Władca a Tibia to nie jestTwoje królestwo. |
Cytuj:
|
Ale to jego rzyćeeee!
|
Cytuj:
|
@UP
Nie , poprostu chara dorwał 10letni noobek :) |
[CHAR]Emilie Da'Boom[/CHAR] :D
|
Niedawno odbył sie zjazd tibijczyków w Gliwicach z kyry (to tak żeby off topu nie robić)
@Espectro wróć proszę mój pulchniutki misiu bo jak zauważyłeś bez ciebie sa same nudy i nikt nie ma po kim jeździć :( Btw. Podaj jeszcze raz adres swojego profilu na fotka.pl , ostatnim razem gdy go widziałem ledwo wyrabiałem z łapaniem powietrza Wiec proszę dostarcz mi jeszcze raz ponad 2 godzinnego polewu |
Jes Jes !! Wrocil !!
To jak podasz link z fotki.pl? |
lol? widze ze dobry szef z Ciebie ^^. Inni jadą po sobie jak tylko mogą a ty masz jeszcze jakies sapy do mnie O.o
Okielznaj sie troche :) |
@popalacz
Twoja fotka na avatarze?? btw. zamknij ryj tacy ludzie to zwykle trolle... Nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. |
Cytuj:
sory chlopaki a fotka na avatarze to ja B) Pokój:) |
Co to za ceplun ten espectro w ogule?
|
Jest to osoba która próbuje się dowartościować na forum tibi.pl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Joł kurwa madafaka s*******aj kurwa bo ci kurwa leb roz*****e na rl jestes taki kurwa kozak to wpadnij w rl to cie moje funfle kurwa rozniosa i zostanie kurwa z ciebie poprostu kurwa szmata hejterski smieciu" Wytlumacz ktos jak dodac zdjecia to wam pare udostepnie =) |
@Kowa_l
Omg a co autobusem nie mogłeś? Z dworca co 2h śmiga mini-bus. Nie kłam mama cię nie puściła xD |
Cytuj:
Espectro czy jak ci tam mozecie na pw sie poklucic ? ;s |
Cytuj:
Odpisalem ci na kazda twoja wiadomosc, czekam na pozostale. Nie wiem czy wiesz ale na tym forum jakos 10~ osobom kazales do siebie wpasc , chcesz synku podam ci adres rownie dobrze :) Nie mam zamiaru jechac do smiecia ktory sie dowartosciowuje przez internet bo koledzy maja na ciebie wyjebane. Myslisz ze bedziesz super elo pro gangsta jak napiszesz "Twoja stara to kurwa i dasz zdjecie z opaska na mordzie?" Jezeli chcesz aby inni czuli do ciebie respect nie pokazuj swych fotek bo jedyne co to da to... A zreszta zal mi cie ;) Chcesz wpadaj ewentualnie podam ci numer konta na ktory wplacisz kase na bilet, wtedy M O Z E sei dogadamy :) Pozdro. |
Widac ze ten kaleka sir lothrien nie wie co to przyjaz bo okradl swojego najlepszego kumpla teraxula...
|
Domek <znaki>
|
Ktos padl z DIE?? :>
|
NIkt jeszcze nie padl i nie padnie mam nadzieje :))
|
POI...;/ a mnie nie wzięli ehhh.
I jak tu nie pić?;( |
envel ownz Nov 25 2007, 15:02:34 CET Died at Level 110 by a blightwalker
|
ehhhhhhhh jakbym wstal 20min wczesniej to bym tam byl ;/ chociaz to ma tez dobre strony ze nie zdarzylem bo mi 3x net po 1h padal XD
|
Poi Done.:):)
|
GRaTz GuYs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
apropo POI
14:13 Trutrumi [142]: pinc 14:13 Trutrumi [142]: jugumendow 14:13 Trutrumi [142]: blocze ;) |
Cytuj:
OOO kogo ja tu widze :o Gdzie teraz grasz? |
Aktualnie nigdzie :) i jakos nawet nie chce mi sie grac. A ty kim jestes?
|
padl przed chwila jakis noob z LN, aesmon
|
Pogrom...
[CHAR]Abo tagteamz[/CHAR], [CHAR]Enud Xozath[/CHAR] i wiele innych... |
Abo Tagteamz, Avorian, Garlerdon, Elder Sandra, Tetro Aurelius, Acribus, Enud Xozath, Hanas The Vampire, Og'Thun
Owned :) |
Cytuj:
|
jest filmik z tej rzeźni?:):)
|
Filmiku nie ma bo pewnie znowu był problem z logowaniem+TibiaCam.
|
Veritas Altus.
@edit dzisiaj jeszcze olika zabili |
musze cie zmartwic ale ja juz w ta gre nie gram, sprzedalem postac juz jakis czas temu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |