![]() |
Cytuj:
|
Nooby w Carlin ćwierkają że new war blisko o.O Polo hunted, Bedu hunted, Tiuso [:p] hunted, więc teoretycznie jest na czym budować:]
|
Nie zartuj.
|
Co sądzicie o najszybszej wojnie na arcanii? (2-3h)?
|
mysle ze bedzie smiesznie i bedzie co zbierac :D
|
myślę że polo został sam i b.dobrze mu z tym:)
|
I tak wyjdzie ze za 10 lat lamus bedzie pomszczony wiec kogo to obchodzi -.^
@Down: Jestes Pole enoemeo? |
a tak z innej ebczki czytaliście dzień z życia gma?XD!
tłumaczenia boterów i innych typów rox "grałem z wyłączonym monitorem" albo "klawiatura mi się zepsuła i gram tylko myszką!" nice;p co do Pola to tak już jest jak się chce być zafajnym;)...w sb war,swoim zachowaniem w obec kumpli którzy za nim zawsze stali stał się dla nas zwyklym śmieciem;)...a że zachował sie jak śmieć w obec swoich nowych kumpli z jarosławia to w obecnej chwili nie ma kumpli?:D |
co do dzieci,może na 3 roku studiów coś się psotaram splodzić na poczatek.xD
to ejszcze dwa lata;D |
oj dlugo tu nie zagladalem^^
widze Lamu ze Ty prawie tutaj na bohatera narodowego wyrosles tlumy sa gotowe chwycic oręż w dłoń i pojść za toba w ogien!!^^ bedziesz niczym William Wallace i oswobodzisz ten ucisniony lud :D co jak co wywiad spoko^^ co nasciemniales to twoje:D a na Arcani widze nic sie nie zmienilo przez dlugi czas, na forum ciagle kazdy po notopie jezdzi:Da on ciagle na te pojazdy odpowiada, ja nie wiem czy wam sie to naprawde nie nudzi:D Ciekawe czy wogole ktos mnie jeszcze pamieta^^ |
Cytuj:
|
Lamus kochamy cie zaloze dla ciebie klan na fotce jestes boski i twoj pszhrzle cieci pfu dzieci tez
Hail Lasmuzini |
Cytuj:
|
Cytuj:
AP |
Cytuj:
hail Szefie^^ |
Cytuj:
ja Cie pamiętam;] bohatera?e tam...jestem jaki byłem:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ty po co sie wtracasz, JEBAC WARSZAWE!
|
eeeeee jebac antananarywa
|
Cytuj:
|
Jebac Legie !
|
Filu (14:32)
debil z braniewa stop przemocy |
http://img220.imageshack.us/img220/5...targlw9.th.jpg
To zdjecie zostalo zrobione w Braniewie, prosze popatrzeć jak kwitnie biznes na Braniewsim Targu. |
hahaahahahhhhaah :D szefo z zapałkami HAHAHAHAHAHHA
|
i z czego beczysz, przynajmniej mam wlasny, prywatny place na targu a ty co? gowno no wlasnie won.
|
aNDZEIEIEIEIEIEIEIEJEJEJEJ!
Chuj ze [pizda [o d okiem Ja najenay tez [izda on pizda po odkiem i wygral! |
Cytuj:
hahahhah ssssij pento hahahah:] |
Cytuj:
teraz będą się z ciebie śmiali :( |
bo najenay pisze sie przez b!
|
Cytuj:
|
Cytuj: