Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153378)

Salarigoth 05-02-2008 22:12

@up
Pozytywna notka bo wiesz co mowisz, Bill gates mial szczescie ze jego pomysl sie udal i ze mu sie chcialo uczyc tego wszystkiego.

BTW . szanuje takich ludzi co chca zrobic cos dobrego dla tego forum a nienawidze durnych debili co narzekaja . Moderatorzy to juz posmiewisko dla mnie...

chesek 05-02-2008 23:34

Cytuj:

AAa i jescze jedno... Na początku gry, jje Trzonem by mainland, coś jak Azja, bo tam mieszka król i jest wyrabiscie, A pacc dodartkiem ( o fajne rzeczy, o chyba kupie bo to spoko ) i wtedy kazdy mial baardzo dobrze ale pacc troche lepiej. A teraz ? Pacc ma wyjebiaszcze czary wszystko a Facc to gówno !
Radzę zainstalować najnowszą tibię. Po co mi czary, jak nie mam gdzie ich wykorzystać, bo wszędzie są ludzie? : D Według mnie pacc, to teraz "nieobowiązkowa podstawa", a facc to "tydzień gry". Nie chce mi się wypowiadać na temat czy facc powinni "coś" mieć czy nie, ale nie żyj we świadomości ze pacc to wciąż SooOOper-hjper----MEgggGAfyy****a gra. Facc to nic, a pacc to dawny facc. : -)

Gawroon7 05-02-2008 23:44

@up JAk stary facc? z tibi 7.4 ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1883359)
Kolejny bojownik o równouprawnienie FACC?

Facc = coś ala demo Pacc = zwykła gra, bo zawiera wszystkie jej elementy.

Ja rozumiem, że Pacc to lepiej więcej, ale porównaj inne mmorpgi ( tylko mi nie wyjeżdżaj że "tibia to nie to co reszta" ) i ta różnica jest niewielka. A tutaj jest ogromna ! Między paccem a faccem jest kilkukilometrowa dziura !

Cytuj:

Aha. Czyli normalny to ktoś kto zgadza się z tobą i twoim rozumowaniem tak? Good luck in life.:cup:

Nie, tutaj nie chodzilo mi o to ze sie ze mna zgadzaja, ale na calym forum tylko kilka osób jest normalnych i ma normalnie wywżone zdanie - nie ze zle bo malo dla facc, nie ze zle bo facc ma za duzo itd.

Cytuj:

Co do cholery ma moje życie i to co się w nim stało do tego akurat tematu? Nic - ci powiem. Ja tu mówie o czymś takim jak zasada płace wymagam, zasadach zwykłego kupna i wymagań klienta. Co ma to ile mam lat do tego, co wiem, czym się kieruje, jak rozumuje? Według ciebie ma mi się w życiu stać coś okropnego (różowo nie jest wierz mi) bym wiedział co pisać i jak żyć? Jak wyżej - good luck.

Powiedz mi co ty pierdzielisz z tym "place-wymagam" to temat o nazekajacym faccu czy o tym ze....nie wiem o co ci chodzi lol

[quote=Bloodwin;1883359]
A czy ja mówie usunąć FACC w pizdu? Ja wiem, że gra potrzebuje czegoś takiego jak facc, by dać się poznać ale wierz mi albo i nie to pacc (nie osoba a konto i gra) jest esencją, sensem i dopełnieniem gry.
[quote]
tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem ! To na mainland trafiasz najpeirw a nie na zjebane edron (chyab ze masz pacca wiadomo ale malo kto - mniejsza) To tam jest najweicej ludzi, i małe lvl, podstawowe expowiska ! Mało, ale wszystko ( rozumiem ze nie chcesz przyznac mi racji, ale musisz - to jednak mainland jest "główny" a nie jakies edron czy kie gówno )

Cytuj:

Poza tym skądś te kasę na kompa i neta każdy ma nie? I patrz sam teraz nie mam pacca. A czy widziałeś, bym płakał na forum, że mi coś zabrano?

Loool, komp to diametralnie innaa rzecz niz pacc !! Net też ! Powiedz mi - ty płacisz za neta ? Czy rodzice huh? Na kompa więcej się zbiera i przydaje się do innych rzeczy !

Wiem. To, że mam tylko 16 lat to nie znaczy, że jestem idiotą czy głupkiem jak raczysz sądzić.

Cytuj:

Wole być narzekającym Polakiem niż wciskającym kit wszystkim wkoło Amerykaninem. Jakbym miał zawsze mówić Super jest ok to by mi odpierniczyło.

Tłukmaczyłem co to ejst mentalnośc huh.

Cytuj:

Twoje argumenty nie róznią się niczym innym od reszty. Nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie w tym temacie. Może bądź taki mądry i powiedz mi " Czemu facc mają coś dostać jeśli nie dali nic od siebie tej grze, nie zapłacili? " I jak będziesz odpowiadał daruj sobie tekst, że TWORZYCIE te grę. Ja chcę konkrektów, a nie głupich tekstów. Bo 100 razy bardziej grę tworzy pacc niż facc.

Nie dali nic ? Chciej lub nie, ale to koło facców kręci się życie niestety..
Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem. To jest tak jaklbys miał przedni zderzak od samochodu. Połowa się wgniotła. Wgniecioną wymiieniłeś na nową zieloną. Niewgnieciona jest czerwona. Czemu masz ją wymieniac ? Przecież jest dobra ! ALe ma ku**a inny kolor ! I jescze dlatego eby była równowaga

Cytuj:

I ostatnie: mam 16 lat jak tak bardzo cię to obchodzi. Myślisz, że w tym wieku nie można być dojrzałym? Masz zamiar oceniać mnie po wieku? Jak tak to nie ma o czym rozmawiać. Nie gadam z ludzmi oceniającymi po wieku i stereotypach.

Oo. i tu cie boli bratku. Nie nie oceniam po wieku chciałem się dowiedziec po prostu.

Salarigoth 05-02-2008 23:47

@up
Powiem ci jedno jak widze 18 druida w hunter outficie na cyclopach w thais to mi sie grac w tibie odechciewa.

Gawroon7 05-02-2008 23:55

Bo tibia schodzi na psy, ale to juz inny temat, sam wiesz.

Massterralph 06-02-2008 00:56

Topic: nie mozna zakazac nikomu niczego. Wolnosc slowa, demokracja itp.
jak widzisz ze ktos pisze ze na faccu nic nie ma itd. to jego problem. A Ty po prostu to olewasz, nie czytasz. Odpowiedni ludzie mu odpisza, udowodnia, ze nie ma racji albo tylko czesciowo ma i gitara. Jezeli Cie to denerwuje to sie tym nie zajmuj. Proste...

Kazda gra internetowa musi miec opcje platna, bo po co w takim razie by tworzyli cos takiego?

Co do 18lvl w outficie full huntera: kurde widzisz, ze koles albo ma "maina" albo ze kupil na allegro--> to wtedy wspolczujesz i idziesz dalej.

Mozesz tez pomyslec, ze sam kiedys dojdziesz do tego bez allegro i to jest Twoj cel i heja.
Bej

Kojotes 06-02-2008 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawroon7 (Post 1883613)
Ja rozumiem, że Pacc to lepiej więcej, ale porównaj inne mmorpgi ( tylko mi nie wyjeżdżaj że "tibia to nie to co reszta" ) i ta różnica jest niewielka.

Huhu, warto wiedzieć co sie mówi. Weźmy jakiś solidny MMO, załóżmy Ultima Online- chcesz grać- płacisz 15 ojro miesiecznie. Nie płacisz- nie grasz w ogóle. WoW- albo kupujesz gre i płacisz słony miesięczny abonament albo nie grasz. Jak porównywać to do lepszych, a nie w dół.

Albo płacisz albo nie grasz- jak nazwiesz taka róznice?

Gawroon7 06-02-2008 11:13

To juz inna spiewka bo tam jest za co placic, wiesz pisanie gry w 3D z wieloma opcjami jest naprawde trudniejsze....nie zebym mowil ze tibia ma zla grafe ale taka prawda !

Kin_Yuki 06-02-2008 11:43

Powiedzcie mi co jest za darmo?

Prawie każda gra internetowa jest płatna, lub ma płatne konto.

Każda gra POWINNA być płatana, a dlaczego? Bo to wyklucza ludzi debili którzy tylko po to grają, aby uprzykrzyć grę innym normalnym ludziom.
Jak wejdę na on-steama u kumpla w cs'ie to aż żal mi się robi tych ludzi, to wszystkich besztają, czitują itp. Bo ich żadna kara spotkać nie może...
Dalej w tibi jak masz pacc to jak bana dostaniesz... to jakby w pewnym stracisz od 7zl - 30 zl.... lub cale konto? z Paccem wiec trcisz kupe kasy, z cs oryginalnym jest tak samo. Dostaniesz bana na konto i cze... 45zl w plecy. A taki na faccu koleś... robi co chce bo to żadna strata...
straćci 20 lewelowego knajta co wali z aksa, lub dróida co wali z rószczki.

Mogą być facce, to ja nie chce slyszec ich narzekań, bo są one bez podstawne... Niestety na świecie jest tak:

Nie zapłacisz? No to nie masz!

Smutne, ale prawdziwe...

chesek 06-02-2008 12:17

Cytuj:

JAk stary facc? z tibi 7.4 ?
Może. Chodzi mi o czas kiedy dało się jeszcze sporo osiągać na faccu. Teraz też można, ale mało kto taką drogę wybiera.

Cytuj:

tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem !
Jak tibia była mało znana i osoby grające można było policzyć na wszystkich palcach założycieli cipsoftu to może tak było, bo zdanie poszczególnych jednostek się liczyło bardziej. Naturalną rzeczą jest to, że staje się bardziej komercyjnym produktem na dużą skalę, niż "teraz musimy sie zastanowić nad tym, co powiedział playerX". Więc wcale bym się nie zdziwił jakby w końcu dawali jakieś ######e reklamy albo inne rzeczy nakłaniające do kupna płatnego konta. Oczywiście tekst z tym, że w tibię można grać za darmowe, zostaje - taki chwyt? : p

Cytuj:

Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem.
Warto dowiedzieć się co o tym wszystkim myślą osoby grające na premii czy tam pacerze.

Vil 06-02-2008 13:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawroon7 (Post 1883921)
To juz inna spiewka bo tam jest za co placic, wiesz pisanie gry w 3D z wieloma opcjami jest naprawde trudniejsze....nie zebym mowil ze tibia ma zla grafe ale taka prawda !

Siegnij do zrodel, tibia byla pisana 10 lat temu i od tamtego czasu jest jedynie kosmetycznie usprawniana, nie ma sensu porownywac jej z grami nad ktorymi pracuje sie miesiacami/ latami przed wypuszczeniem bety, ktore to gry dodatkowo maja wsparcie techniczne, testerow i ktore to gry sa systematycznie usprawniane ( a nie wykrecane o 180% co pol roku ).

Gawroon7 06-02-2008 14:09

Dobra, są usprawnianie ale jednak - tam jest za co wymagac jest mnie lagow itd. Pograjcie zobaczycie !

Erhion 06-02-2008 17:31

Zzzzz jak mnie nudzi powtarzanie w kółko tego samego.:confused:

Cytuj:

Ja rozumiem, że Pacc to lepiej więcej, ale porównaj inne mmorpgi ( tylko mi nie wyjeżdżaj że "tibia to nie to co reszta" ) i ta różnica jest niewielka. A tutaj jest ogromna ! Między paccem a faccem jest kilkukilometrowa dziura !
Hah. Wiesz co ty mówisz? Wyjade ci, że tibia to nie co to reszta. Każda gra jest inna i to nie gracze decydują jak ta gra ma wyglądać. To jak z proszkiem do prania. Każdy jest inny, są podobne ale albo jeden pierze super biało, inny pierze jeszcze bielej, a trzeci to pierze tak, że ci znika koszula taka jest biała. Co z tego, że tibia jest jak inne mmorpg pod pewnymi względami, skoro jest unikalna oraz inna pod innymi. I znów powtarzam - nie gracze o tym decydują.

Cytuj:

Nie, tutaj nie chodzilo mi o to ze sie ze mna zgadzaja, ale na calym forum tylko kilka osób jest normalnych i ma normalnie wywżone zdanie - nie ze zle bo malo dla facc, nie ze zle bo facc ma za duzo itd.
Ty niestety ale dalej nie rozumiesz co mówie. NORMALNE zdanie to takie zdanie jak twoje i zdanie wyważone? To ja ci powiem, że od dziś normalne zdanie to zdanie, że pacc powinien dostawać więcej, a facc przestać narzekać. Od dziś to jest wyważone zdanie. Dla ciebie normalne zdanie to zdanie które popiera twoją idee?

Cytuj:

Powiedz mi co ty pierdzielisz z tym "place-wymagam" to temat o nazekajacym faccu czy o tym ze....nie wiem o co ci chodzi lol
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Płace - wymagam odnosi się do żali Facc czyli w prostej lini do tematu na jaki rozmawiamy.

Cytuj:

tak pacc jest DOPEŁNIENIEM a nie trzonem, rdzeniem ! To na mainland trafiasz najpeirw a nie na zjebane edron (chyab ze masz pacca wiadomo ale malo kto - mniejsza) To tam jest najweicej ludzi, i małe lvl, podstawowe expowiska ! Mało, ale wszystko ( rozumiem ze nie chcesz przyznac mi racji, ale musisz - to jednak mainland jest "główny" a nie jakies edron czy kie gówno )
Byłeś na Edron lub innym z tych "gówien" że masz takie zdanie o nich? Może i na maine są małe lvl, podstawowe expowiska i co tam jeszcze, ale co to zmienia? Macie tego maina dzięki paccom.

Cytuj:

Tłukmaczyłem co to ejst mentalnośc huh.
Zobacz sobie mentalność niektórych facców.

Cytuj:

Loool, komp to diametralnie innaa rzecz niz pacc !! Net też ! Powiedz mi - ty płacisz za neta ? Czy rodzice huh? Na kompa więcej się zbiera i przydaje się do innych rzeczy !
Nie płace. Ale biedny na komp i net nie mają. Nie mówie, że każdy kto ma neta ma na pacc, ale próbuje ci uświadomić, że żale w stylu, że się jest bardzo biednym, nie ma się na przyjemności a ma się net i komp to bardzo naciągane żale. Nie bierzcie sobie do serca, bo nikogo biednym nie nazywam a przytaczam fakt.

Cytuj:

Oo. i tu cie boli bratku. Nie nie oceniam po wieku chciałem się dowiedziec po prostu.
Nie uwierze, że twoja ciekawość moim wiekiem była tylko po to, by się dowiedzieć. Brak znajomości mojego wieku w niczym by ci nie przeszkodził.

Cytuj:

Już mówiłęm - mainland jest jednak Główny i nic tgo nei zmieni, pacc to tylko dodatek a nie jakis bonus że jestes bogiem. To jest tak jaklbys miał przedni zderzak od samochodu. Połowa się wgniotła. Wgniecioną wymiieniłeś na nową zieloną. Niewgnieciona jest czerwona. Czemu masz ją wymieniac ? Przecież jest dobra ! ALe ma ku**a inny kolor ! I jescze dlatego eby była równowaga
A sorka zapomniałem na śmierć. Dali nam coś = pełne serwery ludzi spędzających życie pod depo krzycząć FRIIIIIII ITANS. Co do za życie się kręci w okół facc? Bo nie rozumiem. Powiedzmi co dali faccowie. Nie ogólniki a przykłady. Może i coś dali, nie wiem ale zrozum, że grają dzięki pacc. Jakby trzeba było to tibia była by płatna, facc trwałby 7 dni i tyle. Macie do dyspozycji ogromne tereny i większość tego co oferuja gra.

I pytanko na koniec: Ile razy jeszcze będę musiał pisać to co wcześniej?

[...] 06-02-2008 19:00

nigdy nie wprowadzą darmowych premmium account
muszą mieć kase na utrzymanie serverow etc.

Piotrek Marycha 06-02-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawroon7 (Post 1883613)

no właśnie... wiekszość tych co narzekają to dzieci które jeszcze mają wszystko "za darmo" (bo w końcu mamusia z tatusiem płacą nie?), bo nagle muszą sie nauczyć co to pieniądz i że nie ma nic za darmo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1883689)
Topic: nie mozna zakazac nikomu niczego. Wolnosc slowa, demokracja itp.

no patrz, a jednak w Kodeksie Karnym dość dużo pozakazywali....

Gawroon7 06-02-2008 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1884387)
Hah. Wiesz co ty mówisz? Wyjade ci, że tibia to nie co to reszta. Każda gra jest inna i to nie gracze decydują jak ta gra ma wyglądać. To jak z proszkiem do prania. Każdy jest inny, są podobne ale albo jeden pierze super biało, inny pierze jeszcze bielej, a trzeci to pierze tak, że ci znika koszula taka jest biała. Co z tego, że tibia jest jak inne mmorpg pod pewnymi względami, skoro jest unikalna oraz inna pod innymi. I znów powtarzam - nie gracze o tym decydują.

wiec nie zadeycudujesz o tym ze pacc bedzie mial wiecej lol.

Cytuj:

Ty niestety ale dalej nie rozumiesz co mówie. NORMALNE zdanie to takie zdanie jak twoje i zdanie wyważone? To ja ci powiem, że od dziś normalne zdanie to zdanie, że pacc powinien dostawać więcej, a facc przestać narzekać. Od dziś to jest wyważone zdanie. Dla ciebie normalne zdanie to zdanie które popiera twoją idee?

hah, to razcej ty w kólko powtarzasz to samo bo ci się skończyły argumenty

Cytuj:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Płace - wymagam odnosi się do żali Facc czyli w prostej lini do tematu na jaki rozmawiamy.

nie za bardzo w prostej... Placisz to wymgasz zeby facce nie jeczaly ? Wtf ? dobrze się czujesz ?" Masz juz dosyc nrzekania facców? Kup pacc dzisiaj ! A specjalnie dostaniesz ignora dla all facców" lo0l

Cytuj:

Byłeś na Edron lub innym z tych "gówien" że masz takie zdanie o nich? Może i na maine są małe lvl, podstawowe expowiska i co tam jeszcze, ale co to zmienia? Macie tego maina dzięki paccom.

Byłem, miałem pacca i jest boski to prawda ALE powtarzam main jst...main. Boze..A w ymacie pacca dzięki faccom. Bo gdyby gra nie była na poiczątku darmowa gówno by było a nie gra. Nie rozumiesz tego ? Najpierw jest 10 ludzi, potem coraz wiecej w koncu jak jest duzo ludzi to sa bonusy. A to ze wymknely sie im spod kontoroli to nie nasza wina. [/quote]

Cytuj:

Zobacz sobie mentalność niektórych facców.

Czy ty masz downa? Lool...Co za idiota :D hah ! Jescze raz ci to sprubuję wytłuamczyc: To co pisałem, nie chodziło o facce pacce srace czy pierdace tylko TŁUMACZYŁEM MENTALNOSC POLAKOW ! JEDEN NARZEKA ZE NARZEKA DRUGI A TRZECI NARZEKA ZE ONI NARZEKAJA CZAWRATY ANRZEKA ZE NARZEKA PIERWSZY I TRZECI A DRUGI ZE PIATY ! Doszło?

Cytuj:

Nie płace. Ale biedny na komp i net nie mają. Nie mówie, że każdy kto ma neta ma na pacc, ale próbuje ci uświadomić, że żale w stylu, że się jest bardzo biednym, nie ma się na przyjemności a ma się net i komp to bardzo naciągane żale. Nie bierzcie sobie do serca, bo nikogo biednym nie nazywam a przytaczam fakt.

Wiadomo, ze nikt nie jest tak biedny kto gra w tibię, ale są inne rzeczy. Jedni uważają Tibię za grę, przerywnik w życu, przerywnik w graniu w noge, w siatke w sptkaniach z kumplami - jako rozgrzewkę. A nie Tibie jako trzon a pilke od czasu do czasu.

Cytuj:

Nie uwierze, że twoja ciekawość moim wiekiem była tylko po to, by się dowiedzieć. Brak znajomości mojego wieku w niczym by ci nie przeszkodził.

Ajaj, niewierny Tomasz. Jak ci powiem co z tego wywnioskowłem itd. To sie zaczniesz pluc jak wiekszosc dzieci.

Cytuj:

A sorka zapomniałem na śmierć. Dali nam coś = pełne serwery ludzi spędzających życie pod depo krzycząć FRIIIIIII ITANS. Co do za życie się kręci w okół facc? Bo nie rozumiem. Powiedzmi co dali faccowie. Nie ogólniki a przykłady. Może i coś dali, nie wiem ale zrozum, że grają dzięki pacc. Jakby trzeba było to tibia była by płatna, facc trwałby 7 dni i tyle. Macie do dyspozycji ogromne tereny i większość tego co oferuja gra.

I jeszcze raz bede powtarzal az dojdzie.....Nie wiem co ty chcesz ! Nie daja nic, ale pomysl: jakby dodawali nowe rzeczy tylko dla pacca to po jakims czasie Facc byłby ...boże ! On byłby nadal na 7.4 ! inne czary itd. No nie wiem jak ci to tlumaczyc....[/quote]
Cytuj:

I pytanko na koniec: Ile razy jeszcze będę musiał pisać to co wcześniej?

Dopóki nie wymyślisz nowych normalnych argumentów. Bo w kólko powtarzasz to samo z nadzieeja ze jak powtórzysz 20 razy to uwierzymy.
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !
Tibia to zło !

Wierzysz ?

Rafals from hell 06-02-2008 20:58

@up

Argumentów już nie trzeba przytaczać bo wszystkie zostały już wypowiedziane, tylko nie wiedzieć czemu jeszcze wielu tego nie pojmuje :)

Najprostszy argument i najkrótszy: Nie płacisz - Nie wymagaj.

Szkoda, że wielu o tym zapomina i darmo zaśmieca i tak bardzo już zaśmiecone forum...

Gawroon7 06-02-2008 21:32

Tak samo mozna powiezdiec o biednych ludziach mieszkajacyh na dworcu. "pomooz mi nie mam co jesc" "zaplacisz ?" "nie mam nic" " nie placisz - nei wymgaja" lol

Salarigoth 06-02-2008 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawroon7 (Post 1884880)
Tak samo mozna powiezdiec o biednych ludziach mieszkajacyh na dworcu. "pomooz mi nie mam co jesc" "zaplacisz ?" "nie mam nic" " nie placisz - nei wymgaja" lol

Mam rozumiec ze mieszkasz na dworcu czy jak?

Gawroon7 06-02-2008 23:52

Heh, dziecko. Skończyły się argumenty to piszesz peirdoły ? Jak zawsze nie ma argumentów to pierdoły piszą...ehh dzeci..Neo dostałeś na 7 urodziny czy na komunię...

Salarigoth 07-02-2008 09:01

Po 1 nie biore udzialu w waszej bezsensownej dyskusji Facc to scierwo i nic sie im nie nalezy proste , a ze ty jestes forun fighter to twoja sprawa. W ogole denerwuje mnie takie gadanie taki pijak na dworcu czy ktos mu kazal pic ? czy ktos mu kazal sie lenic? Czy ktos zabronil mu zrobic profesora z politologii i zarabiac xx tysiecy miesiecznie ? Ze polacy to lenie to calkiem inna sprawa.

FryzjerZenon 07-02-2008 11:19

@bloodwin
Albo ty jestes nadetym dzieciakiem, albo pieprzonym nerdem, ktorego starzy rozpieszczaja.
Co ci w tym przeszkadza, ze facc ma to co ma!?
Najlepiej wszystko zabrac, zeby pacc bylby jeszce lepszy?
O to ci chodzi?
Tak jak ty mowisz "Nie skarzcie sie, bo robiac konto akceptowaliscie umowe i zgodziliscie sie na to co jest", ty tez nie sraj bo sam tez akceptowales ta umowe!
I nie masz prawa drzec jape i kazac zrobic jedno miasto dla facc.
Kto ci powiedzial, ze facc to jest rzecz demonstracyjna?
Facc to rzecz normalna, a PACC to dodatek, jesli umiesz cos czytac po angielsku, to przeczytaj na tibia.com!
Potem sraj, dalczego facc ma tak duzo!!!
Te twoj glupie place-wymagam, dobra zaplaciles to wymagasz PACC'a, ale sraj sie od FACC, placisz za PACC'a, a nie za to zeby bardziej ujebac FACC. Ogarnij sie prosze, bo to co soba prezentujesz to jest poprostu smiech na sali.

Pozdro & pocwicz.

Erhion 07-02-2008 16:20

:D

Cytuj:

Ajaj, niewierny Tomasz. Jak ci powiem co z tego wywnioskowłem itd. To sie zaczniesz pluc jak wiekszosc dzieci.
Ja nie zacząłem się pluc. Ale ty powoli tak.:D

Cytuj:

hah, to razcej ty w kólko powtarzasz to samo bo ci się skończyły argumenty
Hehe. Sorka, ale musze ci to powtarzać co chwila, bo nie rozumiesz tego co pisze i co ty potem czytasz. Dalej swoje gadasz, a tego co ja pisze to nic chyba nie rozumiesz.

Cytuj:

wiec nie zadeycudujesz o tym ze pacc bedzie mial wiecej lol.
Wiec nie ty ani inne "rzekomo poszkodowane" facc nie będą decydować komu się należy coś nowego w update. Ale jak widać Cip jest po stronie pacc. Ciekawe czemu nie?

Cytuj:

nie za bardzo w prostej... Placisz to wymgasz zeby facce nie jeczaly ? Wtf ? dobrze się czujesz ?" Masz juz dosyc nrzekania facców? Kup pacc dzisiaj ! A specjalnie dostaniesz ignora dla all facców" lo0l
Chyba ja cię spytam o wiek, bo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.:( Zrozum w końcu o co mi chodzi z tą zasadą. Napisze to dużymy literami. PŁACISZ = WYMAGASZ = SKORO DAŁEŚ IM KASE TO MASZ PRAWO NA NOWE RZECZY. NIE PŁACISZ = NIE MASZ PRAWA DO NOWYCH RZECZY, BO ZA CO.

Cytuj:

Byłem, miałem pacca i jest boski to prawda ALE powtarzam main jst...main. Boze..A w ymacie pacca dzięki faccom. Bo gdyby gra nie była na poiczątku darmowa gówno by było a nie gra. Nie rozumiesz tego ? Najpierw jest 10 ludzi, potem coraz wiecej w koncu jak jest duzo ludzi to sa bonusy. A to ze wymknely sie im spod kontoroli to nie nasza wina.
Ale co to ma do rzeczy, że każdy miał kiedyś darmowe konto? JA ci POWTARZAM, że nie ma znaczenia czy kiedyś było się facc czy nie. Nie zapłacisz za nowe rzeczy to ich mieć nie będziesz. Ps: Fajny argument main to main.

Cytuj:

Czy ty masz downa? Lool...Co za idiota hah ! Jescze raz ci to sprubuję wytłuamczyc: To co pisałem, nie chodziło o facce pacce srace czy pierdace tylko TŁUMACZYŁEM MENTALNOSC POLAKOW ! JEDEN NARZEKA ZE NARZEKA DRUGI A TRZECI NARZEKA ZE ONI NARZEKAJA CZAWRATY ANRZEKA ZE NARZEKA PIERWSZY I TRZECI A DRUGI ZE PIATY ! Doszło?
A do ciebie doszło jak wygląda mentalność niektórych polskich facców? DAJ MI TO I TAMTO, CZEMU JA TEGO NIE MAM A ON MA, JA TEŻ CHCE, FRRRRRRRRI ITAAAANS

Cytuj:

Wiadomo, ze nikt nie jest tak biedny kto gra w tibię, ale są inne rzeczy. Jedni uważają Tibię za grę, przerywnik w życu, przerywnik w graniu w noge, w siatke w sptkaniach z kumplami - jako rozgrzewkę. A nie Tibie jako trzon a pilke od czasu do czasu.
Jakbyś czytał co pisałem wcześniej, to byś wiedział. Dla niektórych tibia to przerywnik, a dla innych trzon. I jak dla kogoś piłka to trzon to woli kupić piłke a inny pacc. Kapujesz?

Cytuj:

I jeszcze raz bede powtarzal az dojdzie.....Nie wiem co ty chcesz ! Nie daja nic, ale pomysl: jakby dodawali nowe rzeczy tylko dla pacca to po jakims czasie Facc byłby ...boże ! On byłby nadal na 7.4 ! inne czary itd. No nie wiem jak ci to tlumaczyc....
[/quote]

A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update"

Bo ja nie.

Cytuj:

Dopóki nie wymyślisz nowych normalnych argumentów. Bo w kólko powtarzasz to samo z nadzieeja ze jak powtórzysz 20 razy to uwierzymy.
Sorka, ale to ty uczepiłeś się swoich mało przekonujących argumentów i tylko je powtarzasz.

-------------------------------------------------------------------
Do FryzjeraZenona

Cytuj:

@bloodwin
Albo ty jestes nadetym dzieciakiem, albo pieprzonym nerdem, ktorego starzy rozpieszczaja.
Co ci w tym przeszkadza, ze facc ma to co ma!?
Najlepiej wszystko zabrac, zeby pacc bylby jeszce lepszy?
O to ci chodzi?
Przeczytać cały temat, albo kilka moich postów a dopiero wcinaj się do dyskusji, bo nie wiesz co gadasz.

Cytuj:

Tak jak ty mowisz "Nie skarzcie sie, bo robiac konto akceptowaliscie umowe i zgodziliscie sie na to co jest", ty tez nie sraj bo sam tez akceptowales ta umowe!
I nie masz prawa drzec jape i kazac zrobic jedno miasto dla facc.
A gdzie ja mówiłem, kazałem itp. by dać facc tylko jedno miasto. TY w ogóle wiesz na jaki temat jest ten temat? Ja tu mówie o zaśmiecaniu przez niektórych facców forum po każdym update.

Cytuj:

Kto ci powiedzial, ze facc to jest rzecz demonstracyjna?
Inteligencja. Posiadasz takową? Wiesz czym jest demo (wersja demonstracyjna)? Demo zawiera cząstke gry, zaś PACC w Tibii jest pełną wersją.

Cytuj:

Te twoj glupie place-wymagam, dobra zaplaciles to wymagasz PACC'a, ale sraj sie od FACC, placisz za PACC'a, a nie za to zeby bardziej ujebac FACC. Ogarnij sie prosze, bo to co soba prezentujesz to jest poprostu smiech na sali.
Jeszcze raz, bo się sam ośmieszasz. Zrozum na temat czego jest ten temat a potem pisz.

Cytuj:

Pozdro & pocwicz.
Nawzajem. Ci polecam ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem.

merctedess 07-02-2008 17:14

uważam że powinien być taki temat
ponieważ gdy pacc ci się skończy też jesteś faccem

Rafals from hell 07-02-2008 17:19

Cytuj:

90% ludzi mieszkających na dworcu na to zapracowała, więc nie pisz takich głupot. A poza tym nie porównuj trudnej sytuacji finansowej z kupnem Premium, bo to całkiem inne dwie sprawy.

Argumentów nie ma już po co przytaczać, bo i tak ten co chce coś za darmo, to i tak będzie narzekał... SYZYFOWE PRACE!

Lasooch 07-02-2008 17:26

Cytuj:

Lmao, różnica jest choćby taka, że komputer i internet to przywilej, co dopiero mówić o PACCu, a jeść trzeba, niezależnie od tego czy sie podcierasz 200złotówkami czy grzebiesz po śmietnikach, żeby kupić sobie bułkę.

Erhion 07-02-2008 17:34

Cytuj:

uważam że powinien być taki temat
ponieważ gdy pacc ci się skończy też jesteś faccem
Co nie znaczy, że z tego powodu ma się prawo do wszystkiego za darmo.

FryzjerZenon 07-02-2008 18:39

Tak bloodwin, przeczytalem twoje wszystkie posty.

"Nie nie powinni. Nie powinni dostać nic jeśli nie dali nic na grę. Nie nalezy się im nic jesli nie płacą." <- Czyli trzeba mocniej ujebac FACC

Co do mentalnosci
"A z jakiej racji? Co dali faccowie tibii by teraz tibia i cipy im się odpłaciły i dały coś w update?" <- typowy Polak, byle by inny nie mial tyle ile ja mam. Jak ja czegos nie mam, to niech i on nie ma.

WYJAŚNIJ MI.
Dlaczego macie coś dostać? DLACZEGO? PŁACISZ? CZY PŁACISZ ZA TE GRĘ?
JAK NIE TO NIE DOSTANIESZ NIC."
<- A dalczego FACC, ma nic nie dostac? Dlaczego? Noi co, ze nie placi? Czy jest napisane w regulaminie gry, ktorego lubisz tak uzywac i cytowac "Nie masz pacca, to nic w upie nie dostaniesz"??

Co do Ciebie, poza twoimi kilkoma tekstami nic nie mam. Tez uwazam, ze takie narzekanie powinni delete odrazu.
Ale takiego czegos nie bedzie w regulaminie, bo jest punkt dotyczacy spamu. To, ze moderatorzy go nie egzekfuja to nie nasza wina.
Rozumiem cie o ci chodzi, mam FACC, ale nie sram po upie, ze nic nie dali, ojezu ojezu cipsux.

@To co tu zobaczylem, poprostu mnie zdziwilo, jak ludzie moga byc tak wredni.
Checie dac 1 miasto dla FACC, zamknac ich na bugach pod nimi, a najlepiej gl tez usunac, bo za duzo tam ludzi expi. To jest smieszne i tyle...

Gawroon7 07-02-2008 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 1885944)

Ja nie zacząłem się pluc. Ale ty powoli tak.:D

Boze, ty serio nie umiesz czytac ze zrozumieniem....lol - przeczytaj jescze raz. Sprawdz w jakim czasie to pisalem a w jakim odpowiadasz..

Cytuj:

Hehe. Sorka, ale musze ci to powtarzać co chwila, bo nie rozumiesz tego co pisze i co ty potem czytasz. Dalej swoje gadasz, a tego co ja pisze to nic chyba nie rozumiesz.

To samo moge powiedziec o tobie...lol

Cytuj:

Wiec nie ty ani inne "rzekomo poszkodowane" facc nie będą decydować komu się należy coś nowego w update. Ale jak widać Cip jest po stronie pacc. Ciekawe czemu nie?

I po raz kolejny: Ja nie mowie ze cos mi sie na nalezy w kazdym upie, tylko, że wyolbrzymiasz. Naprawdę jest w chuj noobów na facc masz racje. Mi chodzi o to, że facc nie moze nic nie dostawac. Wiadomo ze (wieeele) mniej, ale cos zawsze musi byc.(znam zycie - zaraz sie przyczepisz do tego "musi " )

Cytuj:

Chyba ja cię spytam o wiek, bo ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem.:( Zrozum w końcu o co mi chodzi z tą zasadą. Napisze to dużymy literami. PŁACISZ = WYMAGASZ = SKORO DAŁEŚ IM KASE TO MASZ PRAWO NA NOWE RZECZY. NIE PŁACISZ = NIE MASZ PRAWA DO NOWYCH RZECZY, BO ZA CO.

Boze..ja nie umiem czytac ze zrozumieniem ? Look @up

Cytuj:

Ale co to ma do rzeczy, że każdy miał kiedyś darmowe konto? JA ci POWTARZAM, że nie ma znaczenia czy kiedyś było się facc czy nie. Nie zapłacisz za nowe rzeczy to ich mieć nie będziesz. Ps: Fajny argument main to main.

Nie graj w tą gre - do niej trzeba umieć podstawy angielksiego... Main znaczy główny. MainLand - główny kontynent w wolnym tłumaczeniu.

Cytuj:

A do ciebie doszło jak wygląda mentalność niektórych polskich facców? DAJ MI TO I TAMTO, CZEMU JA TEGO NIE MAM A ON MA, JA TEŻ CHCE, FRRRRRRRRI ITAAAANS

Tak doszlo, oni tacy są, ale co piernik do wiatraka* ? Ja mówię o mentalnosci polskiej i amerykanskeij a tymi wyjezdzasz z grupa osob -.- lol

Cytuj:

Jakbyś czytał co pisałem wcześniej, to byś wiedział. Dla niektórych tibia to przerywnik, a dla innych trzon. I jak dla kogoś piłka to trzon to woli kupić piłke a inny pacc. Kapujesz?

Powtórzyłeś to co napisałem. Praktycznie słowo w słowo. Wiec po co piszesz?

Cytuj:

A do ciebie to dalej nie dochodzi. CZŁOWIEKU OGARNIJ SIĘ. MOGĄ WAM PRZESTAWAĆ DAWAĆ COKOLWIEK. Co z tego, że wtedy facc to byłoby gówno. ONI TĄ GRĘ ROBIĄ DLA LUDZI, KTÓRZY IM PŁACĄ I ICH UTRZYMUJĄ. Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update"

Bo ja nie.

Zbyt uogólniasz. Ja akurat nie narzekam ze mam mało - mi to 100% wystarcza. Naucz się - znowu to muszę powtarzać - że taka metalnosc polaków. Nie kurwa jakich facców,nagle mi wy*******asz z nimi lol, tylko polaków. Jest na co narzekac to narzekaja, nie ma to tez narzekaja..boze. A widziałeś gdzieś " Nie wolno jesczec faccom ? "
Cytuj:

Sorka, ale to ty uczepiłeś się swoich mało przekonujących argumentów i tylko je powtarzasz.

Po pierwsze to nie są argumenty, tlyko kontrargumenty na twoje i za kazdym razem staram sie dawa inne i je wyjasniac, a ty od kilku postów wałkujesz to samo to samo i cos nie umiesz zrozumieć.
Cytuj:

-------------------------------------------------------------------
Do FryzjeraZenona

A gdzie ja mówiłem, kazałem itp. by dać facc tylko jedno miasto. TY w ogóle wiesz na jaki temat jest ten temat? Ja tu mówie o zaśmiecaniu przez niektórych facców forum po każdym update.

O, tutaj "Niektóre gry mmorpg mają 7 dniowe triale do pogrania. WAM DALI 50% terenów gry i większość możliwości A DALEJ NARZEKACIE. CZY WIDZIAŁEŚ W UMOWIE, którą podpisywałeś jak zakładałeś postać jakiś punkt w stylu:

"Damy facc coś w update" " Chyba że jest się idiotą i nie wiedzi związku.
Cytuj:

Inteligencja. Posiadasz takową? Wiesz czym jest demo (wersja demonstracyjna)? Demo zawiera cząstke gry, zaś PACC w Tibii jest pełną wersją.

W tym wypadku Pacc to też demo. Masz 50 lvl nie mozesz miec wszystkich czarów jescze. Masz demo. Życie zaczyna się op śmierci (mowie o rl ) - zycie to demo? W sumie ciekawa mysl ;]

Ile razy mam to powtarzac ?

Salarigoth 07-02-2008 20:02

@up
Ignore ci daje bo mam dosc tych glupot co piszesz , Facc/pacc dwie oddzielne grupy to sa dla ciebie , idz pobiegac w hunter outficie na cyclopach w thais btw mowisz Wy dostaliscie 50 % terenow i cos tam costam ale dalismy 90 zl za 3 miechy gry a , ze ty jestes pijawka to nie nasza wina .

Gawroon7 07-02-2008 20:40

@Pani up

Pisz i czytaj ze zrozumieniem dzieciaczku....
Po primo, nie ja mówiłem że dostaliśmy 50 % tylko on. Teraz oczywiście uznasz że to jest racja ( bo jest. W sumie mamy nawet ok. 60 % LĄDU)
Niestety pan @3xUp miał rację. Tacy są polacy. Masz mało, to weźmie żebyś miał jescze mniej, masz dużo to pluje jadem "a żeby cie cholera" A jak jest narzekać to narzekaja obydwaj. A tobie potrzeba się jescze dużo o życu nauczyć, oj dużo. Pijawką można nazwać każdego. Masz własną studnię, bo nie chcesz płacić - TY PIJAWKO ! NIE PŁACISZ ! ZA CO BEDZIEMY MIASTO UTRZYMYWAĆ ! I tak można wiele rzeczy. Wysunęły się propozocyje, żeby przed rejestracja w tibii był test IQ. Na forum też by się przydał. Tylko nie wiem, czy specjalnie dla ciebie wprowadzili by skalę ujemną, lol.

Gawroon7 07-02-2008 20:43

BTW. Obydwaj już nic nie piszcię, chyba że chcecie, mi się nie chce wałkować w kólko tego samego, bo coś widzę, że nie rozumiecie. Ale to nei wasza wina. Ale kogoś napewno. Ktoś was chyba musiał bić po ciemiączku jak byliście mali lol.

Gawroon7 07-02-2008 20:45

@zapomnialem

EOT

Salarigoth 07-02-2008 20:52

@up
Nie jestem typowym polaczkiem bo mysle o innych ludziach ale ze faccowi nic sie nie nalezy (Prawie) to jest fakt...

FryzjerZenon 07-02-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1886494)
@up
Nie jestem typowym polaczkiem bo mysle o innych ludziach ale ze faccowi nic sie nie nalezy (Prawie) to jest fakt...

Dlaczego sie nic nie nalezy?
Sory, ale czy ty placisz podatek za swojego psa? Nie? No, to pies ci sie nie nalezy, albo wiesz co?! Pozwalam ci chodzic z psem po 50% twojego usiedla! Bo z czego bedziemy utrzymywac nasz kraj?

Salarigoth 07-02-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FryzjerZenon (Post 1886565)
Sory, ale czy ty placisz podatek za swojego psa? Nie? No, to pies ci sie nie nalezy, albo wiesz co?! Pozwalam ci chodzic z psem po 50% twojego usiedla! Bo z czego bedziemy utrzymywac nasz kraj?

nienawidze psow tylko sraja i smierdza...

Rafals from hell 07-02-2008 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FryzjerZenon (Post 1886565)

Ludzie skoro z was tacy filantropi to czego nie założycie swojej gry pokroju tibii. Stwórzcie servery, utrzymujcie je, opłaćcie ludzi, którzy zajmuję się przeróżnymi rzeczami w firmie, zapłaćcie rachunki za prąd i lokal... i wiele wiele więcej.

A teraz pomyślcie jakbyście to musieli wyłożyć z własnej kieszeni :)

Tak to jest. Gra na początku była prawie darmo, z czasem zaczęła się rozwijać, co przyniosło dodatkowe koszty z jej utrzymania. Wejdźcie na przykład na Runescape, gra była do pewnego momentu darmowa, teraz wszystko co wychodzi jest tylko dla premium userów, gdy patrzymy na WoW'a to gra jest całkowicie płatna, bez możliwości grania za free.

Zastanówcie się trochę zanim coś napiszecie... a co do psa to pragnę powiedzieć, że trzeba go zarejestrować :) co jest płatne... tak więc twój przykład jest do bani :):):) nie udało się... przykro mi.

Cytuj:

No, to pies ci sie nie nalezy
Przy wyrabianiu dowodu płacisz za niego, a mimo to on do ciebie nie należy... tylko do państwa :)

Gawroon7 07-02-2008 23:49

Lol, gdie ty mieszkasz? U mnie pies jest mój i nic za niego nie płacę. MASz racje se to pacc utzymuje serwery itd. Ale co cholery cemu sie nic faccom nie nalezy ? To nie jest duzo roboty skrypt o taki tu i tam napisac, i to nie z lenistwa chyba co ?!

Rafals from hell 08-02-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawroon7 (Post 1886887)
Lol, gdie ty mieszkasz? U mnie pies jest mój i nic za niego nie płacę. MASz racje se to pacc utzymuje serwery itd. Ale co cholery cemu sie nic faccom nie nalezy ? To nie jest duzo roboty skrypt o taki tu i tam napisac, i to nie z lenistwa chyba co ?!

Za niezarejestrowanego psa możesz dostać mandat jak cię policja złapie ;] albo może złapać go hycel :D:D:D

Co do skryptów... mało roboty?? Taki jesteś pewien? To spróbuj trochę samemu poćwiczyć. Ja osobiście robiąc OTS'a wiele się namęczyłem żeby zrobić coś czego nie było na innych serwach :):) A trzeba zauważyć, że skrypt nie może mieć żadnych błędów, dlatego trzeba mnóstwo czasu na sprawdzanie jak i jego tworzenie.

Zresztą o ile się nie mylę, to podczas tego update dostaliście sporo... Dark Cathedra wzbogacona o 2-óch nowych przeciwników (nie występują na terenach PACC). Rozbudowane Mount Sternum z wielkimi podziemiami z umarłymi, gdzie można znaleźć Crypt Shlamblery (których wcześniej nie mieliście), a na dodatek 2 nowe rodzaje cyklopów ;].

No, ale chyba miałem jakieś złudzenie senne... A może to jawa? xD

Gawroon7 08-02-2008 00:45

Bozeeee ! Ja sie nie kloce o to ze malo, bo dostajemy duzo. Ja sie kloce o to, ze ten peirdola cche zebysmy nic nie dostawali i mi pieprzy za co to dostajemy.
Dwa: W moim miescie nie ma hycla, a policia siedzi na komiariacie i zbija baki, i lapie rowerzystow bez karty rowerowej, lol. Bo robiles to sam, a tam pracuje caly oddzial programistów. I w ogóle co do czarów, to jak robią dla pacca muszą robic skrypt :P Ze tyko pacc ma.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36.