![]() |
wyobrazam sobie paladyna z royal spearami (Po update czyli za 3 kratkami) bedzie fajnie :D pall bedzie walil jak sork z najgorszej rozdzki xD . Moim zdaniem powinni zrobic przynajmniej 5 kratek to juz bylo by cos bo 3 troche za malo :S wkoncu Pall to dystansowiec . Pozyjemy zobaczymy ;]
|
Cytuj:
Zagraj prosze w np.Diablo na battlenecie...Silkroada (tam odpowiednik pala to bard(święty),nie rogue czyli ten co bije z dystansu) Czyli Paladin to ŚWIĘTY WOJOWNIK tak powinno byc pare update'ow temu ale jest teraz i cieszmy sie :) Zal dzieciom spearów. |
NIe wiecie jakie hity z explo?? albo ile explo bedzie stalo?:P
|
dobrze tak knightom i pallkom wysmiewam was teraz hahaa ..
wy wszyscy gadaliscie ze po letnim update tylko palek i knight moga kozaczyc i smialiscie sie z magicznych profesji to teraz ja was wysmiewam hahaha great health potion(600hp~) bp za 8,7k hahahahaha great mana potion(300-500many) bp za 3,9k yea no i czary strike z daleka(vis,mort,frigo..):D i oczywiscie zwalili uhy dzieki bogu i speary w koncu tylko 3 zasiegu:) dzieki dzieki dzieki!!! |
Haha z tego co mi wiadomo to uhy i tak beda i tak... Tylko ze nie beda az tak duzo leczyc jak teraz pewnie ;)
|
Cytuj:
Won Po tamtym update i tak sorc drut byli lepsi pojebancu Ty |
Cytuj:
|
az sie nie chce sluchac knightow . od zawsze sobie hunciliscie (powoli bo powoli) ale bez waste , zolwie do 80 vdl 80 + na samych softach a teraz sobie powastujecie to nic wam sie nie stanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ciekawe, skad wziac softy na niektorych swiatach... |
Ludzie... od komentarzy jest inny temat... Tutaj autor prosił o więcej zdjęć niż komentarzy, więc uszanujcie, że jest to temat do pooglądania !
|
Cytuj:
|
same plusy
Pół roku temu namnożyło sie palków i najtów, teraz będzie odwrotnie :). Gram palkiem i obecna sytuacja mi odpowiada (mniejsza konkurencja do expowiska)uprzedzając głosy że magiczni mi wjadą, nie sądzę bo to nie będą miejsca dla nich atrakcyjne.
jedyny minus to leczenie kiny 3 za mało daje HP, ponieważ najt na 200+ uha sie za 1300 HP to u sporo będzie przepłacał. |
Dzieki bogu ze zmniejszyli sie zasieg z tych wszystkich rsow/esow
Nie moglem patrzec jak 50 rp bije sobie solo demony i wogole waste nie ma. Teraz palkowie zaczna bic z tego co powinni czyli arrowy i bolty. Widzieliscie zeby jakis palek strzelal z czegos innego niz e spearow rsow i p boltow po update?? Bo ja nie Barisso @edit zapomnialem cos dodac: Dzieci upa OWNED :) |
Ja pier***e nie rozumiem ludzi , ktorzy tylko jeczą sam tak myslalem ze palek po tym upie bedzie shitt ale nie ... palek jest , byl i bedzie dobra postacia i nie ma ch**a Pamietajcie !!
Do tych co narzekaja :) * jak wam sie nie podoba to zagrajcie w mario,kierki etc. X( Aha i tibia to tibia nie porównujcie jej do diablo , gothica ;0 tyle !! @ sam gram palkiem i wiem ze latwo sie teraz expi up doda smaku grze |
Cytuj:
@all Jak tak się ekscytujecie tym uptade w jakiejś durne,pikselowatej grze to lepiej nie grajcie-wejdźcie sbie na np.plemiona8o |
Cytuj:
podaj ip tego otsa... o ile mi sie wydaje to dzial w zdjęciach , a zdjęć nie widzę ,tylko stękanie o upie , nie podoba sie to skończcie grać proste , nikt Wam nie karze grać w Tibie ... @down tak to Ty mozesz nie powiem do kogos mowic .... 10 bp mfow na 1h ??!! przy 100k/h prze wyjsciu na + ?? to jest zdeka nie mozliwe zwlaszcza 55 msem z 47 medzikiem wiec Ty skoncz .... |
@up
widac ze masz doswiadczenie w tibie ja 64msem na vamp helu robilem 105k per h i nie raz na 40bp mf wyloatowlaem 5 vampek wiec skoncz :) |
CipSoft za duzo mysli jak naprawic gre ktora zjebali poprzednim updatem. Rozwiazanie - Cofnac Tibie do 7.5, dodac do niego nowe outfity (stare zostawic), dodac pallka i knighta powera jaki maja teraz i po sprawie. Jak tak dalej pojdzie to w letnim update dostaniemy ak-47 i granaty.
|
Tendento
"CipSoft za duzo mysli jak naprawic gre ktora zjebali poprzednim updatem. Rozwiazanie - Cofnac Tibie do 7.5, dodac do niego nowe outfity (stare zostawic), dodac pallka i knighta powera jaki maja teraz i po sprawie. Jak tak dalej pojdzie to w letnim update dostaniemy ak-47 i granaty." Tendento Masz 100% Racji Taki Update CipSoft Powinien Zrobic Wtedy Sie Najlepiej Gralo Mogą Dodać Addony i Bronie Dla Knight`a i Palla |
moim skromnym zdaniem tu mial byc fotki umieszczane.... ekhm... to jest test server wszystko moze sie zmienic w upku !!!!
|
Cytuj:
^ PSYCHICZNY LECZ SIE!!!!! I co z tego ze potiony beda malo dawac,co z tego ze speary maja mniejszy zasieg,kiedys jak niebylo latwo i palek musial smigac z arowsami na guardy tez dawalem rade wiec czemu mial bym skonczyc z gra ? Ja w przeciwienstwie do niektorych pseudo sorcow i ed zostane przy swojej profesji.Ci ktorzy mnie popieraja widac ze nie sa dziecmi upka.TYLE |
Jaki jest sens przerzucać się (dajmy przykład - z 100 EK na swojego 30 ED/MS)? Tylko dlatego że dojdą nowe czary i będzie się tymi dwiema profesjami lepiej grało niż dotychczas? Bezsens. Jak macie zmienić profesje ze względu tego update'a to dajcie sobie spokój z grą
|
Profesje zmieniaja 'no-lifery', ktorzy mysla, ze jesli ich profesja zostala minimalnie pogorszona to musza grac to lepsza i wbijaja lvle szybko.
Przykladem jest niewyobrazalna ilosc 130~lvl palkow/knightow zrobionych w 4-5 miesiecy. |
Lord Gumio dobrze gada polac mu ;D:D palek bedzie dalej wymiatac
|
Cytuj:
podoba mi sie ten up tylko za bardzo druida ulepszyli :confused: |
I bardzo dobrze, że dostaliśmy w twarz (knigci/palki). Źle, że zabrali nam spiry? A po jakie licho one nam potrzebne... Palek z tarczą i spirem, to uważacie za genialne? Tera wprowadzą normalnego palka z kuszą/łukiem i to mi się najbardziej w tym upie podoba...
|
|
Takie pytanko skromne , czy bronie typu avenger , Sov , SCA itp. twez bedzie można zamieniać czy tylko te z nizszej rangi? Jak tak to bezsensu nie bede latal z Mysticem zeby walic po 50 mocniej -.-
btw moglby ktoś dać ss z ek jak hunci frosty , dle i jak to im wychodzi (np 120ek ile wezmie frostow , ile tych fluidów schodzi itp.) :) |
@UP
Nie idzie, frosty podobnie sie hunci jak latalem z avengerem. exura kosztuje 20 many ale leczy o wiele mniej. Jest tez dodatkowe leczenie dla knighta ktore kosztuje 50 many i leczy okolo 100hp >.> A i masz wiekszy waste, uhy wtedy byly tansze i wiecej leczyly, a nie tak jak te potiony ;| |
Cytuj:
pzdR!;] |
Cytuj:
Post to delate. Koniec klotni z dziecmi tibi :)(w zlym tego slowa znaczeniu) @down Zacznij uczeszczac na lekcje polskiego :) |
lol przez ostatnie 5 stron byl 1 screen O ten wyzej :P zamiast sie klucic ktos by cos wrzucil :P
mi tam nie zalezy na tych updejtah bo i tak bende gral moim zabujczym sorcem na 25lvl ^^ |
Mam ochote rozjebac monitor jak czytam co niektorzy pierdola
Knight zawsze byl kurwa bez waste ? Jakbyscie grali knightem po upie byscie wiedzieli jak jest 50k na mfy 10k na uhy siedzisz na frostach moze spadnie moze nie Jakbyscie kurwa umieli grac sorcem jak niektórzy nieliczni na candi To byscie tez zarabiali z dobrym expem... Qouzy , Rocky'now i inni a Pallek kurwa? Pasozyt jebany zawsze wdawal 1.5k na speary które wystarczaly mu na kilka dni 5 bp mf i zarabial do chuja waclawa Druid zla profesja byla ? siedziales siohales i zarabiales kurwa jego mac Pierdolicie kocopoly ze potiony bede kosztowaly 9k za bp myslicie ze tego nie zmienia ? to by bylo istne szalenstwo nie bylo by knightow na serverach a co za tym idze ? Sorcem i druidzi by plakali myslicie ze knight bedzie bez uzyteczny ? Jesli ktos umie grac knightem jak np "Sendi The knight" Bedzie wbijal tyle samo expa co zawsze Ps Lovciam cie Voradorr i cala moja power knights guild |
A więc tak mam takie pytanie czy będą jakiś czary dla facc??Na tibi.xx pisali że będą ale coś mi sie niechce wierzyć tej stronie dlatego pytam sie na tej
|
czekam!!! czekam!!! i czekam!!!
|
Cytuj:
Oh, ah, uh, ał. Kto tu nie umie grac? 100 spearow dla palka na pare dni? Jezeli na 3 h wystarczy tych spearow to juz jest powazny sukces. Druid ktory 'siohal' i zarabial kase, czesto 'siohalo' sie na f-axe quest, tyle ze teraz pr0 playerze nie da sie 'siohac' przez drzwi. Knight taki biedny, poszkodowany, 20 k na 8 godzin expienia i nie mow, ze w ciagu 8 h bicia frostow nie zleci ci zaden dsm/rh. |
Moje zdanie na temat tego update'u: Próbują nam zrobić z Tibii Diablo.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |