![]() |
no to rzeczywiscie to silnego zrobili tego hiper trolla :D. mialem nadzieje, ze za niego przynajmniej ze 100 exp. bedzie, a tu lipa.
|
No dobra, jak jakiś Tutor nie da tibia.spr to sie powiesze! Chce sobie do 8.0 wstawić new trolle! PLXPLXPLXPLX!
Kotki - po co to? Wiewiórki - Jak wyżej. Hatchlingi - brzedkie, ale chyba bedzie miało powera. Trolle - ROX! |
Obrzydlistwa. Wszystkie, bez wyjątku.
|
@up
jak na tibijskie potwory przystało. @topic Badziewne, ale i tak kontakt z tym to bede z tym miał w drodze z dp do magic shopa i na dragi. |
potworow w tibi wystarczy niech zrobia wieksza mapke i wiecej expowisk
|
@up
dokładnie |
Zrób Tibię sam!
"cipy zje***y tibeX(!", "tibia schodzi na psy", "Te koty są do bani", "ale gówno!!".
Jest mnóstwo poradników jak zrobić OTS'a i swoją własną idealną Tibię z chimerami i rozwalającymi wszystko demonicznymi lordami. |
=----=
Niezle rymy
__________________________________________________ ________hehe |
Cytuj:
2) czy ja coś pisałem ojej wszystko dla pacc ? bo mi się wydaje, że nie. Może i nawet zarabiają na życie z pacców, ale gdyby uruchomili i nowe i stare servery podejrzewam zarobili by jeszcze więcej. Możliwe, że wielu starych graczy poszło by na stare servery a ci którym podoba się evul tibia 8.0 zostali by na niej. 3) czytaj ze zrozumieniem, a najlepiej nie udzielaj się na ytm forum bo szkoda czytać i smiech na sali xD |
Cytuj:
|
no masz rację, ale mogli by uruchomić po parę serverów na tylko kilka clientów tibii. Np. pod tibie 7.5, 7.3 , 6.0 i 7.6. Może i wielu graczy dalej by było nie zadowolonych, ale wielu starych wyjadaczy raczej cieszyła by się.
Zresztą.. szczerze mówiąc czego by nie zrobili to zawsze jakiś człowiek będzie niezadowolony To tyle ode mnie =] |
pokemony xd
|
fajne te grafiki ale smok tak trochę nie smokowaty :P
fajnie że będzie podział expa ^^ |
Wiewiórki!
Pozdrawiam... I pozwolę sobie na luźny komentarz. Ponieważ gdy patrzę na ten przecudny obrazeczek, bo mają talent, muszę przyznać, to usta same się jakoś do śmiechu krzywią! Takie te wiewióreczki słodkie na obrazku z gry, a tu nam rysują takie wściekłe stworzonko. Niech się Cipsoft nie sili na demonizowanie rudej kitki, my się nie obrazimy, jak w końcu powiecie prawdę: Tibia ma być słodka, różowa, kolorowa, świecąca, taka... bajkowa! W następnym uaktualnieniu oczekuję różowych króliczków!
Foxbee |
@Up: A co powiesz na bunny slippers? ^^
|
Bk bedzie . ale one bedą zamiast tych terazniejszych :P ?:berserk:
|
Bez przesady Ten Nowe Male dragony som podobne do Lineage 2 a co dopiero cyklo dorne do bugbear z l2 .
Coty som super :D ale mozna by było tez zrobic Troll Leader |
Cytuj:
Co do nowych stworzen jakie niebawem spotkamy na tibi, sądze że wszystkie są przydatne (nawet koty, czym jest pies bez kota?) I nie wiem czemu niektórzy uważają że te nowe trole są dziwne? (może wyjątek ten z rybą ^^) Przecież prawdziwe role własnie takiej figury powinny byc tylko ze wieksze, prawdziwe trole są znacznie sliniejsze niż orkowie czy dwarfy (podobnie minotaury powinny byc siliejsze niż są teraz). Wyrównanie profesji jak najbardziej słuszne. Do reszty użytkowniuków używajacych wulgaryzmy - myślicie że to jest fajne? Świadczy to o waszej niskiej kultorze i czesto przez takich jak Wy wasi rodzice się potem za was wstydzą, zastanówcie sie troche i prosze was o więcej kultury. Jakoś niektórzy mogą wyrazić swoją opinie w normalny cywilizowany sposób, to czemu nie wy? |
Zgadzam sie Johnnek, kultura nade wszystko, ale jak widzę, że ktoś pisze "są" prze "om", to robi mi sie niedobrze i aż się chce przekląć. Uważam się za człowieka kulturalnego, więc tego nie robie, ale niektórym tej kultury po prostu brak.
|
@Johnnek
przepraszam panie kulturalny :( może będziesz uczyć kultury dzieciaków w szkole ? |
xD
Fajnie, tylko czemu wiewiórki są większe od kotów? :p
|
Cytuj:
I między innymi dlatego NIGDY nie zostanę nauczycielem bo po prostu albo bym pozabijał "bachory" albo bym w psychiatryku wylądował :D |
haha wiewiorki sa wieksze bo....maja wiekszy mozg? Nie lubie kotow :P
|
wystarczy po prostu popatrzeć na tibia.pl i sprawdzic ile expa i hp maja te nowe potworki
P.S. mały dragon lord bedzie tak jak polowa jednego zwyklego draga |
Potwory xD
Witam All nie zeby cos ale te nowe Cyce to mi przypominaja potwory doslownie z Władcy Pierścienie <lol> osobiscie wole normalne potwory chodz kotki Sa Słodkie ;D:)
|
Cytuj:
Maly dragon daje 195 expa, dragon lord.. Jest smieszny, ale nie patrzylam (zajelam sie dlem). Jest on troche? slabszy od zielonego draga. A maly zielony.. Slodki i slaby. |
o lol co wy z tymi pokemonami czy was juz do konca powalilo?? X(
jak dla mnie to te male dragi som niezle zobaczymy czy som dla facc ale nadzieja matkom glupich :D ale mogli byz ulepszyc wyglond zwyklego draga bo od dragon lorda ruzni sie tylko wyglondem no i lotem i expem i hpp ale to szczegul a te male smoczki no prawda nie majom super grafiki ale som spoko moze je trohe pohunce :p zobaczymy ale tak na prwade to juz nie moge sie doczekac na te cyklopy bo som zajebiste ja jestem :lucznik: wiec moze sie trohe pobawie z nimi ale to sie jeszcze zobaczy i ciekawe jaki lot bedzie z tyh malyh dragoe hehehee |
Zajebiste:cup:
Moze juz nie tak w nastroju Tibii ale sie podoba. Cipy, dobra robota! Trzymajcie tak dalej;) |
dlaczego czeba miec pacca??nie lepiej zeby kazdy mogl na te stworki hodzic??
|
Cytuj:
|
Update
Hehe Bedzie kozacko ^^:)
|
Lol rozwalił mnie cyclop smith z tym irokezem xD
|
Huuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Był na co czekac :) ;):]8o:D takk będzie jazda :D:cup: 2 miesiące
p.s:już jutro 8o yes yes yes !! |
...
to juz nie jest stara tibia ktora pamietam z poczatkow teraz tibia robi sie tak jak ktos powiedzial wyzej diablo niedlguo tibia bedzie zajmowac 3 gb i bedzie gra nie do wyjebania ja chce stara tibie z czasow chocby 7.6 to byla prawdziwa gra a nei to teraz to juz,,,
|
Potworki moga byc ale przypominaja one potwory z MU.Zobaczy sie co jeszcze z nich leci:D
|
Nom up date już dziś!!!!!!!!!!!!!(COOL) 18.00 nie mogę sie doczekać:p
Kyra Rulez! Ciekawe jakie będą te questy...(mam nadzieje że w miarę trudne^^)8o |
update
Mi sie podobaja nowe smoczki, wygladaja tak niewinnie ;DDD
Nie widzialam jeszcze wiewiórek i kotków, ale pewnie też ładne :) chociaż przyznaję, że wyglądają trochę nie w stylu tibii, ale to kwestia przyzwyczajenia. Szkoda, że dragony mają teraz większą moc, bo ledwo sobie radzę i gorzej mi się gra... Pozdrawiam, Aneta ; )8o |
nowe potworasy
kurde
przez te nowe potwory zaatakowłem człowieka!!!!![MONSTER][/MONSTER] dlamnie najfajniejsze są trole {bo ich niespotkałem :}} :baby::baby: |
Witam, jest to mój pierwszy post na forum.
Te trolle wyglądają jak wilkołaki ;p Nowe cyce wcale nie są takie silne, jak mówili, co ni zmienia faktu ze mojim 30 drutem expi sie bardzo SZYBKO, jednak lootu za dobroego z nich nie ma :) |
cyce
po ile gdzies tak wala te cycki:cyclops:?? chcialbym sie na nie wybrac.. ale sie troche boje:( pls halp
:faceoff: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48. |