![]() |
@up,
A co jeśli jest? |
Gdyby nie było Boga to i ciebie by nie było Slay.
|
Slay, mam nadzieję, że istniejesz ; /
|
Nie kpij sobie w ten sposób bo możesz kogoś urazić.
|
Slay to bot IRC'owy tylko taki troche bardziej ynteligentny. Bog mu jest do niczego nie potrzebny.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
DEWIACJA! |
Cytuj:
Taaaa... |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up,
Teoretycznie istnienia Boga nie da się udowodnić, tak samo jak zaprzeczyć. Ja po prostu na bazie własnych doświadczeń stwierdzam, że jest. Jak ktoś chce o tym pogadać, to zapraszam, ale byle nie zaczynać mi tu kolejnego flamewaru pt. "Ateiści vs. Wierzący" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja po prostu byłem naocznym świadkiem cudu nie będę się zbyt zagłębiał bo to prywatne sprawy mnie i innych osób. A jeżeli nie dojdziesz do tego za życia to już na pewno odkryjesz prawdę po śmierci. |
Cytuj:
W ogole, do czego to doszlo, zeby zwracal mi uwage 16-latek z czyms podobnym do Hitlera w avku? @edit: skad pewnosc, ze ten cud dokonal sie za sprawa chrzescijanskiego/katolickiego Boga, a nie Marduka, Zeusa czy Latajacego Potwora Spaghetti? |
Cytuj:
Co z tego, że mam 16 lat? Po twoim stylu pisania mogę powiedzieć, że masz max 18, więc nie wiele więcej. A co do mojego avatara to nie ma on nic wspólnego z Hitlerem. |
Nie róbcie flame'u, bo ten temat nie dotyczy wiary w Boga, tylko dyskusji o homoseksualiźmie. Chlopaki, troche zboczyliście z toru.
|
Cytuj:
Cytuj:
2. Twoj avatar _jest_ podobny do Hitlera. 3. Niewiele pisze sie razem. Btw, ja doswiadczylem cudu, ktorego sprawca byl Marduk. Ale nic wiecej nie powiem, bo to zbyt prywatne sprawy jak dla mnie. Wracajac do tematu - podobno niechec do homo- bierze sie z negowania na sile (np. w strachu przed odtraceniem) wlasnego homoseksualizmu, ukrytego gdzies w podswiadomosci. Pod rozwage =) edit: @up: to sie nazywa offtopic, a nie flame. No ale ja juz wracam na wlasciwe tory. =) |
Cytuj:
Wieszok ma rację, nie ma co tutaj argumentować wiarą... A z resztą troche zboczyliśmy z kursu. Z niecierpliwością czekam na dalsze komentarze :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Jaki belkot? 3. Jaki obrazliwy? 4. Argumentow na co? Nie moja wina, ze nie potrafisz wylapac subtelnych aluzji dot. logiki toku rozumowania. edit: Jak chcesz to ciagnac, to zapraszam w bardziej adekwatne miejsce - w tym watku z mojej strony eot. |
Cytuj:
EOT? |
Nie zamierzam z wami dalej dyskutować. Myślę że kiedyś Bóg da wam o sobie znać, tylko może być już wtedy dla was za późno.
|
Cytuj:
Teraz juz autentycznie eot. =) |
@2x Up
Zostaniemy na wieki przekleci :/ Omfg. @Topic Ja do osob homoseksualnych nic nie mam :) Zaznaczylem 1 opcje. |
@Marsseel
1. Poluzuj poślady 2. Masz głupiego ava, jakieś emo, czy co? 3. Poluzuj poślady 4. Nie rozumiesz sarkazmu, twój problem 5. Poluzuj poślady 6. Wiem, jestem nieczułym draniem pisząc te rzeczy 7. Lubisz My Chemical Romance albo Bullet for my Valentine? Bo ja nie. Pozdro. @down Dostanę warna, ech... 1,3,5. Chyba właśnie musisz, bo masz nieźle spięte. 2. Czarne włosy przykrywające sporo twarzy i smutny wyraz twarzy. Jak to nie jest emo, to w moim avie jest krasnolud. 4. Niedopowiednio użyty - może. Ale celny. 6. Pachnie mi to prowokacją, a że warna nie chcę dostać, nie będę kontynyuował flame'u. Ech, to niepodobne do mnie. 7. Upewnić się nie zaszkodzi. |
Cytuj:
1. Nie muszę 2. To twoja interpretacja 3. Nie muszę 4. Rozumiem doskonale z tym że został on moim zdaniem co najmniej nieodpowiednio użyty 5. Nie muszę 6. Nie, jesteś co najwyżej żałosnym dzieciakiem, który chce być fajny 7. Nie przepadam, szczególnie za tymi pierwszymi, ale nie wiem co to ma do rzeczy. Cieszy mnie to, że również ich nie słuchasz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja Wam powiem (tak na zakończenie w dobrym guście), że w rzeczywistości cały świat wierzy (no chyba, że jest się ateistą) w jednego Boga, tylko inaczej się Go przedstawia i inaczej się do Niego modli. Oczywiście istnieją też wierzenia w jakieś bożki i inne małe krasnoludki, ale te wielkie religie są jeszcze bliżej, niż nam i im wszystkim się wydaje. Ot powinniśmy być jednością, a nie dzielić się i zwalczać nawzajem.
|
A wcześniej mieliśmy wielkie religie, które wyznawały w pizdu plus jeden bożków i wszyscy wokół się na*******ali o ziemie. Widzisz w tym jakąś zależność?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hetero - luz
bi - wśród dziewczyn mi odpowiada :s homo - liżące się dziewczyny wyglądają uroczo ;] wśród facetów bi lub homo wykluczone fuuuu ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
A mówiąc o poglądach homoseksualistów wiem, że są one różne, ale wątpię aby pokrywały się z ludźmi rzucającymi w nich kamieniami. |
Podaj 1 rozsadny argument dlaczego homoseksualista nie moze byc prawicowcem, nawet skrajnym ?
Najpierw jednak wyzbadz sie sklonnosci utozsamiania konserwatywnej prawicowosci z homofobia i chociazby antysemityzmem, oba te zjawiska sa jedynie dodatkiem, i to, nalezaloby podkreslic, dodatkiem do prawicowicowosci prymitywnej, a to w zwiazku z tym, ze rozsadnie myslacy czlowiek sam dojdzie do tego ze zarowno homofobia jak i antysemityzm nie maja racjonalnych podstaw. Innymi slowy oddziel skrajnych prawicowcow od bandy debili, ktorym z hasla "skrajna prawica" zostalo we lbach samo "skrajna". |
Cytuj:
@topic A niech sobie będą, byle z daleka ode mnie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |