![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A jeszcze niedawno wszyscy mówili, że nie jesteście w stanie żadnego battle wygrać a tu proszę.A w ogóle jeszcze parę openów i znów zaczniecie wygrywać we fragach.No chyba, że powtórzy się sytuacja i będziecie parę openów w plecy.
|
widze, ze heat sie wkoncu zgralo ;)
gl |
Cytuj:
|
Wystarczylo kilka openow na otsie i skutki widac :)
|
Do pieca Brazyliszki:]
|
Okmon dobrze wiesz że są podzielone zdania na ten temat... Niektórzy nawet praktykując "pvp" wiele wiele godzin nigdy go nie zmienią? Może to takie nawyki?
Serdecznie postrafiam <3 |
I can't believe my eyes :')
|
Cytuj:
|
Wezcie glupkow z siebie nie robcie ;P;P;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hahha tak LAti, ale to z twojego pro leadera wszyscy maja polewe xD Juz pomijajac rl stuff, ale tekst, ze posciaga wszystkie cheaty, i wyda cala rl kase jak bedzie trzeba, zeby wygrac tego wara hahha xDD
|
Takie pytanie. Czy to jest takie zajebiscie trudne trapnac majac 20+ ( chuj wie ilu) ludzi zucajacych m walle? Czy to musi byc odrazu bot? : O
|
Cytuj:
|
No co ty Xiro nie zdradzaj naszej taktyki!! Nie mow o tym ze na openie jest 10 osob ktore maja po 4mc i maja tylko Folow na siebie, a leader biega na waypointach po desercie i tylko wciska przycisk ktory aktywuje naszego magic wall skrypta po czym leader combo strzela z sd :D
|
Cytuj:
....ale przynajmniej prawie spadłem z krzesła ze śmiechu ;> |
Widać lubicie oszukiwać samych siebie ;] żyjecie w świecie fantazji ? jak dzieciaczki wypieracie, a przed długi czas testowaliście new bota na otsie, i to nie moje wyimaginowane pierdoły, żyjcie dalej w świecie fantazji.
|
Chyba jestem jedyny ktory niema bota :)
|
tak 10znakow?
a ty seq jestes glupi, tez mam bota, a uzywamy go na openach typu 'm wal script', combo bot? odkad zaczelismy wygrywac, nie ma combo bota, naprwade w chuju mam czy mi latimerid wierzysz, czy inny pajac z furory cos powie. poprostu was uswiadamiamy, ze tak nie jest, a to juz tylko wasza sprawa czy dalej bedziecie wypierac sie, ze padacie przez wlasna glupote/brak skilla, czy przez 'bota'. |
ema ema pozdro od siukasabry/ olika :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Scroopy Wiem sporo i nie gram na furorze już. |
Cytuj:
Smieszy mnie tylko jedna rzecz, jak wygrywacie (o ile bierzesz jakis udzial w ten wojnie) to nikt nie mowi ze uzywacie botów etc uwazacie (?) sie za bogów etc. A jak po dupie to boty :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. siema olik =) |
Cytuj:
Ale mu pojechałeś :OO "Targogupku" |
Cytuj:
Powiedział największy wojownik Titanii, który nie jest forumfighterem. |
# Vixip
# Dwaah # Theresa Richard # Coriic # Lexina Hood # Eroded Ero # Tama Zee # Semiix Has paid. |
Za co zaje*aliście Glorfina?
|
Orshabaal owned :D hail Heat ! =))
|
to jest 'orszibal' debilu -.-
|
Siemanko Siemanko xDDDDD
Co tam słychać ??:D Jakby się komuś nudziło to: Zapraszamy na server w csa 1.6 non steam: 89.149.197.193:27019 PW: ng xDDDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
edit już wiem.
|
massssakra, gdzie ten nasz koniec, lati?
|
ale kurwa ciesz sie póki możesz !!!!!!!!!!!!!! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |