![]() |
Cytuj:
|
lol
Myślę, że osoby te które napisały podania wiedzą co ich czeka jak zostaną wybrani :):D
|
Ale pewnie większość pisząc nie pomyślała o tym.
|
Cytuj:
Teraz mam nadzieję że podołam temu zadaniu. |
Gratuluje wszystkim :)
Mi sie niestety nieudalo :( |
drugi raz się nie udało:P
no ale do 3 razy sztuka, wiec czekam na nastepne przyjecia do suporta:) |
No i już mamy właściwie nowy support. Pisząc podanie wątpiłem, że zostanę przyjęty, no ale napisałem je mając nadzieję, że może jednak to właśnie ja zostanę wybrany. No i moje wątpliwości okazały się trafione :P Podanie nie zostało jeszcze odrzucone, ale wątpię, by spotkał mnie taki los jak Rybę (przyjęcie po kilku miesiącach). Życzę owocnej pracy wszystkim nowym supporterom i mam nadzieję, że braki opisów czarów w dziale magia zostaną szybko usupełnione, bo właśnie tym działem głównie chciałem się zająć pisząc podanie ;) A no jeszcze przydałoby się na Tibian Earth dodać dokładny resp barbarianów, bo ostatnio szukałem tego na stronce i nie znajdując nic poszedłem tam „na ślepo”… Cudem uszedłem z życiem po tym jak zostałem zablokowany :D No, ale dobra nie będę Was już teraz straszyć nadchodzącymi obowiązkami :P Dacie radę! :evul:
|
Gratuluję wybranym! Mam nadzieję, że dacie rade :)
W sumie moje podanie nie zostało odrzucone, ale przyjęty też nie zostałem, więc finału sam się mogę domyślić :p Zobaczymy, jak będzie pracował nowy team :cup: |
Moje podanie niby zostało w zawężonym kręgu, ale chyba na PMa nie mam co liczyć :)
|
Mam nadzieje, ze was nie zawiodę i decyzji nie pożałujecie =)
|
Gratuluję wszystkim jak i sobię.
Trzymam Kciuki za was. :) |
gratuluje wszystkim zycze udanej pracy ;]
|
Podania które nadal nie zostały definitywne odrzucone nadal mają szansę. Nawet po kilku miesiącach, o ile wyrazicie chęć do współpracy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dołącze się do spamu i gratuluję wszystkim wybranym i życzę owocnej pracy. |
@up
pocieszyłaś. Chcesz być w supporcie, a nie chce Ci się czytać dokładnie @temat Gratulacje wszystkim i Stonkowi też xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm.. Jeszcze mnie zastanawia jak w ogóle wyglądały podania tych, którzy zostali przyjęci. :P Gdyby ktoś kto dołączył do teamu miał kopię swojego podania i zechciałby mi je na PW wysłać byłbym bardzo wdzięczny :D Ofc z czystej ciekawości ;)
|
@Eragog
-konto od dawna (nie słyszałem by supportem zostal nowy użytkownik), -dobra znajomość angielskiego + może innych języków -powyżej 15 lat (czyli ustatkowany emocjonalnie, ale nie chce tu nikogo obrazić, a i są też wyjątki w regule, czyt. kompleksy itd), -w miare wysoko poziomowa postac, -ktoś mający więcej wolnego czasu (3h i więcej) by uaktualniać na bieżąco stronke, -znający html'a, CC+ czy jako to się tam nazywa (których ja niestety znajomością nie mogę się pochwalic :(), -wiedzący czego chce, -znany, -poprawny ortograficznie (choć o to łatwiej przy pomocy Mozilli, nie wiem jak innych przeglądarek :P) itp cechy charakteru i jego ogólnej działalności na forum, a czas pokaże kto z nich pisał prawdę, a kto chciał przez chwilę poczuć się fajny B) (i tu oddycham z ulgą, że nie zostałem wybrany, bo mogę się "pastwić" nad tymi którzy będa musieli dźwigać tą odpowiedzialność :D), ale i tak gratuluję tym którzy zostali słusznie wybrani ;] |
Postanowiłem że pooglądam sobie te podania i z dumą stwierdzam że na siódmej stronie znalazłem moje własne (nie zostało odrzucone ;]) więc pozostaje czekać kilka miesięcy z nadzieją że zwolnią się jakieś miejsca.
Ale mnie pocieszający jest fakt że takich jak ja jest wielu... A co do spamowania to dodam że gratuluję wszystkim wybrany, szacunek. |
Cytuj:
2- nie trzeba mieć baaardzo dużo wolnego czasu, godzinka dziennie wystarczy; 3- po co niby wysokolevelova postać? Tu się liczy doświadczenie a nie lvl; 4- czemu musi być znany ? to nie ma nic do rzeczy. |
Cóż..Możę kiedyś się udaa ; D..
Ogólnie Gratuluję i życzę Powodzenia..Mam nadzieję,że wykonacie kawał dobrej roboty..; * |
Cytuj:
2.Fakt godzina wystarczy 3.ok, ale tibia jest duża, gdyby support składał się z samych 50 lvli, kto aktualizowałby looty lepszych potworów, questów, nowych terenów np na Tibia Earth, czy nanosił ewentualne poprawki co do respów. Nie mam nic do supporterów z niższymi levelami, ale wysoko poziomowcy są bardzo potrzebni, gdyż oni mogą zwiedzić więcej i dowiedzieć się wiecej. 4.Ktoś wyżej napisał, że dobry supporter powinien być dość znany, bo dzięki temu więcej ludzi mu zaufa, oczywiście znany w dobrym tego słowa znaczeniu ;) |
Czekać rok aż ktoś zrezygnuje i przystąpić do suportu jako wyrzutek - szczęściarz? No nie bardzo ;)
Mam pytanie... Czyli jeżeli moje podanie nadal jest na stronie tzn., że zostanie odrzucone lub zaakceptowane, czy będzie czekało aż ktoś zrezygnuje ? >> Łatwo sprawdzić kogo przyjęli, trzeba mieć spryt ;] Osoby przyjętęte (Stan na 15/03/2008 21:37): Avallach Stonek Slythia Ma'tys neopostman Fureyka Gelt Yossarian Wolf Yoh92 Aldruhn of Aldora Aerie Azaeulus Verte ProCZOP Ojciec Dyrektor Aroonia Hansu AdAmSiK BresW Bloodmoon Juhhhhy Emekah HubertPol Snagoth Efax Azenus Damroky Fred Druid of Pacera Eluthiel_Tinuviel kani_mani Safe Botrex Lezro Miłosz Kojotes |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Ta wiadomość została usunięta przez Atimcia. Powód: przyjęty" "Ta wiadomość została usunięta przez Shinjix. Powód: Odrzucone" |
dziwie się tylko, że nie przyjęli odrazu ravena :P takie moje małe spostrzeżenie :D
|
Cytuj:
Robi się tu OffTopic ;/ |
no właśnie wszystko z nim ok dlatego sie dziwie :P doświadczony użytkownik proponujący swoją pomoc a oni go "na lodzie zostawili" xD
nie offtopic bo wkoncu gdzie jak nie tu można komentować wybory, to nie temat do samych gratulacji, ale też do wyrażania opinii o nowych supporterachB) |
A ja mam właśnie pytanie, co z tymi podaniami co nie zostały ani zaakceptowane ani odrzucone? W takiej właśnie mam swoje i mnie to ciekawi :P.
@edit Aff dziwne bo nie widziałem tego, ale dzięki. |
Cytuj:
|
@up:
Cytuj:
|
Później przyjęci - support drugiej kategorii? :confused:
Tak czy inaczej pewnie większość (w tym ja) by się na takie coś zgodziła. :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Apropo tego nawału =D. To w sumie go nie bo nowy support wziął się ostro do roboty i już nawet nie ma co robić =\.
|
@UP
Wątpię żeby to trwało długo. No chyba, że rzeczywiście już zrobiliście wszystko co się da i wszystkie informacje na stronie są uzupełnione, to będziecie musieli czekać do kolejnego update Tibii. Informacje o wszystkim co nowe w grze będą musiały się szybko znaleźć na stronie (nim znajdą się one u konkurencji). ;) A jeżeli teraz się nudzicie to wymyślcie coś nowego, co by uatrakcyjniło stronkę, coś czego nie ma jeszcze nigdzie indziej!... No, ale co, to nie wiem :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |