![]() |
poradnik niezly, nie zgodze sie jedynie co do tego ze warto na 8 lvlu wbijac np. 80 dista; moim zdaniem jest to blad, bo majac te 80 dista wiadomo chodzimy na lepsze moby, z ktorymi nawet przy niezlych umiejetnosciach, ograniu mozemy sobie nie poradzic, ktos nas trapnie, dostaniemy mass kicka, freeza i nie bedzie co po nas zbierac, i tak po paru zgonach z 80 zrobi sie 70.
|
Świetny poradnik, jednak zgadzam się z panem @up, że dyst 80 nie jest potrzebny na 8 lvlu, no ale cóż każdy gra tak jak mu się podoba.Dla mnie przykładowo skillowanie jest nudne.No i pomijając nudę skillowania na 8 lvlu raczej trudno o tyle kasy na kamienie (chyba że ktoś zbiera).:)
Pozdro |
dzięki za pomoc
|
Jak ktoś ma czas i chęci to takie skile są doskonałym wyjściem bo żałosne jest jak patrzyłem na 20 + palki które crypta zabić nie mogły..
pozdrawiam escoo aka. geero |
Elo mam pytanie czy na 12 lvl skile 49/40 są dobre?
|
Cytuj:
pzdr |
Pytanie
Siema. Mam pytanie ale nie wiem gdzie je umiescic wiec pytam na komentarzach. a wiec duzo teraz czytalem poradnikow kazdy jest inaczej napisany, ale uwage glownie zwracalem na tych lepszych. Posiadam 49palla na harmoni (swiat non-pvp dla tych co lubia komentowac nie doczytujac do konca), aktualnie jest rok szkolny i mam kare za oceny wiec jak wejde to do 1h dziennie [od mojego powrotu ze szkoly do powrotu rodzicow z pracy] i jak bede expil na dragach i rodzice wejda to daje exita wiec automatycznie padam... wiec chce skilowac moja postac ma 12mlvl i skille 73/54 chce dobic 50lvl i skilowac dopuki nie dobije 15mlvl. czy to dobry pomysl???? czy lepiej afkowac w depo i nic nie robic? wiem ze to zajmie mi duzo czasu no ale mam czas do wakacji xD w jednym z poradnikow napisane bylo ze na 30lvl wbic 15mlvl moim zdaniem jak i innych jest to kompletnym debilizmem na 50lvl tez nie tak latwo ale mimo to chce podjac wyzwanie ;P a na tym poradniku przeczytalem ze na 8lvl gosciu wbil 80/68. nie prosze o krytyke ani o wyrozumialosc ale o RADE DOSWIADCZONYCH GRACZY, jak cos to pisac PM. z gory dziekuje i przepraszam za ortografie ;) jak ktos bedzie chcial to mu wytlumacze moje bledy ortograficzne :P
|
Skille lecą ale nie da się miec 8 levelu i skille 80 bo level sam się wbija :p
|
Brawo! Jest to najlepszy poradnik dla palladyna jaki widziałem! widać, że się postarałeś.
Cytuj:
|
Ja skillowalem na trollach > rotach > carrion worm > teraz na cyclopach...
i mam juz 26 lvl. Samo z siebie wychodzi xD Wale z kamieni tylko i dobijam juz do 80 dista i 60 shielda... a pozniej tylko przyjemny exp. pozdrawiam |
Dzisiaj wbije 60 dista jak dobrze pójdzie. Kamyki drogie i ciężko kupic na początku
|
mam pytanie, jak już wbije te 70 czy 80 skilla to z czym mam chodzic??
|
Ze spearami.
|
Bardzo fajny poradnik ::]
|
Dzięki za komentarze te pozytywne i te mniej...
za niedługo będzie mały update poradnika. Pozdrawiam Escoo aka Geero @Edit Pisząc komentarz który ma mi pomóc w udoskonaleniu poradnika uzasadnij. Bo samo słaby poradnik nic nie znaczy i nie wnosi do tematu. Pozdrawiam Escoo |
Ciekawe co będzie w update :p może zrobisz jak zarabiac kase i jak oplcalne są expowiska 8o
|
Poradnik nie najlepszy ;/ ale jeszcze ujdzie. Z tym eq trochę zwaliłeś. A reszta ujdzie :D
|
Nie wiem co to za przyjemnosc grac wedlug poradnika 8o jesli nie umiesz sobie poradzic w tej grze to widac tibia cie przerosla ;(
|
@up
Czyta sie kilka poradników i wyciąga swoją strategie... od Ciebie zależy jak bedziesz gral a nie od poradnika. @temat Uważam, że poradnik jest słaby. Mimo wszystko jakby zrobiony pod stara Tibie. Trza zrobić jakiś nowy. Brakuje dobrych poradników dla palli. |
nawet
Całkiem nieźle sprubuje swoich sił jako palladyn i mam zamiar odnieść sukces!:cup:
|
Mój palek wymiata na 20lvl ubilem draga solo i bez zadnych potów :P
|
Poradnik
Musialeś sie duzo napracowac nad tym poradnikiem daje ci 10/10 :P
Bardzo dobry poradnik:D;) |
Cytuj:
Ja solo ubilem na 13 lvl. I od tamtej pory chodze tylko na dragi. Zero waste... zawsze coś wpada. |
Witam
Ja przybrałem trochę inną taktykę...mam Paladyna na świecie Nerana 25 lvl skille 73/61 i skillujac expie przy okazji...ty specjalnie się uprałeś żeby na 8 lvl mieć 80 dista ;] Dobra, tyle tego. Teraz moje uwagi na temat poradnika. Ogólnie mówiąc poradnik dość dobry, jedynymi wadami jakie zauważyłem są np gdy opisujesz Thais- White Flower Temple to te screeny ledwo idzie odczytać do jest napisane tym czerwonym kolorem. Popraw screeny jak możesz. Kolejną rzeczą którą można poprawić mhmmm mógłbyś bardziej opisać te miejscówki do expa ;] tak szybko myk myk to zrobiłeś. |
Wbicie na początek skilli 80/60+ uważam za najlepsze rozwiązanie.
Owszem kiedy ktos nie ma na poczatku kasy jest to trudne i żmudne. Jednak jeśli ktos ma duzo kasy na kamienie, ma kumpla monka lub moze go kupic, to jest tylko kwestia dużej ilości czasu spedzonej na skillowaniu. Ale za to pozniej expi sie na wszystkim na czym sie chce... no moze nie do konca... ale rozwoj postaci jest duzo szybszy i lepszy. Lvle wpadaja jeden za drugim. Gra jest przyjemna. I liczymy tylko kase, expa i sprawdzamy jaki by tu nowy eq kupic. |
Cytuj:
Poradnik świetny |
będzie update? chodzi głównie o exp dla pacc
|
Przydało by się uptade poradnika, expowiska zarówno facc jak i pacc ...
Ogólnie poradnik dobry, podoba mi się. Jest trochę niedociągłości i bałaganu jeśli chodzi o grafikę, ale nie są to wielkie wady. Dodaj jeszcze trochę expowisk facc (choćby hellgate, isle of kingdoms), trochę na pacc (tu się nie znam, ale jest ich na pewno o wiele więcej niż tu wymienionych), opisz dokładniej te większe i rozbuduj dział magii. I będzie gitez ;) Cytuj:
|
taaaa bo mi sie chce oczy slepic przez iles tam godzin zeby wbic 80 dista?
|
Cytuj:
@topic Jak już mówiłem tu, i autorowi na priv, ciekawy poradnik ale nadal są braki i błędy ;) |
Befsztyk - równie dobrze można powiedzieć "po co mam expić i ślepić żeby wbić któryś tam lvl?"
|
napisałeś ze na 40 lvl mozna isc na hero solo z "dobrymi skilami"
mozesz mnie oświecić; jakie to są "dobre skile" |
Poradnik dobry ale chyba przesadziłeś z tymi skillami :/.
Myślę ze skille 40/30 na 8 lvl wystarczą ;). Reszta spoko 9/10 |
bardzo dobry poradnik, oby wiecej takich 10/10
|
Drogi Escoo , Gratuluję Ci szczerze poradnika , zawiera kilka bardzo dobrych informacji dla początkujących graczy , Ja jednak osobiście sądzę , iż lepiej jest wbić skille 65/50 . Dalej przecież się same wbiją , a nikt na 8 poziomie nie idzie na dragi =) . Mogłbyś dodać więcej miejsc do huntów , oraz opisać Yalahari , bo sądze że może to być bardzo dobre miejsce dla palladynów . Pozdrawiam
|
Hmm dobra robota..; )
|
Moze jakis poradnik dla knighta,albo niech ktos wklei jak dojsc do larva caves
|
Szybkie zbieranie kasy
Sluhaj czytalem poradnik 3 razy ale nadal nie wiem jak szybko zdobic kase 18 lvlem pallem plss odp
|
A tam,co ja się będę za przeproszeniem, opierd****, "NAJS".
|
Ładny, przejrzysty poradnik .. jeden z lepszych na tym forum..
Naprawdę pozytywnie. Grałem paladynem, teraz gram knightem i często chciałbym na niego wrócić ale pozostaje przy knightcie. ;];]] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |