![]() |
Cytuj:
@Xarupi Pisales ze o ironii dowiedziales sie w szkole, dlaczego wiec cala definicja zywcem zerżnieta z Wikipedii? |
Cytuj:
brak argumentów rodzi agresje ;< a co do frajera to ja sie w huja zrobic nie dalem z charem ;D tylko ty co do lizania dupska znam dempaha od 30 lvla i nie tylko z xereny :) co do zartu to napisalem wyzej nie denerwuj sie tak Krzychu bo ci żyłka peknie ;< to tylko gra o czym sam nie raz wspominałes :( ale tak to jest jak sie pisze pod publike a rzeczywistosc jest całkiem inna ;< |
Czego nikt nie skomentuje "PG" Gnistarna?
|
Cytuj:
|
Tak, szkoda tylko ze to wcale nie jest nowy owner. Po co kity wciskasz
|
@gnistarn
niewydaje mi się, gdyby był to nowy owner napewno by został wyżucony z mentosków |
Cytuj:
Nie wyrzucili go bo mozliwe jest ze Hampish to po jakies czesci rl Gnistarn'a a on sprzedal chara znowu jakiemus rl'owi. Z reszta nie interesuje mnie ze jakis typek polecial 5 lvl'i na stalker'ze. |
Cytuj:
btw. http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2100761 żal? |
Jak ja lubie to pierdzenie na tym znubionym forum...
@ Mispex, miłego expa życze. A co do twojego tutaj wypisywania co ty nie zrobiles, jedyne co ja pamietam we wczesniejszych wojnach to spiewanie przez ciebie hymnu polski po pijanemu ;)... @ Mogash, SCHOWAJ SIE tylko to Ci doradze, ty jestes prawdziwym bekasem, pewnie go nawet nie znasz a wypisujesz co on robil. Mówił takie same bzdury jak ty piszesz, co z tego ile fragów złapałeś? Frag o niczym nie swiadczy, poprostu sie kompromitujesz wyliczając je. A co do dempaha, to mu nawet do pięt nie dorównujesz... Jego jedyna wada to to że nie dba o chary którymi walczy, ale najpierw musiał se wyrobic reputacje, żeby któs mu te passy podał. A ty? Ty masz reptuacje zwykłego polaczka, nic więcej. @ Kavare, Mam kase, pisz na gg :)) @ Bonczek, możesz spokojnie żyć bez tibii :* Nic się tu nie powinno wydarzyc przez jakis czas. (czekam na spam czego to ja nie zrobiłem) |
Cytuj:
|
A no po formacie nie mam twojego gadu* Igor ;PPPPP
|
No i chuj ze sie wyplacil? Teraz sobie przynajmniej poexpi, skoro i tak nie ma z kim walczyc. Ja nie wiem czemu wy macie pretensje do tych ktorzy sie wyplacaja, ich wybor.
|
Pierdolcie tibie tyle wam powiem szkoda czasu:)
|
@up
Masz racje, pojebana gra;] szkoda tylko że polacy przegrali wojne , bo mam tu kilku rl'ow którzy grają na tym servie. Lepiej pona*******ac w Cs'a! <3 |
Counetr strike 1.6 ROX :D >>>> TIBIA SUXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!
|
Cytuj:
co do splacenie gowno wiesz to zamknij morde tyl w tym temacie:) |
A kto to śpiewał? :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Noi Momento dalej rządzi serverem.. ;/ nic nie piszecie nawet :P
|
SMK a tak btw to kto ty z xereny ???:) No ale jezeli grasz jeszcze na xerenie to nie musisz pisac bo moze cie "dednac" Urza Kosior Wander 8o
|
Nie zabije mnie raczej , bo nie gram już w tą zjebaną grę.. Grałem dawniej tutaj z moimi rl'ami ;**
|
ale ja cie ogikocham kurwa ja pierdole jest ajt buehehe;dd;d;;p moderna jutro:):)
|
Bartek <3
Bawimy dzisiaj uhehudheuhde ;d;d |
opss ciiiii:))
|
ale cisza......
|
Zieeeeeeeeew :o
|
elo elo rapy nygusy yo rap Pasior jest master pk !!!!!!!!!!!!!!!
|
Urza wybral Memento.. to wszystko.
Mispex splacil sie bo jebane polaczki sprzedaly jego nowego chara. Jeszcze jakies problemy? ;s |
Cytuj:
|
nie wiem kto dokladnie go sprzedal.. przydaloby sie o to jego zapytac ;p
|
Cytuj:
Czekamy co nam powiesz... o ile chcesz o tym gadac. |
szczerze? chuj wi xd
|
Cytuj:
MispEX <3 SzkRamer <3 a tak pozatym to... (powstrzymałem sie ;d) |
Jak masz cos mowic to mow a jak nie? TO ZAMKNIJ PIZZDE.
|
Urza wybral Memento.. to wszystko
Z tego co mi wiadomo to urza ma nowego ownera ze swe
|
Z tego co wiem to sie mylisz :p
@DarkRimmer Kolejny 10-cio letni dzieciak? Jesli kogos tu nie chcemy to właśnie ciebie. Bolt <3 (bede mial sprawe do Ciebie ;d) |
Skramer, ty idioto, nawet nie wiesz z kim rozmawiasz. A lat to ja mam wiecej niz ty ale nie widze w tym niczego waznego. A zachowanie typu: "ja fiem ale nie pofiem ;<" samo prosi sie o krytyke.
|
Cytuj:
no jasne wezme i powiem na forum zeby nooby dwa dni nie mogly spac chcialem sie powstrzymac ale mnie zmusiłes Chuj cie to obchodzi tak wogóle lol nic mnie kurwa tak nie denerwuje jak te jebane nolifery z forum co tylko ploty roznosza polaczki! _/ a ty tupiesz nózkami bo tak bardzo chcesz wiedziec Bozdro! edit: no i wlasnie dzieki takim ludzią powstaja teorie ze urza ma nowego ownera ze swe XDDD bo jest w memento a ty nie? |
Bolt uwazaj bo nie wiesz z kim rozmawiasz.. on Cie zniszczy xddd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |