![]() |
Dasha glebaaa hahahah w 3 sorców : d
|
Cytuj:
|
boty,mass sharing...leczenie potionami,smutne ogólnie.Nie ma miejsca w tej tibi dla lamusiniego:(
Ogolnie powiem wprost do wszystkich,popatrzcie na siebie to tylko gra,powinno się grać żeby pokazać swoje umiejetności,3/4 z Was wybotowala postacie,teraz wojna,bez skrupółów każdy jest gotowy pobanowac swoich kumpli(w przeciwnej gildi czy nie,niektórzy tu gramy po 3 lata).Cala ta wojna sharowanie z jakimis lapsami z innego servera,sami grac nie umiecie?a co Oni takie pvp?to tez bot. Elf bot to ogólnie przegięcie i nie pochwalam tego w ogole,i co z tego ze dzieki temu wygramy. Smutne dla mnie to wszystko ale itak nie gram i raczej nie zamierzam.Wkońcu z tego wyrosłem,mimo to nędza,rozpacz... |
zamknij sie i graj
@temat wojna trwa |
@up macie asfalt juz?
Cytuj:
bo narazie mam jakas dziwne mniemanie o tobie ze jestes acc buyerem s; chociaz ;S JS |
ehe do szkoly moze
wojna trwa nadal |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no name'owcy i napinacze to też ścierwa
|
Cytuj:
Wojna trwa i tak sobie idzie :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Guys jak matura?, hujowy temat z lalki :| Dzisiaj Padł Leon wojna trwa :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wojna nietrwa sorry ze spam ,ale to forum jest pro fajne i nie moge dac normalnie i 5 razy dusze zapisz zapisz ;s |
Cytuj:
Strzelaj dalej moze kiedys trafisz;] |
Clapek , Mieszko miech , Shavenis? pul na pul i telefon do pszyjaciela..
|
Cytuj:
@Wojna trwa |
Tata?wojna trwa
|
Napewno ty to Shavenis albo Divox'roy albo kto inny tylko boisz sie podac nicku postaci bo za bardzo sie osmieszyles? aff ^.-
Pozdro |
WIem ze stare http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2115043 ale pamietajcie sharowanie to zlo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
te specjalnie se chara na rooku zalozyles jeszcze nie lognales w ogole i ze masz nick a pfff mi idz stad shavenisie jeden
|
to forum to dno i dwa metry mulu...
wojna trwa |
ta dokladnie,niemozna nawet nic napisac bo zara sie lapie jakiegos bana;)
|
|
Cytuj:
YAyayayayayyaye coco jumbo yayayayyayye Pro mgk pro |
Cytuj:
@wojna... Zadyma na maxa ;);););););) |
hahaha, maly gruby knight pokazal klase:)
czyzby kick? |
Hehe dobre :p:p:p
|
koszyk masz moze w wersji cam lub rec :-)?
wojna trwa. edit@ co to za 'filmobajka' z poczatku filmu ? :D z checia bym se sciagnal kilka odcinków z gory thx :* |
Mam, ale nie dam.
@UP Final Fantasy VII- Advent.Children |
oj daj film na prv mozesz dac linka, nie udostepnie nikomu :P obejrze se tylko ;]:baby::baby:
|
Cytuj:
|
Czyzby IT wygralo pierwszy open z hiberna ? Z tego co wiem jakis Tom padl na polo gdy liderowal a potem to juz zal.rus byl no i jest do teraz
|
Cytuj:
|
12-9?
:] i kto teraz s*******a i stackuje |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. gratz opena |
Powiem ze ładnie bylo ;)
Szkoda ze jak padl Mozani to rozproszyliscie sie w 10 sec :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |