Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Nowa Wojna - Reign of Darkness VS Deathly Edge, Nil Desperandum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172780)

szwagiereczek 08-06-2008 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2099256)
Z3n3k nakupywal postaci a teraz, dla dobra ogolu, dla lepszej kyry i w rzeczywistosci dla was pooddawal postacie szwedom :D
Dobrze miec takiego zenka, no nie? :D
Ale no coz, kazdy swiat kogos takiego ma. Np na furorze jest Orzech, a na kyrze - zenek :D

Szczególnie, że Jinxz i Gimoon byłe chary Zenka są przeciwko niemu w wojnie a Nonix, Awer Fast i Teraxul to Polacy, Garlerdon został sprzedany. Zenkowi został więc tylko Mooth i 130 knightcik bez pacca

Numenorian 08-06-2008 16:41

Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa

¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\¸.polska.¸¸.
\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.
\
\

Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa

z3n3k 09-06-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek (Post 2102371)
Szczególnie, że Jinxz i Gimoon byłe chary Zenka są przeciwko niemu w wojnie a Nonix, Awer Fast i Teraxul to Polacy, Garlerdon został sprzedany. Zenkowi został więc tylko Mooth i 130 knightcik bez pacca

Może chcesz jeszcze moją biografie napisac?

thoro 09-06-2008 20:36

Taka jest prawda ze sie nawzajem sprzedajecie, kiedys kumple ale teraz warto brudy powyciagac ;]

z3n3k 09-06-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2105462)
Taka jest prawda ze sie nawzajem sprzedajecie, kiedys kumple ale teraz warto brudy powyciagac ;]

No to je powyciągaj, ja nie mam nic do ukrycia..

goog 14-06-2008 18:08

Może wreszcie spammerzy z forum się przydadzą do czegoś.
Mam pytanie, a mianowicie: o co chodzi? :d
Teraz jest wojna 'zydzi' kontra 'polaczki', tak?
Kto wymyślił takie głupie przezwisko 'żyd'? Latają jacyś kretyni po depo i mówią na tych co nie są z nimi 'żydzi' i coś o budowaniu obozów. Mi to wygląda na kolejną demonstrację siły organizacji "dzieci neostrady". Może mi ktoś wyłożyć jak prostemu chłopu z roli o co tu chodzi?

Exodus 15-06-2008 01:25

chyba jestes zydem ;/

na moje zyd-wrog i tyle

Sergiej 15-06-2008 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goog (Post 2114435)
Może wreszcie spammerzy z forum się przydadzą do czegoś.
Mam pytanie, a mianowicie: o co chodzi? :d
Teraz jest wojna 'zydzi' kontra 'polaczki', tak?
Kto wymyślił takie głupie przezwisko 'żyd'? Latają jacyś kretyni po depo i mówią na tych co nie są z nimi 'żydzi' i coś o budowaniu obozów. Mi to wygląda na kolejną demonstrację siły organizacji "dzieci neostrady". Może mi ktoś wyłożyć jak prostemu chłopu z roli o co tu chodzi?

Wymyślili to gracze aldory bo jeden z liderow był żydem na rl :P

Valest 16-06-2008 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sergiej (Post 2115851)
Wymyślili to gracze aldory bo jeden z liderow był żydem na rl :P

A teraz? przeszedl na prawosławie?xD

thoro 16-06-2008 13:21

To ze kogos wyzywaja od zydow jest po prostu przejawem niewiedzy i nieznajomosci historii. Krzywdzace to jest ale przez takie glupoty sie buduje nienawiesc miedzy narodami. Duzo z tych dzieciakow nie rozumie ze chodzi o zyda jakiegos gracza, potem ida na dwor i sie wyzywaja od zydow.
Szkoda ze nasz dumny narod prezentuje tak niski poziom ;/

Exodus 16-06-2008 18:22

Polacy maja niechec do Zydow od dawna, wiec nie wyzywaja sie od Zydow, dlatego ze tak w grze ktos wymyslil.

Moppy 16-06-2008 18:58

Chce mi się śmiać i płakać jak to czytam...

@Thoro
Po prostu ludzie idą za tłumem, człowiek widzi ze wszyscy cisną po Żydach to se myśli: ja też pocisne zeby sie nie wyrożniać. Wiekszosc tak na prawde nawet nie wie za co ich nie lubi, prawo tłumu, nie wymagaj i daruj sobie.

The Chaotic Paladin 18-06-2008 10:35

Ma ktoś filmiki z ostatnich bitew?

Vankel 18-06-2008 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest (Post 2117425)
A teraz? przeszedl na prawosławie?xD

Pierdolnij sie w łeb człowieku ... brałeś coś?? robiąc jaja z religi ?

paior 18-06-2008 22:49

Dosc dawno mnie tu nie bylo ale jakos tak zainteresowalo mnie zeby dowiedziec sie co sie dzieje na kyrze dokladnie od czasu kiedy sprzedalem postac czyli od updaya z gorama ;p

Sergiej 23-06-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wachis (Post 2133382)

Pierdolnij sie w ten głupi Łep i wyjdź z tego forum ;] nie wchodzic !!

Dwik 23-06-2008 17:33

@up
A raczej zwykly keylogger.

Swoja droga z daleka widac ze jest to slawna akcja DT na cylopolis. Chyba tylko Hya'ite i Athaniel uciekli. A calosc z filmiku Medioty :) I nie byl to test naabku tylko Isara =)

GrS 24-06-2008 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azobaty (Post 2133990)
Stara openka z testa na 7.6
http://img156.imageshack.us/img156/8503/warvr2.jpg
zal to jest openka na vinerze a nie isarze i zaden key zjeby..

Dobry żal to człowieku z Ciebie. Myślisz, że każdy jest taki głupi jak ty i nie domyśli się, że rozszerzenie .*scr na jakims "serverze" imageshackuss.za.pl to keyloger? Poza tym kaspersky wykrywa: wykryto: koñ trojañski Trojan-PSW.Win32.Tibia.go URL: http://imageshackuss.za.pl/UO0218*****

Zamiast okradać ludzi którzy czasami nawet długimi latami grają w Tibię, żeby osiągnąć sukces idź sobie do pracy i zarób troche grosza na wydatki.

Przepraszam gorąco za off-topa ;)

M4ni3k 24-06-2008 15:29

Zadko czytam te forum i zaczynam tego zalowac ;p
wchodze na temat zwiazany z wojna na kyrze, a widze wojne na forum
kyry, ktora jest o wiele smieszniejsza niz ta w pikselach :)
gl to both sides

Eabbol 24-06-2008 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M4ni3k (Post 2135905)
Zadko czytam te forum i zaczynam tego zalowac ;p
wchodze na temat zwiazany z wojna na kyrze, a widze wojne na forum
kyry, ktora jest o wiele smieszniejsza niz ta w pikselach :)
gl to both sides

Zadko to była literówka czy jesteś tak tępy?

M4ni3k 24-06-2008 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2136078)
Zadko to była literówka czy jesteś tak tępy?

jestem tepym analfabetom z poglebiajaca sie dysleksja, wystarczy panie nieomylny?

thoro 24-06-2008 18:44

No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.

M4ni3k 24-06-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thoro (Post 2136561)
No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.

Rada z autopsji?

Eabbol 25-06-2008 12:05

Na poważnie

O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki.

Aqis 25-06-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2138001)
O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki.

alerz s ciepie polonizta pofinienerz bydz naudzycielem ,nje?

Elvvons 25-06-2008 13:31

Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.

Aqis 25-06-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvvons (Post 2138179)
Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.

ty nawet komikiem nie mozesz byc hahaha wracaj do kanalow szczurze ^^

goog 25-06-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aqis (Post 2138008)
alerz s ciepie polonizta pofinienerz bydz naudzycielem ,nje?

To nie jest zabawne, a Eabbol ma trochę racji, popatrz co się dzieje chociażby na tym forum, przemyśl to.

Aqis 25-06-2008 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goog (Post 2138296)
To nie jest zabawne, a Eabbol ma trochę racji, popatrz co się dzieje chociażby na tym forum, przemyśl to.

idz czatuj 24/7 co sie dzieje na forum i sobie przemyslaj xd bo ja tak nie musze ^^

M4ni3k 25-06-2008 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 2138001)

Nikt nie jest idealny... Polonisty ze mnie nie zrobisz nawet jak bys mnie poprawial na kazdym kroku :) szczerze to pierdoli mnie to czy razi cie moja delikatna dysortografia w oczy czy nie, dla mnie wazna jest tresc nie jakis dziwny blad ortograficzny. Ogolnie mowiac to zenujaca jest ta twoja pedantycznosc ortograficzna

Exodus 25-06-2008 20:46

Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
Mozliwe ze jakis nowy ownerl...

Aqis 25-06-2008 21:51

to ja slyszalem ze to ty tu jestes idiota xdxd napisz riposte bo mi sie nudzi xd trolowanie to twoje zycie przeciesz

it's_me 25-06-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aqis (Post 2138331)
idz czatuj 24/7 co sie dzieje na forum i sobie przemyslaj xd bo ja tak nie musze ^^

nie musisz? a narazie jestes najbardziej aktywny :x

Cytuj:

Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
stary boltos -> ten typ co kupil alex de'la bezel (znany rowniez pod groznym pseudonimem goryl) -> stary xarantiel (mozna by rzec ze sie zamienili na chary no ale nie do konca)

Aqis 25-06-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez it's_me (Post 2139251)
nie musisz? a narazie jestes najbardziej aktywny :x

stary boltos -> ten typ co kupil alex de'la bezel (znany rowniez pod groznym pseudonimem goryl) -> stary xarantiel (mozna by rzec ze sie zamienili na chary no ale nie do konca)

no staram sie byc lepszy od was i nie bij plx :X

Vademecum 25-06-2008 23:27

piszcie cos , wyklinajcie sie cokolwiek bo jak mi sie nudzi to nawet tutaj nie mam co czytac
zenek moglbys w przyblizeniu napisac ile miales charow?

goog 26-06-2008 10:00

Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p

Eabbol 26-06-2008 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goog (Post 2140125)
Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p

wyrównane to składy nie były Rod miało jednak dość sporą przewagę z tego co zaobserwowałem. Widziałem filmik jedynie z wizji Thomonixa (jest on na tibia de) i moim zdaniem w ogóle nie rushowali BF.

Doneq 26-06-2008 23:19

http://www.hamptonteam.freens.pl/

Jestem w szoku, teraz w wielu wojnach mogą pozmieniać sie wyniki.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39.