![]() |
Cytuj:
|
Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa
¸.¤*¨¨*¤.¸¸. \¸.¤*¨¨*¤.¸¸. \¸.polska.¸¸. \¸.¤*¨¨*¤.¸¸. \ \ Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa Polskaa |
Cytuj:
|
Taka jest prawda ze sie nawzajem sprzedajecie, kiedys kumple ale teraz warto brudy powyciagac ;]
|
Cytuj:
|
Może wreszcie spammerzy z forum się przydadzą do czegoś.
Mam pytanie, a mianowicie: o co chodzi? :d Teraz jest wojna 'zydzi' kontra 'polaczki', tak? Kto wymyślił takie głupie przezwisko 'żyd'? Latają jacyś kretyni po depo i mówią na tych co nie są z nimi 'żydzi' i coś o budowaniu obozów. Mi to wygląda na kolejną demonstrację siły organizacji "dzieci neostrady". Może mi ktoś wyłożyć jak prostemu chłopu z roli o co tu chodzi? |
chyba jestes zydem ;/
na moje zyd-wrog i tyle |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To ze kogos wyzywaja od zydow jest po prostu przejawem niewiedzy i nieznajomosci historii. Krzywdzace to jest ale przez takie glupoty sie buduje nienawiesc miedzy narodami. Duzo z tych dzieciakow nie rozumie ze chodzi o zyda jakiegos gracza, potem ida na dwor i sie wyzywaja od zydow.
Szkoda ze nasz dumny narod prezentuje tak niski poziom ;/ |
Polacy maja niechec do Zydow od dawna, wiec nie wyzywaja sie od Zydow, dlatego ze tak w grze ktos wymyslil.
|
Chce mi się śmiać i płakać jak to czytam...
@Thoro Po prostu ludzie idą za tłumem, człowiek widzi ze wszyscy cisną po Żydach to se myśli: ja też pocisne zeby sie nie wyrożniać. Wiekszosc tak na prawde nawet nie wie za co ich nie lubi, prawo tłumu, nie wymagaj i daruj sobie. |
Ma ktoś filmiki z ostatnich bitew?
|
Cytuj:
|
Dosc dawno mnie tu nie bylo ale jakos tak zainteresowalo mnie zeby dowiedziec sie co sie dzieje na kyrze dokladnie od czasu kiedy sprzedalem postac czyli od updaya z gorama ;p
|
Cytuj:
|
@up
A raczej zwykly keylogger. Swoja droga z daleka widac ze jest to slawna akcja DT na cylopolis. Chyba tylko Hya'ite i Athaniel uciekli. A calosc z filmiku Medioty :) I nie byl to test naabku tylko Isara =) |
Cytuj:
Zamiast okradać ludzi którzy czasami nawet długimi latami grają w Tibię, żeby osiągnąć sukces idź sobie do pracy i zarób troche grosza na wydatki. Przepraszam gorąco za off-topa ;) |
Zadko czytam te forum i zaczynam tego zalowac ;p
wchodze na temat zwiazany z wojna na kyrze, a widze wojne na forum kyry, ktora jest o wiele smieszniejsza niz ta w pikselach :) gl to both sides |
Cytuj:
Zadko to była literówka czy jesteś tak tępy? |
Cytuj:
|
No to sobie sprawdzaj posty w Wordzie skoro masz dysmozgowia.
|
Cytuj:
|
Na poważnie
O ile się nie myle to jesteś tegorocznym maturzystą, wiec nie spodziewałem się po kimś takim błędu w wyrazie, który nawet pięciolatek wie jak napisac.
Błędy te mnie nie dziwią, ale dalej mi przeszkadzają i cały czas je poprawiam. Generalnie poprawiam wszystkich, z którymi rozmawiam przez Internet. Na gg, na ircu, wszędzie. To nie wynika z mojej złośliwości, czy chęci okazania swojej wyższości albo lepszej znajomości języka. Często tak właśnie ludzie odbierają moje poprawianie ich. Ale bardzo często nikt inny po prostu nie poprawi takiego delikwenta i będzie on wciąż stawiał byki. |
Cytuj:
|
Taki z niego nauczyciel jak z ciebie komik.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Watpie ze to Boltos, chyba az takim idiota to on nie byl?
Mozliwe ze jakis nowy ownerl... |
to ja slyszalem ze to ty tu jestes idiota xdxd napisz riposte bo mi sie nudzi xd trolowanie to twoje zycie przeciesz
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
no staram sie byc lepszy od was i nie bij plx :X |
piszcie cos , wyklinajcie sie cokolwiek bo jak mi sie nudzi to nawet tutaj nie mam co czytac
zenek moglbys w przyblizeniu napisac ile miales charow? |
Dlaczego RoD i spóła aż tak wczoraj dostali? Siły chyba były wyrównane? Ma ktoś filmiki z ich strony?
Nie będę apelował do trolli o powstrzymanie się od głupich komentarzy typu "bo to nuby", bo wiem ze to nie ma sensu : -p |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |