![]() |
eMo xd
Mam Emo Girl w klasie i mowie wam szczerze ze niejest za ciekawie,np pewnego dnia dostala 0/10 (bo u mnie w gim sa punkty nie oceny) stanela na srodku klasy i zaczela krzyczec ,,Wy mnie nie rozumiecie!!" poplakala sie i wyszla z klasy xd
wracajac do tematu, szczerze do Emo Girls nic niemam ale jak widze Emo Boy'a to mnie szlag trafia,odrazu nasuwa mi sie mysl ,,Dziecko co z Toba?" |
Przepraszam, nie znam się na Emo, wiele o nich słyszałem od znajomych. Mam pytanie czy to prawda, że Emo nie chce sie im żyć, że zawsze mają żyletkę przy sobie i się tną ?
p.s powtarzam jestem w temacie, chce tylko pogłębić moją wiedzę na ten temat, więc to żadna moja opinia. ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nikt nie byłby taki głupi, żeby sobie takiego przypału narobić przy całej klasie, tak myślę. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
On wie wszystko o emo z TV(N)... smutne...
Pozdrawiam |
Wczoraj widziałem takiego 'delikatnego' emo-girl. Ubiór w sumie pominę (czarno-biała szachownica na spodniach i butach, nieważny szczegół), najważniejsze jest to, co miała na szyi. Otóż miała kilka 'łańcuszków' (bardziej to wyglądało na powrozy): jeden to była pacyfa. No OK, da się znieść. Ale drugi znaczek to był... nieśmiertelnik. Taki wojskowy. Z wybitym nazwiskiem, grupą krwi itp. (nie wiem czy to jej dane).
Widać teraz, że niektórzy nawet nie wiedzą, co zakładają na szyję i chcą tylko poszpanić. Ja osobiście padłem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skoro już doszliśmy do zawieszek i znaków to mały offtop: Kto i kiedy redagował znaczenie krzyży? Tak z ciekawości pytam bo zauważyłem że obecnie krzyż św Piorta (chrześcijanin) jest symbolem satanizmu (pwned) a krzyż nerona (czyli tj 'symbol satanizmu') brany w kółko jest symbolem 'pokoju'. Jeszcze raz przepraszam za offtopic.
|
W tym rzecz, że te emokidy się tną ;x Z byle powodu. Właściwie można wyróżnić aż 3 grupy xD
-emo -emo kid ("lans") -true emo (płaczące stworzenie z pociętymi łapami) |
Cytuj:
|
Oj
http://i88.photobucket.com/albums/k167/Vadem/ermo.jpg Emo - jest to zaglebienie sie w toku okrutnych mysli, ktore tworza sie nam w glowach po strasznych przeżyciach jak np. o nieeeee mleko sie rozlało.. czas isc po żyletkę i pomyśleć nad śmiercią. Po co isc na dwór czy chociaz grac w jebana tibie jak ma sie czarny pokoj z 4 czarnymi scianami i czarna muzyką. Powiem 3 słowa ZŁO! |
Cytuj:
|
A wczoraj spotkałem na Górze Zamkowej emo... Dopóki mi się nie przedstawił myślałem, że to dziewczyna. I był ode mnie 3x cięższy ; < Ale później został zbesztany przeze mnie i kolegę bo butelką rzucił (tłukąc ją), a obok stali ludzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Neokid<3 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Osobiście ich bardzo nie lubię, tak sam jak osób które ich tolerują i uważają za fajnych.
|
Zawisa88
Nie
Nie jestem nazistą tylko NACJONALISTĄ, nie jesteś za stary na takie pojęcia? ;)
Nie lubię Hitlera, ale doceniam jego osiągnięcia |
Cytuj:
|
@2up z jednej strony - masz prawo do tego, no chyba że ich atakujesz. A z drugiej - Ja nie lubię* ciebie, i tych co Cię lubią, bo... No właśnie, dokończ swoją wypowiedź, bo nie wiem czemu tak uważasz.
*Nie, wcalę tak nie myśle, to dla przykładu. Przecież Cię nie znam, to nie osądzam. Zwróć uwagę na duże "C" w wyrazie "Cię" @up Jedyne co on umiał dobrze to przekonać do siebie ludzi. No i może umiał zaplanować wojnę, choć w Rosji i Anglii mu nie wyszło. Wojna się zaczęła, bo Polacy (Niemcy w polskich mundurach ;<) zaatakowali stację radiową biednych Niemców, które bez zapowiedzi wbiły do kraju. P.S. fajny offtop, nie? |
Chodzą jak chodzą...
Człowiek to człowiek Moda to moda przez mode w zabawke nie przekształcił się nikt! Więc traktuj tą osobe z szacunkiem... Obrała mode jej sprawa ALE POZOSTAJE OSOBĄ! nie zabawką! Pozdrawiam |
Cytuj:
Poza tym polski nacjonalista doceniający osiągnięcia Hitlera (rozumiem, że nie masz na myśli tego, że umiał te tłumy przekonać, tylko to, co zrobił złego) to trochę paradoks. |
Tak, 88 to pozdrowienie "Heil Hitler" i tu chodzi o to że potrafił opanować niemal całą Europę. Nie lubię go za działania przeciw Polsce.
Nie lubię emo ponieważ to brud który zanieczyszcza naszą Ojczyznę. Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Proponuje powrót do dyskusji nad tematem, anie o tym jaką ideologię wyznaję ;). Pozdrawiam.
|
Cytuj:
=s |
Cytuj:
|
ŁAAAAAJJJTTT PAŁEEERRR !!!!!!!!!!!!!!!!
Niedawno mojego kolege oiowca wspaniali skini pobili ; < tak, ze trafil do szpitala :) Wiec naprawde emo uwazam za wspanialo subkulture :) |
Cytuj:
BTW: Może by tak porozmawiac o innych pseudo-subkulturach? które dzieciaki wskrzeszaja zeby byc trendi/kaczi xd? |
@2up
Widocznie sobie zasłużył :) |
Cytuj:
|
@Bajek
Język polski ma to do Twojej wypowiedzi że wypisywałeś kompletne głupoty (słowa które nie istnieją). Może tym że wygłaszał jakieś antynarodowe treści? To tylko moja hipoteza. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Btw: prowadzenie offtopa na forum rOxxx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |