Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Emo nowa subkultura (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=173919)

PfKCompany 16-05-2008 07:45

eMo xd

Mam Emo Girl w klasie i mowie wam szczerze ze niejest za ciekawie,np pewnego dnia dostala 0/10 (bo u mnie w gim sa punkty nie oceny) stanela na srodku klasy i zaczela krzyczec ,,Wy mnie nie rozumiecie!!" poplakala sie i wyszla z klasy xd

wracajac do tematu, szczerze do Emo Girls nic niemam ale jak widze Emo Boy'a to mnie szlag trafia,odrazu nasuwa mi sie mysl ,,Dziecko co z Toba?"

Ojciec Dyrektor 16-05-2008 08:11

Przepraszam, nie znam się na Emo, wiele o nich słyszałem od znajomych. Mam pytanie czy to prawda, że Emo nie chce sie im żyć, że zawsze mają żyletkę przy sobie i się tną ?

p.s powtarzam jestem w temacie, chce tylko pogłębić moją wiedzę na ten temat, więc to żadna moja opinia. !

Rafayen 16-05-2008 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ojciec Dyrektor (Post 2059302)
Przepraszam, nie znam się na Emo, wiele o nich słyszałem od znajomych. Mam pytanie czy to prawda, że Emo nie chce sie im żyć, że zawsze mają żyletkę przy sobie i się tną ?

To nie prawda..

Serious Sam 16-05-2008 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PfKCompany (Post 2059277)
Mam Emo Girl w klasie i mowie wam szczerze ze niejest za ciekawie,np pewnego dnia dostala 0/10 (bo u mnie w gim sa punkty nie oceny) stanela na srodku klasy i zaczela krzyczec ,,Wy mnie nie rozumiecie!!" poplakala sie i wyszla z klasy xd

wracajac do tematu, szczerze do Emo Girls nic niemam ale jak widze Emo Boy'a to mnie szlag trafia,odrazu nasuwa mi sie mysl ,,Dziecko co z Toba?"

Coś mi kłamstwem śmierdzi ; ).
Nikt nie byłby taki głupi, żeby sobie takiego przypału narobić przy całej klasie, tak myślę.

Zenuś 16-05-2008 11:52

Cytuj:

p.s powtarzam jestem w temacie, chce tylko pogłębić moją wiedzę na ten temat, więc to żadna moja opinia. !

tak to prawda

Rafayen 16-05-2008 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zenuś (Post 2059416)
tak to prawda

Pfff nie znasz się ://

Voon 16-05-2008 13:32

Cytuj:

tak to prawda

Gówno sie znasz.

Cytuj:

Emo nie, emokidy połowicznie, ponieważ żyletki noszą ale sie nie tną.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serious Sam (Post 2059358)
Coś mi kłamstwem śmierdzi ; ).
Nikt nie byłby taki głupi, żeby sobie takiego przypału narobić przy całej klasie, tak myślę.

Oprócz emokidów. Nie emo ale emokidów. Chodzi o to aby być modnym.

Slythia 16-05-2008 13:41

Cytuj:

tak to prawda

BLAGAM, nie mow, ze wiesz to z tvn'u...

Karl0ss 16-05-2008 14:34

On wie wszystko o emo z TV(N)... smutne...

Pozdrawiam

Shanhaevel 16-05-2008 15:54

Wczoraj widziałem takiego 'delikatnego' emo-girl. Ubiór w sumie pominę (czarno-biała szachownica na spodniach i butach, nieważny szczegół), najważniejsze jest to, co miała na szyi. Otóż miała kilka 'łańcuszków' (bardziej to wyglądało na powrozy): jeden to była pacyfa. No OK, da się znieść. Ale drugi znaczek to był... nieśmiertelnik. Taki wojskowy. Z wybitym nazwiskiem, grupą krwi itp. (nie wiem czy to jej dane).

Widać teraz, że niektórzy nawet nie wiedzą, co zakładają na szyję i chcą tylko poszpanić. Ja osobiście padłem.

Rafayen 16-05-2008 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2059733)
Wczoraj widziałem takiego 'delikatnego' emo-girl. Ubiór w sumie pominę (czarno-biała szachownica na spodniach i butach, nieważny szczegół), najważniejsze jest to, co miała na szyi. Otóż miała kilka 'łańcuszków' (bardziej to wyglądało na powrozy): jeden to była pacyfa. No OK, da się znieść. Ale drugi znaczek to był... nieśmiertelnik. Taki wojskowy. Z wybitym nazwiskiem, grupą krwi itp. (nie wiem czy to jej dane).

Widać teraz, że niektórzy nawet nie wiedzą, co zakładają na szyję i chcą tylko poszpanić. Ja osobiście padłem.

Nic nadzwyczajnego dużo osób znam co nosi nieśmiertelnik.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon Arculin (Post 2059493)
Gówno sie znasz.

Zgadzam się z Voonem :)

Glamri 16-05-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafayen (Post 2059742)
Nic nadzwyczajnego dużo osób znam co nosi nieśmiertelnik.

Chodzi o zestaw pacyfka + nieśmiertelnik... -.-

Voon 16-05-2008 16:19

Skoro już doszliśmy do zawieszek i znaków to mały offtop: Kto i kiedy redagował znaczenie krzyży? Tak z ciekawości pytam bo zauważyłem że obecnie krzyż św Piorta (chrześcijanin) jest symbolem satanizmu (pwned) a krzyż nerona (czyli tj 'symbol satanizmu') brany w kółko jest symbolem 'pokoju'. Jeszcze raz przepraszam za offtopic.

Gelt 16-05-2008 16:37

W tym rzecz, że te emokidy się tną ;x Z byle powodu. Właściwie można wyróżnić aż 3 grupy xD

-emo
-emo kid ("lans")
-true emo (płaczące stworzenie z pociętymi łapami)

Arrivald 16-05-2008 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 2059733)

Stary, akurat polaczenie takich dwoch przeciwienstw to jest dobry motyw :P Jesli to swiadoma prowokacja to gratuluje.

Vadem 17-05-2008 13:41

Oj
http://i88.photobucket.com/albums/k167/Vadem/ermo.jpg
Emo - jest to zaglebienie sie w toku okrutnych mysli, ktore tworza sie nam w glowach po strasznych przeżyciach jak np. o nieeeee mleko sie rozlało.. czas isc po żyletkę i pomyśleć nad śmiercią. Po co isc na dwór czy chociaz grac w jebana tibie jak ma sie czarny pokoj z 4 czarnymi scianami i czarna muzyką.
Powiem 3 słowa
ZŁO!

Gelt 17-05-2008 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spiff (Post 2061236)
co wy fiuty chcecie od emo?
moze i jest to pedalskie ale niektorym sie podoba
tez na poczatku myslalem ze pedaly takie cos nosza, ale jedna babka mowila ze nosi to tez chcialem nosic..

kolega ma czarne buty w czachy i co?!
z reszta ja chce se takie kupic zeby miec w czym chodzic po szkole, bo jej nienawidze i chuj -.-

Ile masz lat.?

Glamri 17-05-2008 14:07

A wczoraj spotkałem na Górze Zamkowej emo... Dopóki mi się nie przedstawił myślałem, że to dziewczyna. I był ode mnie 3x cięższy ; < Ale później został zbesztany przeze mnie i kolegę bo butelką rzucił (tłukąc ją), a obok stali ludzie.

Serious Sam 17-05-2008 14:15

Cytuj:

tez na poczatku myslalem ze pedaly takie cos nosza, ale jedna babka mowila ze nosi to tez chcialem nosic..

z reszta ja chce se takie kupic zeby miec w czym chodzic po szkole, bo jej nienawidze i chuj -.-

Wydaję mi się, że gadasz głupoty, chciałeś nosić "takie cos" , bo babka Ci mówiła ?xD Nie nawidzisz szkoły? To do niej nie chodź...Jak będziesz starszy, to będziesz płakał, że pracy nie masz.

Wiedźmin 18-05-2008 21:58

Cytuj:

Ja naprawdę nie rozumiem, czemu ludzie nie potrafią pisać/mówić z kulturą... Czy to tak trudno normalnie wytłumaczyć "swój punkt widzenia"? Zamiast rzucać fiutami i chujami można napisać to całkiem normalnie. Chyba, że to ja jestem nienormalny...

Rafayen 18-05-2008 22:01

Cytuj:

A Czy ty naprawde nie rozumiesz że jak ktoś ubiera się jak EMO to nie zawsze musi nim być?

Neokid<3

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiedźmin (Post 2064059)
Ja naprawdę nie rozumiem, czemu ludzie nie potrafią pisać/mówić z kulturą... Czy to tak trudno normalnie wytłumaczyć "swój punkt widzenia"? Zamiast rzucać fiutami i chujami można napisać to całkiem normalnie. Chyba, że to ja jestem nienormalny...

Zachlastała nas członami :P

Killuminati 18-05-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiedźmin (Post 2064059)

Może jakiś kompleks mniejszości? :O

Zawisa88 23-05-2008 21:50

Osobiście ich bardzo nie lubię, tak sam jak osób które ich tolerują i uważają za fajnych.

Dan the Automator 23-05-2008 23:24

Zawisa88

Nie za stary już jesteś na Hitlera?

Zawisa88 24-05-2008 00:16

Nie

Nie jestem nazistą tylko NACJONALISTĄ, nie jesteś za stary na takie pojęcia? ;)
Nie lubię Hitlera, ale doceniam jego osiągnięcia

Johnny121 24-05-2008 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2073636)

Wysoki skill w malarstwie pokojowym?

Athelas 24-05-2008 00:59

@2up z jednej strony - masz prawo do tego, no chyba że ich atakujesz. A z drugiej - Ja nie lubię* ciebie, i tych co Cię lubią, bo... No właśnie, dokończ swoją wypowiedź, bo nie wiem czemu tak uważasz.

*Nie, wcalę tak nie myśle, to dla przykładu. Przecież Cię nie znam, to nie osądzam. Zwróć uwagę na duże "C" w wyrazie "Cię"

@up Jedyne co on umiał dobrze to przekonać do siebie ludzi. No i może umiał zaplanować wojnę, choć w Rosji i Anglii mu nie wyszło. Wojna się zaczęła, bo Polacy (Niemcy w polskich mundurach ;<) zaatakowali stację radiową biednych Niemców, które bez zapowiedzi wbiły do kraju.

P.S. fajny offtop, nie?

Speentz 24-05-2008 01:15

Chodzą jak chodzą...
Człowiek to człowiek
Moda to moda
przez mode w zabawke nie przekształcił się nikt!

Więc traktuj tą osobe z szacunkiem...
Obrała mode jej sprawa
ALE POZOSTAJE OSOBĄ! nie zabawką!

Pozdrawiam

Lasooch 24-05-2008 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2073636)
Nie jestem nazistą tylko NACJONALISTĄ, nie jesteś za stary na takie pojęcia? ;)

A 88 w nicku Ci się pewnie wzięło z jakiejś słowiańskiej tradycji? Daj spokój, Twój nick krzyczy "Heil Hitler", a mówisz, że go nie lubisz.

Poza tym polski nacjonalista doceniający osiągnięcia Hitlera (rozumiem, że nie masz na myśli tego, że umiał te tłumy przekonać, tylko to, co zrobił złego) to trochę paradoks.

Zawisa88 24-05-2008 09:50

Tak, 88 to pozdrowienie "Heil Hitler" i tu chodzi o to że potrafił opanować niemal całą Europę. Nie lubię go za działania przeciw Polsce.
Nie lubię emo ponieważ to brud który zanieczyszcza naszą Ojczyznę. Pozdrawiam.

Dan the Automator 24-05-2008 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2073954)
Tak, 88 to pozdrowienie "Heil Hitler" i tu chodzi o to że potrafił opanować niemal całą Europę. Nie lubię go za działania przeciw Polsce.
Nie lubię emo ponieważ to brud który zanieczyszcza naszą Ojczyznę. Pozdrawiam.

Gówno prawda, od ONRu byś w mordę dostał za "88", a wszystkie Zadrugi, B&H itd nie mają wiele wspólnego z *polskim* nacjonalizmem.

Zawisa88 24-05-2008 10:10

Proponuje powrót do dyskusji nad tematem, anie o tym jaką ideologię wyznaję ;). Pozdrawiam.

Bajek 24-05-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2073974)
Proponuje powrót do dyskusji nad tematem, anie o tym jaką ideologię wyznaję ;). Pozdrawiam.

Zasmarkaty gnojku jestes żeby cokolwiek wyznawac... a i zapewne gówno wiesz o tym co ,,wyznajesz'' rotfl =s
=s

Zawisa88 24-05-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bajek (Post 2073992)
Zasmarkaty gnojku jestes żeby cokolwiek wyznawac... a i zapewne gówno wiesz o tym co ,,wyznajesz'' rotfl =s
=s

Czytałeś to co napisałeś? To niema sensu :). Lepiej uważaj na lekcjach języka polskiego, zamiast myśleć o hunceniu trolli :).

Chesterkaa 24-05-2008 11:30

ŁAAAAAJJJTTT PAŁEEERRR !!!!!!!!!!!!!!!!

Niedawno mojego kolege oiowca wspaniali skini pobili ; < tak, ze trafil do szpitala :)
Wiec naprawde emo uwazam za wspanialo subkulture :)

Bajek 24-05-2008 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2074087)
Czytałeś to co napisałeś? To niema sensu :). Lepiej uważaj na lekcjach języka polskiego, zamiast myśleć o hunceniu trolli :).

Koteczku nie wiem co język polski ma do pisania na forum i krytykowania gówniarzy... a huncenie trolli odbieram jako próbe przyrównania do tibijczyka... w tibie nie gram i nie zamierzam grac ^_^. No chyba ze miales na mysli siebie jako trolla =s to wtedy zwracam honor...swoja droga druga wersja bardziej by pasowała ^_^

BTW: Może by tak porozmawiac o innych pseudo-subkulturach? które dzieciaki wskrzeszaja zeby byc trendi/kaczi xd?

Zawisa88 24-05-2008 11:41

@2up
Widocznie sobie zasłużył :)

Bajek 24-05-2008 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2074156)
@2up
Widocznie sobie zasłużył :)

Czym według ciebie xd?

Zawisa88 24-05-2008 11:44

@Bajek
Język polski ma to do Twojej wypowiedzi że wypisywałeś kompletne głupoty (słowa które nie istnieją).
Może tym że wygłaszał jakieś antynarodowe treści? To tylko moja hipoteza. Pozdrawiam.

Bajek 24-05-2008 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zawisa88 (Post 2074163)
@Bajek
Język polski ma to do Twojej wypowiedzi że wypisywałeś kompletne głupoty (słowa które nie istnieją).
Może tym że wygłaszał jakieś antynarodowe treści? To tylko moja hipoteza. Pozdrawiam.

Mógłbys mi dokładnie zacytowac =s? bo ja do cholery nie potrafie znalesc zadnych niestniejacych słów w mojej wypowiedzi xdd

Btw: prowadzenie offtopa na forum rOxxx

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51.