![]() |
Outfit
Co bedzie potrzebne do tego outfita demon hunter???
czy moze jak sie bedzie mialo pacca to outfit juz bedzie? |
Cytuj:
20 vampire dustow i 20 demonic essense chyba |
Kilka misji trzeba zrobić ;)
|
Wiadomo już z jakiego potwora wypadać będzie Paladin Armor (12 def +2 dist)?
|
Witam, Chciałem NAPROSTOWAĆ pare spraw.
JAk dotąd co do "drzewka" któr nazywa się Demon Oak, nic nie wiem. Wielu ludzi szuka odpowiedzi na tą zagadke. Wszystkie rzeczy które wyczytaliście na różnych stronach co do tego ile do drzewo daje XP i ile ma HP to KŁAMSTWA! Nikt z osób będących na test serverze nie doszedł do niego. Co do Demon Hunter Outfit-Nie jest to outfit dotępny OD TAK...jak np barbarian. Trzeba dołączyć do Inkwizycji, przejsc 5 misjii, aby 1 addon uzyskać kolejna 1 misje i kolejny addon, kolejna misje. JEDYNE ITEM POTRZEBNE TO: 20 VAMP DUST I 20 DEMONIC ESSENCE. jeśli ktoś wciska wam demon dusty/horny, ignorujcie go. Co do Paladin's Armor nic nie wiadomo, narazie jest dostępny od Test server Assistant po wykonaniu Thieves Guild Quest LECZ w nagrodach za ten quest, nie ma tego armora. |
@up
W jakiej cenie? (Paladin Armor) |
Test server assistant rozdaje kasę za free, więc bezcelowa byłaby sprzedaż tego itemku na teście. Po prostu za free po wykonaniu questa.
|
Mam pytanie, w jakim celu zostały stworzone te energy potwory, bo na nich chyba nie da sie expić, a na fotkach zobaczyłem, że bardzo duży teren zajmują. I po co są earth potworki.
|
Są niektóre do questa, ale te które widzieliscie są dla ozdoby (z tego co wiem) :P
@down To nie z takich leca ;] |
Z energy elemetnów jest loot a dokładniej coś ala demon dust itp popatrz w test server zdięcia na jednym zdięciu jest to pokazane, a erath elementary to czyste utrudnienie (0 loota), ale exp dobry.
|
Ktoś wie z czego się robi ciasteczka czy te nowe ciasta i czy facc będzie mógł je zrobić? Mmm....ciasteczka :D KUKIS :D I nowe owoce :D KUUUKIIIIS :D
|
cos slyszalem otym ze stworki pogorszyli ze 53 lv niby na frostach expil
To prawda ? |
Cytuj:
|
pytam sie seryjnie a nie 4fun >.>
|
No bo te nowe wandy są, dzięki którym te frosty się ubija łatwiej. Lecz i tak gdy dostaniesz combo od frosta na 53lvl to złożysz się...
|
cipsoft plax knight armor 2+ melee weapon skill !!!!!!!!!111111:baby::baby:X(X(
najlepiej to assasin star 100atk i skile palka jeszcze szybciej (mimo ze duzo szybciej sie skiluje niz knightem) a eq nie 2-5 skila tylko 20-50 TAAK bedzie super knightowi trzeba zwolnic skilowanie?!@#!@ i pogorszyc bronie, a sorcom i druidom zabrac czary i wandy - bo paladyn chce samemu expic |
@up
Zbulwersowany gracz (o wieku nie wspomnę) który nie umie grac inna profesja niż knightem, i narzeka jak to silne są inne profy..Zrób sobie palka skoro tak go wyżej chwalisz i po kłopocie >.> Każda profesja ma swoje plusy i minusy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
po updacie na 8.00 tez troche pogralem ale nie wiadomo skad na kompie znalazla sie owntibia (nie mowmy o tym :P bo duzo stracilem i staram sie nie myslec o tym ) wkurza mnie ze zawsze musze grac ta najgorsza profesja :P nie chodzi o to ze chce zeby knighta zrobili najlepszego , tylko zeby wszyscy byli w miare rowni, a nie , ze ze po kilku latach meczarni paladynow teraz wszystko dostaja . skoro oni dostana arm +5 do skila to nam knightom tez sie taki nalezy mmm no moze +4 ... nie mow mi tylko o sword ringu bo nie nadrabia on wolniejszego skilowania knighta , chodzi o to ze knight 70/70 zrobi a paladin napewno wiecej niz 74 ( mmmm ja 35 75dista palkiem do 48(okolo) wbilem 81 dista , nie wydaje mi sie zebym tak knightem potrafil no chyba ze spike sword i jazda na cyklopy :D dlatego tak jak juz napisalem nie mowcie o zasranych sword rignach.... fakt knightem latwiej sie skiluje , ale nie kazdy jedzie na bocie i na 30 lvlu wbija 80/80 , palem trzeba speary/kamyki ... wiem jak to jest bo gralem palkiem nie majac zadnej kasy - gralem od zera (tzn 1k + rookset). @edit @down http://tibia.wikia.com/wiki/Last_Update |
Mógłby ktoś napisać, od których leweli są nowe łuki i kusze?
|
@up2
Jak pisałem wcześniej każda profesja ma plusy i minusy. Nie chce mi się ich wymieniać bo jest ich dużo dla każdej z prof. Ale jak już mówisz a tym armie co daje +5 dista to przypomnę ci ze nagroda w tym queście jest tez sword/axe/club z atk 50+. (Pomijając fakt ze ten quest jest trudniejszy od POI Questa) Wcześniej wspomniałeś tez o assassin stars, paladyn musi je dokupywać bo sie marnują/łamią (co nie jest tanie), a knight chodzi sobie z bronią np. 47 atk i tnie wszystko dookoła i nic mu się nie marnuje, może siedzieć na respie kilka/kilkanaście godzin a nawet dni. Ja osobiście gram palkiem i nie uważam ze jest to profesja wywyższającą się ponad inne profesje.Skoro teraz palek dostanie według ciebie najwięcej to bądź "dzieckiem upa" i tak ja to zrobiłeś wcześniej zmień postać na inna i będzie po kłopocie. ;) |
co do tego Oak cos tam (to duze drzewo) to to nie jest potworek tylko NPC ktory zleci nam zadanie zeby zabic jakiegos tam BOSSA i dopiero wtedy dostaniemy od niego nagrode.
Jedni mowia ze jakis armor inni ze 10cc a inni mowia ze nagroda jest to co wypadnie z BOSSA czyli czasani cool itemki a czasami pare platynek jakis item aha jeszcze jedno czy jak tutor padnie na test serverze to normalnie lvl i itemki mu spadaja?? |
Ludziki, może ktoś z Was powiedzieć z czego wypada (bądź czy będzie się dało kupić) Paladin Armor? Wielkie dzięki z góry ;)
|
Nic niestety nie wiadomo. Prawdopodobnie będzie lecieć z jakiegoś potwora, tylko na TS wyłączyli, żeby w dniu update nie było już pełnej tibia-wiki ;P.
|
Wszystkie Armory i bronie które widzicie są od Test server Assistant, nic narazie nikomu nie wypadło.
|
E gdzie to znalazłeś ?
|
Wie ktoś coś na temat tych itemow ? na tibia.wikia pisze że calamity sword jest 2 ręczny ;( a pozostale 1 reczne czy moze ktos to potwierdzic ?
16:39 You see a dark trinity mace (Atk:51, Def:32 -1). It can only be wielded properly by players of level 120 or higher. It weighs 99.00 oz. 16:39 You see the calamity (Atk:51, Def:35). It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher. It weighs 68.00 oz. 16:39 You see a solar axe (Atk:52, Def:29 +3). It can only be wielded properly by players of level 130 or higher. It weighs 110.00 oz. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Oczywiście, nie daje 100% pewności. |
@up
Wszystko dobrze. Dodam tylko ,że jedynie bronie jednoręczne mają modyfikator do shielda, gdyż tylko z nimi używamy go, tak więc droga dedukcji łatwo można zgadnąć jaka broń jest 1h a jaka 2h. |
w morde nietoperza :D moglem wziac axy :d:baby::baby::baby:
@edit jak wyrzej napisano 1h bronie maja moderatory do defa a malo tego pisze ze np can wielded ... by players a 2 h bronei BY knights |
Z tym axe pewność jest, bo to że jest 1 ręczny jest adekwatne do wymaganego lvlu : F.
|
Z tego wychodzi że z tym update'cie swordy benda SUX :(
Na pocieszenie zostaje ten sword jednoręczny z questa na demon hunter outfit X( |
nie wiem czy było wcześniej czy nie ale ciekawią mnie softy a dokładniej jak leczą lepiej gorzej a może bez zmian ;p
@down bo kiedyś leczyły więcej wiec miałem nadzieje ze zmienia to ale jak nie to nie będę płakać, a co do sworda to jak zawsze knight z swordem ma gorzej bo bede latal z 2 ręcznym gównem o atk 51 i 35def a taki knight z axe lata z 1 recznym+tarcza i ma atk52 + jak ma mms czyli 37+3(od axe)=40def gl hf |
#D4n1
Leczą bez zmian, nie widzę powodu dla którego miałoby się to zmienić. #Smiff Naprawdę to tragedia, że nie ma sworda 1h co ma 52 atk. Podasz palec to rękę upie*dolą......... |
nom prawda
a ja mam pytanie może wie ktoś po ile chodzi lightning headband?:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |