![]() |
Cytuj:
@Do Ludzi ktorzy mowia ze my nazekamy a nie mielismy nigdy 30 lvl + ? Spoko kupie sobie pacca , TibieNG , zrobie kngihta wbije 60/60 , postawie go na boota i za 2 miesiace mam 100 lvl ? O to teraz chodzi w tibi tak? P.S Za dwa uptejdy Cipsoft doda Cave Boota oczywiscie dla pacc ... |
Cytuj:
Dodatkowo po depo będą się walały jakieś debilne czerwone czapeczki i spellbooki |
Kompletnie mi się to nie podoba. Jest nowy świat i zamiast odrobiny klimatu by zdobyć własne eq bo nikt nie ma na sprzedaż, to ide do jakiegoś gościa i mnie obdarowuje jak Święty Mikołaj. Żal. Tak jak inni po co tutrioale dla dzieci dla 7 lat. Niech grają w Smerfy 3 albo coś podobnego. Jak ktoś ma wątpliwości co do profesji to są strony fanowskie i 1 000 000 tematów na forach. Co do pierwszego terenu, mi to tam wisi i tak to omine. Ale nie ma się co przejmować. Ile doświadczony gracz siedzi na roku 1,2 dni? Potem mu to ryba. Tylko zabrali mi przyjemność zlotowania pierszego wlaśnego eq, jagby był nowy świat ;(
|
Cytuj:
Wjal |
Cytuj:
|
Ty Michos masz jakieś kompleksy? Najpierw wyklinasz na swoim acc na wszystko co się da, a później jeszcze na kontach kolegów się wyżywasz ;s
Mama śniadania nie zrobiła i zły jesteś? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pr0'N Zgodziłem się wysyłać Michosowi wiadomości, bo ma bana. i co? ;p |
@up: kurwa, co wy na*******acie... macie tu komentować i dyskutować na temat zbliżającego sie update'u.
Mnie zaskoczyło to, że poczatkowi gracze dostaną eq! Jakos tak łatwo bedą mieli :p |
Mam pytanie wie ktos kiedy beda wprowadzone zmiany na rooku ???
|
]
No kazdy wie ale nikt Ci nie powie .... pomyslcie 5 razy zanim cos napiszecie .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Ten abdejt
Następny uptade - Tibia stanie się OTSem. Wszystko idzie w dobrą stronę. Hail OTS ! |
Cytuj:
AAaa i jeszcze jak by byla mozliwosc Skinningu, np. im wyzszy poziom skinningu tym czesciej skorujesz potworki ;] |
Moje stanowisko w tej sprawie jest neutralne. Ni huhu nie widzę sensu w tym, ale nie przeszkadza.
|
Cytuj:
Nie gadam z 10 latkami bo znimi sie nie dogadam . Ty nie siedzisz 20godzin dzienie.. wiesz mnie to jebie . Po co grac na bocie jak to zadna przyjemnosc pacanie ? . Ja gram dla przyjemnosci a nie dla expa =s . |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wniosek: 1. Wysepka lezaca przy Rookgaardzie 2. Rookgaard 3. Wyspa Przeznaczenia 4. Mainland Heh ... byli Rookstayerzy i Ci co graja na Mainie ... a teraz bedziemy mieli AZ 4 miejsca, gdzie bedzie mozna zdobywac lvl nie przechodzac dalej ... ^^ Moze byc ciekawie PeZet Dr. =] |
Ludzie ale wy dziwni dla czego uważacie, że jak knightowi na początek dali brass seta to już OTS wkońcu on i tak se plate kupi na starcie?? Nie rozumiem was, a dla takiego newba to duża pomoc i mniej straconego czasu :o
UP^^ Zgadzam się w 100% te 4 miejsca na wyspie przeznaczenia (każda prof będzie miała inne) będą super (można się będzie sprawdzić no i dorobić troszke kasy na start) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Innymi słowy; na pewno nie będą to miejsca do expienia na stałe. |
Jak dla mnie to Tibia staje sie coraz bardziej dziecinna, "bajkowa". Juz teraz jest, a co powiedziec po update ktory moze przyciagnac mase dzieciakow. Zreszta takich poradnikow jest masa na supported fansites. Wiec po co zajmowac update takimi sprawami? No chyba ze juz pomyslow nie maja z kad sciagac. Ja osobiscie przestalem w to grac odkad diametralnie zaczela sie zmieniac. 6 lat temu klimat gry byl o niebo lepszy niz teraz.
|
Cytuj:
|
Zna ktos date letniego uptade ??
|
@up
tak wczoraj @topic Pomysł moim zadaniem dobry. Zwalczy on może choć trochę "fri itanzs plix" Wiele osób uważa ze update z tutorialem będzie do dupy, nie zapomnijcie jednak o innych rzeczach jakie cipy dodadzą ;] btw. test ma być prawdopodobnie w następnym tygodniu (przynajmniej tak piszą na tutor boardzie) |
Najlepsze będzie to, że jak koleś padnie na wyspie przeznaczenia to nie ma powrotu po itemki bo pewnie od razu na maina ;] Nooby będą płakać :/
Chyba, że będzie tam depo i temple to już co innego |
Zajefajny updeyt ja oceniam na duzy plus xD
ALEFAJOWY UDEYT NARESZCIE COS DLA TYCH NOWYCH GRACZY JA OSOBISCIE BEZ POMOCY KUMPLA NIE WIEDZIAL BYM CO I JAK WIEC OCENA W SKALI 0-10____-----11 Xd8o8o8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup ::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
Gra MA przyciągać więcej dzieciaków, bo to one przynoszą największe zyski dla Cipsoftu. A jako, że najliczniejsza(?) narodowość w tibii nie ma supported fansite(czytaj: tutorzy maja problem z odsyłaniem do konkretnych informacji w ojczystym języku) świetnym pomysłem jest "pismo obrazkowe" - dla dzieciaków idealne. @`ci co im update niszczy klimat` Skoro dla was klimat to nie grafika, rozmowy z NPC, questy i współżycie z różnymi(narodowościowo,wiekowo,kulturowo) graczami, to polecam grę pac-man. Tam też można przekręcić licznik "expa", grając samemu i robiąc ciągle to samo. A nie zastanawialiście się czy to przypadkiem nie wy się zestarzeliście? A ta gra jest ciągle kierowana do tej samej kategorii wiekowej? ;> |
@up
Nie masz w ogóle pojecia o jaki klimat chodzi miec skończ pier***** wstydu oszczędz |
Cytuj:
|
Sam pomysł wydaje sie dobry, jakie będzie wykonanie i skutki zmian zobaczymy po update
Ktoś tam wspomniał na początku tematu aby zrobić test IQ i znajomości języka angielskiego w 100% popieram taki pomysł zmniejszyło by to liczbę "linow lopatow itp" BTW zastanawia mnie proca z jednego screenu, może chcą utrudnić trening paladynem Zmiany są potrzebne, ale mogli by dodać jakieś nowe dłuższe i ciekawsze zadania, aby trzeba wybrać się sporym teamem coś na wzór PoI Każdy może mieć swoje zdanie więc po co sie wzajemnie obrażacie Pozdrawiam wszystkich |
Szczerze mowiac to klade na to wielka KOPE i tak nie zwracalem uwagi na tychdzieciakow co krzycza free items please itp,jedyne co mnie mierzi to to,ze na nowym swiecie nie bede musial stanac oko w oko ze scorpionem na 8 lvlu aby zdobyc scale armor bo wszystko bede mial od poczatku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Pomysł zajebisty. Najbardziej mi się podoba to eq. Up na duży + |
Ja tu czegoś nie rozumiem. Tylko narzekacie, a żeby coś docenić to już brakuje łaski. Nie pomyśleliście, że wam może się nie podobać, ale za to spodoba się tysiącom innych graczy?
Mówicie "cipy psują grę" - to nie grajcie! Nikt wam nie każe! Skoro nic wam się w tej grze nie podoba, a co za tym idzie nie macie przyjemności z grania w nią, to nie widzę sensu, żebyście nadal w niej byli. "Lepszy rydz, niż nic" znacie takie przysłowie? Lepszy byle jaki (według was) update, niż jego brak. A może wolicie, żeby update'y były co rok, dwa lata, a może w ogóle? Jak gra zatrzyma się w miejscu, to wtedy wam się spodoba? |
Cytuj:
Jak to TYLKO narzekacie? A pochwalający ten update forumowiczów, to nie widzisz? 2 Słuchaj, jeżeli ktoś gra w tibie trzy lata, i ma tam swoją postać to nie łatwo się jest z nią rozstać, gdyż ona z dnia na dzień ma coraz większą wartość sentymentalną. (Zakładam, że masz poniżej 80 poziomu, więc możesz nie wiedzieć, jakie to uczucie) 3 Lepszy rydz, niż nic? Ok, dostaniesz po mordzie od dresa - lepszy rydz, niż nic, bo jednak coś dostałeś. Lepiej (byle co), dostać niż nie dostać wcale. ^^ |
Bezsensu bezsensuX( Tibia schodzi na psyX( Eq na poczatek co to kurrr... OTS co ten Cip robi...niedlugo runy i amunicja sie niebeda konczyly....
|
Sentyment do postaci? 8o No to dojebales chlopcze :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59. |