![]() |
A wiec:
Postanowilem zakupic sobie pacca. Chce zalozyc sobie konto w zachodnim/wbk. I co wtedy? Jak zaplace? Dadza mi tylko electron/maestro! Da sie moze jakos? Jezeli nie, istnieje jakis inny bank (moze internetowy) w ktorym dadza mi jakas karte, ktora moge zaplacic za pacca? Prosze pomozcie! |
Mam pewne pytanie dotyczace zakupienia pacca karta kerdytowa.
A wiec moj ojciec posiada w PKO BP karte Olimpijską (tego roczna) I jak juz zamowie pacca to co najpierw robia: Zakladaja Pacca czy czekaja na kase ? Druga sprawa to w jaki sposob bank odciągnie odemnie pieniadze Automatycznie czy musze przelew sam zrobic do banku ? Prosilbym o jaknajszybsze odpisanie na moje pytanie Z góry dzięki :) |
Mógłby mi ktoś podać link albo wyłumaczyć dokładnie jak n00bowi jak zapłacić przelewem za PACCa?:baby:
( zgóry sorx za n00bowskiego posta) |
Ja mam takie pytanie. Chce wyslac pieniadze do CIPsoftu przelewem bankowym ( na przyklad Western Union ). Tylko co z numerem referencyjnym??? Skad CIPsoft bedzie wiedzial jaki jest moj numer referencyjny i od kogo otrzymal pieniadze??? Czy pieniadze musza być przkazane z konta na konto, czy mozna to zrobic bez udzialu mojego osobistego konta bankowego ( chodzi mi o wplacenie pieniedzy w banku z pominieciem wplacania pieniedzy na konto bankowe ), czy tez CIPsoft musi znac numer mojego konta??? Prosz o szybka odpowiedz, zalezy mi na czasie. ;)
|
Witam! mam pytanie (a) o pacc. Wczoraj około 16.00 skończyłem wszystko wypełnmiać nacisnołem "order" i wyskoczyło mi "thank you for order" (wiem co to znaczy :p) a pacca nie dostałem! w tym temacie jest napisane ze dostaje sie tego samego dnia, a ja nie dostałem. Może popełniłem jakiś błąd albo trzeba go jakoś aktywować?
Odpiszcie szypko plz! Z góry thx! |
A wysłałeś pieniadze na Premium Account ? Poza tym Pacc w ten sam dzień przychodzi tylko jak sie płaci kartą :)
|
Pytanko
Jak kupić pacca kartą kredytową(prosił bym o dokładny opis)??
Z góry dziękuje |
co to jest rec key??
bardzo prosze o pomoc |
REC-KEY pomoze ci odzyskac konto w przypadku hacka,
mozesz tez zmienic maila w ciagu kilku minut jesli poprzedniego zapomniales. Bye |
Nr. karty kredytowej??
Mam pytnako mam karte kredytowa od niedawna i przy zakupieniu pacc trzeba wpisac nr. karty kredytowje wiec ktory to jest numer?!? ten na karcie sa 2!?:D wiec ile on ma okolo cyferek ?? prosze o dopwiedz
|
hmm....
Zeby kupic pacc albo cokolwiek w internecie trzeba miec kartę która pozwala na platnosci online.Ja mam karte virtualna Invest Banku i świetnie sie sprawdza.Przy innych kartach wystaczy zapytac się w banku czy mozna kupować w internecie i Pani w banku bedzie wiedziala co powiedziec.Najczęściej NIE!!!!
Ale jak juz mamy karte to zauważcie że na niej wszystko pisze i nie trzeba specjalnych uzdolnien aby z niej korzystać ,Jak Cię pytają o numer karty to na pewno nie jest to ten 3 lub 4 cyfrowy numerek tylko ten dlugi, jak pytaja o billing adress to na pewno nie o adres twojego domciu tylko o adres który jest podany na karcie małym druczkiem.Jak pytają o numer dodatkowy wymahgany do potwierdzenia to jest ten maly numer :)Tzn. mający niewiele liczb.Choc ja na swojej Visie nie mam takiego numerka a Virtual ma.Przelew idzie natychmiast i kasa jest u Cipów praktycznie natychmiast ale musi potrwać aż zaksiegują na koncie.Wasze ciężko wyżebrane u rodziców złotówki są zamieniane powiedzmy że na dolary po kursie sprzedaży w danym dniu w waszym banku, można się domyślić że chodzi o ten większy czyli jak pisze 3,1234-3,345 to oczywiscie Wasz bank przeliczy 21,99 razy 3,345i tyle ściągnie Wam z konta. :cup: Ekhm ... za obsluge tyz ale niewiele. |
Helpooo :(
Czy podajac numer karty i cale te dane oni mogą mi wyczyscic konto <zabrac cala kaske> i zbankrutuje i czy pobieraja podatek itd. Ile to by wynosilo. Pomocy !
Jestes zdenerwowany tym calym paccem !. I czy po podaniu danych oni wysysaja kase <zamieniaja na USD> I nie trzeba nic placic,po prostu podaje dane oni pobieraja kaske i juz mam?? |
mam pytanie co do kupna pacca przez przelew bo mam vise electron i taka chyba nie poge placic jak kredytowa?? Prosze o dokladne opisanie jak mam to zrobic poprzez przelew.Bardzo mi zalezy.I czy przez poczte jest w 100% pewne ze dojdzie?
|
aktywacja
ja wyslalem kase poczta we wtorek raniutko i mysle ze za pare dni juz powinienem miec pacca :-) tylko 1 pytanko: (ktos juz sie chyba o to pytal ale nie dostal jednoznacznej odpowiedzi...) skad sie dowiem ze juz mam pacca? komus chyba ktos napisal ze przy logowaniu, ale chodzi o logowanie sie do gry, czy logowanie sie na tibia.com? czy dostane jakas wiadomosc e-mailem ze juz mam pacca? i czy musze go jakos specjalnie aktywowac, czy tak poprostu go dostaje i juz? kupuje pacca pierwszy raz i niezbyt duzo o tym wiem... :-) czekam na odp. pozdro all
|
Lepiej nie graj w tibie
Cytuj:
|
aktywacja
Chcialbym sie dowiedziec dokladnie, jak przebiega aktywacja pacca. Wyslalem kase poczta we wtorek rano i mam nadzieje ze za kilka dni share-it! ja dostanie :) ale co wtedy? ktos napisal ze pacc aktywuje sie automatyczni przy nastepnym zalogowaniu, ale czy chodzi o logowanie sie do gry, czy na tibia.com? Czy dostane maila z powiadomieniem ze juz mam pacca (albo cos w tym stylu)? Czy musze jakos specjalnie go aktywowac? Prosze, niech mi ktos napisze bo kupuje pacca pierwszy raz no i chcialbym wiedziec jak to dokladnie jest... pzdr all! :)
|
lol
heh i jeszcze jedno: sorki ze sie tak powtarzam! :)
|
Czesc,
Czy eKartą z mbanku mozna placic za pacca ? Prosze o dokładną odpowiedz a nie "kolega mojego kolegi mowił ze podobno mozna". |
EJ powiedzcie mi DOKLADNIE KROK PO KROKU co trzeba zrobic by zaplacic za PACCA karta???????
PLZ!!!! W sprawach od PACCA jestem newbie wiec pomouszcie PLZ! |
Hmm
Ja bym jescze dodał zaklencia na invite do domku itp!
|
Ello
3 miechy temu zamawiałem pacca i wszystko dobrze poszło. Teraz tez chcem jeszcze raz i niewiem co robić?? Slyszałem od kolegów ze jak juz raz kupywalem i mam Ref to teraz poprostu wysyłam go na kartce z kasiorą. Więc niewiem czy moge spokojnie to wysłać?? Czy mam znowu siedzieć przy wypelnianiu tych tabelek?? Prosze napiszcie szybko bo chcem szybko kupić zeby mieć na ferie P.S Jakby co to sorry za blędt- Mam nato papierki |
Problem
Słuchajcie, mam pewien problem. Ostatnio kolega kupil mi pacca. Ale stwierdzilem ze ja go nie chce i przy potwierdzaniu kliknąłem "Reject". I co się stało z pieniędzmi ? Czy poszedł przelew spowrotem na konto mojego kolegi ?
Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
Zalozmy. Kupilem sobie domek, i konczy mi sie pacc. Jak sie skoczy to mam nadal domek czy juz nie?
|
Premia jak uzyskac po spelnieniu 3 warunkow
Mam jedno pytanko jezeli zpelniem te 3 warunki o ktorych mowiliscie to mam isc do krolowej (jestem w carlin) i co mam do niej powiedziec :confused:
|
A czy jak kupie, pacca na allego.pl, to cos innego ? <--- Jestem poczatkujacy i nieznam sie : /
|
Cytuj:
Odpowiedź:Nie, niczym się nie różni(w grze), poza ceną i sposobem transferu kasy(w rl). |
Jak aktywować PACC'a plx plx?
|
promocja
czy jest jakies ograniczenie ze promocje tylko miedzy20-25 lvl czy od 20 lvl w gore?
|
pzrepraszam co mam powiedziec do krolowej w carlin aby ta mnie wysłuchała i dała mi promocje, próbowałem już z każdej strony hi, hello, good mornig ale cały czas słysze żebym ogładził swoje maniery, prosze o odpowedz
|
No jak dobrze pamietam to trzeba powiedziec Hello Queen (a nie same hello), albo Hail Queen. Potem 'promotion' 'yes' i tyle ;-)
|
mam pytanko jesli wykupie pacca ale nie kupie tej promocji u tego krola to mana mi bedzie rosnac tak samo jak kazdemu facc czy szybciej???
|
a ja mam pytanko dotyczące domków z ogródkami
czy rośnie mana w ogródku? czy jest tam pz? |
Ej a ja kiedys slyszalem ze promocja i czary zostaja... Wiem ze bylo napisane w TYM temacie ze znika <chodzi mi o czary i promocje> ale prosze modkow i uzytkownikow o sprawdzenie o sprawdzenie tego podpunktu plz
z gory thx |
Ochrona
Posiadam pacc i promocje jak mam dac ochrone komus? tak zeby bylo napisane jak wezme look ze ochrania mojego kupla Heroldso ?? byl bym wdzieczny za odpowiedz
|
gildia
Cytuj:
|
Cześć mam problem z tibią. Przy uruchomieniu kompa wszystko chodzijak należy6 nic sięnie zcina. a po włącvzeniu tibi poprostu kszmar. myszka i te sprawy taklaguja że się nie da nic robić. Mam windows a xp i może to przez to wątpie żeby przez procek choćmam tylko 400 mhz ale na tym kompie tibia już szła io to jak urza. Prosze o pomoc.
|
Mam pytanie co do promocji.Ta promocja kosztuje 20k.Jak ide króla to musze miec 20k w plecaku.Mowie co trzeba i jak dostaje promo to to 20 k znika czy to 20k jest po to zeby krol widzial , ze jestem bogaty i jak dostane promo to se moge to 20k z powrotem schowac do depo?
|
Ej
Może i to nie ten temat ale wpisze. Czy jak kuie pacc musze go jakoś aktualizować? ;( Sam nie wiem
|
Cytuj:
|
Daraa, może być wiele powdów dla których Tibia chodzi wolno.
Radze oczyścić dysk i wyrzucić zbędne programy (mozliwe że jest on nieco zatłoczony...) A także sprawdzić czy z dostępem do internetu wszystko jest w pożadku. A przedewszystkim zaopatrz się w dobrego antyvirusa :) Tibio-gracz, niestety po kupieniu promotion Twoje ciężko zarobione 20k znikną... ale polecam tak postąpić, bo oprócz ładnego tytułu w zależności od profesji dzięki promocji dochodzi więcej punktów życia, oraz many :) Lodzi, jeżeli kupisz pacc (wyślesz pieniądze) czekasz tydzień. W tym czasie powinien dojść. Jeżeli Twoje dane są zgodne, a pieniędzy jest wystarczająca ilość (3 miesiące ok 90zł... itd) nic się nie martw pacca napewno dostaniesz. Wystarczy tylko grać grać i jeszcze raz grać, a w pewnym momencie kiedy się zalogujesz on już po prostu będzie :D Na dole pojawi się liczba dni pacca które jeszcze Ci zostały do jego zakończenia. Ox sky master, oczywiście jest paru takich ludzi, niestety radzę nie ryzykować, bo często gęsto pacc-a za tibijską kase sprzedają oszuści... a jeżeli już są wiarygodni to bardzo dużo sobie liczą... Ja kiedyś osobiście kupowałam kumplowi pacca na 3 miesiace, ale tylko dlatego że dostałam za to DSM która na moim serverze warta jest 200k =] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |