![]() |
Heh, zadziałało ;d. To znaczy nie wiem czy mydło na pewno z biedronki było (chociaż jest taka możliwość), ale na dodatek musiałem szamponu użyć ;d. I nawet jakoś strasznie poobijany nie jestem, troche siniaków i krwiaków ;d
|
jezeli to temat o muzyce, to czy ktos sie zna na tytulach?
http://www.wrzuta.pl/audio/rybBOewOq..._nazywa_miazga chodzi mi o to konkretnie, kolo 40 sekundy.. |
Cytuj:
|
Ktoś może z łodzi/okolic wbija dziś na Rap Route?
a na ostrego w kwietniu? |
Snooop! może będe na ostrym =)
|
w takim razie trzeba się ustawić przed i coś pokombinować ;D
żałuj, że nie byłeś dziś. MIAZGA! pozdro :) |
A w niedziele juz Sabaton we Wrocku ;D
|
''''Były basista grupy Metallica, Jason Newsted, wraca w szeregi zespołu. Ale tylko na jeden wieczór''
http://muzyka.interia.pl/rock/news/m...powrot,1280926 Mam nadzieje ,ze to bedzie powrót na Stałe. bo jak widze tego ''Goryla'' na scenie to płakać sie chce (Wiadomo o kim mowa ;) ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
No raczej nie na stałe. Do "goryla" wprawdzie nic nie mam, ale Jason bardziej mi się spodobał. |
Cytuj:
|
"Goryla"? Wybaczcie, ale Rob bije Jasona zdecydowanie umiejetnosciami gry na basie na glowe. Jason byl spoko, ale odszedl i juz nie wroci do Mety. Szkoda jedynie jego chorkow. Ale Rob to cholernie utalentowany i sympatyczny facet, nikt lepszy nie mogl sie trafic.
http://www.youtube.com/watch?v=1SirJal1RsI a to nagranie z wczorajszego wprowadzenia Metalliki do Rock and Roll Hall of Fame, Master of Puppets zarowno z Jasonem jak i Robem |
do Rob'a jako Artysty nic nie mam bo jest dobry Basista
ale jakoś nie pasuje do tej Kapeli. Lubie jak członek zespołu odstaje Stylem od reszty ale to już przesada -Adidasy,Białe Skarpety,krótkie spodenki, jakaś koszulka NBA nie nie nie to nie ZOO ale to moje zdanie : ) Bardziej Podobała mi sie Metallica z Jasonem ; ) oglądając (Rock and Roll Hall of Fame 2009) pomyslałem ,że taki ''Wesoły Duet'' Rob i Jason to nie był by zły pomysł^^ |
@up
A mi się cała Metallica nie podoba… Mam nadzieje że ją szlag trafi niedługo. Ale to tylko moje zdanie ;] @top W niedzielę byłem na Sabatonie we Wrocławiu… Na wielu koncertach już byłem, ale na żadnym się jeszcze tak nie bawiłem. Tylko WZ (klub w którym był koncert) do d*py - ciasno i w ogóle bez klimatu :| Ale mimo wszystko koncert zaj*bisty, jak ktoś miał okazję i nie poszedł, niech żałuje! :D |
Ktos chetny do Ostravy na UnholyFest? Blackowo Deathowy festiwal. Tam to bedzie sie dzialo...
|
Cytuj:
|
Już się namyśliłem :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Najbliższy mój koncert na razie, to Darkest Tour 19.04 w Stodole (Cradle of Filth, Moonspell, etc). Zapewne będzie zajebiście \m/ |
Był ktoś na Juvenaliach wczoraj we Wrocławiu? ;>
|
We Wroclawiu nie, ale w Lublinie tak :)
W srode na The Futureheads, wczoraj na Strachach, a jutro na Myslovitz :p Jeszcze T.Love, Big Cyc, Kult i Dżem :p |
Lada dzień Piastonalia, ale lineup ch*jowy jak z d*py. : (
|
Był ktoś już na Maj Music Festiwal? Ja wczoraj byłem na Myslovitz i muszę przyznać, ze było świetnie:)
|
Ja dopiero dziś się tam wybieram, w sumie dziś grają zespoły, na których obejrzeniu najbardziej mi zależy. Przynajmniej nie będę musiała dać 25zł za wejściówkę na następny koncert COMY ; )
|
27.11 Katowice - Spodek - Rammstein
I like it I like it xD |
Za chwile kortowiada ! :D. Tylko nie wiem czy dam rade iść w piątek (między innymi Myslovitz) i w Sobote (O.S.T.R) czy będe musiał wybrać :\. Póki co raczej sobote preferuje ;d
|
Cytuj:
|
no na kortowiade bym się kopsną ale to raczej w piątek ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wybiera się ktoś na wROCK for freedom, 6-7 czerwca we Wrocławiu?
Ja idę na drugi dzień, zapowiada się pysznie ;> |
Cytuj:
|
Po wczorajszym koncercie Myslovitz musze stwierdzic, ze Rojek nie umie spiewac na zywo.
http://www.youtube.com/watch?v=x9XJ14--g5A taki przyklad - chlopcy Peggy Brown to bylo darcie mordy, a Dlugosc Dzwieku Samotnosci sobie odpuscil - tylko publika spiewala. Co nie zmienia faktu, ze wersje studyjne ich kawalkow sa genialne :p |
na iGRY się ktoś wybiera ? B)
|
Ha, muzyka średnia, ale wczoraj na Piastonaliach (Oregano czy coś w ten deseń, Ptaky i SNL) było zaj*biście.
|
He, zajebiste były same Piastonalia czy trunki (und znajomi rzecz jasna)? BTW. Pozdrowienia dla Mrocznego Miasta Opola.
Już druga edycja reaktywowanego S'thrash'ydła (18,VII,Ciechanów). Na razie wiadomo tylko że będzie Virgin Snatch i Dead Infection. Jak coś jeszcze dobrego dorzucą to może się przejadę. Natomiast w Krakowie 22,VI na Down będę na pewno, jadzie ktoś? |
Cytuj:
|
Ja teraz tylko czekam na łódzkie juwenalia... :] mam nadzieję, że znow będzie zajebiście.
|
Cytuj:
|
Szkoda, że aby mieć prawo wstępu najbliższy koncert w Madnessie, we Wrocławiu, trzeba mieć ukończone 18 lat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |