Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser VI - Nowe potwory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=181678)

Rybeczka 01-07-2008 09:51

Hmm..Myśle jednak że update pojawi się 7 lipca :o

Dami26 01-07-2008 10:17

fajne te potforki żal nie moge dawać komntaża do tematu niżej jeżeli chodzi o te trade z npc to ja niewiem to nie działa ja pisze do npc hi a potem items i nic :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Rybeczka 01-07-2008 10:21

@up
Ponieważ zostanie to dodane w update!

Patrokan 01-07-2008 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybeczka (Post 2152263)
@up
Ponieważ zostanie to dodane w update!

B)Wszystko fajnie ale kiedy to update?? 8o

proszę o szybką odpowiedź :D

Develis 01-07-2008 11:24

ile jest ych potworkow :cup:

Triq 01-07-2008 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrokan (Post 2152421)
B)Wszystko fajnie ale kiedy to update?? 8o

proszę o szybką odpowiedź :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Develis (Post 2152449)
ile jest ych potworkow :cup:

Jakie dzieci, ja pierdole... Co do pierwszego "pana": NIE WIADOMO KIEDY BĘDZIE UPDATE!
do drugiego: Policzyc se juz kurwa nie mozna?

Patrickus 01-07-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybeczka (Post 2152152)
Analizacja poprzednich update i teaserów.

Mam takie pytanie: co to jest "analizacja"? To ma jakiś związek z dupą? :D

walusprax 01-07-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triq (Post 2152463)
Jakie dzieci, ja pierdole... Co do pierwszego "pana": NIE WIADOMO KIEDY BĘDZIE UPDATE!
do drugiego: Policzyc se juz kurwa nie mozna?

Zgadzam sie z przedmówca kurwa ciezko jest policzyc ja jebie, a co do upade
mial byc dzic ale cos sie czasowo nie wyrobili i bedzie za tydzien !!!:flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_ pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:

Naucz sie pisac Develis

Rybeczka 01-07-2008 12:00

@2up
Chodziło mi o analizę przepraszam

Elitek70 01-07-2008 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Savierus (Post 2150819)
Ma racje ten knightcik co o frost dragonach, wy pallowie macie tak:

speary kusze luk, i walicie zazwyczaj z jednego co wam rosnie 3 razy szybciej ni jedno knighta, wasza specjalizacja walka na dystans, wiec po jaiego huja ma byc pall walczacy z bliska?

druidzi:
fani natury, zyja w zgodzie, inaczej uwazani za healerow, po to oni sa, rozdke dostali po to by mogli od czasu do czasu samemu sie obronic.

sorc: typowy zabijaka, ma wszytsko i na wszystkim moze expic,

a teraz co ma knight:
skille mu rosna ze sie tak wyraze slimaczo, po za tym expi przez dluzszy czas na slabych potworach, bo silniejsze sie nie opylaja z duzych nakladow kasy i wolnego bicia, fakt mamy 3 rodzaje broni, ale co z tego jak sorc druid i pall siecza z daleka a my musimy podbiegac.. do tego jestesmy najwolniejsi (zenada) jak idziemy na lepszego potwora, to bloczymy wam je, a gdzie tu widze podziekowania?????????????????

Jednym slowem knight ma najwiecej do dupy, mozecie sobie myslec cos innego, ale mnie to zwyczajnie nie obchodzi bo taki jest fakt.

a padly te potionki, no coz knigtowi najwolniej rosnie mlvl, to bylo wyzyskiwanie kngihtow zeby robic 4 mlvl i wzbogacac drutow.......

a druci, co im zwalili z uhach, czy ihach, maja ten luksus ze moga sobie sami robic leczace srodki

A zeby bylo najsmieszniej to dodam ze najczesciej zabijani sa knightci, i to doslownie do 50 lvl nawet przez nizsze lvle, gdzie nie maja plusu, predkosci......

Knigt powinnien byc taki :
silny, czyli niezle hity + umie udzwignac swoj ciezar eq co go nie spowalnia.
magia nie dla nas, to dali nam potionki, poprostu powinno sie ich bac, a nie

A:Jestes nowy?
B:tak
A: to na poczatek graj knightem, on jest dla noobow i nauczysz sie grac, potem mozesz sobie najwyzej zmienic postac.
B: oki

KOMENTUJCIE :HIHI:

Zgadzam sie z tym panem.

Rybeczka 01-07-2008 12:38

@up
I dlatego musiałeś cytować tekst na pół strony?

bmwbmw2 01-07-2008 12:49

ok ale KIEDY

OK ale kiedy ma byćte nowe updejtingX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(:confused::evul::ev ul:

Rybeczka 01-07-2008 13:35

@up
Ile można mówić że NIKT NIE WIE KIEDY BĘDZIE UPDATE!!!

Elite-Mistrz 01-07-2008 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybeczka (Post 2152799)
@up
Ile można mówić że NIKT NIE WIE KIEDY BĘDZIE UPDATE!!!

Hehe niektórzy wiedzą ;)

ChrisTa 01-07-2008 14:41

A ja mam andzieje ze zadnego update nie będzie tlyko usuną wszystkie bazy tibii i skonczą z tą "pseudo-grą" :]]]

wgutbier 01-07-2008 15:33

UPDATE JUTRO :P od 12:30 cest wszystkie servery bede wylaczone no kilka Godzin :D Wkoncu Update :P

kombossik 01-07-2008 15:40

Witam wiem że to nie związane z teaserem ale jeżeli jesteśmy przy temacie profesji to proszę zauważyć że knight baaaardzi nudno expi zobaczcie przykład
50 ek - gdzie expi? żułwie/małpy (tylko na powierzchni)/minoski
50 rp - gdzie expi? Dragi/tomby/necro co jeszcze!?

mówicie że pall wydaje 2k na 100 kamieni na skila powiadam wam że dałbym wam więcej byle żeby mi się skile szybciej wbijały (gram ek) po za tym ek może zapomnieć o laniu solo behe/gs itp bo musi do nich podbiegać , a pall co? leje z daleka i ma to w dupie a jak coś już go walnie to ma exure san która nieźle go leczy , a i exura daje pare razy więcej hp niż knightowi... Assasin stary to już przesada 80 rp może lać frosty (luzacko) behe (up/down) demony!!! (up/down)
a knight na tym lvlu co będzie bił ?? nadal żułwie ... no i dragi ale rp już od dawna mógł tam expić...Nie mówcie że macie przejebane bo musicie wracać do depo po rski bo bieżecie 30+ na klate (no wiadomo że nie mówie tu o 10 lvlu) i starcza wam to na dluuuugo... a po za tym te rski dają wam możliwość bicia z dystansu więc nie wiem w czym problem...

Nie będę mówił też o tym że knight nie ma żadnego sposobu na szybkie wbicie lvla rp gdy chce szybko wbić lvl bieże ass i idzie na frosty/dle (tak wiem że możliwe jest waste ale chodzi mi o najszybsze expienie) ms/ed biorą sd i również śmigają na frosty (można już od 45 lvl... był film gdzie 45 lvl w 1,5h wbil 2 lvl na frostach) a ek co może zrobić ?? z exori będzie dragi ciągnął?? a exori gran to już rzal...

Tufta_de_Rook 01-07-2008 16:11

up /\

zgodze się z tym ale rzal pisze sie przez ż ;)

Savierus 01-07-2008 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wgutbier (Post 2153026)
UPDATE JUTRO :P od 12:30 cest wszystkie servery bede wylaczone no kilka Godzin :D Wkoncu Update :P

Na glówna strone tibii.pl, bo to jest w*****ajace, a jak nastepna strona poleci to znowu takie pytania padnol:

Kiedy update?

Dyzzio 01-07-2008 16:28

o boze znowu update !! oni fest kombinuja denerwujace to jest :/ Z update an update coraz gozej jest

Rolvari 01-07-2008 16:43

Witam musiałem zarejestrować się po przeczytaniu tych bredni na temat knighta.X( Nie będę się odnosił do każdego z osobna bo wszyscy brednie piszą, odniosę się tylko do tego pana up.

Jeżeli się nie umie grać to się chodzi ek'iem z 50lvl na żułwie/małpy (tylko na powierzchni)/minoski jak chcesz to możesz nawet iść na dl i wastować swoje marne gp wysępione od hight lvlow, na 50lvl ek powinien siedzieć np. na of'ie gdzie można dużo zarobić.

Jeżeli zrobiłeś knight to powinieneś się liczyć z tym że trzeba go wyskilować,
"mówicie że pall wydaje 2k na 100 kamieni na skila powiadam wam że dałbym wam więcej byle żeby mi się skile szybciej wbijały (gram ek)" pall musi tą kasę najpierw nazbierać więc ty w tym czasie sobie skillasz.

Z tymi behe/gs masz racje tylko że jak taki behe podbiegnie do palla to ten się może zesrać i nic mu nie pomoże Exura San, knight stanie i będzie tylko siorbał poty i manasy w miedzy czasie odpalał exori wasta będzie, ale lepiej stracić 2k za bp potów niż 100k za aol i blessy. A co do exury to ja jej w ogóle nie używam jedynie by spalić manę na te marne % mlvla.

Jeżeli ci się wydaje że z assasinami jest tak fajnie to możesz zrobić sobie pala i zobaczyć jak to jest. Jak chodzisz up/down to potworki są przy schodach i i tak zbierasz niezłe baty. A stary też kosztują. "80 rp może lać frosty (luzacko)" luzacko ale chyba z 2 pallkiem, równie dobrze knight tak może zrobić.

Z tym szybkim expieniem to też odwaliłeś każdy może szybko expić z wastą, a co do tych magów z 45 co idą na frosty, to można sobie zmniejszyć nieco waste czyszcząc ich dedy :D.

Elitek70 01-07-2008 17:21

@up
2k mozna uzbierac w 1h, a w 1h knight sobie moze wiesz ile % wbic? phi... Nie mowie o skillach 50 czy 60 ale od 70 w gore.

KONIEC PYTAN "KIEDY UPDATE" BO UP STARTUJE JUTRO - w Niemczech o 12:30 to u nas o jakiejs 12:50.

Dyzzio 01-07-2008 17:42

Tibia sie psuje wciaz z update an update nic ciekawego ze tak pwim normalka czemu sie bawi W Balace profesjami keidys bylo idealnie lol a teraz tak to zrobili zesami niewidza jak naprawic

Magodelia 01-07-2008 17:52

Ja mam tylko nadzieję, że dodadzą jakieś nowe światy no-pvp. A up... hmm najlepiej jakby go w ogóle nie było :).

Kinderr 01-07-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Magodelia (Post 2153307)
Ja mam tylko nadzieję, że dodadzą jakieś nowe światy no-pvp. A up... hmm najlepiej jakby go w ogóle nie było :).

a ja bym chciał aby wszystkie serwery non pvp zamieniono na pvp, wreszcie nooby nauczyły by się co to jest tibia hehe

Kinias 01-07-2008 18:11

DLA niecierpliwych

Summer update! Great news, tomorrow, July 2, we will launch this year's summer update. For this reason all game servers and the Tibia website will be offline for a few hours starting around 12:30 CEST. Thank you for your understanding.

^^^jednym slowem upade juz jutro:D8o8o8oB)

Tore 01-07-2008 18:28

Proszę o zbanowanie Dyzzio za keylogera w podpisie dziękuje.
@down
Dałem raporta ale napisałem żeby wszyscy wiedzieli i żeby uważali

Kinderr 01-07-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kinias (Post 2153329)
Summer update! Great news, tomorrow, July 2, we will launch this year's summer update. For this reason all game servers and the Tibia website will be offline for a few hours starting around 12:30 CEST. Thank you for your understanding.

^^^jednym slowem upade juz jutro:D8o8o8oB)

już ktoś napisał na poprzedniej stronie...

@Tore raport wystarczy ;p

Michnik of Celesta 01-07-2008 18:47

Z tych nowych mobów tlyko wyrm , sea serpent i grim reaper są spoko , a reszta to już takie z braku pomysłów - gobo scavenger , lol goblin ścierwojad , jak to dumnie brzmi , oprócz tego te elementale 4 rodzaje choćby energy elementala , po co ? Widać , że nie mają pomysłów na nowe potworki , ale mimo to trochę nie mogę się jutrzejszego upa doczekać , głównie ze względu na itemy i thieves guild :P

KSWisloka 01-07-2008 19:45

Szkoda tylko że nie bedzie nowych run.

Dyzzio 01-07-2008 21:34

Potworki Sa Wpożadku Ale Reszta Będzie jak sądze do bani ...

odkrywcaa 01-07-2008 21:48

Mam takie pytanko
Ile mniej wiecej trwa to updatowanie ?

Elitek70 01-07-2008 22:50

Jak zawsze pewnie kilka godzin, zazwyczaj bylo z 5-6h chyba albo cos pokrecilem :P Teraz map nie wprowadzaja to moze byc krocej.

Rybzor 01-07-2008 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez odkrywcaa (Post 2153746)
Mam takie pytanko
Ile mniej wiecej trwa to updatowanie ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elitek70 (Post 2153877)
Jak zawsze pewnie kilka godzin, zazwyczaj bylo z 5-6h chyba albo cos pokrecilem :P Teraz map nie wprowadzaja to moze byc krocej.

Nie zupełnie 5-6. Ostatni (zimowy update) trwał ~3 godziny.

Thal 02-07-2008 00:03

Jak dla mnie ten Update będzie udany :D:D:D

Howard-Webb 02-07-2008 01:14

Ryba znowu ma bana? :| 8o

Kinderr 02-07-2008 02:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Howard-Webb (Post 2154116)
Ryba znowu ma bana? :| 8o

hahahahahahhah ciekawe za co tym razem :D

Attylla'Warrior 02-07-2008 06:56

moim zdaniem zbedne sa tu cale zmiany wystarczyłoby że dochodziły by nowe potwery dla wysokich leveli a nie robić z tibi teletubisie bo to juz tak sie zaczyna dziac wiec nooby najwieksze sa zawsze najjjj podekscytowane że im cieknie po nogawgach ale nic trzeba z tym zyc ale ogolnie bym wolal by tibi tak na client 8.0 juz stanala w zmianach tylko podkreslam jeszcze raz potwory!!!
bo ta gra staje sie coraz łatwiejsza gdzie byle noob wbija 80level-.-

Santis404 02-07-2008 09:52

jestes debil

:evul:ha da sie rapidshare oszukac wystarczy ressetnac kompa i co bżdylu

Santis404 02-07-2008 09:54

post byl do tore bżdyle pedała jednego

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40.