![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
20 linijek skryptu na depositera i co za różnica? taki 70 ek ma 1k capa , to daje wycieczke do dp co 2-3h , i to jak się jest samemu na respie.... |
1) Kosmos:
*Możliwość latanie rakieta w kosmos Tibii ^^ na Marsa czy cos, co oznacza miasto i nowe potworki. 2) Arena gdzie można walczyć jak na na PvP i Non-Pvp 3) Tibia Music Players: *Możliwość dodawania muzyki do Tibii bez włączania Winamp czy Window Movie Player ... mniejsze Lagi. 4) Więcej Expowis dla Facc ... czas pomyśleć o naszych graczach którzy nie maja pacc, zrobić jakieś miasto czy coś. 5) Bronie na "Fist Fighting" czyli jakieś rękawiczki czy coś w tym stylu. 6) Cien: *Cien który rzuca dom/drzewa dało by to więcej koloru dla tibii. 7) Polski Server :D tylko dla Polaków. 8) War Npc: *Jeżeli są Wojny nawet na Non-PvP mozna by było iść do NPC który się np. znajduje w Venore i zapisujesz własna Gildie na Wojne ... pomysł do dopracowania. 9) Guild Mission: *Misje dla calej Gildi tak samo jak up ... npc zapisujesz gildie która chce iść i te osoby muszą tez iść do NPC i podać nick. |
no pomysly masz nieglupie , kosmos to napewno ironia
niezgodze sie tylko z dawaniem czegos dla facc , to sa darmozjady i powinny dostawac bardzo malo , powiedzmy tereny dla facc powinny byc tylko upiekszane (nowe graficzki skalek , drzewek miast itp.) no i czasem mozna dodac jakiegos pojedynczego viverna zeby kolejki na niego byly |
areny na non-pvp to wymysl jakiegos dzieciaka, ktory na codzien boi sie o wlasna dupe za bardzo zeby grac na pvp, a chcialby okazyjnie skopac tylek komus o 30 leveli nizszemu, najlepiej jeszcze z mozliwoscia ucieczki w trakcie walki na wypadek gdyby okazalo sie, ze przeciwnik jest o 2 klasy lepszy.
Zrozumcie wreszcie, ze npvp jest po to, zeby nie dalo sie walczyc z innymi graczami. Od walki jest pvp - gdyby wprowadzono sterowane wojny nie dosc, ze polowa z i tak skromnej ilosci graczy pvp zaczelaby sie pchac na npvp ( z powodu opisanego wyzej ), to jeszcze wojen na nonpvp w koncu i tak by nie bylo - bo nie daloby sie nikogo do nich zmusic, a chetnych wbrew pozorom nie jest tak duzo. A polski serwer to juz wogole kuriozum - i zaloze sie ze przynajmniej 1/3 normalnych graczy z Polski bylaby temu przeciwna. |
Cytuj:
|
Cytuj:
1 vs 1 praktykują tylko noobki z Carlin na low lev, normalnie coś takiego nie występuje. Jeśli już dojdzie do spotkania przeciwnych stron to albo są wzywani kumple, albo jedna strona ucieka, albo jednej stronie kończą się zasoby i dopiero wtedy ucieka (jeśli ktoś postanowi że jednak chce zmarnować co tam ma w bp). Cytuj:
|
Cytuj:
Co do propozycji nie ma sensu się wysilać w tym temacie i tak nie zostaną one wprowadzone. |
UP: Najlepiej jest zwracać uwagę tylko na złe strony, co tam że Polacy tacy dobrzy są we wszelakie gry internetowe, najlepiej tylko mówić o dzieciach Neo >.< Swoją drogą, ciekawe skąd wiesz jak jest na forach za granicą.
Cytuj:
|
zawiść sie bierze z tad ze takie dzieci z facc proszą o więcej... rozumiem ze tibia to darmowa gra i nie mam nic przeciwko , ale dla graczy co grają za darmo powinni dodawać minimum takie jak opisałem , bo jaka była by sprawiedliwość ze jeden płaci a drugi nie a obaj dostają +/- to samo??
i dziwnym zbiegiem okoliczności jest tez może to ze to na facc większość to nooby? (jest kilku pozadnych graczy facc) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Znowu Dragonit vs Xr3....
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym w przypadku powstania polskiego serwera - nikt wam tam nie kaze grac. |
Cytuj:
Cytuj:
|
150 mag jest w stanie ubic 150 maga sam 2 ue i spi . Tylko niech nie gada pierdol ze kazdy normalny 150 mag by sie wyleczyl bo istnieje cos takiego jak elemont zaskoczenia .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Następny High lvl który myśli ze jest pępkiem świata ... ... żałosne |
Cytuj:
Następny Low lvl, który wyszedł z założenia, że skoro dobił 60 poziom "doświadczenia", to znaczy ma Tibię w jednym palcu (tak przypuszczam). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I to nie zbieg okoliczności, tylko logika - facc jest dla wszystkich, więc nic dziwnego że jest tam więcej noobów. Tym bardziej, że na płatnym koncie szkoda czasu na siedzenie w depo i krzyczenie "free pacc!". Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Przydaly by sie jakies nowe czary i tereny dla facc bo te juz nudne sa a coraz wiecej ludzi gra
|
Cytuj:
|
ja tez nigdy nie nazekalem ; cieszyłem sie z gry neewbiego a pacc kupiłem niedługo po tym jak zaczelem grac , bo mi kumple powiedzieli ze warto. i dziękuje im za to bo sie naprawdę opłacało
kolejny 15 level z carlin co narzeka ze za mało vivern na facc i są kolejki |
@up
Niestety się mylisz .... |
Nie popadajmy w paranoję, nie możemy myśleć że każdy FACC to n00b..
Może niektórych niestać na pacc i se grają na faccu i powinni się cieszyć że CipSoft zrobił darmową grę a nie jak WoW, nie starcza mi pieniędzy na pacc więc gram knightem na facc i nie narzekam... |
Cytuj:
no i do takich ludzi co nie nazekaja nic nie mam. Bo sie i tak cieszysz ze jest ten facc co jest za darmo. BRAWO a co do tego ze na facc same nooby , znajdziesz troche pozadnych ludzi ale takich to naprawdę ze swieczka szukac. co nie oznacza ze na pacc nie ma noobow |
Naprzykład mój kolega ma 107 knighta a do 95 lvl miał Facc bo poprostu nie miał pieniędzy, i nie narzekał.
|
Monety powinny być lżejsze, bo czasem denerwuje myślenie "Item czy loot". Dla Knighta więcej hp, dla Palla więcej mp, dla Sorca i Druta więcej cap(wartości po 5 punktów wzwyż). Przydatniejsze rzeczy z niektórych monsterów(rzadkie itemy, np z trolli, goblinów, orców[zwykłe, warrior i spearman] ).
|
Cytuj:
a moze wyrownac wszystkie profesje zeby byla jedna? knajt ma duzo hp , palek na mp chyba nie nazeka a sorc i druid to nie knajt zeby miec duzo cap |
Cytuj:
Więcej hp dla knighta? Nie, jest w sam raz, tak samo jak z maną i życiem dla innych profesji. Co może wypaść przydatnego z trolla, skoro to potwór dający 20 exp? To co leci to aż nadto. W ogóle to dziwne, że troll nie daje np. 500 expa i nie jest bardzo silny...przecież w innych grach RPG tak zawsze było. |
Mogli by zrobic wyspy dla oddzielne dla kazdej prof. wtedy to by najlepiej byloby grac knightem bo nawet jak przyjdzie 5 ekow to problem zabic eka xd
dac dla eka lepsza moc by mogl tak jak ms z zyskiem zabijac dobre potwory i leczenie dla knighta i paladyna I zlikwidowac "change gold" aby bylo jak na ots dzieki temu by bylo wiecej capa. (+ dla magow) |
Mogli by zrobic system pvp na rooku od 9 lvlu :) Tak zeby mogli sie bic ze soba tylko rookstayerzy a normalni gracze do 8 poziomu mieli ochrone. :)
|
Cytuj:
debilne pomysły... może wogle dać knajtowi 50000000 hp i czar za 10 many który leczy 100% , z takimi pomysłami to panu już podziękujemy UP. pomysł z pvp dla rookstayerow nie jest zły , ale nie od 9 , powiedzmy od 20 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |