![]() |
Boterów powinno się karać, przychodzisz expić siedzi boter. Można się wkurzyć ... No a nie ?..;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Stwierdzam tylko fakty. |
Cytuj:
|
@up
Chyba o ile nie jest publiczne. Zastanawiasz mnie trochę, bo sam wbiłeś swój lv bez bota, podobno, a twoje wypowiedzi "(..)czy maniakalny gracz, mający ewidentną satysfakcję z żmudnego klepania tych samych mobów?", i najazdy na expiących ręcznie, są w takim razie nie na miejscu. Kończę pisać w tym temacie, bo i jedna i druga strona wniskuje cały czas to samo tzn, "My mamy rację, oni nie." |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie. Piszesz brednie;) Tak twoje pvp musi być bardzo imponujące 100+ knightem. Najbardziej mnie rozśmiesza jak ktoś pisze o pvp grając knightem. Rashujesz na śmierć ? haha :D |
Cytuj:
Sadzisz że knight jest bezużyteczny? To pomysl sobie taka sytuacje: Twój team przegrywa war, jest was online 10 przeciwników 40. Nie macie ani jednego knighta, ubijacie jakiegos typa (np masslogiem) i co robicie? Lecicie do trapa i kto was trapnie? ms? Oni po was przychodza zabijaja trapera i cya po was. :) Może w kwestii ataku jest bezuzyteczny, ale w kwesti obrony jest bardzo potrzebny... |
Cytuj:
sry za offtop |
kurwa palo wyobraz se ta sytuacje, że was jest 10 w trapie pada blocker i macie trapa, a ich jest 40 rozbiegna sie do was to wkoncu was zabija. Wy macie combo 2.5k a oni maja combo ponad 6k~... (widac że bozia mózgiem nie obdarowala ;/)
btw, wiem ze to nei mozliwe ale to jest przyklad na to że knighty sa wazne w wojnach :) Knighty tez maja pvp nie widziales mnie w akcji to nie mozesz oceniac zjebie. Po za tym mam inne chary niz knight :) |
@up
Dobra, ty nie ucz księdza pacierza. Dobrze zgrany team magów z Ventrilo, albo elfbotem rozchlasta kogo będzie chciał. Poprostu kwestia zgrania (albo bota). |
Pomyśl, że tamtych 40 może mieć jeszcze lepsze zgranie, lub dobrego battle commandera,
tutaj taki przykład z Elysii. Openki z Arioc Scalpem 20:0-5 dla We run it, openki bez niego 20:0-5 dla Valentines, oczywiście takich openek bez niego było w tej wojnie może ze 2-3, no ale ok. |
Cytuj:
jest 10 knightów i 5 magów kto wygra ? tu cytat : Cytuj:
sry za offtop |
Cytuj:
|
Cytuj:
ty czlowieku chyba jestes pojebany, albo w najlepszym wypadku dostajesz posladkami po twarzy. CZYTALES TIBIA RULES PSIE?! to zamknij morde, bo to ze kupujesz pacc po wczesniejszym "zapoznaniu" sie z regulaminem i go łamiesz, to ziomek ty masz problem :baby: zobaczymy jak po wyznaniu prawdy dlugo pojedziesz na tym charze ;( czek dys ałt Data dołączenia: 19 01 2008 Stan: Aktywny Gracz Imię: Seredo Profesja: Knight Świat: Nebula Poziom: 112 lookać.. Character Information Name: Seredo Sex: female Profession: Knight Level: 15 World: Nebula Account Status: Free Account niahsaihsaihsa |
Cytuj:
Idź teraz ratoować kumpli swoim pro 100 najtem ;d Allbo nie bo jak padniesz to bedzie po nas :/ Dobra elo wbijaj na berylia jak chcesz zobaczyć bota, ale nie pisz jak masz poniżej 90 lvl (; |
Najśmieszniejsze jest to, że nikt z krytykujących boty, nie widział ich nawet na oczy, ani nie przetestował chociażby tbigg na własną rękę, aby nie splamić swojego honoru gracza, który zareportował by gościa za bota, chociaż dobrze się znali z Tibii od paru lat. Nie pieprzcie głupot, że użytkownicy botów oszukują w ten sposób was i całą grę, bo ich obecność nie wpływa na was tak naprawdę nawet w 5%, a poza tym twórcy gry oszukują swoich klientów, co oznajmi każdy doświadczony gracz.
|
Kto ci powiedział, że nie widzieliśmy na oczy i nie testowaliśmy?
/niepotrzebnie znowu podbijasz temat. szukasz kłótni czy co? Do zamknięcia. |
jak na moj gust 90% wypowiadajacych sie tu ludzi uzywa botow,ci ktorzy pisza ze nie uzywaja to i tak uzywaja, kazdy tego prubowal, prubuje i bedzie prubowal co to takiego ten bot... sciska mnie gdy slysze jak 20-30 lvl sie wypowiada ze "on nigdy nie bedzie uzywal bota" gowno wie o tibi! jesli bedzie gral to na wyzszym lvl'u i tak napewno go uzyje... wiec nie zapierajcie sie czegos co i tak bedziecie robic...
pozdrawiam |
Znaczy wiesz, są tacy wbili 200lvl bez żadnych botów, lecz są to w szczególności zrutyfikowane, blade grubasy, które spędzają czas letni przy Tibii i chipsach.
|
Sam wbiłeś swój 121 ręcznie, więc, zamknij mordę, za przeproszeniem. (;
Mam rozumiec przez to, że jesteś zapyziałym, małym cwe.lem, zajadającym fast foody, zapijając colą? [; Nie oceniaj ludzi po zachowaniu wirtualnym. @2up próbować.. |
Cytuj:
|
Więc nie oceniaj innych 'antybotterów'.
|
Będę oceniał, bo mam argumenty. Ty zaś gówno masz mój drogi...
|
Ogarnij, to, że trafiłeś akurat na takich reali, to nie moja wina misq. [;
Znam sporo ludzi nie używających bota, wysporotowanych, bez nadwagi. Wydaje mi się, że sam jesteś właśnie takim małym grubaskiem i masz kompleksy. ): |
A ja w całej "karierze" Tibijskiej nie widziałem ani jednego "uczciwego" hlvla, który wygląda normalnie. Nie jestem mały, a już napewno nie grubasek;)
|
No widzisz, jeszcze dużo ciekawych doświadczeń przed tobą. ;)
|
Cytuj:
|
Ani to... \o/
|
Cytuj:
A jak nie masz czasu na grę to po co grasz? @up widziałem wielu normalnie wyglądających , zauważ że z botem o wiele wolniej expisz niż robiłbyś to normalnie , oczywiście trzeba jeszcze umieć :D , znam człowieka który np trenuje zawodowo siatkówkę i bez botów 200+ wbił , po prostu wiedział gdzie i jak expić. Tą umiejętność też tzreba posiadać. |
KIEDYS gralem uczciwie, duzo milionow expa wbilem bez wspomagaczy, niestety gram na non pvp i update zepsuly wszytsko oto moja skromna historia
zajmuje sobie miejsce na d lair, respektuje innych graczy, to bylo zaraz po upie w ktorym wprowadzono vis na odleglosc i brak combo, expie sobie spokojnie wbiegaja mi 50 sorce/druty i cieszac sie ze maja darmowego blokera zabieraja mi czasem nawet wiecej niz 50% expa, a mialem wtedy lvl hmm 160? wiec gdzie tu logika, jesli moglbym miec fun expiac i przy tym zarabiac jak np. pallek stairhop na demach etc. a na moim lvl najsilniejszy potwor do solo do frost, co za zal. dlatego wlasnie ja uzywam bota, i jesli ktos boci rozwaznie to nie ma szans na bana, bo mnie gm sprawdaja baardzo czesto, dobrze wiedza ze mam macro ale zawsze jestem przy klawiaturze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:04. |