![]() |
@noradin
Sciagnij triala wowa. Max 20 lvl i 10 dni free. Jak nadal nie bedziesz zdecydowany sciagnij wowa przez te dni i zagraj na priv. Pamietaj ze global to 60 zl miesiecznie a jak nie to nie ma grania. No wtedy tez musisz kupic gre bo kupowac sam kod przez nich to chyba drozej. Gram na privie z wotlk najnowszy patch. Nie nie ma buglandi. Dajpierw nam dano dk i teraz pokolei testuja tereny i nam udostepniaja wraz z paroma lvl. Obecnie 72. Nie jest zle to co najgorsze za nami co sie dalo zmienic poza samym silnikiem jest naprawione. Dla chetnych-bloodworld. |
nie wiem jak ty placisz ze wychodzi ci 60zl. Mi wychodzi 40 czasami mniej...
|
jak płacisz PayPal to teraz trochę lipka bo ZŁ spadł i bardziej mi się opłaca kupić pre-paida za +/-90zł za granicą :)
|
Cytuj:
Z tego powodu upadl moj pomysl grania na Andeerii, co z tego ze serwer stoi skoro malo kto raiduje bo nie ma heroicow i slabszych raidow, a na mocniejsze nie ma sprzetu ? Podsumowujac - najlepsze privy w wiekszosci przypadkow nie zastapia nigdy najslabszego legit serwera. |
Cytuj:
|
Fakt teraz srednio 90 zl na 60 dni. Czy wotlk wykrywa? Zdania sa podzielone. Tak samo latwo zalesc jakis serv tbc poprzez google. Sam sie przychylam na global ale wole najpierw sie upewnic na priv czy mnie to wogole wciagnie.
|
Privy nie wciągają :d
No, chyba że bardzo ale to bardzo się nudzisz... Na co drugim privie idziesz spokojnie expić a tu podbiega jakiś dzieciak i spamuje ci "hcesz party pujdziemy razem expic kk" i nie odwali się, póki wulgarnie mu tego nie wytłumaczysz. Ogólnie na youtubie są filmiki jakie to te privy są świetne, a tak naprawdę dupa. Bardzo mało ludzi, te bugi... syf. Radziłbym ci spróbować pograć na 10 dniowym (nie wiem dokładnie czy to 10 dni) trialu na globalu, poproś kogoś o triala i pograj :> Spodoba Ci się, kup prepaida ;x |
Mam pytanko:
Gram na serverze z patchem 2.4.3 (wow scape) i chciałem używać quest helper... Nie wiem co robię źle: Mam WIndows vista i ściągnąłem wersję 0.89. W addons wyskakuje mi problem "out of date " czy coś takiego.. Wyczytałem ze trzeba coś zrobić w folderze c/user/public (coś tam coś tam) i będzie działało ... Tylko co? Jeżeli ktoś może mi pomóc będę fcienczny. |
Ściągnij addona do wersji na 2.4.3 bo pewnie masz albo za starego albo za nowego :) kiedyś był program aktualizujący wszystkie addony do danej wersji ale nie wiem jak się nazywał.
|
Cytuj:
@down Nie będę narzekał na coś, co mnie na tym serwerze nie spotkało ;] |
Cytuj:
Serwer byl co najwyzej blisko przyzwoitego, ale na dluzsza mete nadal wygladal jak kiepski zart programistow. |
Jeżeli chcecie w miare normalnie pograć to zapraszam na Hellground :)
2.2k graczy online ok. 16~, lagów i freezów zero... Jedynie uptime 4h~ ale to najmniejsyz problem. Nie ma tu czegoś takiego jak napisał wyżej Vil, że clotherzy tankują itp... Serwer stoi od 25~ grudnia, więc jeszcze się nie rozwinął lecz już dużo ludzi chodzi na areny 2vs2, 3vs3 i nawet 5vs5, o bg i raidach nie wspomnę. Najlepsza alternatywa dla ludzi, którzy chcą pograć w wowa za free :) |
Właśnie, gra ktoś może jeszcze na Hellgroundzie? Dzisiaj zacząłem. Horde undead, Larengrarg
|
~~~~skasować
|
Wedlug mnie,nie jest az tak zle na tych privach.Ja osobiscie sie nigdy,ale przenigdy nie spotkalem,zeby jakis dzieciak podbiegl i napisal cos w stylu "plx pt zostanmy pszyjaciulmi okej daj mi gadugie i fugule"Masz jakies dziwne fobie chyba i zeby nie bylo na globalu gralem i wracam do niego juz wkrotce.Poprostu boli mnie to jak ludzie to sie wypowiadaja o jakims gownie jak WoWscape,bo tam cos takiego mialo miejsce,ja gram na Soulbound WoW atm i mysle,ze to jest najlepszy server jaki do tej pory widzialem na WoTLK.
|
Poleci ktoś dobry serwer pod 3.1.1? Bo widzę same gówna typu instant 80, a jeśli jest blizzlike, to taki blizzlike, że na początku masz full t6.
Po prostu normalny blizzlike a'la wowlegion, w końcu trzeba się trochę rozerwać w weekend, a na globca nie mam na razie ani kasy, ani czasu... |
propo wowscape. na ich realmie wowlegion fajnie spieprzyla sie ekonomia. daaawno temu kupilem 50x stack light leatherow, max po 5g. Ostatnio jak wbilem, patrze po ah a tu stack 150 g. Hm. Pod 2.4.3 dobrego priva nie ma? anderia to nuda, hg samemu mi sie lvlowac nie chce xd
|
No tak, tylko, że ja mam 3.1.1 a cofnąć się nie da, bym musiał reinstalować...
|
Sposobu nie testowalem bo nie mam jak ale tutaj masz opisane jak z 3.1.x zejsc do 3.0.9:
Kliknij mnie Btw, gral ktos na wowlegionie po wprowadzeniu wotlk? Jak wrazenia? Pytam z sentymentu, kiedys sie nawet fajnie gralo.... |
Wowlegion obsługuje tylko 2.4.3, stąd też problem, bo trzeba by od nowa WoWa instalować i patchować = 2 dni ściągania. Kiedyś był sposób na zejście kilka patchy niżej, usuwając plik exe WoWa i uruchamiając Repair, przywracało wtedy bodaj plik w wersji 2.0.0, a teraz dupa, przywraca mi w wersji 3.1.1.
Btw. słyszałem, że Scape Gaming się sypie. Tak przynajmniej mówi kuzyn, który gra na wowlegionie i battlescape, ponoć są niewiarygodne lagi, crashe, kicki itp. Eh, chyba rzeczywiście trzeba będzie kupić pre-paida :p |
zainstaluje na swojego wow'a tbc. Tylko tbc. I pathuj do 2.4.3. Powinno zadzialac.
|
Ja gram osobiscie na Theatre of Dreams nie ma go czesto a top listach a to wielki blad to bo rewelacyjny serwer typu Blizzlike :)
Exp x 1 loot x 1 questy x 1 A gra sie naprawde przyjemnie w porownaniu do wiekszosci serwwerow jest malo bugow , przy 1400 osob pod wieczor ja nie mam lagow, Szczerze polecam ten serwer: Tod.sey.pl PS: Jest formularz ktory trzeba napisac aby grac na serwie co zacznie zmiejsza ilosc noobkow. |
Nie narzekajcie tak na privy, HellGround nie jest zły. Dziś zacząłem, jakiś koleś dał mi na start 10g, zaprosil do gildii, a takze pomógł wykonać początkowe questy z koboldami (human).
UpTime co 4 godziny, jest spoko, tylko czasem się ktoś pod ziemię zapadnie :) http://wow.gamefreedom.pl |
Też gram na hellgroundzie :) Jaki nick? mój - Bienkovic ;)
|
Ja tez pykam :D ale horda nick Admar i Saitex. Moze sie na bg kiedys spotkamy xD
|
Gra ktoś na avalonie?
|
za samo "gram gnomem warlockiem" wyjdz z tematu... w rl dał bym ci w ryj... pozatym co to za server z mniej niz 300 osob ?
|
Cytuj:
|
Mi się zdaje, że najlepszy serwer na razie to WowScape. Grałem tam z ziomami z rl, ale niestety mi się to znudziło. Mimo, iż mogę bić 80 poziom, to na 70 skończyłem swoim Undeadem Priestem :P .
|
HG to moim zdaniem strata czasu np dlatego, ze nie działa Av. Zapraszam na sangreal. wow.sangreal.lt Niedawno wprowadzono na serva wotlk i skasowano wszystkie postacie, wiec nie wiadomo jeszcze nic o błędach występujących na nowych terenach.
Adres strony, na której można zrobić acc. http://wow.sangreal.lt/pl/reg/ Wymagany patch 3.0.9 |
sangreal to teraz jeden wielki bugland. nie dziala polowa questow, talenty pobugowane, lapiesz errory w co drugim obszarze + banda litwinow-idiotow
|
Cytuj:
|
aktualnie to wowscape bije na glowe takiego sanga.
|
swoja droga ciekawe czy moje gildie na WoWScape jeszcze istnieja ;o
|
Jeżeli chodzi Ci o gildie w której byłem, to jeżeli nie usunęli mojej postaci to pewnie istnieje xD
|
Ixion-WoW 2.4.3
http://94.23.54.209/strona/e107_images/banner.gif
Witamy na serwerze Ixion -Jesteśmy pewni, że to będzie jeden z lepszych w Polsce, gdyż to na graczach i ich opinii zależy nam najbardziej. Game Masterzy/Admini są Uczciwi , pomagający graczom kiedy gracz potrzebuje pomocy -Nigdy nie mówimy nie, Klimat na serwerze Jest Boski, po prostu musisz zajrzeć. Na serwerze mamy Doświadczona Kadrę, która pracuje w pocie czoła aby zapewnić wam najlepszą jakość gry. Emulator: Trinity Core Strona serwera: http://ixion-wow.com.pl/ Rejestracja: http://94.23.54.209/reg/ Patch: 2.4.3 Realmlist: 94.23.54.209 - Działające Areny - Działające BG (AB, WSG, EOTS, AV) - Oskryptowane insty - Dostępne Heroici - Działające Questy (problemy z eskortami, ale brak instantów questow jak jakiś nie działa. Admini na bieżąco naprawiają nie działające Questy) - 95% talentów działa U nas zapomnisz o lagach i DC. Raty serwera: Kill: x20 Quest: x20 Drop gold: x15 Drop item: x12 Honor: X5 Nasza ekipa: Admini techniczni: Rogas Admini Gry: Freon Krasula Head GM: Porykar GM: Lester Maq Balinarciaa Cristin |
|
Cytuj:
|
Lubisz grać w World of Warcraft, ale nie stać cię na wysoki abonament? Chciałbyś zagrać na serwerze przypominającym oryginał, ale z większymi ratami? Chcesz pograć na serwerze gdzie nie ma lagów a administracja pracuje? Jeśli tak, to zapraszamy na serwer WoW TBC 3.0.9 Patch Immortal! Na serwerze gra jeszcze mało osób, więc masz szansę stać się najlepszy! Wszelkie linki do pobrania gry, patchy, addonów oraz rejestracja konta na stronie: www.immortal.net.pl.
Spellujący świat, miła i pomocna administracja, świetny klimat i szansa na bycie najlepszym! To oferuje ten znakomity serwer (jest również możliwość transferu postaci z innego serwera na dobrych warunkach)! Naprawdę warto zagrać! Roześlij ten komunikat swoim przyjaciołom. Nic cię to nie kosztuje, a bardzo pomożesz serwerowi. Pozdrawiam Nie jestem GM. Jestem graczem, nic też nie otrzymuję za reklamowanie. Jeśli chcesz więcej informacji i doświdczeń okiem gracza, napisz do mnie (GG: 3534780) |
[BLIZZ x1/Hi-PvP x10] Foresters' Server WotLK |3.1.0|
http://dl.playwow.eu/playwowlogo.png
Nazwa serwera: Foresters' Server Rodzaj: [Blizzlike x1/Hi-PvP x10] Realmlist: logon.playwow.eu Patchlist: version.playwow.eu Strona: http://playWoW.eu Rejestracja: http://reg.playWoW.eu Latency: 30-150ms Silnik: TrinityCore2&MaNGOS + BugDB(UDB+TDB+NCDB+FDB) Player cap= 500-600 Sprzęt: http://server1.playwow.eu/phpsysinfo/ Opis: Server bez lagów, bugów, DC, który tylko czeka na graczy! -Działają wszelkiego typu PvP (BG,Areny,FFA). -Ze stałą domeną - playWoW.eu -Włączona interakcja pomiędzy Ally, a Horde (nie tylko walka, ale także chat, mail, party & AH) -Autorskie eventy. -Teleporty w stolicach oraz na Gurubashi Arena Server nie stoi na gotowcu, mamy event-questy, wiele usprawnień wprowadzonych przeze mnie lub poprawek społeczności MaNGOS'a/Trinity, rozbudowany portal oraz forum. Jednym (no... dwoma) słowem (słowami): WARTO GRAĆ! Dlaczego? Mamy dwa realmy: blizzlike i high. Są pr0 admini. Nie ma przekrętów w wykonaniu GMów. Wszystko jest dopracowane lub dopracowywane po zauważeniu/zgłoszeniu problemu. Parę słów o historii: Weszliśmy do interesu na początku lutego 2008. Server działał do końca lipca 2008, będąc zawsze pierwszym we wprowadzania nowych patchów (bez bugowania całego servera). 2 miesiące staliśmy na dedyku. Po przerwie spowodanej wieloma powodami, głównie niemożnością kontrolowania servera przez głównego admina - panaut0lordv, który nienawidzi niedoróbek i bezprawia... ;) WE STRIKE BACK !! A teraz jesteśmy pierwszym polskim serverem na WotLKu, na 3.0.3-3.0.9, i na 3.1.0 także. I parę słów o aktualnościach: Aktualnie mamy server dedykowany opłacony na kwartał, a liczba graczy idzie w górę. Zapraszamy :) Server utrzymuje się z dotacji i reklam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |