![]() |
@up
20 gp?!, to straszne, mogles sie mnie zapytac na gg, a nie tracic tyle kasy, starczylo by ci na 10 torchow!! |
??? Nierozumiem ???
Cześć, mam problem.Ostatnio byłam z kolegą na cycklopach.On ma 15 level knight i 2 mlvl a ja mam 15 level sorc i 19 mlvl.I expiliśmy sobie z hmmków,tylko że on dla cycka wjeżdżał za 30-40 a ja za 20-30 i dostawal okolo 80-100 exp a ja 70-50 exp dlaczego ? 15 knight 2 mlvl wali mocniej z hmm od 15 sorca 19 mlvl ?? Odpiszcie pliX
|
moze mi ktos powiedziec jak rozwalic magic walla?
|
Cytuj:
|
czy czar : Lewitacja ( up/down ) działa jeśli na górze stoi człowiek?
czyli ktoś się wteleportowuje w niego , czy poprostu niemożna? |
Lurowanie....
Co onacza stwierdzenie, że potwór został zlurwany itd. :confused: plx o szybką odpowiedź
z góry dzięki :p |
Cytuj:
Przykład. Giant Spider lurowany pod dwarven bridge :) Nie raz sie na takiego natknełem i nie raz mnie zabił pod tym mostem :( A tak na marginesie to nie nawidze ludzi ktorzy lurują X( |
Jak sie robi Summony???
Musze wam zadać pytanie na które niestety nie znam odpowiedzi ;(
Czy ktoś z was wie jak sie robi summony? I jakie profesje je robią? |
Summony mogą robić druidzi i sorcererzy. Potrzeba na nie czaru (Summon Creature). Mówi się: Utevo Res "nazwa potworka" (każdy potworek wymaga innej ilości many, i nie wszystkie da sie zsummonować)
|
Czy jak chce potrenować skille i jakiś sorc summonuje mi ghoula i odejdzie to on zniknie? Czy ten sorc musi stać i się tepo gapić na train?!
__________________________________________________ _______________ Ultima jest jak zwykły banan a tibia to jest chiquita |
mag/druid musi stać przy summonie, inaczej ten pójdzie za nim.
|
Aha to żle :( ! A jak sie drut/mag wyloguje przy summonie i wloguje to summon zniknie??
|
Tak. Zniknie natychmiast po wylogowaniu.
|
Ej jak rzuce niewidzialność, i odczekam wymagany czas to czy mnie wyloguje czy bede musiał poczejkać aż niewidzialność zniknie?
|
hehe
Cytuj:
|
Dobre pytanie
Moja postać to sorc - jak wszyscy wiedza jego główna broń to magia (w założeniach). Niedawno razem z kumplem zastanawialiśmy się nad pewną sprawą:
Jestem osobą, której nie stać na PACC ale gdybym kupił go tymczasowo i wykupił jakieś zaklęcia tylko dla PACCów to czy po upływie terminu płatności i powrocie do normalnego Accounta dalej miałbym możliwość ich wykożystywania?? (zaklęć PACC) :baby: |
Cytuj:
|
Sorcerer zadal by chyba wiecej>>> :berserk:
|
a co to sumon?? :confused:
|
A mam pytani może już takie gdzieś było ale nie znalazłem jaki food daje exevo pan(prosze podać all).
|
1.Czy możliwe jest tworzenie efektu combo, że np. puszczam UE i SD jednocześnie?
2.W jakich odstępach czasu mogę używać zaklęcia i runy? |
Cytuj:
|
Fieldy
Ostatnio irytuje mnie pewno rzecz a mianowicie fieldy (fire, ale nie wiem jak z pozostałymi).Otóż dla pewności kupiłem fire fielda i fire bombe w sklepie, a potem oba te fieldy zrobiłem i po użyciu ich na ziemi/potworze miały kolor żółty i strasznie szybko wygasały. Co zrobić, żeby były one normalne, czy to może zaleczyć od mlvl ( w co wątpię), bądź to przez update ?
DOWN: I wogóle to dlaczego niby na światach non pvp mają byc te dziwne fieldy? Bo ja własnie gram na guardii |
Cytuj:
|
Gdzie mozna kupic czar Levitate dla PACC??
|
re: UP
Na Edron, o ile się nie myle to w wieży na wschodzie miasta. |
Głupi Problem
Mam 3 mlvl , kupiłem zaklęcie Heavy magic missile i nie wiem jak go używać Nie wiem co zrobić więc zwracam się z tym problemem na forum. Please pomóżcie !!!
|
@up: Kupujesz czystą runkę w sklepie za 10 gp, bierzesz ją w łapę, mówisz "adori gran" i masz już runkę HMM. Strzelasz z niej klikając prawym przyciskiem myszy --> use with... i celujesz w potworka (na ekranie gry, bądź w okienku "battle"), lub w gracza (TYLKO na ekranie gry).
|
Runy
Wielkie DziĘki Ziom !!! :]
|
dobrze z tą magią np knight z hmm na 4+wali calkiem niezłe hity;p
|
Problem
Eee... na poczatku admin matkus powiedzial ze mozna miec tylko 2 summony lub convicy, tylko 2. Otoz stojac kiedys przed depo na elysii zobaczylem jak jakis high lvl druid PACC zsummonowal orka berserkera i atakowal ludzi i sie chwalil ze ma zerka. pozniej zsummmonowal stone golema i niechcacy zabil jakiegos kolesia. po kilku minutach (wypil kilka fluidow) zsummonowal 3 summona orka spearmana!!!! ale niestety tamten zabity przyszedl druga postacia i niezle mu wp******il i zabil mu summony. JAK to mozliwe ze przyzwal 3 potwory?? odpowiedzcie plz!!!!
|
Hmm
A ja Mam Jedno pytanko CZy Jak W trakcie trwania pacca kupie sobie np: Haste To jak mi sie pacc skonczy to te haste "poczeka" sobie na mnie az kupie drugi raz pacca czy musze kupic od nowa??
|
Ja tez mam pytanie, mianowicie jak się użyje "explosion" to to zalicza sie jako fire, energy czy żadne z nich?
|
Cytuj:
|
Ja mam jedno pytanie: a mianowicie nie rozumiem, jak uzywac tych '' w czarach typu summon creature, creature illusion. Czy moglby mi ktos laskawie wytlumaczyc, jak sie tego uzywa?
|
@up
Piszesz: utevo res "nazwa potwora" i masz. Tak samo creature illusion. |
@arimades haste "poczeka" jak kupisz pacca znowu to mozesz uzywac nie musisz kupowac od nowa
@imi18 a tego zerka to kogos nie zabil? jak to to zerk znikl jak pojawil sie spearman |
jak najszybciej nabic mlvl?
jak najszybciej nabic mlvl od 37 mlvl??
|
Kupić jak najwięcej mana fluidów, wypić je, zrobić spam utevo lux, znowu wypic, spam i tak aż ci zabraknie mana fluidów... ;P
|
@Arimedes
To zależy od tego, jaki będzie mieć humor<joke> A na serio to poczeka cierpliwie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |