![]() |
Eh
naj bardziej odzechce wa sie grac w tedy kiedy sie cos cennego traci :p. Ja stracilem fire sword i knight arm ;(
|
Glupki Na Infernie !!!!!!
Dzisiaj ide sobie na gobliny moim druidem (11 level, 5 magic, bo mi haker wyszedl z rooka bo mialem byc rookstayer). Zabilem kilka goblinów to sobie mysle mam hmm to ide na wild wariory. Rozwalam 1 wild wariora patrze, worek. Otwieram worek a tam WAR HAMMER !!!. Na infernie jest to jakies 6 kDzisiaj ide sobie na gobliny moim druidem (11 level, 5 magic, bo mi haker wyszedl z rooka bo mialem byc rookstayer). Zabilem kilka goblinów to sobie mysle mam hmm to ide na wild wariory. Rozwalam 1 wild wariora patrze, worek. Otwieram worek a tam WAR HAMMER !!!. Na infernie jest to jakies 6 k, a mialem kumplowi dac bo go hakli i jego kumpel z domku stracil wh i 7k ;( ;( ;( ;( ;(
Ide dalej lagg, koniec laga 3 wild wariory mnie bijom. Ja szybko dyle, nawet z hmm nie wale. Lagg, You Are Dead. ;( ;( ;( Sobie mysle to po war hammerze. Loguje sie a tu war hammer w rece. Ja happy, ale sobie mysle ide po deada. Wszylem z depo, jestem juz gzdies w polowie drogi, a tu jakis pk, wiec uciekam do miasta. Mialem juz jakies 140 hp, a tu w miescie gostek 16 level knight mnie zaczol bic. Mialem tego wh to nie moglem miec tarczy. Zabil mnie i war hammera nie ma. Loguje sie szybko i lece po deda. Ded pusty, a ten pk dalej stoi. Jak pech to pech, bo zlapalem laga i You are Dead. ;( ;( ;( ;( ;( Zalogowalem sie ponownie, patrze stoi przed temple. Ja krzyczycze (xxx tu jego imie, ale zapomnialem) is a pk !!!!! Przybieglo kilka osób, to ja krzycze zeby go zabili (a byli to jakies 10 levele). On sobie biega, a ja jemu na prywatnym spamowalem slowa ,,NOOB NOOB" i na caly ekran. Kilka razy i dednol !! Wkoncu oddalem mu, ale war hammera stracilem i chyba koncze z infernom (przynajmniej z mainiem). Postac to Lesster. |
OMG OMG jaka sciema w tymi dedami takie kity to mozesz wkręcać noobą.!!!!
|
Volerasi wez se sprawdz na www.tibia.com postac lesster i uwierzysz.
|
heh
ja zmienilem server jak na orc landzie mnie gonilo 7 zerkow i 3 lider niezdozaylem sie uhnac i stracilem demon shield bragt sword i 5 bp uh ;/ X(
|
Strata wielka
Moja najgorsza przygoda rozegrała sie na dragu mialem 23 lvl i poszedlem z kumpplem na draga zeszłem wdziure wale go z bright sowrda i czasami hmm zarzuce rozumiecie wale go i wychodze z dziury sie uchnac o mysle udało mi sie uchłem sie na red hp wchodze 1 hit padam cio sie okazało wypadl mi bp uh bp hmm i takie tam bzdety z lota z kopalni bright sword i crusaider helmet i załamka nic nie ocalało dlatego zaczołem pkować :P
"I cały plan zrobienia potęgi z mojego knighta w ****u" ;( ""Niektorych żeczy nie da się ogarnac. NIektóre żeczy są na czarno. "" |
Strata wielka
Moja najgorsza przygoda rozegrała sie na dragu mialem 23 lvl i poszedlem z kumpplem na draga zeszłem wdziure wale go z bright sowrda i czasami hmm zarzuce rozumiecie wale go i wychodze z dziury sie uchnac o mysle udało mi sie uchłem sie na red ale nie okazalo sie ze uchlem kumpla ktury wyszedł w tym samym czasie z dziury zeby sie uhnać hp wchodze 1 hit padam cio sie okazało wypadl mi bp uh bp hmm i takie tam bzdety z lota z kopalni bright sword i crusaider helmet i załamka nic nie ocalało dlatego zaczołem pkować :P
"I cały plan zrobienia potęgi z mojego knighta w ****u" ;( ""Niektorych żeczy nie da się ogarnac. NIektóre żeczy są na czarno. "" |
Mnie się odechciało grac po tej akcji....;(
http://img.photobucket.com/albums/v2...noooooooob.jpg Narazie jestem retired....:( |
mi sie troche dzis odechcialo grac,ale gram :P mialem 1% do 15 levelu i postanowilem pojsc na desert na liony :D :D i oczywiscie w drodze musialem spotkac gs'a i mnie zabil :/
|
...
Najgorsze jest to:
Stoisz pod depo lub w pobliżu i robisz runki gfb. Jakis n00b cię atakuje więć dla zabawy go atakujesz z broni albo z hmm. Ten n00b zaczyna wołać na ciebie PK (sam ma white skul, ale na red hp) Inni pomocni high levele (pomocni dla n00ba) atakują cię. Ty oddajesz z gfb, które robisz i też masz white skul. Jestes bezwzglendnym PK ;( |
:/
ostatnio przestalem grac jak 90 lvl chcial mniem rookowac bo uslyszał plotki ze sie nim bronie...CO BYŁO NIEPRAWDĄ (żeby nikt tu mnie od nobów nie wyzywał) i nie grałem przez 2 tygodnie teraz wbilem 10 lvli 10 skilli i nic chyba zapomniał :)
|
Mi się odcheciało grac na 10 minut xD
W Mino Tower jak wiadoma sa Archery. Wchodze na góre wale w jednego i na dół. Aż tu nagle jak byłem na góże złapał mnie lag :/ Włanczam Tibie patrze jestem w Swiątyni xD Ale itemki cenniejsze dla mnie przyniósł mi kolega : D |
Wkurzylem sie
Zaczołem grac sobie w tibie rano wstalem o 9:00 wlaczam kupilem c-armor i mowie pochwale sie wiec wyzucilem a tu nagle laggggggg i wielki h*j c-armor z***e i oczywiscie poszlem pk i padlem :(
|
Szedłem sobie z thais do venore a tu nagle przed mostem wyskakuje Gs i mnie zabija (miałem przy sobie bp uh'ów). :(
|
lol
nie no zaraz wyjde z siebie.włąśnie przed momentem expie moim druidem lvl 10 z 4 kolesi mnie zaczyna łoić no to mnie zabile polecial bp blankow lvl spadł.to myśle pojde moim palkiem na 16lvl ich pozabijac bo oini 10 mieli ide ide i zanim doszedlem koles zlurowal 2 mino archery i mnie kilnely lol qwa zaraz mnei szlag trafi
|
3 podstawowe zasady.
1. Zawsze kupuj i sprzedawaj w dp...
2. Skill w miejscu, gdzie chodzi malo ludzi 3. Nigdy nie chwal sie itemkami rzucajac je na ziemie!! Jak juz to pokaz komus przez trade lub rzuc na skrytke przy ktoorej stoisz. Jak ktos sie nie zgada z w/w niech pisze. |
A mi sie odechciewa grac po smierci oczywiscie 8o
Pewnego razu na trolach kolo Venore zginalem a jak?A tak :)walczylem z trolami otoczyly ale spokojnie dawalem sobie z nimi rade a tu nagle palladyn jakis mnie bije , a tu ani w jedna ani w druga masakra i mnie zabil ;( ;( stracilem 10 hmm i kase .Tydzien nie gralem ale jak znow zaczalem to 2 poziomy nowe . :cup: |
Dzisiaj mnie Dedneli :(
Dzisiaj sobie ide moim Palem na 14 lvl slaby bo niedawno zaczalem grac :) No wiec ide sobie z kumplem na Dwarfy :] Idziemy , idziemy, wchodzimy do kopalni a tam jakis typek do nas "Leave!Now!Or kill you" No wiec patrze na jego lvl 25 no to mowie do kumpla "idziemy".Ale on dalej poszedl.Wchodze do dziury a on juz ma zycie czerwone juz prawie dednal.No to ja wale tego pala a on mnie.Ucieklem mu.Pozniej mowil ze mam mu dac 200 beltow albo mnie znajdzie i dedne.Ale ja to walilem.Idziemy dalej a tam 3 typow z Red Skullami.No ja uciekam!Jeden mi walnal trzy razy z SD i po mnie. ;( ;( Pozniej odechcialo mi sie grac na Mytherze.Od jutra bede gral na Novej :cup:
|
co to ma QRW.A BYĆ?!?!
Cytuj:
@OnTopic ja mojego deda zaliczylem przed depo...mialem w bp 4 uhy io 6 life fluidow...nagle zaczal mnie lać pk(Keshyi 14lvl Ja Loxev 20lvl)i nagle do domu padla mama i krzyczy''synu idz szybko z tymi lekami do tej pani na dole miala zawal zaraz przyjedzie karetka!!"w tym momencie przezylem szok:/co wybrac:Mila starsza pania z zawalem czy tibie??wybralem:pobieglem na dol poprzednio wlaczajac full defa...Wracam do domu:12Hp Szybko wklepuje"Exura vita"i w momencie gdy wcisnolem ''Enter" pokazal sie ten piekny napis :evul: ale juz sie tak dedami nie przejmuje(zwlaszcza jesli sa to dedy tylko i wylacznie przez moja glupote:P)i zwykle po 15min sie loguje:P:PŻyczę wszystkim powodzenia i NIE ZALAMUJCIE SIE PO DEDACH!!TO MOZE BYC 1 DED ALE I OSTATNI!! koniec wywodu :cup: |
Gildia PK
Ja mialem taki przypadek: Ide se z kolegom na zamek orcow przy AB' (chcielismy wejsc przez podziemia) i wchodzimy do dziury a tam... MASAKRA!!!
Patrze: kurcze pale sie! potem patrze co sie dzieje a tam 6 red skulli zabija 2 kolesi, a potem zaczeli jechac nas :( odebrali nam HP do czerwonego i na chwile przestali. Zjadłem 5 meatow. Mojego kolege jush zarombali i zaczeli jechac mnie :/ Zacząłem się drzec, ze zaplace i wylozylem im 37gp(tylko tyle przy sobie mialem :p ) Zjechali mnie do czarnego HP i sie naradzali kto ma mnie zabic...naszczescie- patrze, a tam mieczyki znikly i sie odrazu wylogowalem ;) Zostalo mi 11HP :o !!! Po tej akcji nie chce mi sie juz wlączać tibii, bo tylko wyjde na powierzchnie i juz mnie stado orcow zabije... chlip ;( |
u mnie to jest tak jak zgine to sie niechce mi juz grać ale mówie sobie niedaj sie walcz dalej niedaj i gram aż do teraz a mam szczescie zawsze jak gine a ginolem okolo 16 razy to tylko backpack mi wypada + helm i raz bp + buciki ale gram zawsze
|
Dead by Pk
Dead by Kick And Lag Lost eq :D |
Mi odechciało sie grac od dziśiaj,bo robiłem pozondki w pokoju z wlonczoną Tibią.Gdy je robilem jakis PK mie miotnoł i stracilem 2 bagi runów i miecz ;( .
|
Mi jakis czas temu ostatecznie odechcialo sie grac moim sorcererem gdy zabil mnie...8 level knight z hmmow :/(ja mialem 14 level)...to nie pierwsy taki przypadek. Ale pozniej ubilismy gnide z jakimis ludzmi(juz byl red skullem).Znalazlem dragon necklace,570gp,steel helmet i inne smieci i wszystko przeslalem do druida, ktorym teraz gram.
Czesto mialem takie przypadki sorciem.Zawsze gdy juz milem awansowac na 15 level i 24 magic level to ginalem i cala robota na marne :(.Zawsze wtedy odechciewalo mi sie grac. |
Tragedia
Ja się załamałem gdy se łaziłem po dolnych poziomach a tu nagle fire emenental i mnie zatłuk.
Normalnie szok odechciaklo mi sie grac przez miesiąc byłem załamany. |
A co byś zrobil jakbyś stracil ponad 45k?
Grałem sobie druidem (bez pacc) 13 lv, 33 mlv eq: C-armor k-legs Skull staff crusader helmet crown shield i 40k! Już mi się nudziło zbieranie na bohy i daje offa : Trade 40k + cruz helmet for boh. Zgłasza sie palek i mówi żebym poszedl pod jego chate. Ide, koleś sprawdza że mam kase i zaczyna mnie bić! Nawet 2 bp uh nie pomogly bo nie zdążyłem sie uhnąć. Załamałem się. se Gam sorcem i biegam w: Blue robe, k-legs, crusader helmecie, Skull staffie/ war hammerze, crown shieldzie i moich ukochanych BOHACH! A ty płaczesz bo Fs ci sie poszedl je***! Graj dalej. A jak wyski lv ma red skulla i padnie to ile traci? :D (c-armor, k.c-legsy, crusadera, bohy, vampier/demon shield, broń i całą mase run) NIE PŁACZ ;)
|
Mi sie odechcialo grac, kiedy jeszcze mialem stara postac miala wtedy 15 lvl no i ide z venore ( buahha nie wiedzialem jeszcze w tedy ze w venore tez mozna wymienic kase, takim noobkiem bylem :P ) no i ide z venore do carlin niose ze soba 3 k przechodze mostek patrze zerc biegnie, za chwile piekny napis You are Dead. :( No i sie wkurzylem.... i juz zalozylem nowa postac :) Wlasnie ta Sir Vomira, ale na nim tez 2 razy padlem na rotach, bo zostawilem sobie postac do trenowania, spokojnie nawalalem i poszedlem zjesc obiad, wracam patrze 3 roty mnie tluka 6 hp mi zostalo, wzielem knight axe wstadzilem rozwalilem rotworam jednego... Chcialem drugiego a on mnie akurat musial za 6... A drugi raz to jak sie zablokowalem, bo przeciesz rotów nie da sie poprzesuwac ;(
|
Mi się odechciało grac w Tibie kiedy w jednym dniu zabiły mnie 2 potwory !
Za pierwszym razem to przez jakąś n00bice ktura mnie blokneła kiedy mi sie skończyły strzały i gonił mnie ork warior i oczywiście ded odrazu chociaż miałem 11 lvl ale już prawie 12 ;( . Drugi w tym samym dniu 15 min. pużniej na drodze do Venor bo wybierałem sie na swamp trolle i roty. Patrze na drodze ded human sprawdzam zwłoki a tam pisze że zabił go Giand Spider. 1s pużniej włancza mi sie battel mój kolega juz wylogowany a ja w nogi 8o biegne ile moge ame teb gs nawalał do mnie z posjonu i używał hasta !! Ded na miejscu a muj kolega przez 2 dni Tibi nie włonczył bo boji sie tego Gs ktury mnie zabił i myślał że on jeszcze tam jest :D . Przez czły dzien nie włączyłem już Tibi a nastempnego dnia już z furią expiłem :evul: |
Ja nie mam takich problemów bo gram na serwerze non-PVP :D
Ale i tam miałem wnerwiającego deda:( zabiła mnie trucizna skorpa:/ zabrakło mi 1 many żeby użyć antidotum ;( A brakowało mi 2% do 20 lvl:/ wsysło mi 80% expa i po 2 skillach w swordzie i shieldingu:(. Jedyne co mnie pocieszyło to to że stracilem tylko bp z badziewiami:D |
MI odechcialo sie grac po tym jak blokowalem Dragon Lordy i jak DL przed smiercia uscil mi pod dupe fire wave i zostalo mi 10 hp. Smieje sie ile mi hp zostalo :D i wlazlem w fire filda pod cialem DLa i padlem ;(
Moral: Uhac sie jak masz 10 hp na DLu B) |
ja juz nie gram koniec z tibia !!! :( Az mi sie plakać chce... jakis noobek sobie podlozyl pod drzwi do sklepu ogien , i zakryl od cholery bagami.No i ja sem ide sprzedac kilka mace , a tu you are burned , i znowu you are burned , bo ciagle chcialem wyjsc , wkoncu pwoiedizalem ze go zbaije , i wziolem party i of course zaczelem naparzac psa , to dostalem ff pod nogi -,- 20 hp koles niezywy , a lduzie stoja i mowia do mnie come come
mam dosyc , powiedzcie na jakim swiecie najmniej noobow jest ???prosze o pw albo cos |
Ded przez pk k arm i cruader w tył ;)
Ale tera palkiem bede grał xD |
:(
Hmm. dobre pytanie ... mi sie odechcialo sie grac jak moj kolega ... haknol mi konto a nastepnie.. zrobil sobie moim charem masowy pk'ing...:/ ale za to ja juz mu sie odwdzieczylem...:P
|
mi sie odechcialo grac jak....
mam sobie 13lvl ide na questa z goblinami po power ringa wykonalem wracam daje logau na goblinkach loguje sie z powrtem po jakims czasme a muj ciulowy et kiedy bytlem 2 wkolejce wyskoczylo "uzytkownik odlaczony od uslugi" no i dupa poddawka nielogowale sie potem patrze na stronke dumny z postaci killed at level 12 by a goblin :( ps. spadl mi fs i c-sh ;( koment plx
|
Mnie dzisiaj zabił pk na zamku koło Ab'. Brakowało mi trochę do 21 lvl a teraz mam 19 ;( ale odrobię jeszce dzisiaj. Trochę mnie to zniechęciło.
|
Dla mnie najgorsze bylo to
11:02 You advanced from Level 20 to Level 21. 11:04 You Are Ded! You recognize Druid-ledador. He was killed by a dragon. |
Mnie najbardziej wkurza śmierć mojej postaci. No wiecie, tracisz czasem fajne przedmioty. To mnie najbardziej zniechęca do gry, ale później w jakiś sposób odzyskuje stracone przedmioty. Czasem to mam zamiar nawet wyrzucić kompa przez okno :)
|
account disablet
A ja dzisiaj sobie siadam rano do kumpa z zamiarem dobicia 26lv, mam jusz
k-set, warior chelm i do wymarzonego eq brakowalo mi tylko giant sworda, którego milem zamiar kupic a tu...... kur..... "account disablet for five minutes. Pleasw wait." i co ja mam powidzic, nawet niewiem o co hodzi bo pisze tak okd jakies godziny a na samym poczontku pisalo coś takiego "account disabled fo 30 minutes. Please wait". Pomuszcie !!!!!!!!!!!!! |
ja wlasnei strasznei sie wkurzylem bo mi lootbaga zabrali o wartosci gdizes 4-5k robilem go 3 godz na foldzie. a pozatym zauwarzylem ze na Calmerze jest wiele polakow co zlewaja na wszystko rozwalaja lootbagi zabijaja potworki naprawde teraz juz neinawidze Polaka i juz nie ufam Polakowi nawet nei pomagam bno przez to stracilem drag shielda :( i hate Poland !!!! X(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |