Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Inne] Moje tibijskie Zycie. Exhado. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=187242)

Kastia 05-10-2009 16:19

ciekawe co za idiota sella d dusty za 5k gratz...
nie mow mi tylko ze jestes z siebie dumny bo wybociles 3 czy tam ch*j wie ile charow, na 20lvl masz full druida i barba za kase z bota albo allegro. i nie mow do nas na "dzieciak" bo gowno wiesz o zyciu

checheczki 05-10-2009 17:16

U nas na refugi po 4k juz sa dusty .Skoncz juz gupoty gadac i idz na ta Julere skad przyszedles :3

Razello 05-10-2009 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kastia (Post 2660450)
ciekawe co za idiota sella d dusty za 5k gratz...
nie mow mi tylko ze jestes z siebie dumny bo wybociles 3 czy tam ch*j wie ile charow, na 20lvl masz full druida i barba za kase z bota albo allegro. i nie mow do nas na "dzieciak" bo gowno wiesz o zyciu

te chlopaku mylisz 2 rozne osoby jam nie ekshado to po 1 primo ,po 2 primo
jestes chujem
eloszka mala

Dark_Exhado 05-10-2009 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez checheczki (Post 2660403)
Exhado bardzo dobrze nazwales swoj temat bo jakis czas twoim zyciem to byla tylko i wylacznie tibia.Teraz nie grasz bo zapewne ci rodzice nie pozwalaja , a jak bys mogl nadal bys maniaczyl nie wiadomo ile.:(

nie bo uznalem ze nie ma sensu grac w to gowno :(:(:(

checheczki 05-10-2009 19:10

No jak sie wydalo na gre ponad 1 tys zl to tak jest , ale i tak wrocisz w ciagu 2 miesiecy.:D

NoToTak 05-10-2009 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2660135)
no wybacz ale ja to pisalem jak mialem 13 lat,teraz mam prawie 15 i nie placze z powodu ze ktos jest lepszy odemnie albo ma lepszy out,wezcie kurwa odejdzcie od monitora a nie siedzicie na tej zajebanej tibii bóg wie kurwa ile :(

Fajnie ze w ciagu roku podrosles o 2 lata :). Nie zmienia to jednak faktu, ze nadal dzieckiem jestes i dlugo nim jeszcze pozostaniesz, tak wiec nie nazywaj innych nimi. Nie pisz mi tutaj zaraz, ze siedze non stop przy tibii, bo nie gram w nia juz 2 lata.

Dark_Exhado 05-10-2009 20:52

kiedy napisalem ze ty siedzisz 20h na tibii?
piszac tamtego posta mialem prawie 14 , ej ty nigdy nie miales 14 lat no nie ;/ ? wezcie kurwa , jak mozna miec 18 lat i grac w tibie,stary innych zainteresowan typu kobieta albo cokolwiek innego nie masz?

checheczki 05-10-2009 21:25

Pewnie mial te 14 lat ale mial normalne dziecinstwo . Ty jednak od malego byles nauczony grac w tibie .

NoToTak 05-10-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2660803)
kiedy napisalem ze ty siedzisz 20h na tibii?
piszac tamtego posta mialem prawie 14 , ej ty nigdy nie miales 14 lat no nie ;/ ? wezcie kurwa , jak mozna miec 18 lat i grac w tibie,stary innych zainteresowan typu kobieta albo cokolwiek innego nie masz?

Hej chlopczyku czytac ze zrozumieniem potrafisz? Wyraznie jest napisane, ze nie gram w ta gre juz od dosyc dawna(mozesz to rowniez zauwazyc po lewej stronie, patrzac na dane profilu). Lubie tylko sobie poogladac te wasz cudowne SS'y i posmiac sie z co poniektorych osob, ktore tak bardzo sie w ta gre wczuwaja wydawajac kase na allegro(bo mysla, ze to im doda skilla).
O moje zycie osobiste sie martwic nie musisz, bo zapewniam Cie jest w bardzo dobrym stanie. O kobietach to Ty jeszcze chyba nie wiele mozesz wiedziec(sam sie tego dopiero co ucze), wiec sie martw o siebie. ;>

Kastia 05-10-2009 22:23

@raz~
Sam powinienes wiedziec co jest do ciebie a co nie... po to pisze od nowych linijek a nie po przecinku. Jak bys byl troche bardziej rozgarniety to bys sie kapnal. Od chuja to mozesz sobie swoja matke tak nazywac a nie mnie chlopaczku

Razello 05-10-2009 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kastia (Post 2660450)

od kiedy ex ma full barba i druida ?o.o wyraznie widac ze piszesz to do niego, teraz sie zastanow kto jest nierozgarniety chlopaku ;;;; a no tak zapomnialem jestes chujem

Kastia 06-10-2009 00:27

Kurwa juz mi sie nooby myslicie... Jeden chuj czy ty czy on, cipy i tyle. myslisz ze mnie zdenerwujesz tym ze napiszesz na koncu ze jestem chujem? juz ci mowilem ze nie musisz mnie nazywac tak jak swoja matke. nic lepszego nie mozesz wymyslec nieogarze?

Dark_Exhado 06-10-2009 00:41

@up
on ma racje,jestes chujem

Cytuj:

wydawajac kase na allegro
poprostu zazdrosc,18 latek mi zazdrosci, no no :D

NoToTak 06-10-2009 06:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark_Exhado (Post 2661007)
poprostu zazdrosc,18 latek mi zazdrosci, no no :D

Nie bardzo widze czego mialbym Ci zazdroscic? Addona? Wybacz, ale jakos mnie ta gra nie jara, wiec Ci nieczego nie zazdroszcze.:)

Razello 06-10-2009 07:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kastia (Post 2661004)
Kurwa juz mi sie nooby myslicie... Jeden chuj czy ty czy on, cipy i tyle. myslisz ze mnie zdenerwujesz tym ze napiszesz na koncu ze jestem chujem? juz ci mowilem ze nie musisz mnie nazywac tak jak swoja matke. nic lepszego nie mozesz wymyslec nieogarze?

ej no nie napinaj sie juz tak :CC

@down
jak juz jestesmy przy debilach , proponuje ci zastanowic sie nad samym soba :C

Kastia 06-10-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razello (Post 2661024)
ej no nie napinaj sie juz tak :CC

Przestane sie napinac kiedy tacy debile jak ty nie beda juz istniec na tym swiecie.

Dark_Exhado 06-10-2009 21:58

ej razello masz wpierdol na addony mam juz twoj adres po IP ;]];];]];]; chuju!

Razello 06-10-2009 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razello (Post 2661024)
;]

no i tym zajebistym akcentem zamknalbym w pizdu ten temat

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01.