![]() |
ciekawe co za idiota sella d dusty za 5k gratz...
nie mow mi tylko ze jestes z siebie dumny bo wybociles 3 czy tam ch*j wie ile charow, na 20lvl masz full druida i barba za kase z bota albo allegro. i nie mow do nas na "dzieciak" bo gowno wiesz o zyciu |
U nas na refugi po 4k juz sa dusty .Skoncz juz gupoty gadac i idz na ta Julere skad przyszedles :3
|
Cytuj:
jestes chujem eloszka mala |
Cytuj:
nie bo uznalem ze nie ma sensu grac w to gowno :(:(:( |
No jak sie wydalo na gre ponad 1 tys zl to tak jest , ale i tak wrocisz w ciagu 2 miesiecy.:D
|
Cytuj:
|
kiedy napisalem ze ty siedzisz 20h na tibii?
piszac tamtego posta mialem prawie 14 , ej ty nigdy nie miales 14 lat no nie ;/ ? wezcie kurwa , jak mozna miec 18 lat i grac w tibie,stary innych zainteresowan typu kobieta albo cokolwiek innego nie masz? |
Pewnie mial te 14 lat ale mial normalne dziecinstwo . Ty jednak od malego byles nauczony grac w tibie .
|
Cytuj:
O moje zycie osobiste sie martwic nie musisz, bo zapewniam Cie jest w bardzo dobrym stanie. O kobietach to Ty jeszcze chyba nie wiele mozesz wiedziec(sam sie tego dopiero co ucze), wiec sie martw o siebie. ;> |
@raz~
Sam powinienes wiedziec co jest do ciebie a co nie... po to pisze od nowych linijek a nie po przecinku. Jak bys byl troche bardziej rozgarniety to bys sie kapnal. Od chuja to mozesz sobie swoja matke tak nazywac a nie mnie chlopaczku |
Cytuj:
|
Kurwa juz mi sie nooby myslicie... Jeden chuj czy ty czy on, cipy i tyle. myslisz ze mnie zdenerwujesz tym ze napiszesz na koncu ze jestem chujem? juz ci mowilem ze nie musisz mnie nazywac tak jak swoja matke. nic lepszego nie mozesz wymyslec nieogarze?
|
@up
on ma racje,jestes chujem Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down jak juz jestesmy przy debilach , proponuje ci zastanowic sie nad samym soba :C |
Cytuj:
|
ej razello masz wpierdol na addony mam juz twoj adres po IP ;]];];]];]; chuju!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |