Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia New (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=188120)

Yaugardo 09-09-2008 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piesek (Post 2262273)
nie bede mial szacunku dla kogos kto mi rla opierdolil

A wiesz ze to byl Skur :> bo z tego co ja wiem casspari to nie char Skura, i poprzedni owner jebal na pacci.

Piesek 09-09-2008 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaugardo (Post 2262285)
A wiesz ze to byl Skur :> bo z tego co ja wiem casspari to nie char Skura, i poprzedni owner jebal na pacci.

No to sorry mój błąd wjeżdżając na niego, ale i tak uważam, że ten char nie ma prawa biegać po Obsidii free.

.:Boixos:. 09-09-2008 16:19

nigdy nikogo tym charem nie ojebalem na pacca, wlasnie dlatego mowie zebys nie gadal jak nei wiesz

Kuan Ti 09-09-2008 17:52

BO SKOR JEST NA TO ZAGLUPI AHUAHAHAHAA nie no taki joksik xDDDD i tak cie Kocham SKor:D

a tak btw. Jak zaczne jebac na openkach rotanimoda to mnie wezma ze ja w ng:( suxxoowo:(

Chyba ze moj Slayerek cos by powalczyl xDD jakis mwall rotanimodowi czy cos xDDD

Collel 09-09-2008 18:14

Nadupcają sie a ja jeszcze pacca nie mam -.-

Pawlos II 09-09-2008 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalanther (Post 2262047)
@up

uaeuaeuhaeuhehuaeuaeaeauheauheauheuaheuhaeuhaeaaeu ha taki żarcik pod wieczór? ; DDD

Napisz taiego posta teraz :/
co sie stalo w dupe dostaliscie pizdy???
Czas na spakowanie sie z serva i wypad na inny?? ://///
Biedaczki

HAHAHHAHA

ClinicMfe 09-09-2008 19:27

NG:

Nivre
Waldorio
Suv the Dark Magican
Ottar Skallagrimsson
Vilarion
Gerlimo
Oluf skallagrimsson
Rena Marin
Xefirz
Davizo
Farizo
Pard Gran
Roowest
Steket
Vacardo
Vestis
Voodoo child
Waxxi

Kaczyy 09-09-2008 19:32

Obsidia odżyła yea;DD jebać kurwy

:(:p

Piesek 09-09-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II (Post 2262667)
Napisz taiego posta teraz :/
co sie stalo w dupe dostaliscie pizdy???
Czas na spakowanie sie z serva i wypad na inny?? ://///
Biedaczki

HAHAHHAHA

Zawsze przecież tak jest ;) Pierw 2-3 battle wygrane dla Polaków przez co są święta/wielkie orgie etc a potem koszenie do 0 przez NG ;) Poczekaj chwile i znów będzie tak jak zawsze ;p

Kuan Ti 09-09-2008 19:57

Mowicie jakby NG przgralo Oo to ze dostali jedna openke w dupe nie znaczy ze jeszcze przegrali i jak widac lekki spy byl w NG zwany Skulterpa ba ulpa ;]

czas pokaze kto Przegra a kto wygra;]

zielaq 09-09-2008 20:05

Jeśli w końcu przyjdzie paść to paść na szczycie.

Flesz 09-09-2008 20:08

Jest jaki cam?

Dedalek 09-09-2008 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti (Post 2262717)
Mowicie jakby NG przgralo Oo to ze dostali jedna openke w dupe nie znaczy ze jeszcze przegrali i jak widac lekki spy byl w NG zwany Skulterpa ba ulpa ;]

czas pokaze kto Przegra a kto wygra;]

Wybacz Makon, ale matematyka się nie myli. Dopóki Arczin będzie dowodził fińsko-szwedzko-polsko-turecką armią, dopóty będą zwyciężać. Chodzą słuchy, że NG próbuje nakłonić go do wsparcia ich w wysiłkach wojennych. Kuszą go dopłatami bezpośrednimi z EU do hodowli rzepaku i produkcji biopaliw. Pożyjemy zobaczymy. Pewne jest tylko to, że Pephy to sprzedajny rodak, a Yaugardo nie myje się za uszami.

Piesek 09-09-2008 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Flesz (Post 2262737)
Jest jaki cam?

Boze lenie :P

http://tibia.looki.de/forum/forumdisplay.php?f=240
Masz tu wskazowke ale cama sam znajdz ;p

Kaczyy 09-09-2008 20:33

Dedaleczku w pelni się z Tobą zgadzam i popieram _!

Dawać kurwy na pianę

zielaq 10-09-2008 20:51

ale sie zmeczylem :D

.:Boixos:. 10-09-2008 21:06

zielaq masz juz wiecej expa od nivrewgo?

Uncle 11-09-2008 00:17

Witam wszystkich

ja ciut z innej beczki

Vylkano, will be deleted at Nov 09 2008, 21:22:39 CET

Makon ocb qrwa ??

mam nadzieję, ze chwilowy dół i ze cofniesz .....

Yaugardo 11-09-2008 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uncle (Post 2264040)
Witam wszystkich

ja ciut z innej beczki

Vylkano, will be deleted at Nov 09 2008, 21:22:39 CET

Makon ocb qrwa ??

mam nadzieję, ze chwilowy dół i ze cofniesz .....

Cofnie nie cofnie on i tak bocic nie umie :/ z moich obliczen wynika ze powinien miec 250kk expa a ma 30kk. :(

Nszo-czi 11-09-2008 07:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielaq (Post 2263830)
ale sie zmeczylem :D

No no no, muszę przyznać że się napracowałeś, nieźle na erigu widać efekty tej pracy :D

A co do Makona, trzeba chłopaka trochę podnieść na duchu i miejmy nadzieje ze zmieni zdanie co do delete Vylkana

Kaczyy 11-09-2008 14:09

[Ja wjebałem delete i widze,że nikt nie pamięta ;< :(

Tvkg 11-09-2008 15:05

Pamięta, pamięta... spokojnie :D

Kuan Ti 11-09-2008 15:18

Yagu ty psie to ja obliczyłem xDDDD ty mi powiedziałeś tylko ile masz expa i ile czasu bociles ^^ a czemu deleted hmm bo mam trochę dosyć tej gry. Jestem w zajebistej kropce:D jak wygra NG to ludzie z old saintu będą hunted, niektórych nawet bardzo lubiłem i lubię. Nie wiem co o mnie sadza ale wiem co ja o nich, ale będę mógł grac dalej bo Ng jeszcze do mnie nie sapie ale jeżeli wygrają FInowie to ja jestem hunted bo Pies Iracko szwedzki nie pozwoli mi grac a ze Finowie się go słuchają jak jakiegoś Boga to będę hunted. Dziękuje Studni który próbował coś załatwić poprzez swoich znajomych, oraz jezeli jeszcze ktoś z Old Saintu próbował tez im dziękuje. Myślę ze na razie oddelejtuje chara bo fakt faktem zacząłem pracować wiec i tak grac nie mogę a Finowie jeszcze wojny nie wygrali. Jest to chujowa sprawa jak jest i tak źle i tak źle. z Moich celów w grze został tylko jeden. Wbicie 160 lvl i zbloczenie POIA ale to raczej i tak by na obsidi się nie zdarzyło bo NG by mi nie dało tego zrobić:] Ide zawiesc kompa do naprawy jak cos bede jutro naabki:]

Yaugardo 11-09-2008 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti (Post 2264298)
Yagu ty psie to ja obliczyłem xDDDD ty mi powiedziałeś tylko ile masz expa i ile czasu bociles ^^ a czemu deleted hmm bo mam trochę dosyć tej gry. Jestem w zajebistej kropce:D jak wygra NG to ludzie z old saintu będą hunted, niektórych nawet bardzo lubiłem i lubię. Nie wiem co o mnie sadza ale wiem co ja o nich, ale będę mógł grac dalej bo Ng jeszcze do mnie nie sapie ale jeżeli wygrają FInowie to ja jestem hunted bo Pies Iracko szwedzki nie pozwoli mi grac a ze Finowie się go słuchają jak jakiegoś Boga to będę hunted. Dziękuje Studni który próbował coś załatwić poprzez swoich znajomych, oraz jezeli jeszcze ktoś z Old Saintu próbował tez im dziękuje. Myślę ze na razie oddelejtuje chara bo fakt faktem zacząłem pracować wiec i tak grac nie mogę a Finowie jeszcze wojny nie wygrali. Jest to chujowa sprawa jak jest i tak źle i tak źle. z Moich celów w grze został tylko jeden. Wbicie 160 lvl i zbloczenie POIA ale to raczej i tak by na obsidi się nie zdarzyło bo NG by mi nie dało tego zrobić:] Ide zawiesc kompa do naprawy jak cos bede jutro naabki:]

Ja Cie uratuje :(

Kaktus92 11-09-2008 19:02

Cytuj:

Makon noobku oddeletuj tego chara!! Nie możesz zawieść swoich fanów!!!!
Kurwa zawsze można znaleźć jakiejś wyjście z sytuacji! Zrealizuj swoje marzenia! Ja w Ciebie wierzę!

Kaczyy 11-09-2008 23:12

taka prawde,że jest w chuj gowna na serwie i w chuj za dużo ,kurwa patrzeć się nie chce ...

Thavenix 12-09-2008 08:31

siema chłopaki! skończył mi się ban !

co tam ziomki??????

omoj 12-09-2008 08:59

Cytuj:

Oj Makonq Makonq :D:*
spokojnie :))
wojna moze bedzie dlugaaaAA
ale skonczy sie pozytywnie :D

Gussy'Aka'Serek 12-09-2008 09:41

Makon masz 15 minut na oddeletowanie chara bo inaczej to masz wpierdol na rilu... ja tez nie gram i jakos nie skasowalem, bo czasem sobie loguje i pogadam itd. jest fajnie. Zalozymy gang Tibijski i bedzie zajebiscie. A teraz oddeletuj chara. (bo fpierdol) !!

Nszo-czi 12-09-2008 14:47

Oddelejtuje jak tylko odbierze kompa z naprawy, a jak nie to mam jego adres :evul:

zielaq 12-09-2008 15:42

duzo do malo

http://www.xxxxxxxxxxxxx.com/993119153.html

xxxx- speedy

Mefisto of Deth 12-09-2008 16:32

Finowie niezły wpierdol dostali :P Gratz for NG B)

Nattii 12-09-2008 20:04

Ciepła hejka ode mnie dla Dwarfa Halabali =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kolesianka 12-09-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nattii (Post 2265519)
Ciepła hejka ode mnie dla Dwarfa Halabali =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

GRATZ NATI :*:*:* :D 8o8o8o8o

kamiqu2 12-09-2008 21:19

Yaugardo\Xalaris czemu cie nie ma tak ostatnio mam 2 lapsow do ubicia ^^

Master Bonczek 12-09-2008 21:51

Cytuj:

grube sutki Ci stwardniały ?

Yaugardo 13-09-2008 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamiqu2 (Post 2265617)
Yaugardo\Xalaris czemu cie nie ma tak ostatnio mam 2 lapsow do ubicia ^^

Juz jestem :((

-Phoenix- 13-09-2008 00:10

Bonczek Ty grasz na Obsidii?;)

majk 13-09-2008 01:56

Cytuj:

jestes debilem... nic wiecej.

Kuan Ti 13-09-2008 11:27

Bonczek udaje ze umie grac w csa xDDDD

Irackie Scierwo
Banished: until Oct 12 2008, 08:13:11 CEST because of offensive statement

JAK ZE MI KURWA PRZYKRO:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.