![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nigdy nikogo tym charem nie ojebalem na pacca, wlasnie dlatego mowie zebys nie gadal jak nei wiesz
|
BO SKOR JEST NA TO ZAGLUPI AHUAHAHAHAA nie no taki joksik xDDDD i tak cie Kocham SKor:D
a tak btw. Jak zaczne jebac na openkach rotanimoda to mnie wezma ze ja w ng:( suxxoowo:( Chyba ze moj Slayerek cos by powalczyl xDD jakis mwall rotanimodowi czy cos xDDD |
Nadupcają sie a ja jeszcze pacca nie mam -.-
|
Cytuj:
Napisz taiego posta teraz :/ co sie stalo w dupe dostaliscie pizdy??? Czas na spakowanie sie z serva i wypad na inny?? :///// Biedaczki HAHAHHAHA |
NG:
Nivre Waldorio Suv the Dark Magican Ottar Skallagrimsson Vilarion Gerlimo Oluf skallagrimsson Rena Marin Xefirz Davizo Farizo Pard Gran Roowest Steket Vacardo Vestis Voodoo child Waxxi |
Obsidia odżyła yea;DD jebać kurwy
:(:p |
Cytuj:
Zawsze przecież tak jest ;) Pierw 2-3 battle wygrane dla Polaków przez co są święta/wielkie orgie etc a potem koszenie do 0 przez NG ;) Poczekaj chwile i znów będzie tak jak zawsze ;p |
Mowicie jakby NG przgralo Oo to ze dostali jedna openke w dupe nie znaczy ze jeszcze przegrali i jak widac lekki spy byl w NG zwany Skulterpa ba ulpa ;]
czas pokaze kto Przegra a kto wygra;] |
Jeśli w końcu przyjdzie paść to paść na szczycie.
|
Jest jaki cam?
|
Cytuj:
Wybacz Makon, ale matematyka się nie myli. Dopóki Arczin będzie dowodził fińsko-szwedzko-polsko-turecką armią, dopóty będą zwyciężać. Chodzą słuchy, że NG próbuje nakłonić go do wsparcia ich w wysiłkach wojennych. Kuszą go dopłatami bezpośrednimi z EU do hodowli rzepaku i produkcji biopaliw. Pożyjemy zobaczymy. Pewne jest tylko to, że Pephy to sprzedajny rodak, a Yaugardo nie myje się za uszami. |
Cytuj:
http://tibia.looki.de/forum/forumdisplay.php?f=240 Masz tu wskazowke ale cama sam znajdz ;p |
Dedaleczku w pelni się z Tobą zgadzam i popieram _!
Dawać kurwy na pianę |
ale sie zmeczylem :D
|
zielaq masz juz wiecej expa od nivrewgo?
|
Witam wszystkich
ja ciut z innej beczki Vylkano, will be deleted at Nov 09 2008, 21:22:39 CET Makon ocb qrwa ?? mam nadzieję, ze chwilowy dół i ze cofniesz ..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
No no no, muszę przyznać że się napracowałeś, nieźle na erigu widać efekty tej pracy :D A co do Makona, trzeba chłopaka trochę podnieść na duchu i miejmy nadzieje ze zmieni zdanie co do delete Vylkana |
[Ja wjebałem delete i widze,że nikt nie pamięta ;< :(
|
Pamięta, pamięta... spokojnie :D
|
Yagu ty psie to ja obliczyłem xDDDD ty mi powiedziałeś tylko ile masz expa i ile czasu bociles ^^ a czemu deleted hmm bo mam trochę dosyć tej gry. Jestem w zajebistej kropce:D jak wygra NG to ludzie z old saintu będą hunted, niektórych nawet bardzo lubiłem i lubię. Nie wiem co o mnie sadza ale wiem co ja o nich, ale będę mógł grac dalej bo Ng jeszcze do mnie nie sapie ale jeżeli wygrają FInowie to ja jestem hunted bo Pies Iracko szwedzki nie pozwoli mi grac a ze Finowie się go słuchają jak jakiegoś Boga to będę hunted. Dziękuje Studni który próbował coś załatwić poprzez swoich znajomych, oraz jezeli jeszcze ktoś z Old Saintu próbował tez im dziękuje. Myślę ze na razie oddelejtuje chara bo fakt faktem zacząłem pracować wiec i tak grac nie mogę a Finowie jeszcze wojny nie wygrali. Jest to chujowa sprawa jak jest i tak źle i tak źle. z Moich celów w grze został tylko jeden. Wbicie 160 lvl i zbloczenie POIA ale to raczej i tak by na obsidi się nie zdarzyło bo NG by mi nie dało tego zrobić:] Ide zawiesc kompa do naprawy jak cos bede jutro naabki:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurwa zawsze można znaleźć jakiejś wyjście z sytuacji! Zrealizuj swoje marzenia! Ja w Ciebie wierzę! |
taka prawde,że jest w chuj gowna na serwie i w chuj za dużo ,kurwa patrzeć się nie chce ...
|
siema chłopaki! skończył mi się ban !
co tam ziomki?????? |
Cytuj:
spokojnie :)) wojna moze bedzie dlugaaaAA ale skonczy sie pozytywnie :D |
Makon masz 15 minut na oddeletowanie chara bo inaczej to masz wpierdol na rilu... ja tez nie gram i jakos nie skasowalem, bo czasem sobie loguje i pogadam itd. jest fajnie. Zalozymy gang Tibijski i bedzie zajebiscie. A teraz oddeletuj chara. (bo fpierdol) !!
|
Oddelejtuje jak tylko odbierze kompa z naprawy, a jak nie to mam jego adres :evul:
|
|
Finowie niezły wpierdol dostali :P Gratz for NG B)
|
Ciepła hejka ode mnie dla Dwarfa Halabali =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Cytuj:
GRATZ NATI :*:*:* :D 8o8o8o8o |
Yaugardo\Xalaris czemu cie nie ma tak ostatnio mam 2 lapsow do ubicia ^^
|
Cytuj:
grube sutki Ci stwardniały ? |
Cytuj:
|
Bonczek Ty grasz na Obsidii?;)
|
Cytuj:
jestes debilem... nic wiecej. |
Bonczek udaje ze umie grac w csa xDDDD
Irackie Scierwo Banished: until Oct 12 2008, 08:13:11 CEST because of offensive statement JAK ZE MI KURWA PRZYKRO:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |