![]() |
no ja tam zaczynam pozadnie. Czyli o 11.45 i koncze o 18 jutro. Normalnie zajebioza.
|
Cytuj:
@Gelt W mojej starej szkole... wszyscy do tej pory zdali maturę ; ). Od początku jej istnienia. |
Cytuj:
Kocham moją szkołę (zwłaszcza okienka, 9 godzin matmy/tyg i fizykę z grzybem ; x). |
Cytuj:
|
"Wstać o 7:30 i wcisnąć słuchawki w uszy"
A potem o 15 w domu podładować baterię na dzień następny. Jakoś to zleci :l Thar~ |
Niektórym to dobrze. Ja o 6:30 muszę wstać. :(
|
Ja mam zawsze na 8:45 a kończe o 14:45
|
Nie wierzę...
Wstałem o 5.30, po raz pierwszy w życiu o.O. Szkoła robi cuda... |
a ja mam lajtowo. 3h matmy, 4h polskiego. jutro na 9, jeden polski, 2 wfy, 2 obslugi informatyki w hotelarstwie, 2x angielski zawodowy.
|
Hah, dwa moje wiodące przedmioty (i ulubione), polski i historia mają takich nauczycieli, że szczena opada ; ) Jeszcze chyba nigdy tak nie brechtałem na lekcji z czegoś, co powiedział nauczyciel, chcąc, aby było to śmieszne.
|
Lajt:
Pon 8-16 (w tym 2 polskie, fizyka i geografia -,-) Wt 8-15 (w tym chemia i fiza... albo biola) Śr 8-15 (2 polskie ;x) Czw 8-15 - za to lekcje luźne + 2 okienka -,- Pt 8-15 - polski i chemia ; p + okienko Ogólnie mam 38 lekcji (ale godzin lekcyjnych w szkole 41), 9 godzin matmy (6 lekcji + godzina wychowawcza + fakultet), 5 godzin polskiego (jaki kretyn to wymyślił!?) i jakies 27 lekcji więcej niż mi potrzeba. Kewl. edit: i jakbym chciał religie wyrzucić, żeby w czwartek kończyć o 14, to bym musiał we wtorek czy środe do 17 siedzieć na etyce. Psiakrew. edit2: w00t, pisałem już coś o tym. No, ale mam prawo nie pamiętać, stypa wczoraj była z powodu rozpoczęcia roku. @down: ja jestem genialniejszy, pierwszy dzień w szkole i już dzida z 5 lekcji. |
Moja szkoła jest genialna.
Pierwszy dzień i już jesteśmy zwolnieni z ostatniej lekcji ;* |
@Lasooch
Hahaha! <wytyka palcem> Haha... erm... @Yoh Nub, mnie z dwóch zwolnili ; d |
No dobra, ale i tak nie pobijecie mojego gimnazjum. Cała 3 klasa = gra w makao na prawie każdej lekcji. Oprócz matmy i geografii.
|
Ja już tydzień (ponad!!!!!) chodzę. Jo.
Ale ogółem nie jest źle. Oprócz tego, że kompletnie nie trawię gościa od geografii. Bo nam zmienili nie wiem czemu. Tzn. tłumaczyli coś, że ten nowy nie miał godzin praktycznie żadnych itp. itd., brzmiało, jakby nie miał przyjaciół biedaczek. Gość strasznie sztywny, ssący, nudny, widać, że kiedyś był kujonkiem, jo. Wiem, na co zejdą mi te gumki (do zmazywania!) bunkrowane w szafce. |
Cytuj:
|
Jak zwykle pierwszy dzień to pierwsze lekcje organizacyjne, więc nawet zeszytów nie brałem. Jutro kolejny dzień, a z nim 4 lekcje, juhu. Zadań/kartkówek/sprawdzianów nie ma do 14 września, kiedy kończy się impreza miastowa :d
Mam nadzieję, że topic nie będzie blogiem o szkole... |
nom, to jak juz wrocicie ze szkoly, to mozecie mnie obudzic, niektorzy sobie lubia dluzej pospac ;];]
|
Do przyszłego tygodnia obczaję jak to będzie z religią.Jeżeli nie będzie problemów to wypiszę się z tego bardzo pożytecznego przedmiotu i będę kończył dwa razy w tygodniu o godzinę szybciej;)
|
Cytuj:
|
No i zajebongo. Nie było chemii i nauczyciele na razie wydają się być w dobrym humorze. Ciekawe ile to sie utrzyma.. xd
Może też będę miał wycieczkę integracyjną (w 2 klasie..).! |
Cytuj:
|
To swietnie, za moich czasow byla tylko 1 "Zielona Szkola" w roku.
xD |
uh. zazdroszczę.. chciał bym wrócić do liceum.
|
Prawie 1/3 lekcji w tygodniu z wychowawcą... zajecośtamfajnie.
Ogólnie nie jest źle, ostatnio dowiedziałem się, że 2 klasa podstawówki ma więcej lekcji ode mnie (what?)... |
Cytuj:
Ale i tak więcej niż w drugiej gim. ;/ Plan mi się na szczęście zmienił i nie mam już tych 8 godzin we wtorek ^_^ Ale w całym planie brakuje jeszcze muzyki, którą powinienem mieć o.0 |
Nie ma tak fajnie jak u mnie, 2gi dzien szkoly i juz kartkowka z matematyki a jutro nastepna ;]
|
Z kartkówkami mam na razie luz, bo część moich nauczycieli pojechała na wycieczkę do Anglii ze starszymi klasami ; )
I dziś się dowiedziałam, że na polskim realizujemy rozszerzony poziom nauczania (klasa biol-chem), ale dla mnie to nawet dobrze, bo będę zdawać rozszerzony polski na maturze : ) |
Przez moich kolegów mam jutro 2 kartkówki i dyktando X.x a na stadionie bieg na 100m(jedyny dystans , który przebiegnę po wakacjach xDD)
|
Cytuj:
Bo masz ją zapisaną jako sztuke/plastyke... A plan mój piękny(-.-) 8-15 codziennie, w tym w czwartek do 16, a w srode na 9... kul ;l Thar~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A może masz jeden semestr plastykę a drugi semestr muzykę.?
@Rayza To ja już wolałbym mieć na 7 i wychodzić o 14.30. |
Kiepskie argumenty, ja mam w piatek do 19 (od 13), czyli caly dzien stracony. Poza tym wtorek od 7.30 do 15. Sroda nie taka zla (6 lekcji), tylko pozno zaczynam (12), a czwartek od 9 do 15.30. A poniedzialku jeszcze nie znam...
Baba od biologii ma super gadane, niesamowite teksty sypie, a cos kolo 60 lat ma. Duzo nas belfry strasza, no ale dopiero zaczalem liceum. |
Za*******ac Koorwa Za*******ac
|
Cytuj:
@Gelt: Nie, na pewno nie. @down: Ciesz?! W pierwszej klasie miałem 3 co oznacza że ta ocena zostanie... |
Cytuj:
@X-zero, no chyba ze, to sie ciesz xP(albo tak jak Gelt powiedział możesz mieć 1 semestr plastyke a drugi muzyke) ja mam sztuke (raz muzyka, raz plastyka) @Kubon, pró plan, współczuje xD Thar~ |
U mnie I klasa technikum, śr i czw po 8 lekcji, reszta po 7. Do domu wracam dość późno, dojazd dość długi.. (2 dni i już 2 razy zasnąłem w autobusie). Dobrze chociaż że dojazd na siłke idealny to oszczędzam troszke czasu :)
A nauczyciele póki co spoko, szczególnie generał od P.O. Ustawił nas w dwuszeregu a mi kazał wydawać klasie komendy baczność, spocznij, w prawo zwrot etc :P No i już udało mi się podebrać kartkę z odpowiedzami na sprawdziany na I semestr :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kubon To kiedy Ty się będziesz uczył, skoro po szkole niedługo spać idziesz i na rano znowu?xddd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |