![]() |
Cytuj:
|
nie znam zadnego pojeba wypowiadajacego sie w tym temacie co nie zmienia faktu iz jestes jedynie gownem niepotrafiacym nawet zrobic dobrze boat trapa ani jebanego sneak'a a argumenty ci podalem w poprzednim poscie. Mam nadzieje ze polaki nie wygraja wojny na tej serverze bo widac ze tu same zajebane no life'y, a ja drings na twoim miejscu nie zdziwilbym sie gdyby pewnego dnia drings bylby knightem ; ) a RZAL.PL to jest twoja matka ze cie urodzila. Pozdro i pocwicz loooserze & kozaku
Matti~ |
Cytuj:
|
Dixyra
grzecznie i spokojnie było dopuki liban nas nie zostawił =)) a tak pozatym to robie kupe na ciebie :* |
a ja wam powiem tak chój wam wszystkim w oczy elo
tylko z Kostonem moge konie kraść!!! a poła ztym prawiczkiem mnie rozjebałes xDDDDDDDDDD <odezwał sie belmondo>:D |
@ Endrox Auera czy jak Ci tam:
ale jesteś zajebisty, mogę Cie dotknąć? Może zarażę się choć odrobiną Twej nieogarniaJĄCEJ mądrości oraz zajebistości i błogosławieństwo spadnie na mnie jak deszcz anielskich szczyn. |
HEHE banda debili i decydentów :|
|
Cytuj:
|
Ej ty tam aurea czy huj wie co
I na huj po starych jezdzisz? Czujesz sie kool lub fajny, z tego powodu? Pozdro i pocwicz/przepros i wyjdz. |
Cytuj:
Endrox_Aurea Weź że człowieku pizde zamknij i wyjdź bo nawet nie wiesz co piszesz. |
Cytuj:
* Czy moze mi ktos powiedziec za co padl GarimO? Matti~ |
e ty tam wyzej ty to nie źle masz nasrane w baniaku
I ty mowisz ze ktos jest pojebany? Uzywaja stwierdzenia :'Stary cie karmi shovelem ze masz kompleksy? ' pokazujesz jak glupi jestes i naprawde mowisz ze nic nie masz z tym servem wspolnego a jednoczesnie pierdolisz 'czemu garimo padl' moze widziales na forum posta w/e ale i tak jestes niezle jebniety w pysk. Edit: ogolnie mowiac, probojesz wykreowac sie na 'super elo pro kozaka' ale jestes skonczony pozdro-pocwicz, przepros i wyjdz Edit2:Edytuje bo nie chcem spamowac wiecej postow wiec, sam mowisz ze MY czepiamy sie na NASZYM forum do rl lajfa a sam krytykujesz wyglad kogos zaprzeczasz sam sobie to raz, a podrugie to jego sprawa czy farbuje wlosy czy nie, a dla mnie ty MOZESZ MIEC I FIOLETOWE i ZIELONE A NAWET KOLORY TENCZY KURWA i nadal bede to miec w dupie. |
Cytuj:
Idz do fryzjera i sobie farbuj wlosy 'jebany blondasie' jak ktos to wyzej dobrze ujal. -Nigdy w życiu nie farbowałem włosów i nie jestem blondynem jebnięty lamusie. A jezeli nie widziales wiekszego pojeba od Dixyry w tej grze to widac ze krotko grasz -Znowu gówno wiesz i pierdolisz wannabepro playerze grający w tibie 15 lat wiedzący wszystko. NIe wiesz co ten typ robił to na huj się odzywasz. albo spotykajac sie z Dringsem zamykasz oczy. -Zamykam oczy bo ? Przeproś i s*******aj na auree o ile wogóle ten 'Endrox' to twój char |
\/ pwnd
<szort> |
@Endrox_Auera
zrobils z siebie idiote pytalem sie Endroxa na vt i powiedzial ze nigdy nie pisal na tym forum, wiedzialem odrazu ze to nie ty bo Endrox by tak nie pisal zachowujesz sie jak idiota chociaż nigdy nie widzialem idioty ale mysle ze jestes tym typem Matus daj mi gg Deecorator plyzzzz;) |
@Sienx
Dawniej bylem ownerem Endroxa ale postanowilem zrobic odzielnego chara, ktorego nicku nie moge ci podac. A jezeli masz jakies pytania to pisz na priv @albert0 Zgadzam sie- jestes idiota, forumowym zerem. @GrChw1916 Chuj mnie obchodzi co robi jakas kurwa Dixyra ale widac ze bardziej ogarnia niz wy skoro w 10 osob nie macie na nia wplywu wiec kto tutaj jest gownem. A co do zamykania oczu to sobie przeczytaj cale zdanie bo pewnie w polowie dostales orgazmu i zaczales krzyczec na vt i to TY przepros i s*******aj ze swoimi castusowymi przyjaciolmi na piwo pod carlin o ile nie bedzie boat trapa @Linokssuu niezly jebniety w pysk to tak cie dupa w przedszkolu wolala na podwieczorek Mozecie mi powiedziec do chuja za co padl Garimo? \/przychodziles pod biurko? "z kad" - widac ze Castusowiec zajebany ;f Matti~ |
Człoooowieku mnie w przedszkolu nie wołali sam przychodzilem:D:D:D:D:D:D
a Garimo padl za twoje twarzowe enjoy EDIIITTT:a no ziommeeek!!! Wracaj z kad przyturlales sie wracaj do auera'y |
Endrox tak czytam i czytam co Ty piszesz i moge stwierdzic tylko jedno... naprawde mi Cie zal...
|
Cytuj:
2. Wrzuty nawiązujące do Tibii świadczą tylko o tym, że to Ty jesteś zjebem 3. Nie, Drings nie jest pojebem. A Garimo padl bo Twoja stara nie miała mamby |
Cytuj:
a tak btw i powaznie. to ssij mi pale lamusie bo wszystko co mi mozesz to ponapinac sie na forum zjebie. ssij lache elo =D |
Cytuj:
Nie robiłem edita, bo jem i za leniwy jestem aż tyle jedną ręką robić :p |
/\ wnioskujac po twoich postach to nawet jakbys mial 50 rl'i na jakims malo zaludnionym pvp to nie dalbys sobie rady wiec ...yyy... MILCZ?:D
@Scroopy nie wiem czy to prawda ale czytajac wczesniejsze posty dochodze do wniosku ze jestes typem szkolnego kujona haha wiec jezeli kogos mialoby tu byc zal to ewentualnie ciebie @Zwierze Domowe widac ze jestes przykladem typowego lizodupa, a to czy jest pojebem czy nie jest pojebem, to moja opinia dla mnie moze byc gownem a ty gownem mozesz nazywac sniadanie wiec ci bedzie to odpowiadalo. PS. powiedz starszej zeby juz nie przychodzila do mnie w przebraniu pielegniarki bo to przestalo mnie podniecac :) i nie przestane sie wypowiadac bo to jest otwarte forum i rownie dobrze ja tez moge powiedziec swoje zdanie. @Drings Kupe starego to masz na twarzy haha http://img253.imageshack.us/img253/9...1777gm3cb2.jpg Biggest fail ever, po zobaczeniu twojej twarzy cofam wszystko co powiedzialem, bo po co mam obrazac 13-latka z padaczka mordy haha \/ raczej nie jestem skonczony. Pobieram info od srodka zeby sprawdzic stan tego servera gdyz niedlugo starzy gracze z Auerei zaczna bocic tutaj chary =] wiec powodzenia Matti~ |
Ale i tak jestes skonczony wiec na huj tu wiecej piszesz
elo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do sprzedawania chara gówno wiesz (jak zawsze ale nie bede sie tlumaczyl bo znow poszukasz tekstu w necie i wszyscy na forum cie wysmieja a mi sie zal ciebie robi z posta na post coraz bardziej)jak narazie walczymy dalej :) Nikt nie powiedział że przegraliśmy wojne jeśli juz to wy zmienialiscie serwy bo ja przegraliscie musieliscie dostac peace agreement zeby znow moc grac i to oznacza koniec jakowej wojny. Z wynikiem przegranym dla was. Wasze reguły u libana sa proste bylem na 2 gatherach i wszyscy musicie mu lizać rowa żeby miec cos do powiedzenia natomiast u nas wyglada to innaczej bynajmniej dla wiekszosci tu piszacych z mojej strony w tej wojnie maja napewno wiecej do powiedzenia ( i wiecej szacunku) niz wy tam u siebie :) A i tak mam 150 Ek na Selenie i zapewniam cie ze jak jeszcze sie nie domysliles nie jest to NON pvp i jestem tam w wojnie a jak narazie idzie mi zajebiscie a jednak nadal potrafimy skopac wam dupe na titani. Zapewne przedstawil bym sie o wiele lepiej niz ty i darzyli by mnie tam wiekszym respektem niz ciebie bo ty jestes tylko hujoglowym wypierdkiem ktory daje passy :) i ktory spyowal wiec nie sadze bys mial tam duzy udzial :) @ Wizz aka Kurwa GANGSTER Z MAFII (BOCHNIA) Czlowieku Ustawka? ty widziałeś kiedys ustawke HAHAHAHAH bożżżżżee wizz patrząc na stare czasy to ty tylko 1 w tyg wychodziłeś na dwór wypić piwo na cmentarzu i nic wiecej to co ty mozesz wiedziec o ustawkach (nawet sie w życiu nie biles) Kiedyś skończysz jak Vilum nie mówie ze odemnie bo za duzy kawal na ta wieś jest nie obrażając innych (Bochniaży np Valor) żeby zobaczyć jak płaczesz ps Valor odezwij sie domnie mam ciekawa propozycje :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
hm, masz jakis kompleks? stara fotka, ale w/e nie wiem co w niej dziwnego widzisz. to ze siedze na dworze? no ta, dla ciebie to fail w chuj :* btw. moze swoja zapodaj panie piekny? a no ta, zapomnialem, ze podszywasz sie za kogos kim nie jestes na polskim forum ktore uprzednio nazywasz lamerskim (co prawda to prawda) i probujesz sie dowartosciwac piszac jakies glupoty :) |
Cytuj:
Cmentarz to ulubione miejscie twojego siomka floova a wiedziales tylko o tym bo on ci poweidzial.To on tam pije z veisonem etc czyli osobami ktorych miales niby nie obrazać.I niestety musze ci powiedziec ze w tibie gram 3 lata a mam 18.Czyli przez 15 lat cos musialem robic. Az sie dziwie ze to ty jeszcze piszesz , osoba ktora spedzala 80% swojego wolnego czasu na tibii. |
Cytuj:
Co do reszty o mnie, ja nigdy nikomu nie lizałem dupy, może Twój stary praktykował to, żeby móc Cie spłodzić, ale ja nie muszę. Ja to, co mam ,zdobyłem bez lizania nikomu dupy. Po prostu umiem być lubiany przez kogoś, może dla Ciebie to novum, ale to już nie moja wina, że wytykają Cie palcem i wołają od najgorszych i rzucają kamieniami w aktach nienawiści. Wątpie, żeby coś było w stanie Cie podniecić, może oprócz kolejnego levela =/ A poza tym moja matka nie odwiedziłaby takiego chuj wartego śmiecia, nawet jeśli cały gatunek ludzki by przez to wymrał, swoją drogą znowu zaprezentowałeś "poziom", który ogółowo się nazywa "skurwysyństwem", bo kompleksy dotyczące niemożności (trudne słowo, uwaga, przeczytaj 10 razy i sprawdz w słowniku) wymyślenia odpowiednio ciętej riposty (znowu trudne słowo) wyładowujesz wyjeżdżając na rodzine, pewnie Cie w szkole biją i przezywają, ojciec kocha tylko w nocy a matka nie daje obiadu i musisz zbierać puszki, nie? Faktycznie, gównem nazywam śniadanie, tylko, że nie moje, a co najwyżej Twoje :< |
Cytuj:
TAK WŁAŚNIE MU PEWNIE WYLIZAŁEM DUPE !!!!!11111ONEONEONEJEDENJEDEN |
ty endrox czy jak ci tam wy*******aj z forum nie potrzebujemy tu drugiego kobajashiego <on jest wystarczającym lamusem :D
|
Endrox~
W dupie byles, gowno widziales =') Btw daje Ci gora 12 lat. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do xoo zdziwiony , ze was wyjebal ,a tak floov kozaczyl , iz xoo ma na nas wyjebane ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Masz problem w tbi rozwiaz go tu , jezeli masz najebane w glowie bij sie w rl o glupia gre - nawiazuje do floova , ktory mnie kolegami straszyl ,masz problem wyskocz sam na solo ,a nie strasz mnie ludzmi 10 lat starszymi ode mnie , ktorym sie nie oplaca bic 18 latka po to , ze ich kolege wyjebali z Outlast i jest hunted MYSL MYSL 17 zaraz na karku czlowieku ;] |
bochnia co to kurwa jest ?
|
Cytuj:
|
Pieńsk STOLICA POLSKI :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |