![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Tiad ma jej wiecej. Cytuj:
Nie, wygralismy 1 opena w swojej histori " ^^ " Cytuj:
Fakt tiad expi ! ;s Takie pg robia jak Lisa Lashes :> |
http://EXgirl007.myhotpicss.com/?id=55ca9299 XDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
|
Tana max, koleś który kilka stron wcześniej gratuluje komuś komputera dzisiaj pisze nam o tym jak odłączyła mu się klawiatura od komputera na openie, jednym słowem żal.
Nie martw się jednak, bo jeśli Twoje zachowanie podczas gry w Tibie przypomina reakcje tego dziecka w linku poniżej: http://www.youtube.com/watch?v=CyhF-LaIkXs to chyba możemy zrozumieć, dlaczego się odłączyła. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Złośliwość przedmiotów martwych ?, a wiesz, że to nawet ma sens, po raz pierwszy od dawna coś co "wypociłeś" na tym forum ( w nie lada męczarniach zapewne) trzyma się, że tak powiem "kupy". Zauważyłem, że masz dziwną tendencję do usprawiedliwiania się, robisz to nawet nieświadomie tak jak teraz. Muszę jednak przyznać, że tym razem wyszło to nawet dość sprytnie szkoda tylko, że więcej w tym przypadku niż Twojej inwencji. Reasumując chcąc błysnąć czymś mądrym, znowu strzeliłeś sobie "swojaka". Jednak, aby wszyscy zrozumieli to co ogarnął mój umysł, muszą zacząć traktować to co masz w czaszce w kategorii przedmiotu. Następnie przeczytać kilka wcześniejszych Twoich wypowiedzi na tym forum, aby zrozumieć coś co ja stwierdziłem u Ciebie już dawno, mianowicie całkowitą martwicę mózgu. Z ostatniej Twojej "wypociny", co mądrzejsi wyłowią zapewne marną próbę złośliwości.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja zazwyczaj padam bo mnie pingujecie jak my masakaktusa na 1 akcji ;<<<<< |
Cytuj:
|
VO coraz bardziej pogrąża się wychodząc do walki, tracąc lvle i blesy. Co najlepsze coraz więcej ludzi ma już wyjebane w SCKa i jego "komandenture" xD
Tak dalej chłopaki, coraz większa gildia coraz więcej spajuf :cup: PS. Tylko żal tych co ślepo wierzą, że jeszcze można cokolwiek wygrać 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do tego, ze coraz wieksza gildia, coraz wiecej spyow - masz racje, ale zawsze bylo tak, ze sunze mial fajnych kolegow ; ) Kto ma wyjebane w sck? i kto tu sie pograza wygrywajac 8;1 (racja, znoobilismy :( ) trzepaliscie sie, chwile pozniej pada chudzierlok,valentino i ktos tam jeszcze, sunze boi sie wybeic ze statku ze swoja ekipa remontowa, a wy nie wychodzicie na opena, bo dygacie, wiec sorry ale kto tu sie pograza? Co do straty lvli, nie tylko my je tracimy ale co z tego? My sobie odbijemy to wszytsko po wojnie, wiec po co placzesz i oco pijesz tak wogole? Putina ani Walesy to z Ciebie nie bedzie ... oj, nie bedzie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Śmiejesz się z Sck'a, że słabo komanderuje to może przedstaw się nam i pokaż swoje umiejętności, Sck nie musi już nic udowadniać, ponieważ już jedną wojnę jako leader ma wygraną :> Tylko niestety podejrzewam, że jesteś nikim na Nebuli, walki prowadzisz tylko na forum i napewno nie masz wstępu na vt Tiadu. Musisz spojrzeć prawdzie w oczy. /Jozek~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
B) Słuszna uwaga :] Najlepsze kozaki to te ktore sie kryja pod innymi nickami i propuja siac swoja propagande tak jak Streetmajster No ale ja sie nie znam :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: ja tu tylko w chuja gram ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i może się źle wyraziłem, bo wojny nie wygrywa leader tylko cała gildia. /Jozek~ |
@Józek
Ci co przegrywają wojnę, szukają radykalnych stwierdzeń, jak to się stało, w ty m przypadku nie wmówisz starej mieszaninie osobników w Vu, że to nie BSP cały czas dowodził tylko Nasher z FInixem.. Mało jest osób na tym forum, którzy z otwartymi dłońmi przyznają się do porażki.. nawet gdyby było 200-0 we fragach, to taki xanoxin, czy Streetmajster powiedział by,że wygrywają bo Vo na forum napisalo 2 posty a oni 15 stron a4 bluzgów. Wojna trwa, Jedne Bitwy wygrywa Tiad, inne Vo.. Jednak nikt nie wygrywa wojny.. A wiecie przecież, że stado Baranków prowadzone przez Lwa.. jest silniejsze niż te właśnie co po nie których tu stado lwów, prowadzone przez baranka ;] |
Cytuj:
Dobrze wiem ze Naszer i Maksym tez liderowali w poprzedniej wojnie, ale jezeli ktos mowi ze jedna osoba "wygrala" wojne czyli liderowala to nie moge nie wypowiedziec sie na ten temat. Piszesz takze o tym ze kogos tutaj bluzgam, moze raz w poprzedniej wojnie kogos zbluzgalem na tym forum, ale nie jestem na tyle glupi aby spamowac owe forum bluzgami jak co poniektorzy. Dzieki Elo ide pod prysznic xD |
tee no ale fifek poc do budy bo baba z maty cie zrookuje sprawdzian byl i mosz siupaka;(;(;(
|
z siorka siedze bo u lekarza bylem z nia :P poprawa bedzie za tydzien to przeca napisze
|
kupie pacc!!! offer? :D
|
200k + softy?;d
|
Cytuj:
Jestem kim jestem pisze to co chce i tak jak mi sie podoba. przecinków nie wstawiam bo nie mam na to czasu a takim jak ty mowie PIERDOL SIE ELO<<< |
Cytuj:
"najlepsze kozaki to te co kozaczą w tibi a mają pyski jakby za ****a robili >patrz film o kokzah na youtube. /pozdro dla lasek z VO ;D /" Rozjeba*eś mnie :D Pokaż swoją "kozacką twarz", napewno każdy się przestraszy i będzie mówić do Ciebie mistrzu. Myślę, że poprostu dowartościowujesz się na forum, a tak na prawdę masz mordę jak katastrofa ekologiczna, klatę jak komar pięte i mózg jak człowiek z epoki kamienia łupanego, jeszcze nawet nie przyjęłeś postawy pionowej. /Józek~ |
Oderwał się od wynoszenia gnoju z chlewu.. to kozaczy na forum :P Przecinków nie stawia bo na rl , zamiast nich używa słowa "K*** " , Twierdząc,że używając gwary staje się bardziej Brutalny, kozacki i pierwszoklasiści z gimnazjum oddadzą mu bułki.. :D
|
Hie hie hie hie hie hie hie
|
Tibia
Ambush
vs byli Rexis? a Moze Ambush vs Poke? Hmm. zobaczymy xd |
To naprawde juz koniec? :>
|
Hehe jakby ktoś się mnie posluchal wczesniej to by nie bylo problemu XD A tak macie co chcieliscie.
/Jaca |
kunic puczuntka!!
|
Co to za bitwa na pohu była?
|
Po pierwsze: Heh. Zazdroszczę wam tego forum. Niby każdy się tu ciśnie, wyzywa, sprzecza i etc. ale jednak coś się ty dzieje.
Po drugie: Jedna wypowiedź tzw. "dziadzia Xaema" jest tu chyba najinteligentniejszym tekstem na temat tej gry i w historii tej gry, aż dodałem sobie go w podpis :p:p. Po trzecie: Fajnie poczytać coś o swoim starym świecie, że tak sobie pomyślałem "może tu wrócić i ponoobić dalej?" xd:):) |
Cytuj:
rokowalem chara mojego starego;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |