![]() |
Dajcie mu w końcu bana.
Wiadomo, że upy zawsze są dla pacc i dlatego tak bardzo czekam na tą opcję z party, bo chyba będzie dla wszystkich xD |
BÓG NIE CHCE ŻEBYŚCIE GRALI W TĄ GRE!
|
Cytuj:
Nie zdziwię się wielce, jeśli się okaże, że gracze FACC zostali pominięci. Chociaż to mało prawdopodobne...chyba. |
Wiadomo up szczegolnie bedzie sie skupiac na pacc placisz to masz, bo tibia darmowa gra ale jak zaplacisz to bedziesz miec latwiej. Ludzie nazekaja caly czas, bo tibia staje sie trudniejsza to znaczy glupsza? Wiele w tibi sie zmienilo np. jak napkrzyklad sd zrobili od lvl to juz nie ma nubow z 20 lvl i pk. Palka pomogly to bylo pk palkami to uleprza ina profesje to bedza nazekac, tak naprawde nigdy im sie nie dogodzi. Nie podoba sie tibia to dlaczego graja? Dlaczego smieca wiadomosciami masowego przekazu “tibia zla glupia, zeszla na psy, przynajmniej by mogli pokazac kontrety co im sie nie podoba…
|
Nom fajnie sie zapowiada ale CipSoft wszystko jebnie na pacc niemacie sie czym martwic
;] :]:dance: |
Hahaha legendy powstałych wysp i miast niespecjalnie się zmieniają od kilku lat xD
|
Ciekawe co opiszą w następnym teaserze. Mam nadzieję, że nabazgrzą coś o tej funkcji w party.
|
Cytuj:
|
delete.<znaki>
|
Zle sie wyrazilem "trudniejsza" Tylko bardziej czaso chlona.;)
|
@Up
HAHAHAHAHHAHAH |
nie wiem po co sie staraja, skoro i tak nie zbuduja na nowo klimatu tej gry, ktory utracila chocby po dodadniu hotkeyow w tibii...
|
Cytuj:
|
Będzie przynajmniej więcej grafik do fake'ów...
|
Cytuj:
|
BÓG NIE CHCE, ŻEBYŚ BYŁ NA TYM FORUM!
@down wiem :P |
pan Up@ i pan 2 Up@
głupi post a co do Update to pomódlcie się aby Cipsoft zrobił coś dla facc znacie chyba tą modlitwę Cipsofcie nasz... a powinien być świat noob-pvp by można zabijać noobów8o |
Cytuj:
|
Aż tak łakniesz śmierci?
nie ale chodzi o to by nie można zabijać byle kogo tylko noobów a zaatakowanie można tylko jak ty atakujesz potwora i koleś też a w trybie party nie można ale party musi być zgodne u każdego:cup::cup::cup::cup:naprawdę bo noob może dać party i nie możesz go zabić PS: jak zrobić tak że możesz przekopiować to co inny użytkownik napisał i żeby było widać że to on napisał? PPS:jestem nowy dlatego pytam |
Cytuj:
|
@2up:
Nie da się. |
Ja byłbym za opcja pojedynków w party już ktoś pisał o tym i całkowicie sie pod tym pomysłem podpisuje świetna opcja rozwiązywania sporów zwłaszcza na światach non-pvp .
Dokładniej by możliwa była walka do 1 hp a przegranego ogłaszał by napis (pomarańczowy taki jak np. coś zjemy) który by oznajmiał przegrane lub wygranego. :miecz: <<<FIGHT!!! >>>:lucznik: ehh to by było piękne |
wow walki na na non-pvp, :baby: jak lubisz walki idz na inferne,
|
Zawsze jak sie zaczyna grac w dana gre jest wiecej emocji... po prostu gdy 3 lata temu zaczynaliscie w to grac tibia dostarczala wam wiecej emocji, a teraz to juz tylko rutyna i gra wydaje sie wam nudna...
|
tak tyle że mi chodzi o pojedynki za zgodą obu stron z widownia z zakładami :)
zwykłe pvp to patologia (moje zdanie!mam do niego prawo:p proszę mieć taką świadomość) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Pisałem o tym parę miesięcy temu, ale powtórzę. Update jest z reguły 40 dni po pierwszym teaserze. Będzie więc 17 grudnia, czym chcę ukrócić pytania noobów "Kiedy update?"
|
@up:
Nic to nie da, i tak w teaserach od numeru 3 w górę będą pytania "a kiety becie apdejt?!!". |
Za kolorowo.
|
Miejmy dobre nadzieje B)
|
Jutro drugi teaser, ciekawe co przygotują. Mam nadzieję, że coś o party.
|
mam nadzieje ze z opcji w party bedzie mozna w 100 % korzystac na swiatach non-pvp:p
|
Obstawiam, że będzie coś o potworach i/lub o party :P.
|
2x Exp
Heh apropo Zimowego update czy ma ktoś jakieś pojęcie czy znowu będzie podwójny exp przydało by sie :p
|
2x exp week był jedynie rekompensatą cipsoftu za okres masowych ataków DDoS które to powodowały ciągłe lagi i mass kicki.
|
No i jest. Rzeczywiście dużo o party, niestety nic dla mnie:( <RookGaard>.
Ciekawe kiedy będzie tłumaczenie:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nieoficjalne ale zawsze tłumaczenie. HF |
Cytuj:
@up Dzieki wielkie:) |
Kurczę, wchodzę sobie na główną tibia.pl, dziwie się co się tak wiesza, huczy, buczy i wywala, a tu sterta fotek mega skompresowanych, po 400kb, bleh, ciekawe co by Bosal na to powiedział :P : [[
@ Update zapowiada się fascynująco! Nowe miasta/o, potwory, czary i za pewne questy sprawiają wrażenie, jakoby CipSoft postawił na szerokie, wielotematyczne zmiany, czy na dobre? czas pokaże! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |