![]() |
Nowy teaser panowie i panie.
Fajne outfity Yalharian outfit Yalharian outfit-mag Yalharian outfit-wojownik |
Czy mi sie zdaje, czy właśnie to nastało? Wszystkie servery offline.
|
Hmm update czy tez cos tibia.com padla;>
|
odp
@Regeusz
to na + ale druid też to ma. Po za tym musieli wprowadzić przynajmniej poty bo by to było pje... jakby najt i sork na 150 używali takich samych potów na mane. No sety na żywioły to różnię z nimi jedynie na m lvl coś się przydadzą |
Cytuj:
Cytuj:
Update Outfity zrobione na odpierdziel te pierwsze i chyba widzę nowy armor świętości dla Palladynów http://img511.imageshack.us/img511/9202/jaka3kr4.jpg http://img511.imageshack.us/img511/j...jpg/1/w473.png |
Cytuj:
Cytuj:
@Up: a mi się akurat podobają :) lepsze, niż chociażby warrior i druid outfits. |
ładnie się jak narazie upek rozkręca ... zobaczymy co ten cipek skombinuje tej zimy :D
|
Cytuj:
|
No dobrze, ale może ktoś jest nowy (są tacy) i nie zna angielskiego? Ja powróciłem do tibii kilka dni temu (sam nie zaglądalem do newsow na tibia.com), ale dzięki Bogu znam angielski ;)
|
Którego update wpada?
Intryguje mnie coraz bardziej, a outfity sa zajebiste bym powiedzial. |
Cytuj:
|
odp
@óp
fajnie by było gdyby zrobili update i dali bany paru botterą przynajmniej z 20 osob z 80+ na serwie (chodzi mi o bocika na expa na runki itp może byc ;]) bo gdzie na expa nie idę tam jakis <cenzura> burak na bocie sunie ... |
:p nom tez bym chcial sie dowiedziec :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Raz hunciłem na Nightmarach i 5+ razy załapałem reda, po czym po raz kolejny zwątpiłem w balansację... Cytuj:
Podsumowując... Robisz z siebie pośmiewisko i kaleczysz reprezentantów twojej profesji. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To że żygasz frostami to już twój problem niepodoba sie ? idz gdzie indziej , po 2 2007-08 503h 45m (21 dni) 2007-07 476h 0m (20 dni) 2007-06 361h 0m (15 dni) No lifer plx? ile ty masz lat? wogole chodzisz do szkoły? Kolejny zmaniaczony bachor :o Po 3 Ludzie bocą i bedą bocic bo cipy nic z tym nie robią czyli jednocześnie pozwalają na to (chyba ze ingeruja gracze) po 4 Nie offtoopuj bo zal mi sie robi takich jak ty kk? A skoro jestes takim pro extra super ogarniaczem tą profesją to czemu tyle grasz a masz DOPIERO 120 lvl? sorry , nie masz gdzie expic ;S |
Chcecie wiedziec o czym jest 4 update Teaser??? Zobaczcie na tibiasoft.com
Zawsze o krok szybciej niż tibia.pl |
Cytuj:
Piekna "kutnia", gratz dla obu panow. Rzadko sie udaje zasmiecic 2 strony tematu bez warna :o |
Zimowy update nie tylko wniesie do gry nowe funkcje, ale takze kilka zmian w istniejących obecnie funkcjach. Kilka z nich chcielibyśmy wam zaprezentować i dać parę informacji o rodzaju zmian, jakie można oczekiwać.
Kiedy już odnajdziesz drogę do Yalahar i zapoznasz się z otoczeniem i mieszkańcami wyspy, będziesz mógł ubierać się w ich stylu. Poniższy obrazek pokazuje jak wygląda Yalahariańskie ubranie: ak już wspomnieliśmy, zimowy update przyniesie nie tylko nowe funkcje. Jak mogliście zauważyć jakiś czas temu przeanalizowaliśmy tereny, na których polujecie. Informacje pozyskane od was dotyczące tych terenów zainspirowały spowodowały wprowadzenie następujących zmian. Po pierwsze, często słyszeliśmy, że idąc na polowanie i wracając z pełnymi plecakami nie zawsze powoduje zwrot kosztów polowania. Czyli, polowania nie zawsze się opłacają. Czasami bardzo trudne jest sprzedanie skarbów, które zgromadziliście podczas polowania. Z tego powodu przekonaliśmy Rashida, aby powiększył swój magazyn i skupował więcej przedmiotów. Po nadchodzącym update będzie skupował między innymi wszystkie części zbroi zaczarowane żywiołami, platinum amulety, kilka średnio i wysoko poziomowych broni i inne rzeczy. Kilku innych kupców także poszerzyło swój asortyment. Słyszeliśmy również, że polowanie na silniejsze potwory było czasami bardzo frustrujące, ponieważ wasza odwaga nie zawsze bywała wynagradzana w odpowiedni sposób. Mamy nadzieję, że po update znowu będzie się opłacało ryzyko bycia odważnym i nie będziecie wracali z polowań niezadowoleni. Dopasowaliśmy loot i punkty doświadczenia wielu potworów. Doświadczenie zdobywane na polowaniu na potwory z Pits of Inferno, takie jak Hand of Cursed Fate, Undead Dragon, Lost Soul, Betrayed Wraith, Juggernaut zostało zwiększone. Dodatkowo, jeżeli udowodniliście już swoją wartość w Pits of Inferno, rozejrzyjcie się troszeczkę. Może znajdziecie ukrytą drogę, która zaprowadzi was do Pits of Inferno dużo szybciej. Nie tylko potwory z Pits of Inferno zostały zmienione. Inne potwory, które zmieniliśmy zgodnie z waszymi życzeniami to np. Hydry, Cyklopy, Sea Serpent i Young Sea Serpent. Nasze analizy wskazały również, że np. Bog Raider był zbyt słabym przeciwnikiem. Aby w przyszłości mógł stawiać wam większy opór intensywnie trenował. Earth Elementale, które zamieszkiwały powierzchnię Tiquandy zostały przeniesione do ich własnych podziemi. Daliście nam znać nie tylko o potworach. Chcieliście także kilku zmian w obecnie istniejących wydarzeniach. Poszliśmy za waszymi radami i wprowadziliśmy zmiany w kilku wydarzeniach, które będą miały miejsce w pierwszej połowie przyszłego roku. Na przykład, Driady zebrały mnóstwo nasion podczas swoich wędrówek, dlatego będziecie mogli wyhodować więcej gatunków kwiatów. Pamiętacie klaunów, którzy pojawili się w kwietniu? Plotki głoszą, że mają oni wiele różnych rzeczy w swoich kieszeniach. Możecie być zdziwieni co oni noszą ze sobą. Jeżeli lubicie dekorować swoje domki, ucieszycie się z tego, że nadchodzący update przyniesie wiele znakomitych ozdób. Na przykład nowe tapety, nowe kryształy, krwawy puchar, krwawa czaszka, statua Drakuli. Większość nowych przedmiotów będzie możliwa do zdobycia jedynie podczas polowań. |
Żebym się naprawdę ucieszył musieli by dodać tyle nowych respawnów wszystkich typów potworów na facc i pacc area żeby można było zawsze nawet przy 900 osobach nie siedzących w dp tylko na huncie znaleźć sobie solo spawn i ta reszta z 900 osób też żeby miała solo spawn.
|
Wam nie można dogodzić :P, a przy okazji bardzo fajny teaser =]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowanie: Po twojej gigantycznej pewności siebie, połączonej z równie gigantyczną nie wiedzą, dajesz mi do zrozumienia, że w temacie, na który się wypowiedziałeś, nie masz absolutnie nic do powiedzenia. Jako, że ułomów nie gnębię, wybaczę ci twoją głupotę i pozwolę odejść w pokoju, ze spuszczoną głową. Edit: 30m 89h 30m 23h 15m 23h 45m 22h Insomniacs Entries DATE TIME LEVEL 2008-11-24 22h 0m 137 2008-11-23 23h 45m 137 2008-11-22 23h 15m 137 2008-11-21 23h 30m 137 2008-10-25 23h 15m 123 Cóż... Nawet w okresie bycia wplątanym w mroki uzależnienia, nie upadłem tak nisko... |
powinni sobie znalezc jakiegos typa od fabularnej strony bo ta interesujaca historia z teaseru 3 wieje nuda
btw fajne te nowe outfity |
Update...
Witam all;)
Chciałbym się dowiedzieć kiedy ruszy Tibia.. Czekam z zaciekawieniem;) mam nadzieje, że jutro będzie. Pozdrawiam:) |
Hej
Kiedy będzie działać Tibia??
|
@Up
Nigdy. Mohery zrobiły nalot na serwery w Niemczech i USA i spaliły wszystkie co do jednego. Wszystkie postacie przestały istnieć, wykasowało się dosłownie wszyściutko poza backupem na dyskietkach z 2002 roku... to koniec, nie ma Tibii, papa, frekwencja w podstawówkach skoczy o 400% w górę, poziom nauki podniesie się o 200% a Polska stanie się w przyszłości molochem gospodarczym wśród europejskich narodów, jeeeeej! :D Albo nie... jeśli ich nie spaliły to obudzicie się z ręką w nocniku... :cccccccccccccccc A co to teasera... niech zarzucą czymś w rodzaju Desert Questa... ach ten niepokój gdy nie jest się pewnym czy ktoś nie czeka na górze żeby ciebie zaj***ć dla kasy xd |
Cytuj:
a tak ogólnie to tych twoich "troglodyt z dysmózgowiem" to se w rodzinie poszukaj. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Topic W zasadzie ciężko jest stwierdzić, czy warto oceniać następny Update po tym kiepskim Teaserze. |
teraz bedzie o wiele lepiej...
|
Powinno być więcej quesów dla FACC no i bez odgraniczeń lvl (maksymalnie ograniczenie 20+ lvl), bo tak to lipa...
|
Lol
Kolejny żal . . .nie moglibyście wymyśleć czegoś dla FACC??Nie wszyscy chcą wydawać kasę na tibie , czyż nie?? Jestem pewien że wśród użytkowników forum jest dużo ludzi którzy nie mają PACC(nie mówię o biedzie w chacie tylko poprostu nie chcą tracić kasy na gry) NP : JA
|
+up
do tego z każdym upadem tibia jest coraz gorsza.Najlepiej by było jakbyście zrobili tibię z przed paru lat. ;]Zakładam że wiele osób się zemną zgodzi.
|
jest dobrze jak jest... dac palec to cala reke wezma... sam jestem facc i nie narzekam... mam 84 poziom i nie widze potrzeby robienia wiecej miejsc exp dla facc. Zreszta biznes to biznes, cipsoftu sie nie oplaca robic czegos za darmo i by bylo dla facc ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:14. |