![]() |
Zamienie itemki albo kase z Celesty na rzeczy z Seleny
|
Zamienie 300k na harmonii za 100-120k na iridii. PW MSG.
|
zamienie ~100k + z jamery i ~100k z iridi na kase na kyrze ; p
|
chciałbym zamienić swoje 120k z Iridii na kase na Furorze.
da rade zrobić? :P pisz na forum albo gg: 1782004 |
Kolejne World Trade z Nerany na Elysie, kolejne bezproblemowe, szybkie, spawne i bezpieczne :-).
Serdecznie polecam ! Pozdrawiam, Cro~. |
Furora + Celesat -> Refugia
Anuluję swoją oferte
|
Furora > Candia
Zamienie 194k na Furorze za 97k na Candii
NR GG : 13654517 |
Da rade z solery na morgane ? 150k
|
zamienie z furory z 11k i itemsy warte 10k +23 sorc, 22knight i jakies n00b chary konto ma rec keya którego podam za kase/itemy na candi
|
ja pytanie poza tematem czy ktos wie po ile srednio chodzi nose ring na obsidi?
|
Wt Calmera Harmonia
Ludziska mam na calmerze mpa g legs mms dh i bohy wymienie za kase na harmoni jak cos 2252301
|
Siema,
masz jakas kase na infernie?? moja candia twoja inferna |
Honera Lub Nerana -> Nova lub inferna
mam troche kasy na Honerze i troche na neranie (1kk~) i potrzebuje kasy na novej, infernie lub premi jct gg 11270687
|
Ja tobie 200k na harmoni ty mi 120k na Balerze
|
mam 250k na Elerze , a chcialbym kase na Premii. Jestesś zainteresowany? jak tak , to ile moglbym otrzymać na premii?
|
Twoja Pandoria moja harmonia
Masz jakies itemy do wymiany na Pandorii ?
|
:p
Cytuj:
@ NIE MAM JUŻ PREMII. |
Thx za WT 1000%polecam:)
|
WITAM! mam na sell 2 konta na swiecie candia.
1. 24 sorcerer (zrobiony 1 addon summonera i wykupione czarry)-za kase\itemy na candii 2.Sprzedam 21 palladyna i 25 knighta-rowniez za itemy na Candii ------ |
witam.
Mam pytanie zwiazane z WT. Ile gp posiadasz na hibernie? |
Chciałbyś itemy na azurze za itemy na guardii?
|
;o
Cytuj:
Moge wziać. @Mystiquer Troche jest napisz na gg. |
A co masz na Guardii? bo ja mam jakieś 170k na azurze
napisz do mnie na GG:1970836 pozdro |
Wszystko ok :PP wymienilem 200k na furorze za 100k na honerze k thx bye
|
Wszystko przebiegło pomyślnie.
|
W 100 % polecam, interes załatwiliśmy w ciągu 5 min ;]. Jestem bardzo zadowolony
|
Na forum t.com jest juz ponad 5 WT service ktore maja o wiele lepsze oferty od twoich :s
Wydaje mi sie ze 1:2 juz dawno nie jest w "modzie".. Nie wiem czy zaowazyles ale juz prawie kazdy WT service ma oferte MAX 1:1,5 @DOWN Tam tez... Tam masz ponad 500 postow potwierdzajacych zadowolenie graczy... Aktualnie WT jest robione tak: od 1:1 do 1:1.5... Czesto widze tez np 1:1.2 Ja ci tylko daje rade bys zmniejszyl oprocentowanie bo taki Janek woli zrobic WT z oprocetowaniem 25% a nie jak u cebie 100% i do tego u ciebie ma 192 posty a u niego 500. Sam nie mam zamiaru robic WT wiec daje ci tylko rade :s Konkurecja posowa sie do przodu a ty zostales w tyle :( |
Cytuj:
Ale tu masz niemalże 100% pewności. |
Wymiana
Chciał bym zrobić WT z Candi Na danubie
akceptuje Pan mam do zaoferowania 97k + itenk ( pall armor ,k legi, demon sheild, royal helmet, boots of haste, obsidian knife prosze pisac w temacie kiedy i czy Panu pasuje za 100k na Danubi za te itenki i kase na Candi |
A wszystko poszło jak po maśle, tak podobno mówią. Dziękuję i do zobaczenia^^.
|
Robilem WT z Novej na Harmonie...
Skorzystalem z serwisu na tibia.com... Bylo to 1:1,5 (ja daje 10k a dostaje 15k) Dalem 100k na Novej i dostalem 150k na Harmoni.. Tak byc powinno. Tym czasem tutaj dostal bym 50k ^^ |
Uczciwy :))!! Polecam xD
|
masz cos moze na antice? Wymienilbym sie z seleny
|
szkoda :
Shanera Dwarven helmet only. |
Cze, a nie chciałbyś może 1:1.5? (np. ja daje 15k ty 10k) Mam na refugi 1kk zamienniając to na harmonie przy 1:1.5 to i tak bys zarobil ponad 300k.
|
@UP
Na forum.tibia.com masz 1:1 @DOWN http://forum.tibia.com/forum/?action...&boardid=28318 http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2649469 http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2664334 --- U tego zawsze robie WT. Bardzo sie oplaca. I masz tam jeszcze 100 takich tematow z WT Fakt faktem ze akurat z twojego serwa 1:1 nie robi :( Ale i tak bardziej oplacalne niz to tutaj... |
Cytuj:
|
Wt
Witam,
Chciałbym wymienić moje ok. 400-450 k z Guardii na połowę tego na Aurei. Skontaktuję się. |
Mogę się zaienić 400k i trochę items (arbalest etc.) za kasę na isarze.
|
Zamienił byś 100k na Hibernie za 100k na premi? :) Pm jak co
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |