![]() |
Na aurerze najazd szczurów na Thais
P.S w większości są najazdy na thais |
Kiedy grałem jeszcze na Nebuli to w Thais zdarzył się napad Beholderów. Wszędzie leżały szkielety, ciała i martwe Beholdery.
|
na solerze był najazd orków
|
orki
na jamerze byl niezly najazd orkow bylo : zwykle spermny wariory bersekery i ledery ja sie troche spuznilem ;/ szuklaem lederow ale tylko trupy
|
ja ide sobie spokojnie kolo ab ( w strone kazo ) a tu nagle patrze jakby sie wlogowalo 10 osob naraz. Okazuje sie ze to wild warriory.
|
Orci w Goblin Hell 8o
Raty w Thais Badgery w Ab'dendriel |
Przedwczoraj na Guardii byl najazd cave ratow w thais :] .
ALe sie spóżniłem ;( |
Hmm..ja tez gram na Samerze i widzialem tylko ten wzpomniany przez Slimaczka "Najazd Bobrów W AB'Dendriel ;) ... czasami w Ab byly tez raty...
A w kazoo tez szczurki i Uwaga!!! 3 Krasnalki(niestety zwykle) :( :] :] -to wlasnie widzialem w swoim krotkim zyciu tibiowskim;) |
Mam pytanie ?
Wiem już że to pisze, kiedy jest najazd. Ale w jaki sposób to dociera do gracza. Każde miasto informuje swojego mieszkańca, czy każdego gracza na danym świecie ;) . A i jeszcze jedno czy komuś zdażyło sie tak że ich miasto zostało na chwile zajęte? B)
|
szkoda
Wy to macie szczęście u mnie tylko so najazdy szczurów :(
|
|
Cytuj:
|
:o w ab`denriel najechały 3 orki wariory 5 zwykłych orkuw i 2 spearmeanuy orki :o
|
?
8o Czy mi się wydaje, czy na Honerze nie było żadnych "prawdziwych" plag? Mieszkam tam w Thais, a dotąd nie widziałam niczego, tylko kilka cyców, ktore nawet nie były plagą - przyszły zza cmentarza czy coś. No i było kilka ratów, ale nie napisali żadnego komunikatu. Jak ktoś widział jakąś plagę na Honerze, to niech napisze - żebym mogła się przygotować :p
|
Cytuj:
|
Na Pandorii, w Thais był najazd Orków Berserkerów
(był tez najazd PK, ale to sie chyba nie liczy ) |
-Elysia-Na rooku chyba prawie codziennie na dachach pojawiają się raty
|
Harmonia- dzisiaj koło 13:30 plaga orcow w thais. Około 100 osob padlo :D
|
Kilka dni temu na shivierze w thais był najazd orcow. U wszstkich bram, a zwłaszcza u południowej było pełno orcóe. Lurowali pod depo warlordy i leadery. Były jeszce bersekery, shamany i ridery oraz normalne i warriory i oczywiscie spearmany. Padło z kilkadziesiąt osób, nawet wysoko levelowych. Była sieka. Oczywiście ja byłem w depo i czekalem na koniec, a później zbiralem loota z potworków i ludzi. Backpacki różne kolory, orcish axe i kasa... Było super!
|
hmm ja bylem raz na pladze ratow w Thais :D (te najazdy sa rzadko i prawie zawsze w Thais ...)
|
Dotychczas myslalem ze istniejie tylko plaga ratow i tyle. Mylilem sie. :baby:
|
Ja gram na Danubii i jak dotąd były tylko plagi ratów i orców.
|
no u nas na Calmerze jakis czas temu byla plaga szczurow! Nawet takie marne szczury moga strachu narobic kiedy 8 cie okrazy ;PP
|
Cytuj:
|
Na Azurze widziałem tylko 3 czy 4 najazdy szczurów na różne miasta :(
Może ktoś na tym servie widział jakąś inną plage?? |
ja gram na solerze i juz kilkanascie razy byly plagi ratow w thais i 2 razy w carlin a raz byl najazd orcow na thais (niezla rzezn byla [podobno jakis 100+ lvl padla :/])
|
Ja na serwerze Aurea widziałem najazd borsuków w Ab, a tak to na Guardii tylko widziałem masy szczurów na dachach na rooku, to też był najazd?
|
Ja na chimerze widzialem najazd szczurów na thais i na dachach sklepow itp. na roku byly szczury tez
|
A ktoś słyszał o najazdach na saphirze??? Ten świat taki biedny - nic się nie dzieje wszędzie mało ludzi i nic nie można kupić/sprzedać bo jak ktoś się znajdzie to w innym mieście :( A wiecei że ta nazwa to plagiat??? :P Serio jest taka książka nazywa się Eragon i oppowiada o chłopaku który znalazł jajo smoka którego nazwał... SAPHIRA :P :P :P :D :D :D :) :) :) PLAGIAT :evul:
A czy ktoś widział najazdy elfów np na venore albo ab??? (tylko tam są chyba większe ilości elfow...) |
Najazd
Ja jestem na morganie i dziś widziałem jak pod depo było ze 20 skieletonów i z 7 cyców i kilka orc warrior i inne a nawet czase jakiś dog łązi
|
eh...Na Elysi było tylko pare żenujących najazdów szczurów.I to tylko w Thais...Jak po updacie dalej nie bedzie fajnych najazdów n orków to napisze list do cipsoftu.
|
Celesta : kilka tygodni temu orc attack na thais. tydzien temu rat plage in thais i w dokladnie tym samym dniu orc attack na femor hills. Moze zara fotki wrzuce.
MORZEE |
Titania
Na titani niedawno był najazd orców.Mam za cienki lvl zeby nawalaci gdy stalem przy wzgurzu pojawily sie orki :p
|
Jak Gram Na julera To widziałem pare najazdów i to były najazdy ratów,cave ratów i wszystkich rodzajów orców 8o :evul:
|
Ja mialem 3 najazdy:
1.raty na thais {długo sobie nie pożyły} 2.bugi na thais 3.orki na thais {wiem że był ale ja byłem wtedy w podziemiach thais więc widziałem tylko trupy} Jeszcze na tescie był najazd guardów akurat jak mi się udało wbić :( i od razu dead :( |
o czym wy mowicie?
|
Yeti na Harmoni
Nie dawno był yeti Atak na Folde harmonii. a kumpel mi muwil cos o nowej pladze fe na Thais..... Repley
Isildur get Father Sword........ |
celesta najlepszy najazd to jak postacia grałem na thais najechały fire devile
fire elemental cyce 2 dragi 1 ds gohule orce ridery 4 orc leader i 1 orc warlor ja jak zawsze mam 16 lvl a stalem na przodzie jak najgupszy potwory mnie ganiały po całym miesicie upiekło mi sie ale przezylem pierw padły fire devile potrem dragi orce leadery potem i tak padaly pierw te co strzelaja |
Orc Raider attack
Cóż jakiś czas temu w świecie Shivera był niezły najazd orków na Thais...
Expowałem właśnie na mino i MG na południe od miasta - runki HMM mi sie skończyły jakąś minutkę wcześniej i widać napis o aktywności orków... Jestem magiem więc "szybko" ubiłem ręcznie 1 mino, potem na beary i ida zobaczyć co się dzieje. Zaraz za zamkiem natknąłem się na 4 War Wolfy 8o = ucieczka do Temple of White Flower, UH kupiony dzień wcześniej ocalił mi życie. W świątyni 40hp i 6 many i czekam - cały atak był opanowywany kilka godzin, kumpel mi powieział, że go OWl zabił a w ogule była wataha WW i OR (widziałem trupy) ale mnie cała zabawa ominęła, a w depo miałem 2 bp HMM - bym sie zabawił. ;( |
tak a kto pamieta azura najazd orcuw na femor hill byl kolo huntera jak cie idzie na cyce i ds tam byl orc leader tam gdzie sie idzie na te 2 bugi siedzial orc shaman orc walord hyba byl u huntera orc warriory hodzily se normalnie po ziemi
i co to byl nawet nawet najazd bo niebylo goblinuw tylko one resp byl bardzo szybki bo szlesi i nagle warrior ci wyskakuje odhodzilezsi na 2 ekrany i dziesz i znuw ten warrior kto is musi pamitaci zapytajscie sie na azuri neoox lub neox muj kolega on byl i chcial zabici shamana |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |